ClassPass Reviews 10.223

3,3

Er is geen credit history overzicht, dus je hebt achteraf geen idee waar je credit aan op gingen en/of een geannuleerde les wel of niet in rekening is gebracht. Wezenlijke informatie voor users, waaro... Toon meer

Ik ben al meerdere jaren lid van Classpass en heb vaak gepauzeerd tussendoor. Lees hier veel over problemen, maar heb zelf nooit issues gehad met facturatie/membership/verloren credits. Ook fijn dat j... Toon meer

Het idee is leuk, maar alle trucs en sneaky regeltjes die Classpass verzint om een maandje gratis sporten zo ingewikkeld en onaantrekkelijk mogelijk te maken. Met alle beperkingen heb ik gefrustreerd... Toon meer

1. Beauty en welzijn

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

ClassPass is a monthly membership that seamlessly connects members to fitness experiences at over 7,500+ of the best studios in gyms in their area and across the world. With access to group fitness classes in everything from yoga to Pilates to cycling, we motivate our members to lead active and inspired lives.

3,3

Gemiddeld

10K reviews

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Lessen worden steeds duurder en je kunt…

Lessen worden steeds duurder en je kunt dus uiteindelijk steeds minder lessen volgen voor het geld dat je elke maand betaald. Het is veel voordeliger om bij een sportschool te gaan sporten waar je zo vaak kunt als je wilt, voor hetzelfde geld.

10 september 2023

Antwoord van ClassPass

Bedankt voor het delen van je ervaring in verband met de credits die duurder zijn geworden. Als je ons een bericht zou kunnen sturen, helpen we je graag verder. Neem contact met ons op via classpass.com/contact, selecteer de feedbackoptie en maak “Trustpilot review” het onderwerp, zodat ons gespecialiseerde team kan reageren.

Vandaag maakte ik een reservering bij…

Vandaag maakte ik een reservering bij Yingying om 14.00 in Amsterdam, ik zorgde dat ik op tijd was. Het zag er gesloten uit, ik dacht ze zijn misschien bezig. Terwijl ik voor de deur stond bij Yingying ontving ik van classpass een bericht dat mijn reservering geannuleerd was en mijn credits waren teruggestort. Hier moest ik kennelijk dankbaar voor zijn ook toen ik na lang, heel lang wachten antwoord kreeg van de klantenservice vonden zij dat het daarmee wel netjes opgelost was Mensen ,neem geen classpass , ze zijn niet te vertrouwen! Het kost je je tijd en geld en je koopt frustratie.
N.a.v. de reactie van classpass onder deze review heb ik weer contact opgenomen en kreeg ik weer precies dezelfde geautomatiseerde reactie die ik al eerder van de klantenservice kreeg, chatbot klantenservice dus.

11 augustus 2023

Antwoord van ClassPass

Onze excuses voor de frustratie hier, je kunt ook onjuiste informatie over een studio rechtstreeks op hun studio-pagina in onze app melden. Je ziet linksonder een link 'Meld onjuiste informatie'. Op deze manier gaat de feedback rechtstreeks naar de accountmanager voor deze studio.

Na 1 les zijn alle credits geblokt en…

Na 1 les zijn alle credits geblokt en kun je helemaal niets meer met het account tenzij je member wordt! Je hebt dus helemaal geen mogelijkheid om lessen uit te proberen of de trial te gebruiken. Oplichters! Had ik de reviews maar eerder gelezen.

7 augustus 2023

Antwoord van ClassPass

Bedankt voor het delen van je ervaring met de gratis proefperiode-aanbieding en onze excuses voor het ongemak. Als je ons een bericht zou kunnen sturen, helpen we je graag verder. Neem contact met ons op bij classpass.com/contact, selecteer de feedback-optie en maak “Trustpilot review” het onderwerp, zodat ons gespecialiseerde team kan reageren.

Reviews delen na elk lesje sporten

Zo vermoeiend dat ik reviews moet geven na elke sportles die ik doe bij dezelfde sportschool. Want ClassPass wil zo nodig 800.000 reviews per sportschool. Onzinnig en ongeloofwaardig. Ik heb een bericht gestuurd naar de klantenservice en dan krijg je een standaard nietszeggend bericht terug.

