ClassPass Reviews 10.223

3,3

Er is geen credit history overzicht, dus je hebt achteraf geen idee waar je credit aan op gingen en/of een geannuleerde les wel of niet in rekening is gebracht. Wezenlijke informatie voor users, waaro... Toon meer

Gemixte gevoelens over Classpass. Het wordt wereldwijd gebruikt en het biedt zo veel kansen om mensen kennis te laten maken met nieuwe sporten, maar de abonnementen zijn ontzettend moeilijk te regelen... Toon meer

Ik ben al meerdere jaren lid van Classpass en heb vaak gepauzeerd tussendoor. Lees hier veel over problemen, maar heb zelf nooit issues gehad met facturatie/membership/verloren credits. Ook fijn dat j... Toon meer

Het idee is leuk, maar alle trucs en sneaky regeltjes die Classpass verzint om een maandje gratis sporten zo ingewikkeld en onaantrekkelijk mogelijk te maken. Met alle beperkingen heb ik gefrustreerd... Toon meer

1. Beauty en welzijn

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

ClassPass is a monthly membership that seamlessly connects members to fitness experiences at over 7,500+ of the best studios in gyms in their area and across the world. With access to group fitness classes in everything from yoga to Pilates to cycling, we motivate our members to lead active and inspired lives.

3,3

Gemiddeld

10K reviews

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Als je ziek bent moet je dus 8 euro…

Als je ziek bent moet je dus 8 euro betalen voor de geannuleerde les

17 februari 2023

Antwoord van ClassPass

Het spijt ons voor de verwarring met de annuleringskosten. Als je ons een bericht zou kunnen sturen, helpen we je graag verder. Neem contact met ons op op classpass.com/contact, selecteer de feedback-optie en maak “Trustpilot review” het onderwerp, zodat ons gespecialiseerde team kan reageren.

Zeer slecht! Niet aan te raden!!!!

Zeer slecht!!

Klantenservice geeft geen antwoorden op je vragen, doen er alles aan om zelf financieel beter van je te worden en zijn totaal niet flexibel.

8 februari 2023

Antwoord van ClassPass

Thanks for connecting with us about this, Our apologies for any inconvenience! We’d be happy to look into this further for you. To provide you with the most consistent form of communication, please email us via the button in our profile and we’d be happy to assist you from there.

Te duur

De prijzen zijn enorm gestegen. Mijn sportlessen zjjn nu 14 credits per keer, dus met mn abonnement van 35 euro (25 credits) kan ik niet eens twee keer gaan sporten in een hele maand tijd. Gekkenwerk. Ik ga terug naar onefit, veel meer waar voor je geld

4 februari 2023

Antwoord van ClassPass

Bedankt voor het delen van je ervaring met ClassPass abonnement. We hebben je feedback doorgegeven aan het juiste team, zodat ze kunnen bespreken over het credit-tarief en om onze service in de toekomst te verbeteren. We stellen het op prijs dat je de tijd neemt om je gedachten te delen!

klanten service slecht

Via classpass heb je naast de mogelijkheid om sportlessen te volgen ook een mogelijkheid om een massage te boeken. Voor deze massage op dezelfde dag moest ik extra credits aanschaffen ter waarde van €45,- Deze werd daarna geannuleerd. Aangezien ik deze hoeveelheid credits niet aan lessen meer kon opmaken voor het einde van de maand. Heb ik gevraagd of ik dit bedrag kon terugkrijgen aangezien deze dienst werd geannuleerd en dus niet geboden is. Na antwoorden die totaal niet relevant waren op mijn vraag, kreeg ik na het 4e mailtje te horen dat dit geen mogelijkheid was want dit stond niet in het beleid. Ik vind dit slechte service dat ik moet betalen voor iets wat ik niet krijg en daarnaast 4x een raar antwoord krijg van de klantenservice we kunnen je abonnement niet met terugwerkende kracht annuleren?? etc.

30 januari 2023

Antwoord van ClassPass

Hallo Soleil! Bedankt voor het delen van uw ervaring met ons over uw lidmaatschap. Als je ons een berichtje zou kunnen sturen helpen we je graag verder. Neem contact met ons op via classpass.com/contact, selecteer de optie Feedback en maak "Trustpilot-beoordeling" als onderwerp, zodat ons gespecialiseerde team kan reageren.

