Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det dom lyckades skicka snabbt var fakturan. Efter många påtryckningar kom till slut en leverans, som var korrekt till 85% En vara var utbytt utan information och en vara har än idag inte dykt upp.... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Först blev det lite strul pga att varorna inte fanns i lager( vilket jag behövde maila dem för att få veta). Jag erbjöds återbetalning eller val av annan doft( som fanns i lager). Efter att ha valt a... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Samma upplevelse som många andra. Beställde en vara och fick efter ett par veckor besked om att den inte fanns i lager. Jag blev lovad återbetalning inom tre dagar. Efter tio dagar hade fortf... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Detta var min tredje beställning och jag är lika nöjd som vanligt. Alla gånger har det gått snabbt och smidigt, förutom en gång då den var nån dag försenad. Fick snabbt svar på mejl hur statusen på le... Toon meer

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 35% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Att det ska ta 15 dagar innan man själv…

Att det ska ta 15 dagar innan man själv måste ta kontakt med företaget och fråga varför man inte får sina varor man har beställt är dåligt dock har dom lovat att betala tillbaka pengarna om varorna inte skickas dagen efter. Vi får väl se men har inte höga förhoppningar

22 juli 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Beställde 13 maj inga varor!

Beställde 13 maj

Inte fått några varor det är nu juli, kontaktade företaget 2 gånger, första gången hänvisar dom att det är precis skickat men enligt appen så har det inte skickats mejlar igen och det säger att paketet är skickat. Inget i appen fortfarande skriver och mejlar att jag inte vill ha paketet då det gått en månad nu och det säger att det är redan skickat begär sändningsnummer och det skulle dom återkomma med, tyvärr gått över 1 v det bråttom så vecka till och inget paket, tyvärr så vill inte ha sakerna längre då det gått över 1 månad och nästan 3 veckor !

13 mei 2025

Antwoord van Cleannest

Hej vi har svarat dig på mejl! Samt att du fått återbetalningen👍🏼

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Riktigt dålig start för ett ny webbshop.

Tyvärr tycks inte detta företag förstå vikten av att tillgodose sina kunder på bästa sätt.Framförallt om det är så nystartat som detta är. Det blev likadant med min beställning som för många andra. Svaren kommer snabbt men det är bara förhalande. Jag chansade för man tänker att ett nystartat företag bör vara noga med att fungera bra för kunderna.Och de hade flera produkter "i lager"som jag letat efter en tid. Men ja "i lager" är troligen en överdrift. Trist att man startar upp ett företag och inte förstår vikten av att allt fungerar korrekt i början så kundkretsen växer för att man faktiskt håller vad man lovar. Jag ger ett par extra stjärnor för allt ordnades upp väldigt snabbt med avbeställningen och makulering av faktura.

19 juni 2025

Håller inte leveranser

Ingen respons om att varorna ej finns i lager - att de inte kan ange leveransdstum - inte förrän efter påtryckningar och frågor. På hemsidan lovas att varorna finns i lager. Inget leveransdstum kan lämnas EFTER 1,5 månaders väntan! Fortfarande är hemsidan inte redigerad!!?? "Finns i lager" stämmer inte.

2 juli 2025

Antwoord van Cleannest

Hej Irené! Tråkigt att du haft en dålig upplevelse hos oss, vi har visst meddelat om förseningar på produkterna. Då vi frågat om ni viljat ha återbetalning eller viljat vänta då leverans varit oklar!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag har gjort en beställning i mitten…

Jag har gjort en beställning i mitten av maj. Inga varor har kommit hittills. De skyller på Schenker, lovar att skicka ett nytt paket. De får glömma om jag ska betala fakturan, den ska ligga pausad tills vidare.

Pengarna är inte alls återbetalda, faktura ligger kvar !!!

2 juli 2025

Antwoord van Cleannest

Hej dina pengar är återbetalda!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vill varna för att handla av företaget

Vill varna för att handla av företaget. Beställde städutrustning som aldrig kom fram. Först var förklaringen att det var försenat för att man inte hade det emballage man skulle ha för leveransen utan fått beställa. Därefter påstod man att varorna var skickade. Krävde återbetalning men har ännu inte sett röken av pengarna.&
Företaget har svarat och återbetalat beloppet.
Dock är deras förklaring till att jag inte fått leveransen inte trovärdig med hänsyn till deras många olika bortförklaringar .

