Gisteren bestelling gedaan en vandaag al ontvangen. Koerier was heel vriendelijk en enthousiast aan het werk,(positieve vibe) hij verdiend een compliment. De linken/knoppen voor vragen… Mogen op jul... Toon meer
Colis Prive, mijn pakket is tijdig aangekomen. Ik geef vier sterren omdat de koerier thuis niet is langsgekomen en mijn pakket rechtstreeks naar een afhaalpunt heeft gebracht. Aangezien de Bpost aan h... Toon meer
Meermaals geklaagd dat de chauffeurs ongeduldig zijn. Verleden week binnen de minuut van 3e verdieping met trap en zag chauffeur nog wegrijden dus heeft NIET gewacht en pakket al bij buur geleverd. Nu... Toon meer
Créé en 2012, Colis Privé est devenu le premier opérateur postal privé en France. Spécialiste B2C des livraisons de colis à domicile et en relais, l’entreprise propose un portefeuille complet de solutions de livraison adaptées aux besoins du e-commerce, avec des délais de 24H à 48h. Depuis 2022, Colis Privé est sous la gouvernance de CEVA Logistics, filiale logistique du Groupe CMA CGM
Frankrijk
- 0 806 000 250
- colisprivé.fr
Vraagt klanten om een review
Slechter kan niet
80% van levering is problematisch….onderweg voor levering en op einde van de dag melding : probleem bij levering….chauffeurs doen geen moeite om langs te komen en droppen on afhaalpunt
Van 5 bestellingen in 3 weken zijn er 4 niet geleverd
Andere bezorger diensten loopt alles prima
Bedankt voor uw antwoord hieronder...hier doet u wel de moeite om te antwoorden maar op de manier waarop u beschrijft kreeg ik 3x GEEN reactie

Antwoord van COLIS PRIVE
Zelfs 1 ster is te veel voor deze…
Zelfs 1 ster is te veel voor deze bezorgers .
Pakje steekt in de brieven bus volgens colis prive
Maar in de bus niets te bespeuren .
Sad but true

0!!!
0!!!
Absoluut het slechtste koeriersbedrijf ooit!!! Mijn pakket wordt altijd teruggestuurd naar de afzender. Ze bellen niet eens aan. Ze gaan ervan uit dat er niemand thuis is of zelfs maar mijn straat is binnengekomen. Nadat ik de website had aangepast om het pakket naar een afhaalpunt te laten bezorgen, hebben ze het niet afgeleverd omdat de afhaalpunten ook gesloten zijn (ik denk dat ze deze pakketten om middernacht bezorgen).
Dit is meerdere keren gebeurd. Ik heb mijn pakket nooit van hen ontvangen.
Ik raad ze absoluut niet aan!

Antwoord van COLIS PRIVE
Zeer goede service een voorbeeld dank u…
Zeer goede service een voorbeeld dank u voor het pakje achter de tuinomheinig te leggen super service groetjes jurgen
packet is slecht behandeld
packet is aangekomen, te laat maar wel aangekomen. alleen vind ik het niet oke hoe ze mijn packetje gewoon over de poort (dat los was) gewoon overheen gegooit hebben, en dan betoen ik niet rustig proberen neerleggen, maar echt gegooit als of het een basketball match was... gelukkig zat er niets echt breekbaar in, maar dan nog...
Ze hebben me meermaals beloofd dat het…
Ze hebben me meermaals beloofd dat het pakket die dag ging toekomen en na 2 dagen te laat kwam het pas toe. Geen beloftes maken als je ze niet eens kan nagaan!

Antwoord van COLIS PRIVE
Zero sterren zeker ook voor de klantendienst
0 sterren.Zogezegd mijn pakje in mijn brievenbus gestoken, dit betreft een fietsenrek.. Pakje vast gewoon voor mijn deur gedropt. Op mijn mail een heel dom antwoord dat ik niet binnen de termijn heb geantwoord is de klacht geseponeerd... Heb helemaal geen antwoord gehad. Kluchtbedrijf

Antwoord van COLIS PRIVE
Levering niet mogelijk wegens “onvoldoende informatie”
Telkens opnieuw krijg ik de melding dat de informatie om het pakket te leveren onvoldoende is. De dag nadien volgt dan een tweede poging, ook die mislukt en dan gaat het pakket naar een afleverpunt. De belofte levering volgende dag van Amazon heeft zo eigenlijk weinig waarde.
Vreemd dat Amazon hierop niet reageert, want het probleem is goed gekend.

