Hvor er det bare et dejligt sted! Hos Copenhagen Coffee Lab bliver man mødt med smil og en varm, hyggelig stemning, der giver lyst til at blive lidt længere. Kaffen er virkelig lækker, og det er skønt... Toon meer
Ich finde die Atmosphäre schön bei den meisten Filialen und würde auch öfter meinen Latte Macchiato oder Cappuccino mit Hafermilch dort trinken, wenn es auch endlich ein kleines, nettes Gebäckangebot... Toon meer
Leider werden die fertigen Kaffeetassen immer mit den Händen oben angefasst, vorher mehrfach mit den alten Lappen die Düsen zum Aufschäumen abgewischt.Wo man mit dem Mund dran geht sollte nicht mit de... Toon meer
Copenhagen Coffee Lab is a hand-craft coffee roastery, wholesaler, cafe and bakery chain founded in Copenhagen in 2013. Since 2013 have we marked our presence in Denmark and throughout Europe with 40+ cafes in Denmark, Germany, France, and Portugal.
Bådehavnsgade 44F, 2450, København SV, Denemarken
- hello@cphcoffeelab.com
- copenhagencoffeelab.com
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Ein Stück Urlaub... wie der Zufall spielt ☕😉
In Köln habe ich im Geschäft Copenhagen neben Gebäck auch ein Paket Espressobohnen (Ca ) erworben. Ich war von beidem begeistert. Online konnte ich dann den Kaffee bestellen, der aus Dänemark geliefert wird. Ich 'fliege' nicht in Urlaub 😉,versuche meinen ökologischen Fußabdruck klein zu halten, weshalb ich dann auch eine große Lieferung von 3 Paketen geordert habe. Der Kaffee flasht alle meine Gäste! So ein samtiger, ausgeglichener Geschmack, nicht zu vergleichen mit handelsüblichem Kaffee. Der Preis ist wie in der Kaffeerösterei vor Ort und liegt bei 33 Euro pro Kilo. Klar, nicht günstig, aber angemessen!!! Fördert definitiv Lebensfreude!
☕ 🎋☕

Antwoord van Copenhagen Coffee Lab
Hurtig levering.Den skøneste kaffe…
Hurtig levering.Den skøneste kaffe .Alke skulle prøve og købe den til sig selv 😊

Var det kaffe?
Jeg er reelt set i tvivl om der overhovedet var kaffe i den ubeskrivelige og halvkolde blanding

Growing to fast?
Growing to fast?; without know how to grow that fast in demand and organization? Sometimes service gets messy.

Den bedste kaffe
Den bedste kaffe.
Kan ikke leve uden den.
Mine gæster er enige.
Hurtig levering.

Antwoord van Copenhagen Coffee Lab
I sælger for gamle bønner
I sælger sgu for gamle bønner, venner. Jeg købte en pose kaffe i jeres café på Strandlodsvej i onsdags, og da jeg havde brygget min første kop kaffe, opdager jeg at kaffen var ristet i midten af november. Det er ikke okay for et kafferisteri på jeres niveau.

Antwoord van Copenhagen Coffee Lab
HØJ kvalitet med søde mennesker
Det er fantastisk kaffe man kan få fra CCL! De er altid søde, ved meget om hvad de laver og yder en god service! De skal have en stor tak for deres fantastiske bønner

Antwoord van Copenhagen Coffee Lab
Altid friskristet kaffe og hurtig…
Altid friskristet kaffe og hurtig levering.

Antwoord van Copenhagen Coffee Lab
Great coffee, service and price for home delivery
I have been buying whole coffee beans from Copenhagen Coffee Lab for quite some time now, and have always been very satisfied with the quality of the coffee, the price, the quick deliveries to the door (for free if I purchase 2 x 1 Kilo at a time), and how they handle things when something goes a little wrong (which has only happened once). I can highly recommend!

Fantastisk god kaffe
Fantastisk god kaffe - smag og kvalitet.
Nemt at bestille på hjemmesiden.
Hurtig levering.

Antwoord van Copenhagen Coffee Lab
Hurtig levering - super smagende kaffe
Virkelig god smag, hurtig levering og nylig ristedato.

God kaffe hurtig levering
God kaffe hurtig levering. Fedt at se at I udvikler på jeres indpakning