Een ster nog teveel. Bestelling laat heel lang op zich wachten. Chinese oplichters. Bestel hier niet ,rommel. Waardeloos. Had ik de reviews maar eerder gelezen. Wat je ontvangt komt helemaal niet... Toon meer
Zeer onaangename ervaring met deze organisatie. Besteld, betaald en niks ontvangen. Je krijgt regelmatig een mail waarbij ze zeggen dat de bestelling vlot loopt. Niets is minder waar. Gouden raad... Toon meer
Had ik maar de reviews eerder gezien.... Product besteld en past niet dat kun jij retourneren als je dat zelf betaalt (maar de maat kon je ook niet uitkiezen tijdens bestellen). Contact opgenomen en... Toon meer
Zeer slecht spul , veel te dure meuk uit China gewoon niet kopen , kan altijd retour of je dan wel even de retour naar China wil betalen. NIET DOEN laat ze hun eigen meuk maar gebruiken. Heb mijn ver... Toon meer
Houd rekening met het volgende
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Vormeloze jurk
Op de website staat een adres in Nederland. De email wordt beantwoord vanuit een Duits emailadres. De jurk die ik had besteld was een totaal verkeerde kleur en een vormeloze lap stof. Terugsturen zou veel geld gaan kosten en ik krijg 20% vergoed.
Maakkosten stof en jurk waarschijnlijk nog geen € 5,00.
Ik heb voor ik het bestelde niet de reviews gelezen. Dom dom dom.
Zeer teleurstellende ervaring met Cozey…
Zeer teleurstellende ervaring met Cozey Maison.
De short die ik ontving week sterk af van de foto's en productbeschrijving op de website. De kwaliteit van de stof, de afwerking en verschillende details kwamen volgens mij niet overeen met wat werd geadverteerd. Het ontvangen artikel gaf mij de indruk van een veel goedkoper product dan wat op de website werd voorgesteld.
Toen ik hierover contact opnam met de klantendienst, kreeg ik eerst een voorstel om 20% van het aankoopbedrag terug te krijgen als ik het artikel zou houden. Nadat ik dit weigerde, werd het voorstel verhoogd naar 30%. Voor een volledige terugbetaling moest ik het artikel op eigen kosten terugsturen naar een adres in China.
Wat mij vooral stoort, is dat er niet inhoudelijk werd ingegaan op mijn opmerkingen over de verschillen tussen het geadverteerde en het geleverde product.
Achteraf heb ik de reviews op Trustpilot bekeken en zag ik dat meerdere klanten gelijkaardige ervaringen melden. Jammer genoeg had ik die reviews niet vóór mijn aankoop gelezen.
Mijn advies: lees eerst de onafhankelijke reviews voordat je hier bestelt.
Earbud waardeloos product
Earbud besteld
Laaaäaääaaaäang onderweg kont uit china
Dus troep
Retoursturen loont niet wordt afgekocht met 15 %
Dus je krijgt een schijntje
Niets kopen bijvdit bedrijf
Oplichters!!!!!!!!
Opgelicht
Korte broek gekocht. Zag er gelikt uit op de site. Ben er dus ingetrapt; Ongelooflijke rommel! Slechte kwaliteit. En bovendien andere stof en kleur dan ik besteld had.
Is alsnog duurkoop geweest. Dom. Eens maar nooit weer.
Goedkope rommel
Helaas moet ik een ster geven, maar eigenlijk verdiend dit bedrijf geen ster. Pure misleiding. De prachtige afbeeldingen komen niet overeen met het daadwerkelijk product. Pure plastic en goedkope rommel. Dus trap er niet in en bedrijf aanmelden bij ACM Consuwijzer.
Badmat
Badmat: Waardeloze kwaliteit t.o.v. wat je denkt te krijgen. Kleur, formaat, alles. Duur betaald, waarschijnlijk prut uit China. E.e.a. bedrog dus en ik ben er ingetrapt.
Twee peper en zoutmolens besteld en er…
Twee peper en zoutmolens besteld en er maar 1 ontvangen vanuit China en ook nog de verkeerde kleur. Ik doe verder geen moeite want bij andere reviews lees ik dat het toch niet veel zin heeft.
Zeer slecht koop er niet
Eigenlijk is 1 ster nog teveel , wat een oplichters , product besteld van €125 , bleek gewoon chineese troep te zijn , meteen gemeld om het terug te sturen , ik ben blijven mailen maar geen reactie , na 3 maanden eindelijk een reactie , nou dat kost ook een hoop energie , je kan het terug sturen maar dan wel naar China , ik zei eerst mijn geld zien dan stuur ik het terug , bieden ze 25% terug storten aan en dan mag je het product houden , daar ben ik niet mee akkoord gegaan , dus hoop energie kost het je , ik zal ze blijven bestoken met slechte review want het zijn gewoon oplichters , makkelijk om zo je geld te verdienen , maar de karma zal deze persoon wel een keer gaan bereiken
Prijs/kwaliteit mat slecht
Op de site van dit bedrijf een soort van droogloop mat besteld. Duur, de mat vandaag ontvangen: kwalitatief zeer matig, lijkt zo uit China te komen, betaling lijkt ook naar Hongkong te gaan. Weer geleerd, dit bericht niet om te klagen maar om anderen te waarschuwen.