Slechte klantenservice +…

Slechte klantenservice + proefabonnement = fake

Klanten service is mega traag!
Als je aan de buurt bent met de chat, moet je nog 5 min wachten voordat je pas echt geholpen wordt. En dan ben je 15 min verder per reactie. Dus zo 45/60 min voor een gesprek.

Antwoorden en links komen niet uit op de antwoorden van de vragen. Kortom het is ERG SLECHT

Dan het zogenaamde proefabonnement waar je geen Yoga mee kan doen. In de advertentie van het proefabonnement zie je yoga, beauty etc. Dat kan dus niet.

22 januari 2023

Goedendag Flo,

Bedankt voor het delen van je ervaring met onze klantenservice. Onze excuses voor het ongemak dat dit voor je heeft veroorzaakt. Als je ons een bericht zou kunnen sturen, helpen we je graag verder. Neem contact met ons op op classpass.com/contact, selecteer de feedback-optie en maak “Trustpilot review” het onderwerp, zodat ons gespecialiseerde team kan reageren.

Ook een proefabonnement afgesloten

Ook een proefabonnement afgesloten. Na één les kon ik ineens niks meer boeken tenzij ik op een link klikte over het starten van een betaald abonnement. Dat deed ik omdat er geen andere optie was. Ineens was mijn proefabonnement weg, de credits waren weg en had ik €59 betaald. Een veel duurder abonnement dan ik wilde. Na contact met de klantenservice konden ze niks voor me betekenen omdat ik zogenaamd zelf heb geupgrade naar een duurdere abonnementsvorm.

Ontzettend misleidend en teleurstellend.

13 december 2022

Proefabonnement misleiding

Proefabonnement afgesloten, na 1 les waren bijna alle lessen al geblocked en moest ik overstappen op een betaald abonnement om door te kunnen sporten. Ik zou echter wel de credits mee kunnen nemen. Na contact met de klantenservice blijkt hier niets van waar, omdat ik zogenaamd zelf heb geupgrade naar een duurdere abonnementsvorm.

6 december 2022

Antwoord van ClassPass

Goedendag Tjeerd! Sorry voor eventuele verwarring met betrekking tot je abonnement. Als je ons een bericht zou kunnen sturen, helpen we je graag verder. Neem contact met ons op classpass.com/contact, selecteer de Feedback-optie en maak "Trustpilot review" het onderwerp om ervoor te zorgen dat ons gespecialiseerde team reageert.

Credits/prijzen tegenwoordig belachelijk

Ik ben altijd erg tevreden geweest met Classpass maar de laatste is het echt belachelijk... lesjes die ik normaal inboekte voor 6 credits zijn nu gewoon 9 credits. Hierdoor ben ik genoodzaakt om het duurste abbo te nemen maar ook dat abonnement is weer 10 euro duurder geworden (én minder credits dan voorheen). Hoe is het mogelijk dat ineens alle lessen zo duur zijn geworden?!

24 november 2022

Antwoord van ClassPass

Goedendag Elsemieke, bedankt voor het delen van je feedback! Als je ons een bericht zou kunnen sturen, helpen we je graag verder. Neem contact met ons op classpass.com/contact, selecteer de Feedback-optie en maak "Trustpilot review" het onderwerp om ervoor te zorgen dat ons gespecialiseerde team reageert.

Mij aangemeld voor Classpass

Mij aangemeld voor Classpass. Krijg geen enkel bevestiging bericht. Helemaal niks! Dus ik denk okay niet gelukt ofzo. Kon niet eens de app downloaden. En plots wordt er €65 van mijn rekening afgetrokken. Nooit gebruikt. Conclusie: het zijn gewoon oplichters weer! Bah

23 november 2022

Antwoord van ClassPass

Hi! Sorry for the trouble with your membership. If you could send us a message we would love to assist you further. Please connect with us at classpass.com/contact, select the Feedback option, and make “Trustpilot review” the Subject to ensure our specialized team responds.

