Coolstuff Reviews

TrustScore 3.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Vi skulle egentlig ha en annen vare som dere annonserer, men den hadde dere ikke inne, og den kommer heller ikke inn denne sesongen. Det trekker ned. Men varen vi fikk, er sikkert bra den også.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har ikke fått varene. Jeg fikk melding om at det nærmet seg levering på Rema 1000 på Paradis. Deretter fikk jeg en beklager melding om at varene ikke ble levert på hentestedet men ved en feilta... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilt ved to anledninger og begge gangene har pakker allerede vært sendt samme dag! Bor i Nord, og det tok bare 2 dager så var pakken her. Fornøyd med produktene, her finner man noe til seg selv ell... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har bestilt fra coolstuff både som privatperson og som bedrift. Som privatperson fikk jeg varene raskt uten problem. Som bedriftskunde bestilte vi mye og i en eske manglet det en del. Når jeg... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Cadeauwinkel

Geschreven door het bedrijf

Nordens morsomste gavebutikk! Hos oss finner du unike dingser, personlige gaver og deilig godteri til hverdag, fest og høytider.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

27 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

levering som lovet

bestilte fredag aften fik min pakke tirsdag er meget glad for mit køb flere af mine venner har købt her og hver gang er varen kommet enten dagen efter eller på anden dagen super

3 juli 2020

Funket fjell.

Funket fjell.
Kjøpte vare og fikk varen innen tre dager, akkurat som forventet. Kvaliteten på varen (tøfler) til 160,- var også bedre enn forventet.

16 juni 2020

Levering af vare.

De skriver på deres hjemmeside at de kan levere vare indenfor 1-2 hverdage . Fint jeg skal bruge en gave og bestiller den om tirsdagen, som jeg skal bruge om lørdagen. Da jeg intet har hørt om fredagen, skriver jeg til dem på en mail. De svare først om mandagen,at de beklager, at de ikke har kunnet levere varen, om jeg stadig er interesseret i at få varen. Jeg svare nej tak, og kan se at jeg får mail om at de har afsendt orderen. Virkelig dårlig stil.

12 februari 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Om en vare er litt billigere her

Om en vare er litt billigere her, ikke ta steget.. jeg skulle få gratis retur på en vare jeg sendte tilbake i beg/medio desember. Fikk nå en oppdatert faktura på et beløp på 49 kr.. Returnerte en vare til 499 kr, og på faktura står det "retur 450 kr". Returen var på 499 kr og frakt står ikke nevnt i fakturaen. Sånt irriterer vettet av meg. Masse tull og mailer for å få ting rett, men så blir det bare rot. Møkkaside!

28 januari 2020

Sjokkerende dårlig innpakning

Esken med produktene mine kom fram med halvåpent lokk, og teip som ikke engang dekket åpningen. Da jeg åpnet esken (som var mye større enn varene) lå varene slengt oppi uten noen form for emballasje. Jeg hadde bl.a bestilt porselen skåler. Hele 5 produkter manglet /hadde ramlet ut under sending. Helt sjokkert over hvor dårlig innpakning der går an å få til.

10 december 2019
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Helt greit

Enkel nettside som er lett å forstå
Helt greie priser og varer mrd grei kvalitet
Prøvd flere av linsene
Blir rød i øya etter en stund men det kan være meg bare

28 oktober 2019
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Utilfreds med levering og returnering defekt vare

Bestilte en stor urtepotte fra hay.
Da pakken ankom, havde den ikke været pakket korrekt ind fra lageret og potten var slået i mange stykker. Modtog herefter en ny urtepotte, som var defekt. Jeg bliver tilbudt en returlabel el rabatpoints til deres shop i stedet for et afslag prisen. Jeg kan ikke se, hvad jeg skal bruge rabatpoint til på deres hjemmeside, udover at forretningen får fornøjelsen af, at jeg skal bruge flere penge på deres hjemmeside :) Så tak, men Nej tak. Nu kan jeg så bruge tid på at tage på posthuset med kæmpekassen, som efterhånden har stået og fyldt op i mit Bryggers i 1 uge nu, derudover har jeg skulle på lossepladsen med den anden defekte urtepotte. Synes at det er dårlig kundeService, når man sender en vare, for anden gang, at man ikke sørger for at sende en, der er i god stand. Jeg forventede nok som minimum et afslag i prisen. Urtepotten var dyr, og med så stor en ujævnhed i støbningen, at den var defekt. Men fint,
Jeg har brugt nok tid på dem med mailkorrespondance frem og tilbage og ventetid.
Sidste gang jeg handler der.