Bellen nooit aan
Bellen nooit aan , levering niet ontvangen, reageren niet op gestuurde mails. Klantcommunicatie 0 sterren , bezorgdienst 0 sterren. Kan helaas niet minder geven dan 1 ster.

Antwoord van COLIS PRIVE
denk goed na voordat je hier bestelt
denk goed na voordat je hier bestelt. Mijn ervaring met deze dienst was een complete ramp. Na drie weken wachten heb ik nog steeds niet mijn volledige bestelling ontvangen. Slechts één artikel is aangekomen, terwijl de rest spoorloos lijkt te zijn. Het ging om een belangrijke bestelling voor een feest, waardoor deze vertraging extra frustrerend was. Wat ik absoluut niet begrijp, is waarom alles in aparte pakketjes wordt verstuurd. Ik ontvang liever één volledig pakket, zelfs als ik daar iets langer op moet wachten, dan dagenlang losse stukken te ontvangen en uiteindelijk nog steeds niet alles te hebben. De service en communicatie zijn bijzonder slecht, en je blijft als klant gewoon in het ongewisse. Drie weken wachten voor een onvolledige bestelling is gewoon onaanvaardbaar. Als je iets nodig hebt voor een speciale gelegenheid of als je verwacht dat je bestelling op tijd en volledig geleverd wordt, zou ik deze dienst absoluut niet aanraden.

Mijn pakket niet geleverd
Mijn pakket niet geleverd omdat mijn adres zogezegd niet klopte. Adres juist gezet en dan nieuwe leverdatum gekozen. Niemand geweest zelfs. Klacht ingediend. Nu opnieuw leverdatum gekozen vandaag 9 juni. Waarschijnlijk gaat toch weer niet geleverd worden. Zeer ontevreden over de bezorgdienst. Jammer genoeg kan je niet op voorhand zien wie gaat leveren. Moest ik op voorhand kunnen zien dat zij leveren zou ik nooit bestellen zelfs.

Indien mogelijk :Nooit meer
Pakje besteld bij amazon,duidelijk aangegeven bij de leveringsvoorkeuren dat het pakje geleverd zou worden
op mijn werk aan de receptie tussen 7u30 en16u30.
In de avond een melding gekregen dat de koerier zich
had aangeboden om 19u15 en dat het bedrijf gesloten was!!. Twee dagen later hebben ze het pakje gedropt in een afhaalpunt.Ik betaal transportkosten om het te leveren op mijn werk.Dus als ik het kan vermijden dat
Colis prive levert:nooit meer!

Antwoord van COLIS PRIVE
Nog nooit zoveel pakjes gehad die niet…
Nog nooit zoveel pakjes gehad die niet toekomen of zo met vertraging geleverd worden ‼️

Antwoord van COLIS PRIVE
Als het kon zelfs geen ster waard
Als het kon zelfs geen ster waard. Pakje zogezegd gisteren bezorgd en afgetekend maar heb niks ontvangen. Heeft de koerier het voor zichzelf gehouden? Klacht ingediend maar krijg zelfs geen antwoord. Dit is echt ronduit schandalig!

Slechtste post bedrijf ooit
Ze doen hun werk slecht. Zomaar gooie ze mijn pakket via garage in een struiken alsof dat vuilnes is. Altijd probleem met deze bedrijf: pakketsn die kwijt raken, pakket zorgvuldig brengen, onrespectvol, te laat. İk snap niet hoeze deze slechte bedrijf nogsteeds aan het werken is. Ongelofelijk slechte service hebben zij!

Antwoord van COLIS PRIVE
Pakje is nooit thuis aangeboden geweest
Ben hele namiddag thuis en binnengebleven, maar pakje is nooit thuis in Sint-Denijs aangeboden geweest en 's avonds melding gekregen dat het gedropt was in afhaalpunt in Ledeberg! Shame on you, Colis privé.
Het pakje daar met een taxi gaan ophalen is duurder dan de inhoud waard is.

