Crypto.com Reviews 9.196

1,4

Frauduleus bedrijf. Werken samen met oplichters. Ze sturen zelf een mail dat 2 verschillende sleutels gebruikt worden om uw geld af te halen en dat ze uw tegoeden geblokkeerd hebben. Het geld is on... Toon meer

Helaas,geld overgemaakt van een broker naar crypto.com om uit laten te betalen.transactie was succesvol van broker na crypto,na diverse security onderdelen doorlopen te hebben (id,gezichtsherkenning e... Toon meer

Account openen en geld storten ging probleemloos. Maar na aankoop crypto toch ook eens gaan vergelijken met mijn account bij Bitvavo en wat blijkt ze hanteren geheel andere prijzen voor dezelfde crypt... Toon meer

1. Cryptocurrency-dienst

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

At Crypto.com, we are on a mission to accelerate the world's transition to cryptocurrency

Houd rekening met het volgende

1,4

Zeer slecht

9K reviews

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Wordt geen winst gemaakt maar verlies

Bedrijf heeft me belooft geld te verdienen en ik kon starten met 300 euro ik had 470 euro overgemaakt en weken later moest ik weer 300 euro overmaken om mijn winst te krijgen! Tot heden heb niets ontvangen en hij blijft zeggen maak weer betaling van 500 over om mijn winst te krijgen. Dus niet aan beginnen ze zijn te vertrouwen.

6 maart 2023

Antwoord van Crypto.com

Hello Fatima! Please reach out to us via Live chat or at contact@crypto.com. We will gladly look into the difficulties you have encountered on our platform and address any concerns you may have. Thank you in advance!

Hello again! We are reaching out to inform you that our team has contacted you via email.

Crypto.com komt hun card rebates beloften niet na

Crypto.com komt al een tijd hun toezeggingen van card rebates niet na voor transacties bij Expedia. Elke keer moet je weer met het 'dedicated team' vechten om de card rebates te krijgen en de laatste tijd duurt alles veel langer en gaat het veel moeilijker. Dit is bewust of zij kennen hun eigen producten/services niet.

4 mei 2023

Antwoord van Crypto.com

Hello there. We welcome you to get back to us via the live chat or at contact@crypto.com, so that we can review the case and advise you further on the Crypto.com Visa cards rewards and benefits. Thank you.

Hi again, our Support Team is in touch with you via the live chat to help out with the matter at hand.

Transparant en ambitieus bedrijf. Makkelijk voor nieuwe gebruikers

Gebruikt CDC nu een maandje en zover top ervaring. Koop USDC op hun App, daarmee koop je crypto op de Exchange en vervolgens kan je deze staken op de Defi zonder veel extra kosten. Verder gebruik ik de Visa Jade kaart dagelijks waar mogelijk voor extra Cro rewards. Het is een stabiel en redelijk veilig bedrijf en is ambitieus. Verder snap ik dat ze rewards verlaagd hebben bij een dalende markt. De volgende keer moeten ze gewoon niet zo hard gaan met verhogen maar liever slow & Steady. Zolang ze blijven vernieuwen en utilities toevoegen voor de kaart hoop ik op een mooie toekomst.

22 april 2023

Bad customer support

Goed platform maar de customer support is zeer slecht! Je wordt doodgegooid met verificatie vragen voordat je probleem in behandeling wordt genomen. Elke keer krijg je reactie van een nieuwe medewerker en moet je het probleem opnieuw uitleggen omdat ze niet naar de voorgaande communicatie kijken. Ze houden mij geld nu al langer dan een week vast, ik stuur alle informatie op die ze van mij nodig hebben en kom geen stap verder. Dit is nu al de tweede keer eerste keer heb ik ook alles al aangeleverd. Ik doe wekelijks stortingen en nog moet ik bewijzen dat de bankrekening waarmee ik stort van mij is zodat ze mijn geld naar mij terug kunnen boeken. Medewerkers pakken mijn ticket op maar handelen het niet af en dan krijg ik weer een ander te spreken zo wordt ik van het kastje naar de muur gestuurd en ik ben het spuug zat. Als je via de chat een medewerker wil spreken bereid je dan voor om dagen te wachten voordat je uberhaupt een reactie krijgt. Ronduit slecht dus!!

20 april 2023

Antwoord van Crypto.com

Hello there! If you're already in touch with us via our Live chat or email at contact@crypto.com, rest assured that our team will do their best to assist you with the deposit difficulties you've faced.

