Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det dom lyckades skicka snabbt var fakturan. Efter många påtryckningar kom till slut en leverans, som var korrekt till 85% En vara var utbytt utan information och en vara har än idag inte dykt upp.... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Samma upplevelse som många andra. Beställde en vara och fick efter ett par veckor besked om att den inte fanns i lager. Jag blev lovad återbetalning inom tre dagar. Efter tio dagar hade fortf... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Detta var min tredje beställning och jag är lika nöjd som vanligt. Alla gånger har det gått snabbt och smidigt, förutom en gång då den var nån dag försenad. Fick snabbt svar på mejl hur statusen på le... Toon meer

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 35% van zijn negatieve reviews beantwoord

Undvik

Cleannest skickade fel produkt åt mig. Då jag kontaktade dem via mail för att påpeka detta, erbjöd de mig en rabattkod för nästa köp. Tackade vänligt nej, och bad istället att få produkten jag beställt (och betalat) för. De har lovat att skicka den, men tre veckor har gått och har inte fått något än.

4 december 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Avbeställde min order då den inte hade…

Avbeställde min order då den inte hade skickats efter 4 veckor, men hade då hunnit göra betalningen. Fick aldrig återbetalning av företaget trots påtryckning av qliro. Är riktigt besviken och rekommenderar ingen att handla där

25 oktober 2025

Dålig service

Uppdatering:
Efter många mail och påtryckningar kom en leverans den 24/11, men en produkt fanns ej med(då den varan varit slut i lagret sedan beställningen lades den 20/10). Orkade ej strida mer. Tyvärr väldigt dålig service...

Bluff- företag!!!
La en order 20/10, inte fått några varor ännu, trots påtryckningar.
Anmält dem till Konsumentverket och polisanmält!

21 november 2025

Oseriöst

Avråder alla handla från detta företag. Efter flertal försök att få varor leverans och på stötning att betala tillbaka uteblivna leveranser. De skyller på allt och går ej att nå på mer en mail som man får vid beställningen. Förmig är detta ett vilseledande och oseriöst företag. Handla på andra mer kända siter. Arg för mer kostnad som detta gett mig

18 november 2025

"Sebastian" på Cleannest, blufföretag

Uppdatering: efter många mailkonversationer fick jag precisa tillbaka mina pengar. Oseriöst företag som inte har koll på sina ordrar.
Jag la en order den 18/10. Eftersom det stod snabb leverans 1-3 dagar skrev jag därefter och frågade var min beställning var. Fick till svar att den var försenad. Skrev igen och fick då välja mellan att annullera ordern eller byta till en likvärdig produkt. Valde först att vänta men när ytterligare tid gick valde jag att få pengarna tillbaka. Får ett mail att betalningen är registrerad men inga pengar kommer, tyvärr betalade jag med swish via Qliro. När jag sedan efterfrågar pengarna svarar "Sebastian" att det var märkligt och ska genast kolla upp detta, jag behövde inte göra mer. Han frågar också vilket betalsätt jag använde vilket är märkligt då det borde framgå. Jag kontaktar Qliro som igår skickade ett mail till företaget mer kunde de tyvärr inte göra eftersom jag betalade med swish. Nu verkar "Sebastian" ha slutat att svara. Snart en månad senare och inga pengar än. Detta var det sista mejlet:
Hej Carina,
Okej, tack för infon! Hör gärna av dig om pengarna inte dyker upp inom kort så kollar jag upp det direkt.
Sebastian
CleanNest Kundtjänst

14 november 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag har beställt varor som aldrig…

Jag har beställt varor som aldrig skickats. Jag har vid 4 tillfällen mailat om att jag inte fått tillbaka mina pengar. Beställningen gjordes för över två månader sedan. Detta är bedrägeri, varning beställ inte ifrån detta företag.

11 november 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Rekommenderar starkt trots lite strul med saldo

Först blev det lite strul pga att varorna inte fanns i lager( vilket jag behövde maila dem för att få veta). Jag erbjöds återbetalning eller val av annan doft( som fanns i lager). Efter att ha valt annan doft( och bekräftat det två gånger) så anlände varorna inom tre vardagar. Rekommenderas, men inte om du har superbrådis pga att lagret verkar vara lite struligt.
Priserna är dock jättebra och kundservice tillmötesgående och snabb. Kommer absolut handla av dem igen!