21 juli 2023

Antwoord van ClassPass

Sorry voor de moeilijkheden. We stellen de feedback op prijs die we van onze klanten ontvangen en zullen zeker je suggesties over de beoordelingen in overweging nemen. We hebben deze feedback doorgegeven aan het juiste interne team, zodat we kunnen bespreken hoe we een update kunnen integreren.

Waardeloos bedrijf....

Waardeloos bedrijf..... Nooit een abbo hier nemen... Als je ziek bent betaal je een boete en krijg je geen credits terug

5 juli 2023

Antwoord van ClassPass

Bedankt voor het delen van je ervaring en sorry voor eventuele verwarring. Als je ons een bericht zou kunnen sturen, helpen we je graag verder. Neem contact met ons op op classpass.com/contact, selecteer de feedback-optie en maak “Trustpilot review” het onderwerp, zodat ons gespecialiseerde team kan reageren.

Gemixte gevoelens over Classpass

Gemixte gevoelens over Classpass. Het wordt wereldwijd gebruikt en het biedt zo veel kansen om mensen kennis te laten maken met nieuwe sporten, maar de abonnementen zijn ontzettend moeilijk te regelen. In het verleden problemen gehad om credits terug te krijgen. Nu probeer ik mijn Classpass weer te gebruiken en kom niet verder dan 'je hebt al een account bij ons, kies je abonnement' en vervolgens kan ik nergens aanklikken of credits kopen om lessen te boeken. Waarom is dit zo moeilijk?

26 juni 2023

Antwoord van ClassPass

Het spijt ons te horen over de problemen met het opnieuw activeren van je account. Stuur ons alsjeblieft een bericht zodat we je verder kunnen helpen — ga in je app naar Profiel > Instellingen > email ons, selecteer de feedback-optie en maak “App Store review” het onderwerp. Ons gespecialiseerde team zal zo snel mogelijk reageren!

Wat een vreselijke klantenservice en…

Wat een vreselijke klantenservice en ineens zonder mail een verhoging van de credits, waarbij ze zichzelf indekken door te zeggen dat je met deze credits net zoveel kan boeken als voorheen, wat echt niet waar is. Alles gaat omhoog en ze lichten er langzaam iedereen mee op. Je staat schaak mat en ik ben ermee gekapt. Wat een vreselijk onethisch bedrijf

13 juni 2023

Wat een oplichters

Wat een oplichters. Ik zeg mijn abonnement op en heb nog 50 credits over (waar ik dus al voor heb betaald!!!). Staat gelijk aan nog 6 a 7 sportlessen, dus die wilde ik nog gebruiken. Kan ik ze opeens niet meer gebruiken nadat mijn abbo stop is gezet.

Echt belachelijk

21 mei 2023

Antwoord van ClassPass

Het spijt ons te horen over deze problemen. Stuur ons alsjeblieft een bericht zodat we je verder kunnen helpen — ga in je app naar Profiel > Instellingen > email ons, selecteer de feedback-optie en maak “App Store review” het onderwerp. Ons gespecialiseerde team zal zo snel mogelijk reageren!

Oplichterij in een leuk cadeaupapiertje

Wat een flut service je word aan alle kanten opgelicht.

‘Credits’ zijn een verkapte vorm van geld. Hiermee betaal je voor sportlesjes of services. Als je voor bijvoorbeeld een massage die je met je credits vooruitbetaald hebt, niet komt opdagen wordt er bovenop de massage die je al betaald hebt, een boete gerekend. Dit mag toch helemaal niet? Leuk voor de masseuse dat ze wel geld heeft ontvangen van mij maar een uurtje vrij was zou je denken.

Nog zo iets: als je opzegt verlopen al je credits en gereserveerde lessen. terwijl ik deze gewoon zelf gekocht heb (de credits). Hoezo mag ik ze dan niet opmaken. Ook kan je bij de meeste abbonementen heel weinig credits mee nemen of sparen, hebben ze bovendien tijdens corona dat alles dicht was geen reet gedaan om mij te compenseren. En ga zo maar door. Oplichters pur sang en volgens mij worden de aanbieders ook nog uitgeknepen!!!

19 mei 2023

Antwoord van ClassPass

Hi Stefanie, bedankt voor je reactie en we hopen dat alles goed gaat. Als je ons een berichtje zou kunnen sturen helpen we je graag verder. Neem contact met ons op via classpass.com/contact, selecteer de optie Feedback en maak "Trustpilot-Beoordeling" als onderwerp, zodat ons gespecialiseerde team kan reageren.

