COLIS PRIVE Reviews

170.401

3,5

Gisteren bestelling gedaan en vandaag al ontvangen. Koerier was heel vriendelijk en enthousiast aan het werk,(positieve vibe) hij verdiend een compliment. De linken/knoppen voor vragen… Mogen op jul... Toon meer

packet is aangekomen, te laat maar wel aangekomen. alleen vind ik het niet oke hoe ze mijn packetje gewoon over de poort (dat los was) gewoon overheen gegooit hebben, en dan betoen ik niet rustig prob... Toon meer

Colis Prive, mijn pakket is tijdig aangekomen. Ik geef vier sterren omdat de koerier thuis niet is langsgekomen en mijn pakket rechtstreeks naar een afhaalpunt heeft gebracht. Aangezien de Bpost aan h... Toon meer

Meermaals geklaagd dat de chauffeurs ongeduldig zijn. Verleden week binnen de minuut van 3e verdieping met trap en zag chauffeur nog wegrijden dus heeft NIET gewacht en pakket al bij buur geleverd. Nu... Toon meer

1. Logistieke dienstverlening
  2. Koerier- en bezorgdienst

Créé en 2012, Colis Privé est devenu le premier opérateur postal privé en France. Spécialiste B2C des livraisons de colis à domicile et en relais, l’entreprise propose un portefeuille complet de solutions de livraison adaptées aux besoins du e-commerce, avec des délais de 24H à 48h. Depuis 2022, Colis Privé est sous la gouvernance de CEVA Logistics, filiale logistique du Groupe CMA CGM

Gemiddeld

170K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(170.401)

73.260 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Triestig

Niet geleverd wegens zogezegde gebrekkige informatie. Nochtans alles correct opgegeven en vermeld.

4 april 2026

Hallo,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het spijt ons te horen dat uw ervaring met Colis Privé niet naar wens was. Voor meer informatie over onze diensten en bezorgmethoden kunt u terecht op onze help-pagina: 👉 ​​https://colisprive.fr/besoin-daide/

At your service!

bestelling van 24/3/2026 nog steeds…

bestelling van 24/3/2026 nog steeds niet gekregen wij zijn nu 4/4/26 wat is er mis

4 april 2026

At your service!

Pakket helemaal nergens te vinden

Pakket helemaal nergens te vinden, ik bel met de koerier zeg hem om de hoek over de poort en hij verstond er niks van. Ik kom thuis nergens wat te vinden em zie dan ook dat hij heeft genoteerd dat ik getekend heb terwijl ik die persoon niet eens heb gezien

2 april 2026

Slechtste koeriersbedrijf ooit!!!

De andere koeriers bedrijven zijn al niet geweldig, maar colis prive zet een nieuwe standaard neer in verschrikkelijke klantenservice en afleveringen... Nog nooit zo kwaad en teleurgesteld geweest in een koeriesbedrijf. Al de pech gehad dat mijn pakketen een paar keer door jullie moeten geleverd worden... Nu een paaspakket voor de dochter die dus niets van de paashaas kan krijgen door jullie achterlijke leveringen!!! Jullie sturen de dag zelf laat in de namiddag wij zijn onderweg. Waardoor ik de levering mis! Vandaag speciaal verlof genomen om toch mijn dochter blij te kunnen maken, zijn jullie niet aan mijn deur geweest en staat erbij, 2de aflevering mislukt, pakket retour naar afzender. Stop er gewoon mee op dit moment he! Wat een totaal achterlijk bedrijf! Wtf!!

2 april 2026

Ik heb iets gekocht

Ik heb iets gekocht, en colis privé levert mijn pakketje niet.

Er zouden dingen zijn die ik moet aanpassen, maar ze laten mij niets aanpassen omdat het vandaag geleverd zou worden maar dat is blijkbaar onwaar.