29 juni 2025

Antwoord van Cleannest

Hej Helen, produkter skickades från vårt lager. Tråkigt att ni aldrig fick de, samt att vi återbetalar alltid våra kunder, så kolla gärna din mejl så ska du se att du fått återbetalning från oss👍🏼

Oseriöst företag!

Oseriöst företag!

Beställde två varor som skulle vara i lager den 9 juni. Hemsidan utlovar leverans på en vecka. Varorna är fortfarande inte levererade och på hemsidan står det fortfarande att min order är bekräftad. Man kan enbart kontakta kundtjänst via mail, jag gjorde så den 17 juni och bad dem annullera ordern, men jag har idag den 25 juni fortfarande inte hört från dem. Återstår att se om jag nånsin får se någon produkt eller pengar tillbaka.

9 juni 2025

Antwoord van Cleannest

Tack för ditt meddelande – även om det såklart är tråkigt att läsa att du är så missnöjd.

Jag förstår inte riktigt varför du skriver detta, då jag ser att återbetalningen redan genomförts och pengarna har skickats tillbaka till dig.
Vi beklagar att det blev förseningar med din order, men när du hörde av dig om att vilja avboka så hanterade vi det och återbetalningen genomfördes därefter.

Tack ändå för att du hörde av dig – och jag hoppas att vi får möjlighet att visa dig bättre service i framtiden.

Kundtjänst – CleanNest.se

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Om du vill bli irriterad så rekommenderar jag Cleannest.

Beställde varor för en månad sen. De är snabba på att svara på mejlförfrågningar och be om ursäkt, men skickar de varorna man betalat för. Nej, just det
Det hade gått snabbare om man beställde skiten från Temu istället. Första & sista gången.

24 juni 2025

Antwoord van Cleannest

Vi har undersökt detta och kan tyvärr inte hitta någon order hos oss kopplad till namnet “Cuppa Joe”. Vi tar våra kunders upplevelser på stort allvar – men vi vill också vara tydliga med att vi inte accepterar falska eller vilseledande omdömen.

Om du faktiskt lagt en beställning hos oss är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst med namn eller ordernummer, så hjälper vi dig direkt.
Vi vill alltid lösa det som blir fel – men vi kan inte hjälpa till om vi inte hittar någon information alls.

Kundtjänst – CleanNest.se

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Lång leveranstid och seg kontakt

Cleannest
UPPDATERING 24/6
Efter att lämnat omdömet nedan kom svaret snabbt från Cleannest och jag fick tillbaka min kompensation
De är inget blufföretag men behöver se över sin kommunikation när varor är slut/saknas

Historien
13/5 beställning
26/5 efter påstöt får upplysning att en vara är slut
29/5 ber att få annullera ordern
2/6 svar att ordern nu är klar att skickas
Jag svarar OK då avvaktar jag
4/6 Qliro förlänger fakturan en månad
4/6 Cleanest ger 10% rabatt för mitt tålamod
13/6 varorna anländer en vara saknas - den som tidigare var slut. Meddelar firman o ber dem justera fakturan
15/6 svar att de skall justera fakturan eller, om du hellre vill, så kan du välja ut produkter för upp till 200 kr som vi skickar till dig utan extra kostnad som kompensation.
15/6 jag vill ha fakturan justerad
19/6 ber dem justera fakturan så jag kan betala
19/6 de säger att den är justerad
23/6 jag ber att få en kopia på den justerade fakturan
23/6 de har uppmärksammat att bara en del är justerat - fakturan justeras igen
Den summa jag fick som kompensation försvann i hanteringen
Varorna var trots allt helt OK därför en extra stjärna
Jag kommer nog inte handla hos dem fler gånger

22 juni 2025

Antwoord van Cleannest

Tack för din feedback. Vi beklagar den långa hanteringen – det blev tyvärr flera interna missar från vår sida som inte ska hända. Vi tar till oss din input och arbetar på att förbättra både kommunikation och hantering framåt. Tack för att du ändå uppskattade produkterna.

