Een ster nog teveel. Bestelling laat heel lang op zich wachten. Chinese oplichters. Bestel hier niet ,rommel. Waardeloos. Had ik de reviews maar eerder gelezen. Wat je ontvangt komt helemaal niet... Toon meer
Zeer onaangename ervaring met deze organisatie. Besteld, betaald en niks ontvangen. Je krijgt regelmatig een mail waarbij ze zeggen dat de bestelling vlot loopt. Niets is minder waar. Gouden raad... Toon meer
Had ik maar de reviews eerder gezien.... Product besteld en past niet dat kun jij retourneren als je dat zelf betaalt (maar de maat kon je ook niet uitkiezen tijdens bestellen). Contact opgenomen en... Toon meer
Zeer slecht spul , veel te dure meuk uit China gewoon niet kopen , kan altijd retour of je dan wel even de retour naar China wil betalen. NIET DOEN laat ze hun eigen meuk maar gebruiken. Heb mijn ver... Toon meer
Houd rekening met het volgende
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Airco bestelt is al ,4 weken onderweg…
Airco bestelt is al ,4 weken onderweg 😡😡😡geld krijg ik niet terug word afgewimpeld in de mails
Gewaarschuwd mens telt voor twee kan zwaaien naar mijn geld en airco 🥵🥵😡 zijn idd oplichters koop hier niks .. ik was ook dom dom dom om er in te trappen
Mijn moeder heeft hier een aircooler…
Mijn moeder heeft hier een aircooler besteld, tot nu nog steeds niks ontvangen, zijn al 4 weken verder, slechte site!
Het zijn dieven gewoon afstand houden…
Het zijn dieven gewoon afstand houden van cozeymaison!!!
Airco besteld en aircooler gekregen
Airco besteld en aircooler gekregen.
Dit is gewoon een plastieken ventilator met waterbak. Is totaal niet wat ik besteld heb. Mensen koop NIKS bij deze geldkloppers! Pure oplichterij!!!
Cozey maison= bedriegers!
Cozey maison heeft 2 zgn. aircoolers "made in China" geleverd... Maar deze werken niet zoals het hoort. Er zit geen degelijke manual bij, en de dienst na verkoop (via mail) is waardeloos. Zeker niets bestellen bij deze bedriegers!
Product ontvangen maar lijkt in niets…
Product ontvangen maar lijkt in niets op de beschrijving ,
Zou een airco moeten zijn maar is een water gevulde aircooler die veel te duur is . Beslist niet kopen want het is het geld niet waard.
Wat een bedrijf is dit????????????
wat een bedrijf is dit????????????
Ik had een aircooler bestel.
Een Eindhovens bedrijf ,moet goed komen dacht ik .
van bestelling tot levering heeft 14 dagen geduurd en wat je krijgt kan zo bij het grof huisvuil
de afbeeldingen zien er gelikt uit.
trap er niet in dat heb ik al gedaan.
lees echt eerst hun voorwaarden , heb ik ook te laat gedaan , veel spijt weer een leer voor de volgende keer............
Fraai ogend afdruiprek gekocht, maar zeer slechte kwaliteit
We kochten een fraai ogend afdruiprek voor bijna € 50. Wat binnenkwam was echter van slechte kwaliteit. Op mails voor terugsturen ontvingen we geen reactie. Het pakket zou naar een adres in Azië teruggestuurd moeten worden.
Slechte kwaliteit en nog slechtere afhandeling
Mijn bestelling bestond uit een klok die bij ontvangst niet alleen incompleet bleek te zijn, maar ook ondeugdelijk was afgewerkt. De achterzijde zat vol met verklevingen en lijmresten, wat niet past bij een nieuw product en niet voldoet aan wat je als consument redelijkerwijs mag verwachten.
Ik heb dit direct gemeld en alle gevraagde foto's en informatie aangeleverd via Jana Voigt. Inmiddels zijn we weken verder en is er nog steeds geen passende oplossing geboden. Ik word voortdurend aan het lijntje gehouden met uitstel en vage reacties, terwijl een inhoudelijke afhandeling uitblijft.
Tot op heden:
* is er geen terugbetaling ontvangen;
* is niet aangegeven of de klok retour moet worden gestuurd;
* is geen retouradres verstrekt;
* ontbreekt een duidelijke termijn waarbinnen dit wordt opgelost.
Het meest teleurstellend is niet eens het gebrekkige product, maar de manier waarop de klacht wordt afgehandeld. Een bedrijf dat zijn klanten serieus neemt, lost een gegronde klacht voortvarend op. In mijn geval lijkt het vooral te draaien om vertragen en het uitstellen van een oplossing.