30 maart 2026

Verschrikkelijk

Ze zijn zogezegd voor de levering van mijn pakket aan de deur geweest, wat niet zo is! Wij hebben een bel met camera en er op de beelden niemand te zien van Colis privé.
Resultaat: mijn pakket is nu onderweg naar een afhaalpunt ver weg van waar ik woon. Ik heb dit niet gevraagd, zijn niet aan de deur geweest en nu zou ik zelf nog kunnen rondrijden? Ik vertik het!!! Vermijden!

At your service!

Google reviews uit zo slecht is het

Je moet niet vragen hoe een slechte firma het is als je google reviews uitzet.
Weeral gehad dat ze het pakket niet kunnen leveren op het adres. Enkel bij deze firma heb ik dit soort problemen

Leveren nooit

Leveren nooit. Altijd gezaag dat ze "pakje niet kunnen leveren"
Luie mensen

Afhaalpunt bestaat niet

Als ik mijn pakket track via de colis privé website, staat mijn pakket geleverd bij : afhaalpunt phone fix center Bredabaan. Wanneer ik daar toekom, krijg ik te horen dat zij helemaal niet samen werken met colis privé. Dagelijks hebben ze mensen die daar een pakket willen afhalen dat daar nooit geleverd is. Ik kreeg de melding dat ik mijn pakket voor 31 maart moet afhalen of het wordt teruggestuurd. Ik heb colis privé proberen contacteren en het enige antwoord dat ik via mail kreeg was dat het pakket 31 maart geleverd zou worden bij phone fixing center.
1) volgens de tracking is het al geleverd en moet ik het voor 31 maart ophalen
2) phone fixing center werkt niet samen met colis privé

Via via kwam ik erachter dat op 15 minuten rijden van mij thuis, een colis prive afhaalpunt zou zijn. Een andere dan mijn tracking aangaf. Ook hier lag mijn pakket niet. Ik heb alles geprobeerd mijn pakket toch terug te vinden. Maar niets.

28 maart 2026

At your service!

Chauffeur belt niet eens aan

Chauffeur belt niet eens aan. Al de zoveelste keer problemen met dit bedrijf!! Nu moet ik hem zelf weer gaan ophalen.

25 maart 2026

dikke nul

dikke nul. Of ze leveren niet, of ze leveren op een afhaalpunt km's verder met het excuus dat het niet in hun regio ligt.. Meermaals slechte ervaringen..

24 maart 2026

SLECHT!!

SLECHT!!! Aangevreten door ratten, geen grap. Zoek geraakt. Onbereikbaar. DOE GEEN ZAKEN MET DIT BEDRIJF

Update 26-3: Voor de lezers…huiver van deze reactievan het bedrijf. Eerst wordt je woest, dan moet je lachen. Maar het is dieptriest dat alle zoekgeraakte pakketten deze reactie krijgen. Houdt iemand toezicht op deze partij? Het lijkt op een lege huls, werken er wel mensen ? Och och wat een treurnis dit bedrijf,

23 maart 2026

At your service!

pakket via amazon zou geleverd zijn…

pakket via amazon zou geleverd zijn maar helaas niets

21 maart 2026

At your service!

niet aangekomen, wel gelevert vermeld

Levering staat als gelevert in de status, maar is nooit aangekomen.
Geen telefoonnummer berijkbaar. Op online klacht werd nit gereageerd.

16 maart 2026

Colis Privé = oplichters

Hoe is het mogelijk. Reeds verschillende keren werd een pakket gewoon voor of achter de brievenbus aan de straatkant gegooid zonder naar het bureel te rijden. Er is een verkeersbord met aanduiding "Leveranciers parking" , een parking voor 3 bestelwagen voor het kantoor. Ook zijn er reeds meerdere pakken niet afgeleverd of ze zijn ontvreemd door de koeriers zelf of door voorbijgangers omdat het pakket op de inrit of fietsweg ligt. Klacht indienen bij Colis Privé helpt geen zier. Ze zijn niet verantwoordelijke voor de daden van hun koeriers. Klacht ingediend bij ombudsdienst. En waarschijnlijk zal het tot gevolg hebben dat een proces verbaal opgemaakt moet worden.