11 december 2018

Bestilte en dyr adventskalender 22.11

Bestilte en dyr adventskalender 22.11. Fikk epost om at den var sendt dagen etter. I dag, 1.12, får jeg en sms om at pakken er på vei, estimert levering 6.12.

Ikke selg adventskalendere når dere ikke evner å levere innen rimelig tid. Siste gang jeg hander på Coolstuff.

1 december 2018

Mye bryderi.

Mye bryderi.
Fikk et produkt som ikke kunne brukes slik det var beskrevet, og det ble masse problemer med å få returnert. Både jeg og Klarna har brukt mye tid på å få tilbakemeldinger og bekreftelser før det endelig løste seg.

29 november 2018
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fantastisk service

Fantastisk service, rask levering, ok priser.
Mangler bare "min side"
Stor variasjon i utvalget, og masse ting som enn ikkje finne så mange andre plasser.

2 februari 2018
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Rask levering med billige varer

De er veldig raske på levering, og svarer på kundeservice, men jeg opplever litt for ofte at de markedsfører egenproduserte billigprodukter med navnet på den originale merkevaren. Bestilte for noen dager siden en eske Nanoblock. Trodde jeg. Selv om de skrev Nanoblock på både nettsiden og på fakturaen de sendte med, så viser produktet seg å være en kopivare som er produsert i Kina for CoolStuff AB. Nanoblock er etter det jeg vet en beskyttet merkevare, og burde ikke brukes i promoteringen av andre, lignende produkter. Bestilte også Penguin Trap, som viste seg å være et spill som heter Balance Ice Cubes. Dette oppleves som uredelig.

30 november 2017
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Betalingsløsning som ikke fungerer og priser som ikke stemmer

Først var det ikke mulig å betale i det hele tatt da det var noe feil med betalingsløsningen. Etter mye frem og tilbake var det mulig å betale, men beløpet som fremkommer i betalingsløsningen stemmer ikke med summen av varekurven. Bl.a. blir fri frakt som står med 0.- og ikke blir regnet med i butikken blir likevel regnet med i betalingsløsningen. Etter en ukes tid med korrenspondanse med kundeservice gav jeg til slutt opp. Prisene de oppgir stemmer ikke med det som kommer opp i betalingsløsningen og det er tydeligvis bare slik det er. Verste nettbutikk jeg har vært borti.

4 september 2017
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og rask levering

Jeg har bestilt fra coolstuff både som privatperson og som bedrift.
Som privatperson fikk jeg varene raskt uten problem.
Som bedriftskunde bestilte vi mye og i en eske manglet det en del. Når jeg ringte og fortalte om mangelen fikset coolstuff dette uten problem. Jeg hadde behov for varen innen tre dager og dette var ingen problem.
Varen kom raskt og coolstuff fikset dette veldig BRA!

28 november 2016

Supert!!

Alltid fornøyd. Masse å velge imellom. Superrask levering!!
Handlet flere ganger. Og vil fortsette med det.

Eneste jeg kan si noe på er hvordan de pakker. . Det kunne vært beskyttet bedre.. Litt bobleplast hadde hjulpet mye.
Men en super butikk. Flott service
Takk takk :)

26 december 2015

Alltid fornøyd!

Har handla på coolstuff flere ganger, både julegaver og til meg selv. Er alltid veldig fornøyd med leveringstid og produkter. Mye morsomt man ikke får tak i andre steder :)

26 mei 2013

Jepp!

Veldig gode erfaringer med denne virksomheten, på alle plan. De har i tillegg morsomme beskrivelser av produktene sine. Kreativt nettsted!

31 januari 2012

Kjettingvinstativ

Opplagt de kuleste artikler som er å oppdrive på nett, også til en mindre stiv pris enn flere konkurenter. Kjøpte kjettingvinstativet før jul, og skulle ha det til julegave. Det ente opp med at jeg beholdt det selv, ettersom det var knallstilig.

13 januari 2011

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.