17 oktober 2025

Oseriösa lögnare

Har aldrig haft att göra med en mer oseriös och dryg företag. Gjorde en beställning som visade sig att varan var slut på lager, det skulle ta många dagar mer än vad som var beräknat. Kontaktade dom via mejl och skrev tydligt att jag ville annullera min order då jag ej vill/kan vänta 1-2 veckor mer än tänkt. Då skriver Sebastian tillbaka och säger att han absolut förstår och att han annullerar ordern så att den kommer ej att skickas till mig. Efter ca 12 dagar så kommer varan ändå hem till mig. Kontaktar dom och Sebastian skriver igen och låtsas att han ej vet något om att jag ska ha sagt att jag vill annullera min order, då skickar jag en kopia på våra mejlkonversationer som jag haft med JUST Sebastian. Gör en retur på varan, dom får varan och skriver att han tar bort fakturan från betaltjänsten Qliro 1-3 bankdagar. Men det gör han inte utan jag får hålla på och ringa Qliro och Qliros kundtjänst får i sin tur kontakta dom för att få dom att fatta att dom ska ta bort fakturan.
Även Qliros kundtjänst blev helt mållösa hur illa dom skött detta. Allt detta har jag på mejl. Beställningen gjordes 26/9-25 idag blev eländet klart 7/11-25 !

26 september 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har fortfarande inte fått mina varor…

Har fortfarande inte fått mina varor trots att dom lovat efter påtryckningar att dom skulle skickas fredag eller absolut senast måndag och att jag skulle få en spårnings länk så fort varorna lämnade lagret. I dag är det Onsdagen den 5/11 och ordern kom in 24/10.
BEDRÖVLIGT.
Ingen mer återkoppling trots att jag mailat flera gånger.

5 november 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Snart två veckor sedan jag beställde!

Det har snart gått två veckor sedan jag beställde en produkt, men jag har fortfarande inte fått varan levererad. Efter kontakt med CleanNest svarade de att produkten var på väg, men Posten har fortfarande inte fått in paketet. Ett oseriöst företag.

4 november 2025

Totalt värdelöst

Totalt värdelöst. Varorna kommer inte, får inget meddelande så efter 3 veckor skriver jag och undrar var det har tagit vägen. Då får jag veta att varan är slut och att de ska makulera fakturan. Det är fortfarande inte gjort efter 14 dagar.

1 november 2025

Bluff-företag…

Vi har väntat i början av oktober på varorna. Ingen orderbekräftelse eller någonting. Fick meddelande att varorna kommit åkte för att hämta men det var bara en vara av tre som kom trots att vi redan betalat. Lurendrejeriföretag

1 november 2025

Under all kritik.

Gjorde min beställning den 18 augusti, tack och lov valde jag faktura. 5 september fick jag endast 11 artiklar. När jag frågade vart dem andra 37 artiklarna var så fick jag svar att dem hade ”glömt” att meddela mig om förseningen. 7 september sa dem att artiklarna var på väg in till deras lager och att dem skulle skickas så fort de anländer. Inte hört något alls från dem sedan 8 september. För en vecka sedan mejlade jag och frågade vad som händer men har fortfarande inte fått någon återkoppling från dem. Över 2 månader sedan jag gjorde min beställning och över 1 månad sedan artiklarna var på väg till dem. Snabb leverans har dem definitivt inte och ingen kommunikation heller. Välj annat företag om ni vill få era varor!

24 oktober 2025

Ett riktigt skurkföretag

Ett riktigt skurkföretag. Ljuger om leveranser, oseriösa i allra högsta grad.

2 oktober 2025
Logo Cleannest

Antwoord van Cleannest

Vi beklagar verkligen att du haft en negativ upplevelse hos oss. Det är absolut inte så vi vill att någon kund ska känna.

Vi tar till oss av din feedback och vill gärna reda ut det här ärendet. För att kunna hjälpa dig på bästa sätt ber vi dig att kontakta oss direkt på hello@cleannest.se
med ditt ordernummer. Då ser vi till att lösa det omgående.

Tack för att du delar med dig – det hjälper oss att bli bättre.

Teamet på CleanNest

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.