13 maart 2026

Niet tevreden

Hoe graag ik hen ook de kans wil geven om hier in België uit te groeien tot een goeie firma, heb ik nu besloten om niet meer te kopen bij firma's die laten leveren met colis privé. Het is al de tweede keer op enkele weken tijd dat mijn pakje niet is aangekomen. "geleverd zonder contact". De eerste keer werd het geleverd op een ander huisnummer, terwijl mijn adres wel juist doorgegeven werd, en is het gelukkig terecht gekomen omdat die man het in onze gang is komen leggen. Nu is mijn pakje gewoon weg....nooit aangekomen maar wel weer "geleverd zonder contact". Neem dan op z'n minst een foto van de plaats waar je het pakje legt, dan is er geen ruimte voor discussie.

11 maart 2026

Je bestelt een pakket bij Amazon

Je bestelt een pakket bij Amazon, op de site van Colis Privé staat ook duidelijk Amazon en je krijgt een pakket van Shein???
Twee emails gestuurd: geen enkele reactie...

27 februari 2026

Colis Privé only "at you service" to steal your Money

Hier niet van bestellen AUB.

Heb een pakketje op Amazon besteld die altijd via DHL of Bpost word besteld (NOOIT MAAR OOK NOOIT PROBLEMEN). Op een of andere reden krijg ik Colis. Het pakketje had op 12/03/2026 moeten aankomen.
780013428896 was de order nummer.
Niemand was thuis op dat moment en in pricipe moet het dan opgehaald worden op hetzelfde adress aangezien ik "Wij hebben jouw pakket proberen te leveren, maar dat is niet gelukt. Klik hieronder om een nieuwe leveringspoging aan te vragen" ontving.

Maar opeens krijg ik een melding dat het pakketje is geleverd, kwam ik thuis aan en was er niks voor de deur nog aan de buren ontvangen. We zijn immers 4 dagen ver, heb een klacht gedient en ze doen de moeite niet om erop te antwoorden. Zijn die chauffeurs zo incapable om een bestelling even klein als een shoendoos niet eens de moeite doen om op de afhaalpunt te geven. Nu is er 70 EURO zomaar door de vuildbak gegooit?

Dit staat LETTERLIJK OP JULLIE SITE:

"Je bent afwezig bij levering
De chauffeur past dan de meest geschikte oplossingen toe:

Hij probeert je telefonisch te bereiken om een veilige plek voor aflevering af te spreken, indien deze optie door je webshop is toegestaan.
Als je niet bereikbaar bent, kan de chauffeur het pakket afgeven bij een buur of conciërge (in een appartementsgebouw), en laat hij een bericht achter. Dit bericht kan op papier zijn of per mail gestuurd worden.
Als geen van deze opties mogelijk is, wordt een bericht achtergelaten of verzonden met alle info om de levering opnieuw te plannen of je pakket af te halen."

ALS NIEMAND THUIS WAS OP DAT MOMENT, DUS AAN WIE HEBBEN ZE VERDORIE HET PAKKETJE DAN GEGEVEN DAT ER "BEZORGD EN GETEKEND OPSTAAT"???

NEEMT DHL BPOST OF ZELFS POSTNL (ZIJN DOEN DE MOEITE OM HET NAAR HET AFHAALPUNT TE BRENGEN)

12 maart 2026

At your service!

Ik laat mijn pakketjes leveren op het bedrijf

Ik laat mijn pakketjes leveren op het bedrijf en telkenmale gaat het fout. Ze gooien het pakket over het hek bij buren en vandaag zelfs op straat voor het hek en dit op een drukke steenweg waar iedereen die passeert het gewoon kan meenemen. Die lamzakken van chauffeurs doen zelfs de moeite niet om tot aan het bedrijf te rijden dat 50 meter van de baan gelegen is.

14 maart 2026