Op basis van mijn eigen ervaring kan ik dit bedrijf dan ook niet aanbevelen. Wanneer een product niet aan de overeenkomst voldoet, mag je verwachten dat een verkoper zijn verantwoordelijkheid neemt. Dat is in mijn geval helaas niet gebeurd.
Nooit wat kopen
Nooit wat kopen zoals iedereen al roept. Je bent je geld kwijt aan deze oplichters!
Slechte kwaliteit!
4 maanden op men bestelling moeten wachten. Kwaliteit en snit heel slecht!
Bestelling vandaag eindelijk toe gekomen, en heel teleur gesteld!
Past langs geen kanten, maten kloppen niet! Ze stellen voor 15 percent van aankoop terug te betalen. Tja...'als ik
Het terug stuur, komt het mms nooit terecht. Echte oplichters. Je denkt dat je in Nederland besteld, maar het komt uit Hong Kong!!😡.
Nooit bestel ik hier nog iets bij😡😡😡
Opgelicht
Een maand geleden een bestelling gedaan en betaald. Tot op heden niks mogen ontvangen er wordt ook niet gereageerd op mails. Dus mensen bestel niks bij deze oplichters.
Beroerde kwaliteit
Beroerde kwaliteit. Totaal anders dan de beschrijving en foto's op de website. Retourbeleid beroerd. Uiteindelijk 50% van de kosten terug en producten weggegeven.
Mijn badkamer zag er eerst wat…
Mijn badkamer zag er eerst wat eenvoudig uit, dus ik heb een badmat en handdoekhouder gekocht. Zo'n kleine verandering, maar de ruimte voelt nu veel verzorgder aan. Absoluut de moeite waard.
Ik bestelde een gadget en een paar…
Ik bestelde een gadget en een paar woonaccessoires tijdens de uitverkoop. Niets bijzonders, gewoon praktische spullen die ik nodig had. Alles werd op tijd geleverd en werkte zoals beloofd.
De yardglow lampen waren precies wat…
De yardglow lampen waren precies wat mijn terras nodig had. Ik heb eerder goedkopere buitenlampen gehad die nauwelijks één seizoen meegingen. Deze voelen veel steviger aan en geven een strakke, moderne uitstraling. Tot nu toe presteren ze elke avond uitstekend.
Beste medeslachtoffers van deze…
Beste medeslachtoffers van deze malafide webshop.
Er is hoop...
Ik ben er in geslaagd om mijn geld volledig terug te krijgen.
Dit doe je niet door cozey maison aan te spreken, maar door rechtstreeks de payment provider erbij te betrekken (Mollie).Bewaar al je mailverkeer en dien ze in als bewijs bij Mollie, die op hun buurt druk gaan uitoefenen. (los het op of je maakt geen gebruik meer van ons betaalsysteem)
Wat heb je nodig?
- de datum van jouw transactie van de bank en het referentienummer.
- Al het mailverkeer tussen jou en cozeymaison
- dien je klacht in op de website van Mollie.
In mijn geval was het binnen de week geregeld.
Hoe meer klachten Mollie krijgt omtrent deze handelaar, hoe sneller ze de toegang tot hun betaalsysteem kwijt zullen zijn. Massaal klacht indienen dus! Je kan er andere mensen een hoop miserie mee besparen!
Veel success!
Een picknick plateau van 40 euro Zeer…
Een picknick plateau van 40 euro Zeer slecht. Totaal niet van de kwaliteit wat we vanaf de site hebben besteld. Hout is zo zacht dat je alle schroeven er door heen draait alles zit los. Ziet er zeer goedkoop uit, voldoet totaal niet aan de verwachtingen. Sterker, we hebben het moeten weggooien omdat het niet in elkaar paste en het hout zo zacht was dat het brak. Weggegooid geld
Koop ajb niets van deze website!
Een broek gekocht van de website. Totaal andere kleur, mist een bedrukking. Het ziet er niets uit als op de foto. Daarnaast slechte kwaliteit! Vandaag een mail gestuurd betreft retournatie, ben benieuwd of dit gaat lukken...
Cozey Maison is een oplichter
Cozey Maison is een oplichter
Koop NIETS!! bij Cozey Maison!
Ik heb voor €80,92 artikelen besteld.
Zijn niet gekomen, ik heb gevraagd om het aankoopbedrag te retourneren, daarop hebben ze mij meegedeeld €16,18 te retourneren.! Ik lees hier hele herkenbare reakties van Cozey Maison, ze bedanken hartelijk voor het geduld, het pakket is teruggestuurd, nogmaals mijn adres svp, Allemaal een spel om geld afhandig te maken. Allemaal leugens, nooit iets kopen bij deze oplichters.