Har bestilt et hygrometer og intet hørt fra dem. Skrev en mail, de ikke svarede på. Ringede på deres nummer, som ikke eksisterer længere. Køb jeres varer et andet sted. Slog deres adresse op - ligger... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Ved første bestilling af voksmøllarver, ankom de alle døde. Dog sendte han en ny omgang på egen regning, og denne gang var der 5-7 levende ud af 40-50 stk. Jeg kan desværre ikke anbefale stedet.
Købte lidt regnorm til afhentning. Blev ringet op om jeg skulle bruge ormene til Gudenå konkurrencen i weekenden, så ville han gerne blive lidt længere på arbejdet, så jeg havde mulighed for at h... Toon meer
Købte 300 stk Canadiske orm til fiskeri i Norge til en pris a 717 kr. Havde megen kommunikation med firmaet, hvornår vi skulle bestille dem! Fik at vide, at hvis vi havde et køleskab, skulle vi besti... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Contactgegevens
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Virkelig og service
Meget god service.
Jeg bestilte foder orm sent om eftermiddagen. Jeg fik mail med info og bekræftelse næsten med det samme og og pakke lå klar i en postboks næste dag.
Forderormene var store og livlige.
Vil helet klart bruge Creeps4you igen og kan varmt anbefale dem.
Super service!
Bestilte i går, og i dag var pakken ankommet.
Foderdyrene var livlige og i god stand, forsvarligt pakket ind i to papkasser med avispapir.
Kan ikke andet end anbefale creeps4you!
Wow en god og hurtig service!
Wow! Det er simpelthen en god og hurtig service Creeps 4 U yder! Man bestiller varene dagen før og næste dag er de allerede nået frem! Alt er super godt og forsvarligt indpakket, levende dyr er af god kvalitet og pakket godt ind! Sikkert et sted jeg handler igen og anbefaler til alle andre med krybdyr! :)
Super God Shop
Jeg har nu haft fornøjelsen af at handle med Creeps4you.dk 3 gange. Hver gang har service været helt i top, og der er blevet svaret godt på eventuelle spørgsmål. 3 gange har jeg fået sendt en knæler med posten, og det er foregået uden problemer hver gang. Jeg har intet at klage over, tværtimod kan jeg varmt anbefale handel fra denne butik.
Handler gerne ved Creeps4you.dk igen.
- Gode priser, super god service og rigtig fin pakning af forsendelserne.
Rigtig god butik
Jeg har 2 gange bestilt levende dyr fra hjemmesiden, og desuden været i både e-mail og telefonkorrespondence med en medarbejder.
Det har begge gange været en meget positiv oplevelse.
Jeg vil særligt gerne understrege at man straks mærker at virksomheden er drevet af lyst og interesse, hvilket kommer tydeligt til udtryk gennem den gode service og vejledning man får.
Super Virksomhed
Hurtig afsendelse, meget behjælpsom flink fyr der er indehaver af butikken, var villig til at hjælpe med sammensætning, rådgivning og meget mere.
Ved smadret terrarie der ankom, blev en erstatning sendt ud dagen efter uden noget problem eller protest.
Jeg vil sige dette er så god en betjening og oplevelse som man kan få så herfra vil jeg varmt anbefale virksomheden i fremtiden.
God fornøjelse!
Rigtig god forhandler
Har handlet ved dem en gang, men er 100% tilfreds, jeg betalte med bank overførsel, og efter et par dage efter får jeg en mail om at de er kede af den lange ventetid (pengene skulle jo først gå igennem) og de undskylder på forhånd med at de har mange ordre men at de nok skal skynde sig, de sendte så dagen efter, og så kom pakken og alt er tip top, alt i alt rigtig god service, man bliver hele tiden holdt opdateret på hvad de laver og de er hurtige til at svare tilbage på spørgsmål, et rigtig godt firma hvor man kan mærke at de går op i en god kundeoplevelse, og så er priserne rigtig fornuftige, slet ikke sidste gang jeg handler der, kan kun anbefales
Jeg har købt en kejserskorpion hos Creeps4you. Og Fodderdyr er kvalitet. Det er tydeligt at se at det er egen produktion, og ikke varer der er bestilt hjem i alt for store mængder. Dyrene er levene og virkelig lækre. Og kundeservicen er ærlig og i top. Jeg vil til hver en tid handle her igen.
Altid god service
Jeg har bestilt fra deres hjemmeside to gange nu - begge gange har været en god oplevelse.
Hurtig ekspedition og levering, god kundeservice og det mærkes tydeligt, at dem som driver webshoppen gør hvad de kan for at gøre kunden glad.
I starten var deres udvalg ikke så stort, men indenfor de sidste par måneder er udvalget steget gevaldigt, og der er nu noget for enhver smag - til billige penge.
Kan varmt anbefales!