Dit bedrijf is nog geen eens 1 ster…

Dit bedrijf is nog geen eens 1 ster waard. Je kunt ze niet bereiken ze lichten de boel op. Maken reclame met een actie die niet voor iedereen is.je kunt alleen lid worden als je een CC hebt. Maar als je je aanmeld met een betaalpas halen ze wel geld van je rekening maar sporten en lid worden kan niet. Het zijn dus gewoon oplichters. Pas op want ze pakken geld zonder credits te geven.!!!! Trap hier niet in mensen!!!

28 oktober 2022

Antwoord van ClassPass

Sorry voor je ervaring. Als je ons een bericht zou kunnen sturen, helpen we je graag verder. Neem contact met ons op classpass.com/contact, selecteer de Feedback-optie en maak "Trustpilot review" het onderwerp om ervoor te zorgen dat ons gespecialiseerde team reageert.

Abonnements- en systeemwijzigingen gaan te ver

Ongeveer 1,5 jaar lid, maar sinds een paar maanden is Classpass compleet belachelijk te werk gegaan.

- eenzijdige prijswijziging van 12% terwijl je minder credits krijgt;
- geen inhoudelijke reactie op vragen, alleen de vermelding dat dingen vervelend zijn;
- aanschaffen extra credits gebeurt al bij 1 klik (geen navraag bij consumenten of dit is wat ze willen). Er komt dus ook geen betaalverzoek. Dit mag wettelijk gezien niet eens. Dit heb je niet door waardoor je gemakkelijk blijft klikken en dan dus binnen 2 sec 3x de extra credits van 50 voor 85 euro aanschaft. Duurt 10 -21 dagen voordat je het geld terugkrijgt.
- abonnement sluit niet aan op sportwens (je kan met het duurste abonnement maar 1,5x per week sporten).

Het is begrijpelijk dat Classpass een bedrijf is dat winst wil maken, maar de laatste wijzigingen in systeem en in abonnement gaan wel erg ver. Als er een alternatief zou zijn, was ik daar al lang heen gegaan.

26 april 2022

Antwoord van ClassPass

Sorry voor de verwarring met de kosten. Als je ons een bericht zou kunnen sturen, helpen we je graag verder. Neem contact met ons op classpass.com/contact, selecteer de Feedback-optie en maak "Trustpilot review" het onderwerp om ervoor te zorgen dat ons gespecialiseerde team reageert.

Het blijft maar doorgaan de boetes

Het blijft maar doorgaan de boetes, elke keer weer mailen en ClassPass geeft aan onderzoek te doen waarna ze de boete niet ongedaan maken. Het maakt me elke week weer zo kwaad. Alle lol van het sporten is helemaal weg door elke keer weer een slecht bericht in de mailbox te ontvangen. Hoe kunnen ze nou al deze slechte reviews negeren.

19 oktober 2022

Antwoord van ClassPass

Bedankt dat je contact met ons opneemt, Mario. Excuses voor het probleem dat je ondervindt! We zullen dit graag verder voor je onderzoeken. Om je de meest consistente vorm van communicatie te bieden, stuur ons een e-mail via de knop in ons profiel en we helpen je graag verder.

Afzetters

Oprecht een slecht bedrijf, moeilijk bereikbaar en ware oplichters!

16 oktober 2022

Goedendag klant,

Bedankt dat je contact met ons opneemt en sorry voor het ongemak. Om je het beste te helpen met je bezorgdheid en om je privacy te beschermen, stuur ons een e-mail op classpass.com/contact of klik je op de e-mail knop in onze Instagram ️. Een van onze gespecialiseerde medewerkers zal je daar graag helpen.

Zomaar is mijn abonnement eenzijdig…

Zomaar is mijn abonnement eenzijdig opgezegd. En nu kan ik deze heractiveren met een hogere prijs.

