Banner for Coop Forsikringer – fra Købstædernes Forsikring

Coop Forsikringer – fra Købstædernes Forsikring Reviews

2.959
TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Svindel og bestikkelse Husk at hvis i bliver bedt om at få lavet en besigtigelse rapport skal i selv betale den selv om der står de betaler den Husk at hvis besigtigelse rapporten siger skade er... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tegnede bilforsikring hos Coop Forsikringer ifm. ejerskifte på bil. Tegning af forsikringen via Motorregistret (ved ejerskiftet) drillede lidt, da man ikke kunne vælge Coop Forsikring. Ringe... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Uden at tage hensyn til udfaldet af min sag, så er behandlingen af sagen gået ekstremt hurtigt, den tog ca. 3½ time. Skadesanmeldelsen på nettet er super nemt og selvforklarende, og kommunikation... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har tegnet en fantastisk bilforsikring! Der var desværre en del problemer med den digitale del af processen ved tegningen, men så snart jeg fik telefonisk forbindelse med en rigtig person, kørte a... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Verzekeraar
  2. Verzekeringsmaatschappij

Geschreven door het bedrijf

Coop Forsikringer - fra Købstædernes Forsikring tilbyder attraktive forsikringer til hele familien. Med mere end 260 års erfaring i ryggen hjælper vi dig med at passe på det, der betyder mest.

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

3K reviews

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(2.959)

205 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Hej Tobias.

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores service og priser. Tak for din positive feedback!

Du ønskes en dejlig dag- og god weekend.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget hurtigt og nemt at skifte til…

Meget hurtigt og nemt at skifte til Coop Forsikringer. Jeg fik min police allerede efter 3 dage.

23 maart 2026

Hej Nan.

Vi er glade for at høre, at du oplevede et hurtigt og nemt skifte til os. Tak for din positive tilbagemelding om, at du modtog din police hurtigt.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget imødekommende og kompetente…

Meget imødekommende og kompetente rådgivere, og forsikringer til konkurrencedygtige priser, også for seniorer

14 april 2026

Hej Karin.

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores imødekommende og kompetente rådgivere og konkurrencedygtige priser, også for seniorer. Tak for din positive feedback!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Venligt personale

Hej Hanne.

Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot- den varmer kan du tro.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tingene fungerer og priserne er til at…

Tingene fungerer og priserne er til at have med at gøre.

Hej Helle.

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med funktionaliteten og vores priser. Tak for din positive tilbagemelding, det betyder meget for os.

God og professionel samtale

God og professionel samtale

Hej Hans.

Vi er glade for at høre, at du havde en god og professionel samtale. Tak for din positive feedback.

Venlig personale

Venlig personale

Hej Hanne.

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 flotte stjerner.

lidt bøvlet

lidt bøvlet, men alt i alt en god oplevelse

6 april 2026

Hej Anni.

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse, selvom der var lidt besværligt.

Fin imødekommende dialog.

Fin imødekommende dialog.
Bedre dækning og lavere pris,herligt😊

25 maart 2026

Hej Annie.

Vi er glade for at høre om din positive oplevelse med os, dækning og priser. Tak for din feedback, det betyder meget for os.

Super hurtigt og nemt

Super hurtigt og nemt.

Hej Lene.

Vi er glade for at høre, at du synes, det var hurtigt og nemt.
Tak for din positive feedback, det betyder meget for os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Venlig og imponerende hurtigt.

Venlig og imponerende hurtigt.

Hej Helle.

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse. Tak for din venlige tilbagemelding, den sætter vi stor pris på.

Du ønskes en god dag- og god påske.

Problem løser.

Når man har et problem så er der god hjælp at hente.Personen der hjalp var meget imødekommende så hun hjalp så jeg fik løst problemet.🤗👏👏

31 maart 2026

Hej Ivan.

Vi er glade for at høre, at du fik god hjælp og at problemet blev løst. Vi sætter stor pris på din positive tilbagemelding og er glade for, at du er tilfreds med vores service. Tak for din anmeldelse!

Du ønskes en god dag- og god påske.

God service og vejledning

God service og vejledning

25 maart 2026

Hej Karin

Tusind tak for din anmeldelse og de fem flotte stjerner.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dem var meget hjælpsom med få det…

Dem var meget hjælpsom med få det rigtige tilbud med forsikring

Hej Agust

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du følte dig godt hjulpet med at finde det rette tilbud på dine forsikringer.

En god oplevelse.

En god oplevelse og godt behandling .

Hej Arthur.

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse og god behandling. Tak for din positive tilbagemelding.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det jeg bedst kan lide ved handlen er…

Det jeg bedst kan lide ved handlen er ærligheden, integriteten og viljen til at returnere det, der retmæssigt er dit.

Hej Abdul.

Vi er glade for at høre, at du værdsætter vores ærlighed og integritet. Det er vigtigt for os at behandle alle fairt, og vi takker dig for din positive feedback.

Hej Mia.

Tusind tak for din anmeldelse her på Trustpilot.
Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse, og vi kunne hjælpe dig med din sag.

Super god kundeservice 👍

Laver en anmeldelse. Samme dag får jeg besked fra forsikringsselskabet og inden for 3 hverdage, har jeg afgørelse.
De gange jeg havde brug for hjælp og ringede til selskabet, gik jeg sød, god og meget hjælpsom kundeservice 👍⭐⭐⭐👍

Hej Nina.

Vi er glade for at høre om din positive oplevelse med vores hurtige behandling og hjælpsomme kundeservice. Det er dejligt at vide, at du er tilfreds med den assistance, du har modtaget. Tak for din anmeldelse.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kan ikke anbefale katteforsikringen

Kan ikke anbefale katteforsikringen.
Vores kat havde traume på en hjørnetand og i første omgang blev vi afvist (uden forespørgsel på dokumentation i første omgang), at hun har tandproblemer

Det har hun ikke og har aldrig haft. Så blev der spurgt om dokumentation efterfølgende, hvilket blev sendt fra dyrlægen af to omgange, da det så åbenbart ikke var modtaget første gang.

Da der gik yderligere nogle dage, blev anmeldelsen godkendt med besked om, at pengene ville komme indenfor 2-3 hverdage.

Der er nu gået 11 dage og vi har ikke set skyggen af pengene endnu. Aldrig har vi oplevet noget gå så langsomt og ingen svar retur på mail når vi rykker

2 maart 2026
Review zonder uitnodiging

Hej Tina.

Da der er tale om en konkret skade, kan vi desværre ikke gå nærmere ind i sagen her på Trustpilot.

Du er derfor velkommen til at sende os en klage til : kundeklager@coopforsikringer.dk, så skal vi nok vende retur til dig efterfølgende.

Du ønskes en god dag.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Godt at snakke med tålmodige mennesker

Godt at snakke med nogen, som lyttede til hvad jeg bad om, og svarede venligt på diverse spørgsmål.
Var tålmodige, og ingen pres om at købe flere forsikringer.

21 september 2025

Hej Jens Christian

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores kundeservice. Vi sætter stor pris på din positive feedback om vores tålmodighed og hjælpsomhed.