Svindel og bestikkelse Husk at hvis i bliver bedt om at få lavet en besigtigelse rapport skal i selv betale den selv om der står de betaler den Husk at hvis besigtigelse rapporten siger skade er... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord
Tegnede bilforsikring hos Coop Forsikringer ifm. ejerskifte på bil. Tegning af forsikringen via Motorregistret (ved ejerskiftet) drillede lidt, da man ikke kunne vælge Coop Forsikring. Ringe... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Uden at tage hensyn til udfaldet af min sag, så er behandlingen af sagen gået ekstremt hurtigt, den tog ca. 3½ time. Skadesanmeldelsen på nettet er super nemt og selvforklarende, og kommunikation... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har tegnet en fantastisk bilforsikring! Der var desværre en del problemer med den digitale del af processen ved tegningen, men så snart jeg fik telefonisk forbindelse med en rigtig person, kørte a... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Coop Forsikringer - fra Købstædernes Forsikring tilbyder attraktive forsikringer til hele familien. Med mere end 260 års erfaring i ryggen hjælper vi dig med at passe på det, der betyder mest.
Strandgade 27A, 1401 , København, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Nem og hurtig oprettelse.
God venlig og grundigt kundeservice.
God pris har sparet en del ved at skifte til Coop forsikring

Antwoord van Coop Forsikringer – fra Købstædernes Forsikring
Har aldrig fået bedre service, og en virkelig god behandling, kan kun give så meget rose...

Antwoord van Coop Forsikringer – fra Købstædernes Forsikring
Nem bestilling; hurtig overflytning fra andet selskab og hurtige svar på spørgsmål. Bilforsikringen inkluderer også delkasko, og da må præmien siges at være lav. Præmierne er konkurrencedygtige.

Antwoord van Coop Forsikringer – fra Købstædernes Forsikring
Skadesanmeldelsen på nettet er super nemt og selvforklarende, og kommunikationen når man har indsendt kører med opdateringer i mail.
Man mærker tydeligt, hvem der er i ryggen her, og det er kun positivt ment.

Antwoord van Coop Forsikringer – fra Købstædernes Forsikring
Hurtigt og effektivt hjælp gode råd og priser

Antwoord van Coop Forsikringer – fra Købstædernes Forsikring
Meget imødekommende kundeservice og hurtige informative svar😀

Antwoord van Coop Forsikringer – fra Købstædernes Forsikring
Vi var tilbage i September på ferie i Grækenland, som desværre ikke gik som håbet, da vi desværre blev ramt af sygdom, flere af os på turen. Vores datter på halvanden fik en del smerter den første nat på hotellet. Efter at have været til lægen dernede mente de hun havde smerter i maveregionen og mistænkte en mulig forstoppelse, men var ikke sikre (vi troede ikke selv at det ”blot” var det, da hun tidligere har fået noget imod forstoppelse). Vi brugte det meste af ugen på at hun havde smerter og sked igennem samtlige af sine bleer efter lægen gav hende noget mod forstoppelse. De smerter hun havde på ferien, viste sig ikke at være forstoppelse, men rent faktisk at hun har noget som hedder dobbeltnyre (noget hun skal leve med resten af livet) og havde det blandet med en gang blærebetændelse, heraf smerterne.
Det ændrer dog ikke på vi brugte en uge der skulle have været en hyggelig ferie, på hun havde meget ondt og var ked af det og ikke kunne bade pga. dårlig mave, hvilket var formålet med ferien.
Udover det fik jeg selv covid/influenza (også dokumenteret via en læge), som Topdanmark sidestiller med en forkøelse og derved ikke dækker (hvilket jo på ingen måde kan tilside sættes med en forkølelse).
Alt vi fik dækket, var en hel dag for os alle da vi skulle til lægen med vores datter og en halv dag for mig, påtrods af vi brugte hele ugen på sygdom.
Heldigvis er vi endelig kommet ud af bindingsperioden og har skiftet forsikringsselskab, vi kan ikke anbefale Coop forskiring via Topdanmark. Man håber ikke på at skulle bruge sin forsikring, men man har den hvis uheldet er ude – hvis den så ikke dækker som i vores tilfølde, så er det jo ligegyldigt med at have dem. Find et andet forsikringsselskab hvis i ønsker at være dækket når uheldet er ude.

Antwoord van Coop Forsikringer – fra Købstædernes Forsikring
Det gik ret hurtig da jeg fik hul igennem , over nettet , og ja så håber jeg bare resten også fungere

Antwoord van Coop Forsikringer – fra Købstædernes Forsikring
Interesant at jeg kunne spare og opgradere alle forsikringer til billigere penge plus få en check til at handle madvarer for wow.

Antwoord van Coop Forsikringer – fra Købstædernes Forsikring
Det var let og ligetil, at bestille en ny ulykkesforsikring, på deres hjemmeside