Sebastian – CleanNest

Levererar inte betald vara

Gjorde en beställning 250518 då jag hittade två varor som jag ville ha. En 5liters dunk med linoljesåpa och en trädgårdsdusch, båda varorna fanns i lager enligt hemsidan och det utlovas snabba leveranser. Den 26/5 mailar jag och frågar hur det går med leveransen av min order och får svar av "Sebastian" att den ska skickas ut under veckan. Den 28/5 får jag leveransbesked och den 2/6 hämtar jag ut mitt paket och blir lite förvånad när paketet består av trädgårdsduschförpackningen med en fraktetikett på. Ingen såpa med... Mailar kundtjänst och får svar att den kommer i en separat försändelse då den ska komma in i lager igen 4-5/6. Den 12/6 mailar jag och frågar hur det går med leveransen och får svaret den 15/6 att den är skickad och "Sebastian" menar på att jag borde fått en spårningslänk vilket jag inte fått. Jag ber om kollinummret så jag kan söka upp paketet och då får jag svaret att det har visst i inte gått iväg någon försändelse. "Sebastian" ska kolla på detta med lagret och återkomma så fort han har svar och ska lösa det så fort han kan. Nu har det varit tyst i 5 dagar.
Jag har handlat på nätet från jordens alla hörn och aldrig blivit blåst. Men NU har jag nog blivit det av en svensk butik, Cleannest

//Fredrik Persson

19 juni 2025

Antwoord van Cleannest

Tack för ditt meddelande. Enligt vårt system är hela din beställning skickad och levererad.

Hör gärna av dig om något ändå saknas, så kollar vi upp det direkt.

Kundtjänst – CleanNest

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans, bra kvalite på produkten…

Superfin hemsida och jätte snabb leveranstider beställde på måndag kväll och fick produkterna redan onsdag eftermiddag, köpte lite köksvård och det rengjorde spishällen superbra, kommer definitivt handla mer härifrån

2 juni 2025

Leveransproblem

Efter irritation med en sen leverans så insåg jag att det var ett företag att lita på. De löste det galant!

2 juni 2025

Hej Carina!
Så kul att höra att du tillslut blev nöjd – det betyder mycket för oss!

Att du som kund känner dig väl bemött och nöjd är alltid vår högsta prioritet, även när det strular. Vi gör alltid vårt bästa för att rätta till det som blivit fel.

Tack för ditt tålamod!
Kundtjänst – CleanNest

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fick linoljesåpan och skurdukarna…

Fick linoljesåpan och skurdukarna ganska fort och trädäcket blev som nytt igen👍🏼

27 mei 2025

Antwoord van Cleannest

Hej Jonas och tack för din recension! Kul att ditt trädäck blev som nytt igen!

Bluff företag

Bluff företag, ett rent skämt. Får hem order... 1 produkt saknas, 2 produkter är fel, 1 produkt är rätt..enda sättet att kontakta är via mejl/frågeformulär. Första kontakten professionell och företaget ber om ursäkt. När jag vidare frågar om hur ordern ordnas och retur av produkter är det oprofessionella svar. Får en returetikett tillslut men inget svar på hur återbetalning sker. Slutar med att jag såklart behåller produkter även om det är fel för jag tänker inte förlora ett värde av nästan 600kr för ingenting. Ett rent skämt är detta företag!

20 mei 2025

Antwoord van Cleannest

Hej Kund? Kontakta oss genast igen så ska vi se till att lösa detta direkt! Vi har inga liggande mejl i vårt system som vi kan hitta. Kontakta oss på hello@cleannest.se så löser vi detta problem direkt!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

beställt varor de tar betalt men inte…

beställt varor de tar betalt men inte skickat ut dom, ingen order bekräftelse inget på 3 veckor. BESTÄLL INTE LURENDREJARE!!!

9 mei 2025

Antwoord van Cleannest

Vi har tyvärr inte kunnat hitta någon beställning i vårt system kopplad till namnet Angelica Hjortman.

Kontakta oss gärna på hello@cleannest.se med mer information (t.ex. ordernummer eller e-postadress du använde vid köpet), så hjälper vi dig att lösa det direkt!

Sebastian från kundsupport – CleanNest

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.