Ik heb 8481,01 usd en wil dit…

Ik heb 8481,01 usd en wil dit overschrijven naar mijn wallet dit gaat niet . Ik vraag hulp en ze zeggen tegen mij dat 51% moet betalen 4300 usd voor ik het geld kan overschrijven ik vertrouw dit niet en vind dit niet normal dat ik geld moet storten om mijn geld te krijgen . Wat kan ik doen om dit terug te vorderen wat van mij is

31 maart 2023

Antwoord van Crypto.com

Hello Victor. We welcome you to reach us via Live-chat or at contact@crypto.com. Please provide us with more details on the matter so we can offer assistance and address any pending queries that you have. Thank you.

Ambitieus bedrijf

De meeste negatieve reviews die ik lees gaan erover dat ze zijn opgelicht en ontevreden zijn. Uit ervaring weet ik dat er oplichters actief zijn die zich voordoen als het bedrijf, blijkbaar zijn diegene hier ingetrapt. Inderdaad klopt het dat de voorwaarden veranderen, nu er een dalende markt is. Het bedrijf probeert zich hierdoor overeind te houden wat beter is voor de lange termijn. Een failliet bedrijf heeft niemand iets aan. Ik blijf mijn crypto houden die hier staan. Het bedrijf heeft miljoenen al dan wel niet inmiddels miljarden geïnvesteerd voor de toekomst. Een mooi bedrijf met ambitie. Durf je risico te nemen dan zal je daar beloond voor worden!

27 maart 2023

Probleem opgelost

Probleem met deblokkeren card is opgelost

27 januari 2023

Antwoord van Crypto.com

Hi there. If you have reached out to our Support Team, we can assure you that they will assist as quickly as possible regarding your Crypto.com Visa card. Thank you!

Ze blokkeren mijn rekening en storten het geld niet terug.

Ze hebben al een jaar mijn account geblokkeerd en ik krijg mijn geld niet terug. Jullie moeten oppassen met deze oplichters. Ik loop al een jaar achter mijn geld. Ze vroegen mij om een mail te sturen met mijn gegevens voor het geld te storten maar altijd is het zogezegd in proceduren en ze controleren zogezegd de gegevens. Daarna contacteer ik ze terug dan vragen ze telkens terug een mail te sturen, zo ben ik al een jaar bezig. Het zijn oplichters.

25 januari 2022

Antwoord van Crypto.com

Hello there. If you have already reached us via Live chat or via email at contact@crypto.com, rest assured that the matter will be reviewed and you will receive a reply as soon as possible. Thank you!

Ik werk met Fhncapital

Ik werk met Fhncapital. Ik heb gevraagd mijn account te sluiten op 27/10/22 omdat ik in die trader geen vertrouwen meer had. Ze vroegen €15.000 te storten om het geld dat op mijn account stond te kunnen overmaken op crypto.com. Ik had dit geld niet! Na een dreigbrief dat ik de firma zou aangeven als fraudeurs hebben ze mij terug gecontacteerd en kon me mij een gunst aanbieden… met €5000 ging het ook. Ik ben vandaag zo dom geweest om dit bedrag te storten. Door de commissie van crypto.com is er maar €4850 op de rekening en er moet min €5000 op de rekening staan om het geld te kunnen declareren en dus over te maken. Ik geloof dit niet meer. Wie kan mij hierbij helpen?

5 december 2022

Antwoord van Crypto.com

Hi there! We would like to take a closer look at your request and advise you accordingly. Please get in touch with us via our Live chat or at contact@crypto.com, so we can offer assistance. Thank you!

jan0102

Dag, Ik heb contact met een medewerker en hij zou mij helpen om geld te verdienen met crypto. Eerst heb ik een bedrag moeten storten en dan waren er steeds problemen en moest ik maar blijven betalen. Voor verklaring voor deposit ed ...heeft hier nog iemand problemen mee?

30 november 2022

Antwoord van Crypto.com

Hi there. Please reach out to us via our Live chat or email at contact@crypto.com so we can take a look at your account and offer assistance. Thank you!

Duurt veel te lang wanneer je een sepa…

Duurt veel te lang wanneer je een sepa cash transactie doet naar crypto.com toe ook wanneer je bv een withdraw wil doen van bitcoin naar een andere wallet is heel slecht eerst 24 uur wachten en dan nogmaals doen kortom een zeer onvriendelijke gebruikers app

6 oktober 2022

Antwoord van Crypto.com

Hello Mario! Please contact us via the in-app chat or email at contact@crypto.com. We will gladly address any questions or concerns that you have regarding deposits and withdrawals on the app. Thank you.