Meest teleurstellende klantenservice…

Meest teleurstellende klantenservice waar ik ooit mee te maken heb gehad.

Ik heb nu 3x contact opgenomen mat de klantenservice van classpass en elke keer is een totale teleurstelling.

1. Ik wilde graag mijn proefperiode vroegtijdig omzetten in een betaald abonnement om eerder gebruik te kunnen maken van mijn lokale gym (aka ik wilde eerder meer gaan betalen). Er werd door de klantenservice alleen maar moeilijk gedaan en gezegd dat ik niet kan switchen naar een betaald abonnement en mijn proefperiode af moet wachten, terwijl ik notabene wil gaan betalen.

2. Er werd mij eerder verteld in een gesprek met klantenservice dat ik mijn overgebleven credits mee kan nemen naar de eerste betaalde maand. Dit blijkt niet waar te zijn. Bij het aankaarten hiervan bij de klantenservice, wordt mij verteld dat dit niet klopt en word ik afgewimpeld

3. Ik heb per ongeluk een unlimited access geboekt bij de verkeerde trainmore vestiging, omdat bij het intypen van Trainmore Noord, trainmore Oosterdok bovenaan komt te staan. Ik heb natuurlijk zelf niet goed gekeken, maar zonder het abonnement nog gebruikt te hebben, vroeg ik of ze dit zouden kunnen aanpassen naar de juiste gym. Dit was volgens het systeem niet mogelijk en de enige "oplossing" die ze bieden is om gewoon bij die verkeerde gym te gaan sporten terwijl er een gym 3 minuten van mijn huis af zit. Vervolgens zegt de klantenservice medewerker, "ja, als je wil kun je volgende maand gewoon je membership cancelen". Totaal geen interesse of meedenkend vermogen.

Neem geen abonnement bij deze scam tent.

17 april 2023

Antwoord van ClassPass

Hi Roos, bedankt voor je bericht en onze excuses voor eventuele problemen. Zou je contact kunnen opnemen via classpass.com/contact, wanneer je de Feedback optie selecteert, en ''Trustpilot Review'' gebruikt als onderwerp, zal een gespecialiseerd team het behandelen.

Lees de voorwaarden voordat je een membership neemt

Wat een teleurstellende en achterhaalde manier om met je klanten om te gaan en ze vervolgens het gevoel te geven dat je dit had moeten weten en alleen maar verwijzen naar de voorwaarden in bijlage.

Mocht je het lidmaatschap willen opzeggen hou dan rekening mee dat ze aan het einde van de periode (dus geen extra maand) al je credits afnemen (waar je voor betaald hebt). Er zijn betere alternatieven die wel beter met hun klanten omgaan.

7 april 2023

Antwoord van ClassPass

Goedendag Bote, bedankt voor het delen van je ervaring met je abonnement. Als je ons een bericht zou kunnen sturen, helpen we je graag verder. Neem contact met ons op op classpass.com/contact, selecteer de feedback-optie en maak “Trustpilot review” het onderwerp, zodat ons gespecialiseerde team kan reageren.

Oplichters

Oplichters. Ze halen zomaar credits van je rekening af.

22 maart 2023

Antwoord van ClassPass

We’re sorry to hear about your frustrations. Please message us so we can assist you further - in your app, go to Profile > Settings > Email Us, select the Feedback option, and make "App store review" the Subject. Our specialized team will respond as quickly as possible!

Classpass moet worden geboycot

Classpass moet worden geboycot. Waarom trappen we hier nog allemaal in. Het zijn oplichters en verzinnen de meest sneaky manieren om je nog meer geld af te troggelen. Inmiddels hebben ze iets nieuws bedacht: credits van je account afhalen zonder toestemming. Ik vind dit ongelooflijk: je betaalt bijna 100 eu per maand voor letterlijk 64 credits waarvoor je domweg soms niet eens 1/2 keer per week kunt sporten. Ik hoop dat steeds meer mensen dit gaan inzien en een individueel abonnement nemen bij een sportschool of naar Onefit overstappen want dit bedrijf verdient geen inkomsten meer. Sporten zou moeten bijdragen aan onze gezondheid en mentale gesteldheid en dit is gewoon gebruik maken van mensen om hun eigen winst te verhogen. Walgelijk zijn jullie.