Onbetrouwbaar
Colis Prive beweert dat ze hebben geprobeerd een pakket af te leveren. Dit is niet gelukt (zowel ik als mijn buren waren thuis) en ze gaven aan dat ze het dan de volgende dag bij een afhaalpunt zouden afleveren.
Ze beweren opnieuw dat ze hebben geprobeerd het pakket af te leveren, maar dat het afhaalpunt gesloten was. Dit klopt niet, want ik ontving dit bericht rond 17.00 uur en het afhaalpunt is open tot 21.00 uur.
Ik heb vervolgens via hun website een nieuw bezorgmoment geselecteerd.
Hierna heb ik geen enkele communicatie meer ontvangen.
4 dagen later ontvang ik dan een e-mail waarin staat dat mijn pakket teruggestuurd wordt naar de afzender!!
Geen communicatie, geen nieuwe bezorgpoging, niets...
Dit bedrijf is ook onbereikbaar. Geen telefoon. Geen chatfunctie. Geen Whatsapp. Geen mogelijkheid tot opvolging van een klacht.

Frauduleuze praktijken!!!
Gisteren zou er een pak geleverd worden. Ik was de hele dag thuis. Omdat ik al heel slechte ervaringen had met dit bedrijf, hing ik een briefje aan de bel met de melding dat ze moesten bellen want dat ik thuis was. Nadien kreeg ik de melding dat het pak niet kon geleverd worden omdat er niemand thuis was! Dit is dezelfde ervaring als de vorige keer. Toen moest ik ook dagen wachten voor het bericht kwam dat ik het pak bij het afhaalpunt kon gaan halen. Natuurlijk steekt er ook geen bericht in de bus want ze zijn niet langs geweest! Ik ben 70-plusser en moet 800 meter stappen naar de tram en nadien nog een stuk om tot het afhaalpunt te geraken! Colis privé is FRAUDULEUS, verzamelt de pakken en als ze genoeg bijeen hebben, droppen ze alles gewoon in een afhaalpunt! Zo'n slechte firma heb ik nog nooit meegemaakt.

Antwoord van COLIS PRIVE
Opgepast met "ColiePrive" !!!
Alles wat ik kan zeggen , ze stelen de pakjes , want mijn pakje is geleverd volgens hen en ik heb niets ontvangen.Dus geen materiaal en geld kwijt .Ik sta met mijn rug tegen de muur, ik krijg nog geen antwoord op de verschillende klachten die ik ingediend heb .
Johan Deville

Antwoord van COLIS PRIVE
Zeer teleurstellende ervaring met Colis Privé.
Al meerdere keren gebeurt het dat de bezorger aanbelt terwijl wij thuis zijn, maar tegen dat we beneden aan de deur zijn, is hij alweer vertrokken. Er wordt niet gewacht aan de deur, waardoor we onze levering missen terwijl we gewoon thuis aanwezig zijn.
Daarnaast zijn er al meerdere pakketten bij buren geleverd zonder vermelding bij welke buur. We kregen geen briefje in de brievenbus en ook geen duidelijke informatie, waardoor we zelf moesten rondvragen waar ons pakket was.
Bij een eerdere levering van een aangetekend pakket werd er zelfs getekend voor ontvangst terwijl wij zelf niets hebben ondertekend.
Het meest onaangename was dat, nadat ik hierover een klacht had ingediend, dezelfde bezorger later zonder pakket aan onze deur kwam aanbellen om te vragen waarom ik een klacht had ingediend. Dat vond ik erg ongepast en confronterend. Een klant persoonlijk aanspreken aan de voordeur over een klacht is niet professioneel.
Wij verwachten gewoon een correcte levering: aanbellen, even wachten zodat iemand de deur kan openen, en als levering niet mogelijk is het pakket naar een afhaalpunt brengen. Niet zomaar bij buren afleveren zonder informatie.
Heel jammer, want dit zorgt ondertussen voor veel frustratie en stress bij elke levering.