Cozeymaison is een OPLICHTER
Cozeymaison is een zgn. “dropshipper”, een bedrijf dat u allerlei prullaria tracht aan te smeren van Chinese bedrijven tegen een prijs die 4 tot 6 maal hoger ligt dan op Chinese webwinkels als Temu of Aliexpress. De levertijd is lang omdat de bestelling pas wordt ingekocht nadat u een order heeft geplaatst. De kans is groot dat u iets anders krijgt dan u had verwacht en in dat geval heeft u de zekerheid dat het probleem niet verholpen wordt. Waar bedrijven als Temu en Aliexpress enige garantie bieden laat Cozeymaison het bij loze woorden. Retourneren kan, maar dan wel voor uw rekening naar een louche handlanger in China (Google “Wang Maoqin reviews”). Dat kost veel geld en levert alleen nog meer smoezen op om niets terug te hoeven betalen. Op uw bankafschrift wordt Electronical Commerce Brands Limited in Hongkong als ontvanger vermeld, maar deze zwendel wordt uitgevoerd door de 1-mans BV Capital Brands in Eindhoven die meerder soortgelijke webshops exploiteert, zoals o.a. coverlis.com, skinzline.com en valerianlifestyle.com. Op de websites worden verzonnen beoordelingen weergegeven die suggereren van Trustpilot te zijn, maar klik eens op Trustpilot om de werkelijke beoordelingen te zien.
Conclusie: koop NOOIT iets bij deze oplichter want je komt bedrogen uit!
Google "cozymaison reviews"
Onbetrouwbaar
Product snel kapot en de winkel hanteert een garantietermijn van 7 dagen, terwijl op hun website 3 jaar staat. Ze houden zich niet aan de wetgeving.
Product lijkt op geen mijlen op de foto, pure scam
Product lijkt op geen mijlen op de getoonde foto maar is een goedkope ripp-off. Terug sturen naar Azie is waarschijnlijk te duur en ze hebben zich goed ingedekt want zijn niet verantswoordelijk voor vderkeerde afbeeldingen op de website.
Een pure scam.
Chinezen troep sturen ze
Chinezen troep sturen ze! En dan kun je blij zijn dat je 15% terug krijgt, want opsturen kost je een fortuin!!!
Oplichting
Oplichting
Oplichting, ik probeer al een week een Nederlands retour adres te verkrijgen tegen beter weten in. Ze bieden je een korting van 30% maar weigeren het product retour te ontvangen. Ik heb volgende week vakantie, dan rijd ik naar Eindhoven om het persoonlijk te retourneren.
Wat een slechte bedrijf !
Wat een slechte bedrijf !
Niet kopen aub.
Heb sloffen besteld maar die hielden het net 1 maand uit.
Geen goede oplossing geboden.
Doe het niet.
Oplichters !!!!!
Cozey Maison, onbetrouwbare site !!
In Oktober vorig jaar bestelden en betaalden wij een draadloze set van 3 kaarsen op een oplaadplateau,
Na lange tijd werd een verkeerd artikel geleverd met een kapotte afstandsbediening
Eerst werd gesuggereerd dan we verkeerd hadden bestel, vervolgens werd korting aangeboden
(? zinloos)
Terugstuurinstructies bleven uit.
Via Postnl binnen de termijn artikel teruggestuurd naar
Cosey House te Eindhoven.
Op verzoek verder opgestuurd, bestelinfo, foto's artikel, verzendgegevens en trackingnummer.
Pak mails met allerlei uitvluchten ontvangen met een retouradres in China, van 25 codes en voor eigen rekening.
Nog steeds geen terugbetaling ontvangen na meer dan 10 verzoeken daartoe.
We gaan nu via onze RB verzekering ook schade claimen.
KIJK DUS UIT ALS JE IETS WILT BESTELLEN
Ze zijn onbetrouwbaar en dienen te worden aangepakt
PM
Product lijkt helemaal niet op de…
Product lijkt helemaal niet op de afbeelding: andere kleur, andere decoratie. Bovendien is het kwalitatief inferieur voor dat geld. Communicatie met het bedrijf is ook belabberd.
Dropshipping
Dropshipping.
Makeup organizer bij shein € 4,49
Bij CozeyMaison via Bol com dezelfde makeup organizer voor € 49,95.
Gelukkig zag ik het op tijd en heb ik hem niet besteld.
Oplichters
Koop niet van deze website
Koop niet van deze website. Ze verkopen enkel Chinese namaakprodukten tegen hoge winsten. Dit is niet correct.
5 sterren reviews zijn fake
5 sterren reviews zijn fake! Pas op koop hier niets!!!
Nep shop, oplichters. Product totaal anders dan op de foto.
Herroeping binnen 24 u werd zogenaamd niet gezien.
Terugsturen kostte vele maken meer dan de waarde van het product.
Geen telefonisch contact kunnen krijgen via het tel nr op de site, was ook fake.
Onbegrijpelijk dat dit maar door kan gaan en dat er niet wordt ingegrepen.