21 maart 2023

Credits “gestolen”

Ik zou zogenaamd mijn 8 credits mee mogen nemen naar een nieuwe cyclus, maar vervolgens had ik een lesje geboekt in mijn nieuwe cyclus waardoor ik niet 25, maar 15 credits heb ontvangen voor een hele cyclus en de 8 credits van vorige niet zijn meegenomen. Baal hier onwijs van want ben een trouwe gebruiker, en de lesjes zijn al vrij duur. Vervolgens al week geen reactie ontvangen op meerdere mails.

Overstappen naar iets anders?

22 februari 2023

Antwoord van ClassPass

Het spijt ons voor de verwarring met je credits. Als je ons een bericht zou kunnen sturen, helpen we je graag verder. Neem contact met ons op op classpass.com/contact, selecteer de feedback-optie en maak “Trustpilot review” het onderwerp, zodat ons gespecialiseerde team kan reageren.

slechtste service

Tijdens proefabonnement werd na 3 dagen alles op onbeschikbaar gezet tm het eind van de proefperiode, terwijl ik nog 30 credits had. Over naar OneFit.

4 maart 2023

Antwoord van ClassPass

Het spijt me te horen dat je problemen ondervindt met je gratis proefperiode. Als je ons een bericht zou kunnen sturen, helpen we je graag verder. Neem contact met ons op op classpass.com/contact, selecteer de feedback-optie en maak “Trustpilot review” het onderwerp, zodat ons gespecialiseerde team kan reageren.

Slechte service en annuleringsvoorwaarden

Ik heb nu bijna een jaar een abonnement. Het is ontzettend prijzig en meestal viel de dienst die ik geboekt had tegen. Zeer slechte prijs-kwaliteit verhouding. Daarnaast vind ik de annuleringsvoorwaarden zeer slecht. Als je per ongeluk een verkeerde tijdstip hebt geboekt en het meteen annuleert wordt er direct een bedrag van 12 euro van je rekening afgeschreven. Het is niet heel gek dat je wel eens per ongeluk een verkeerde tijdstip boekt om daar dan vervolgens voor te moeten betalen vind ik belachelijk. Ik heb mijn abonnement opgezegd en zal nooit meer een ClassPass abonnement nemen.

26 februari 2023

Foutieve credits

ik heb drie jaar een lidmaatschap gehad. Het afgelopen jaar zijn diverse keren credits niet goed over gezet bij ingang van nieuwe maand, nieuw abonnement of het annuleren van lessen.
Daarbij zijn de lessen bizar duur geworden het afgelopen jaar en ik verneem van sportschooleigenaren dat zij dit niet wijzigen.

26 februari 2023

Antwoord van ClassPass

Goedendag Simone, bedankt voor het delen van je ervaring met het boeken van reserveringen en excuses voor de verwarring met je resterend tegoed credits. Als je ons een bericht zou kunnen sturen, helpen we je graag verder. Neem contact met ons op op classpass.com/contact, selecteer de feedback-optie en maak “Trustpilot review” het onderwerp, zodat ons gespecialiseerde team kan reageren.

ClassPass pakt 5 maanden credits af twv 300 eu

Mijn account is zonder overleg gesloten nadat er een bedrag eenmalig tijdelijk niet kon worden geïncasseerd. Dat bedrag is daarna alsnog geïncasseerd en mijn account gestopt. Mijn tegoed van 5 maanden ter waarde van 300 euro is daardoor van mijn account afgehaald en krijg ik ook na een verzoek via de mail aan de klantenservice niet meer retour. Volgens mij strookt dit niet met de wetgeving betreffende betalingen via automatische incasso en voel ik mij bestolen door classpass. Als je lid wordt is de suggestie dat credits die je niet gebruikt in je tegoed blijven staan, maar op deze manier kunnen ze dus kennelijk van je afgepakt worden. Je kunt dus beter je credits opmaken of nog beter helemaal geen lid van classpass worden. // ik krijg nu een keurig bericht via dit trustpilot kanaal dat ik verder geholpen wordt maar ik was dus al eerder met de klantenservice in contact met de reactie dat er helaas niks aan te doen was :-0

21 februari 2023

Antwoord van ClassPass

Goedendag Jur! Sorry voor eventuele verwarring met betrekking tot de annulering van je abonnement. Als je ons een bericht zou kunnen sturen, helpen we je graag verder. Neem contact met ons op op classpass.com/contact, selecteer de feedback-optie en maak “Trustpilot review” het onderwerp, zodat ons gespecialiseerde team kan reageren.