Echt een foute beslissing van Classpass. Dit gaat ze heel veel leden kosten. Jammer

7 oktober 2022

Antwoord van ClassPass

Goedendag Patrick. Het spijt ons dit te horen. Als je ons een bericht zou kunnen sturen, helpen we je graag verder. Neem contact met ons op classpass.com/contact, selecteer de Feedback-optie en maak "Trustpilot review" het onderwerp om ervoor te zorgen dat ons gespecialiseerde team reageert.

abonnement eenzijdig gewijzigd

Na jaren goede service te hebben ontvangen en een abonnement voor een eerlijke prijs begint het nu echt de spuigaten uit te lopen. abonnement is 8 credits verlaagd zonder mijn toestemming..voor dezelfde prijs. Nu lees ik dat ik vanaf volgende maand ook nog eens 89 euro mag betalen? Ik heb contact gezocht met de klantenservice, nu ik tijdens het aangaan van dit abonnement niet heb gelezen dat Classpass het abonnement eenzijdig mag wijzigen. Ik wil weten op welke basis Classpass dit doet en aangeven dat ik niet akkoord ben. De reactie die ik kreeg was dat mijn 'plan no longer available was, which is why you were transitioned to the 62-credit plan'. zeer interessante manier van geld aftroggelen zonder instemming.

23 september 2022

Antwoord van ClassPass

Als je ons een bericht zou kunnen sturen, helpen we je graag verder. Neem contact met ons op op classpass.com/contact, selecteer de feedback-optie en maak "Trustpilot review" het onderwerp om ervoor te zorgen dat ons gespecialiseerde team reageert.

Goede app, maar service om te huilen!

Ik ga toch maar eens review schrijven. De app gebruik heel veel. Zeg maar dagelijks! Maar de service die erbij komt is om te huilen. Wanneer er iets tussenkomt en je kan onder geen beding te les bijwonen kunnen ze niet met je meedenken. Ze helpen je niet, ze kunnen niet kijken naar de boete of de credits.
Ik begrijp echt dat je een protocol hebt, maar ze moet ook echt begrijpen dat het leven er ook tussen kan komen. Dat je niet altijd bij die les aanwezig kan zijn en dat 12 uur annuleringstermijn ook echt lang is. In die tijd ertussen kan er heel veel gebeuren!!
Hier moeten jullie echt beter aan denken Classpass.

16 augustus 2022

Antwoord van ClassPass

Hi Renee, bedankt voor je feedback. Wanneer en les te laat wordt geannuleerd of gemist, verhindert dit een studio van het vullen van deze plek. Veel studio's, salons en spa's hebben een soortelijk beleid en we stellen het op prijs dat onze gebruikers dit respecteren. Voor verdere vragen horen we dat graag.

Leuk concept, maar service is minder

Leuk concept, maar om de app verder te kunnen gebruiken moest ik m'n betaalgegevens updaten en nu kan ik ineens alleen nog maar met credit card betalen. Contact opgenomen met de klantenservice en die geven aan dat SEPA/iDEAL zijn opgeheven als betaalmethoden (vind ik persoonlijk best raar voor een bedrijf dat actief is in Nederland waar dit de meest gekozen betaalmethode is).

9 augustus 2022

Geen flexibele manier van sporten

Goed aanbod, maar de boete na cancellen is raar én absurd hoog. Ik had corona, maar werd gedwongen toch de les te volgen. Bizar! Bij flexibel sporten stel ik me toch wel wat anders voor dan dit.

31 juli 2022

Antwoord van ClassPass

Classpass is bizar duur aan het worden…

Classpass is bizar duur aan het worden en ik vind de service ontzettend slecht. Hiervoor kreeg je je " boete" (wat überhaupt al belachelijk is voor een sportles annuleren) terug als er een noodgeval was, wat inmiddels niet meer kan?!! En als je dan om uitleg vraagt beland je in een vicieuze cirkel aangezien ze altijd maar terugwijzen naar hun " policy" . Met deze policy raak je je klanten kwijt. Ik vind het heel erg dat sporten, wat een fijne bezigheid zou moeten zijn zo ontzettend moeilijk wordt gemaakt door een bedrijf dat een imperium wilt opbouwen over de portemonnee van mensen die enkel fit willen leven.

25 juli 2022

Antwoord van ClassPass

Excuses voor de verwarring. Zoals vermeld tijdens de registratieflow en in je abonnement-bevestigings-e-mail, zijn kosten voor late geannuleerde en gemiste reserveringen van toepassing tijdens en na gratis proefperiode-periodes. Bovendien krijg je bij elke reservering het bericht "Als je deze reservering niet kunt houden, annuleer je boeking dan alsjeblieft 12 uur van tevoren om kosten te voorkomen". Onze excuses voor het eventuele misverstand.