Banner for Coinmerce B.V.

Coinmerce B.V. Reviews 1.441

4,3

Pas op met Coinmerce! Ik ben al meer dan 5 jaar een loyale klant en heb in die tijd meer dan €23.000 op dit platform gehad. Nu wordt mijn account (saldo €3000) al meer dan een week volledig GEBLOKKEER... Toon meer

Verzoek ingediend via de mail om mijn e-mail adres te wijzigen, dit kon namelijk niet binnen de app of op de website zelf. Hier werd direct door support op gereageerd, moest even geverifieerd worden... Toon meer

Door het snelle en laagdrempelig contact met de mensen van Coinmerce was ik zo weer up en running met mijn account nadat ik toegang verloren was. Geen poespas of omslachtige wachttijden en procedures.... Toon meer

1. Cryptocurrency-dienst

Coinmerce is a European, euro ⇄ cryptocurrency trading platform that focuses entirely on usability and simplicity to offer its users a safe, educational, enjoyable and straightforward experience. The Coinmerce platform is connected to various external exchanges and bundles liquidity through its smart order system to offer the best prices to its users automatically.

Houd rekening met het volgende

4,3

Uitstekend

1K reviews

Heeft 37% van zijn negatieve reviews beantwoord

2Fa en andere vragen

Geholpen door Melle want 2FA deed het weer niet. Bleek te liggen aan dat ik niet geverifieerd had, maar zou niet weten hoe niet. Melle hielp wel meteen en beantwoordde daarna nog wat andere vragen.

4 februari 2026

Antwoord van Coinmerce B.V.

Bedankt voor de 5 sterren! Fijn om te horen dat je goed bent geholpen Door Melle. Als je nog een keer hulp nodig hebt dan weet je ons te vinden, we helpen je graag!

Goede service.

Zeer correcte service en de communicatie over relevante zaken was on-point. Onzekerheden werden hierdoor getemperd en dit gaf vertrouwen in het proces.

Support team Coinmerce

Gegevens gewijzigd via de chat

Gegevens gewijzigd via de chat. Alles prima verlopen en goed op de hoogte gehouden.

3 februari 2026

snelle service

Fijne en snelle service bij een probleem!

Keurige vlotte klantenservice

Kleine vraag gesteld over mijn portefeuillewaarde, kreeg direct via de chat een keurig overzichtje. Top geregeld! Dank Melle!

Antwoord van Coinmerce B.V.

Bedankt voor de 5 sterren! Fijn om te horen dat je goed bent geholpen door Melle. Als je nog een keer hulp nodig hebt dan weet je ons te vinden, we helpen je graag!

Support team Coinmerce

Goede en snelle hulp door medewerker…

Goede en snelle hulp door medewerker Melle bij instellen 2FA.

Support team Coinmerce

Ik werd heel snel en vriendelijk…

Ik werd heel snel en vriendelijk geholpen, zelfs laat in de avond. Zeer professioneel en attent!

Support team Coinmerce

Serieus cryptobedrijf met een goede…

Serieus cryptobedrijf met een goede Nederlandstalige helpdesk, in het weekend gewoon goed bereikbaar.

goede service

word altijd goed en gelijk geholpen.

Bijzonder betrouwbare partij

Bijzonder betrouwbare partij in een eerder onbetrouwbaar, onbekend terrein vol met scammers. Blij dat ik de mensen van COINMERCE heb gevonden. Vlotte service. Ideale partner om met crypto-munten te werken.

Support team Coinmerce

Prima Nederlandse dienstverlener voor…

Prima Nederlandse dienstverlener voor crypto. Blijkbaar ook veel support dus heel fijn dat je via de app direct met een medewerker in contact komt. Ik vind het vooral goed dat agent verificaties snel opgepakt worden. Dit proces mag overigens iets duidelijker met info opties voor de gebruiker. Niet iedereen weet onder welke externe wallet de host valt en dat ik dit moet googlen zegt iets over de informatievoorziening. Scheelt weer jullie support contacten. Overall ben ik tevreden met jullie app en support. Nu de koers nog😁

Prima mijn probleem verholpen

Prima mijn probleem verholpen, en dingen waar ik tegenaan liep verholpen

Antwoord van Coinmerce B.V.

andweleBedankt voor de 5 sterren! Fijn om te horen dat je goed bent geholpen. Als je nog een keer hulp nodig hebt dan weet je ons te vinden, we helpen je graag!

Topservice van Melle

Melle was ontzettend vriendelijk, super behulpzaam en het probleem was binnen no-time opgelost! 🙏

Support team Coinmerce

Snelle en goede service geleverd!

Snelle en goede service geleverd!

Antwoord van Coinmerce B.V.

Bedankt voor de 4 sterren! Fijn om te horen dat je goed bent geholpen door Kyei. Als je nog een keer hulp nodig hebt dan weet je ons te vinden, we helpen je graag!

Support team Coinmerce

Goed geholpen via de chat

Na 2x na 10 min uit de telefoon lijn te zijn gegooid heb ik het via de chat geprobeerd daar heeft Melle mij goed geholpen en het probleem opgelost. Nogmaals bedankt Melle.

29 januari 2026

Antwoord van Coinmerce B.V.

Bedankt voor de 4 sterren! Fijn om te horen dat je goed bent geholpen. Als je nog een keer hulp nodig hebt dan weet je ons te vinden, we helpen je graag!

Support team Coinmerce

Netjes en snel geholpen erg te vreden

28 januari 2026

Antwoord van Coinmerce B.V.

Bedankt voor de 5 sterren review! Fijn om te horen dat je netjes en snel bent geholpen. Mocht je nog vragen hebben, dan helpen we je graag verder.

Luca - Support team Coinmerce

Bank verificatie

Heel goed geholpen door Walter

Antwoord van Coinmerce B.V.

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je goed bent geholpen door Walter bij de bankverificatie. We geven het compliment graag aan hem door.

Super fijn geholpen

Super fijn geholpen
Duidelijke uitleg
Bedankt Melvin

Antwoord van Coinmerce B.V.

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je super fijn bent geholpen en dat de uitleg duidelijk was. We geven je compliment graag door aan Melvin.

Mocht je nog vragen hebben, laat het ons gerust weten.

Professioneel

Ik had geen toegang meer tot mijn e-mail en binnen 2 dagen was alles professioneel opgelost. Zeer tevreden.

Antwoord van Coinmerce B.V.

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat het probleem snel en professioneel voor je is opgelost. Mocht je nog vragen hebben, dan staan we uiteraard voor je klaar.

Support Team Coinmerce

Walter reageerde snel en professioneel

24 januari 2026

Antwoord van Coinmerce B.V.

Bedankt voor de 5 sterren! Fijn om te horen dat je goed bent geholpen door Walter. Als je nog een keer hulp nodig hebt dan weet je ons te vinden, we helpen je graag!AndySupport team Coinmerce