Vi skulle egentlig ha en annen vare som dere annonserer, men den hadde dere ikke inne, og den kommer heller ikke inn denne sesongen. Det trekker ned. Men varen vi fikk, er sikkert bra den også.
Lees wat reviewers zeggen
Jeg har ikke fått varene. Jeg fikk melding om at det nærmet seg levering på Rema 1000 på Paradis. Deretter fikk jeg en beklager melding om at varene ikke ble levert på hentestedet men ved en feilta... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har bestilt fra coolstuff både som privatperson og som bedrift. Som privatperson fikk jeg varene raskt uten problem. Som bedriftskunde bestilte vi mye og i en eske manglet det en del. Når jeg... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Nordens morsomste gavebutikk! Hos oss finner du unike dingser, personlige gaver og deilig godteri til hverdag, fest og høytider.
Contactgegevens
Noorwegen
- coolstuff.no
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
For gud skyld unngå Coolsnow
For gud skyld unngå Coolsnow, det er svindel og du får regning på norsk mva, de lurer deg rett og slett, og du får nok brettene men til en pris som er høyere en kjøpt i Norge. Hold deg langt langt langt vekke, du her herved advart...
Fryktelege greier
Fryktelege greier. Kun salg og markedsføring som gjeld. Kundeservice er i beste fall lik null. Dersom det er lov å bruke ordet svindel om slikt, så gjer eg det meir enn gjerne.....

Antwoord van Coolstuff
Det er ikke mva og toll på prisene
Det er ikke mva og toll på prisene, varene blir 30-40% dyrere!!

Antwoord van Coolstuff
Mange hundre mennesker har gått til sak
Mange hundre mennesker har gått sammen for å prøve å få tilbake pengene sine. Det finnes flere grupper på Facebook med kun denne intensjonen. Selskapet gir seg ut for å være et norsk selskap, med norske frontfiguren som står foran et lager av SUP brett, tilsynelatende i Norge. De driver massivt propaganda med salg på alle media platformer, men dette stemmer ikke. Fordi, alle som kjøper noe av dem i den tro at det er billig får nemlig et tollgebyr på alt fra 800- flere tusen kroner. Selskapet er nemlig dansk. Brettet mitt har stygge limflekker i gusjegul farge, åren har en patent på stramming og festing som kommer til å ryke iløpet av få gangers bruk. Og den er i det hele tatt slarkete og av dårlig kvalitet. Jeg har kjørt snowboard hele livet, wake board og surf. Og finner brettet utrolig ustabilt. Anbefales virkelig ikke!

Raskt levert
Raskt levert. Ikke alt så helt identisk ut som på bildene, men det var rimelige varer og vi kunne likevel benytte disse.
Svarer ikke på kundeservice, lite behjelpelig
Gjorde en feil på en ordre og ville gjerne gjøre en korrigering, ev. slette orderen umiddelbart etter den ble sendt gjennom i systemet. Forsøkte derfor å ringe kl. 10:30 fredag 30.april. Jeg ringte i 30 minutter før jeg gav opp. Sendte derfor mail som jeg fikk svar på mandag. De kunne ikke korrigere bestillingen, de kunne ikke kansellere den. Dette til tross for at bestillingen ikke var produsert, eller sendt ut. De rådet meg å la være å hente orderen i posten, og heller betale kostnaden ved at den returneres. Noe jeg mener kundeservice absolutt ikke burde anbefale kunder å gjøre. Uansett vil det oppleves merkelig, da bestillingen er ment som en gave som sendes direkte til mottakeren. De ville ikke gi noe kompensasjon, da de selv sviktet med å ikke svare på telefon når man forsøker å nå de. De gir derimot 10% rabatt ved ev. neste kjøp. Det frister natulig nok ikke!
Opplever kundeservicen på coolstuff som meget useriøs og lite profesjonelle. Vil ikke anbefale noen å bruke deres nettbutikk.
Bestilte på mandag, pakken kom på tirsdag.
WOW. Raskeste sendinga jeg har fått, og det helt uten å bestille ekspress!
Bestilte på mandag og pakken kom på tirsdag. Imponerende! God kundeservice som svarer raskt på e-post.
Bra!
Produktene er som lovet, og jeg er veldig fornøyd. Kundeservice er raske å svare, de har gode svar, og man får hjelp til det man trenger hjelp til.
Som forventet
Ting tar ufattelig lang tid og virker…
Ting tar ufattelig lang tid og virker som de ikke har kontroll og sender doble fakturaer... oppleves useriøse og lite troverdig.. styr unna... jeg angrer... og barnas gaver til jul er enda ikke kommet....
22 timer
Midt i den travleste juletid tog det 22 timer fra bestilling til levering. Det er da helt fantastisk!
Fikk pakken innen 48 timer
Fikk pakken innen 48 timer. Veldig fornøyd!
Toppers
Rask levering og produktene er akkurat det man forventer. Mye gøy å finne for de som har tid til å bla gjennom det enorme utvalget.
Noe for alle og utrolig rask levering
Bestilt ved to anledninger og begge gangene har pakker allerede vært sendt samme dag! Bor i Nord, og det tok bare 2 dager så var pakken her. Fornøyd med produktene, her finner man noe til seg selv eller gave til selv den som "har alt". Blitt min nye favoritt nettside å bestille unike gaver til venner og familie. I år blir det mange julegaver herifra!
God nettside!
Veldig kule produkter, grei pris! Levering skjer fort og kundeservice er bra. Noe jeg hadde kjøpt ble ødelagt, så jeg sendte mail å sa det. Gikk ikke lenge før jeg fikk et nytt produkt! Gratis!
Dårlig pakket
Dyrt! Pakken jeg bestilte var ødelagt når den kom. Litt synd når det skal være en gave. Det går an og legge noe oppi esken, så ting ikke ligger laust.
Fantastisk kundeservice
Har vært i kontakt med kundeservice ved 3 forskjellige anledninger, samtlige ganger har jeg fått meget god service, de tar også tak i ting og sender innspill videre.
Det er bra!
Også meget gode rutiner om en vare man har bestilt ikke kan leveres allikevel :-)
Grei og oversiktlig nettside
Grei og oversiktlig nettside, mange kule og morsomme produkter. Fornøyd med de produktene jeg har kjøpt derfra og det gikk ikke lange tiden før jeg fikk varene jeg hadde bestilt
Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.