Geld overgemaakt naar crypto.com

Geld overgemaakt naar crypto.com
Maar het geld staat nog steeds niet op mijn rekening. Dat zou protocol zijn tegen witwassen. Eerst moet er 1/3 van het overgemaakte bedrag op mijn rekening staan. Dus ik moet eerst geld overmaken van een andere rekening wil het geld op mijn rekening komen.
Ik vind dit een vreemde gang van zaken en kan hier nergens iets over terug vinden.

1 september 2022

Antwoord van Crypto.com

Hello there! Please send us a message via the in-app chat or email us at contact@crypto.com so we can look into the transaction you have initiated and assist you accordingly. Thank you!

We would like to inform you that you have been contacted by a member of our team via our in-app chat to assist you further.

Gebruik crypto.com nu meer dan 1 jaar

Gebruik crypto.com nu meer dan 1 jaar. Ja de prijzen van alle cryptos zijn gezakt niet enkel de cro. Ze hebben zich nu ontwikkeld tot een groot betrouwbaar platform om te traden. Spijtig dat de visa benefits zwaar zijn ingekort maar begrijpelijk. Markten veranderen en gezonde bedrijven passen zich aan. Alle klagers hier waren enkel op crypto.com voor de visa. Maar daar hou je geen bedrijf mee gezond. Al die profiteurs zijn er nu tussen uit.
Hun trading fee zijn nu zeer concurentieel. En ik heb geen moeite om mijn fiat geld te gebruiken of coins te verplaatsen van en naar andere platforms.
Zeer professioneel en betrouwbaar bedrijf. Met een zeer snelle helpdesk.

11 september 2022

Wacht al een jaar op de pas!!!!!!! En geen toegang tot het geld

Een jaar geleden een account aangemaakt (14 maanden geleden) en NOG STEEDS GEEN pas ontvangen. Elke keer zeggen ze dat het onderweg is maar maanden gaan al voorbij. Ik kan ook nogsteeds niet bij al het geld wat ik erop heb gezet. Schandalig. Het lijkt nu toch echt op oplichterij!!!

31 augustus 2022

Antwoord van Crypto.com

Hi Sem, we would gladly take a look into the matter for you and offer our assistance. We invite you to send us a message via webchat or to email us at contact@crypto.com. Thank you in advance!

Ingestapt met een klein bedrag om uit…

Ingestapt met een klein bedrag om uit te proberen. Moet ik toch eerst idioot veel privé informatie verstrekken alvorens de mensen bij CC iets voor je gaan uitvoeren.
Bankrekening uittreksel, kopie ID voor en achter, kopie rijbewijs. Het ging mij te ver. En dus geweigerd hieraan te voldoen. Veel te privacy gevoelige info die ik niet met vreemden wil delen.
Vele keren om terugstorting van mijn inleg gevraagd. Wordt constant geweigerd. Oplichters!!!!!!!

27 augustus 2022

Antwoord van Crypto.com

Hi Andy. We would like to take a closer look at the matter and assist you accordingly. Please, contact us at contact@crypto.com or via the in-app chat. Thank you.

Belastingen / buitenlandse rekening!!

Beste,
Ben al twee maanden bij Crypto.com, ben zeer tevreden van deze bedrijf.
Weet iemand te zeggen wat met de BELASTINGEN, hoe loopt deze verder?
Dit is ook een rekening in het buitenland?
Enige idee waar men meer info kan vinden?

Bedankt voor jullie info.

Grtjs,
AlfredK

28 juli 2022

Antwoord van Crypto.com

Hello, Alfred! We will gladly provide you with further information regarding Tax questions and assist. Please reach out to us via the in-app chat or send us an email at contact@crypto.com. Thank you!

Ik lees veel negatieve reacties over…

Ik lees veel negatieve reacties over Crypto.com, ik heb zelf geen idee waar dit vandaan komt. Ik gebruik Crypto.com nu al een jaar zonder problemen. Momenteel gebruik ik de Royal Indigo VISA kaart en dat werkt zoals het moet. Het is balen dat de markt is gedaald maar dat hoort bij beleggen. Ik lees ook reacties dat het geld niet naar overkomt, ook hier heb ik nooit problemen mee gehad. Zelf doe ik maandelijks 1 a 2 SEPA boekingen naar mijn andere bankrekening, het duurt een paar dagen maar het is altijd nog overgeboekt.

28 juli 2022

Ik wil mijn geld laten uitbetalen

Ik wil mijn geld laten uitbetalen. Er wordt niet gereageerd op whatsapp, SMS or my phonecalls. Dit begint erg op oplichting te lijken

21 juli 2022

Antwoord van Crypto.com

Hello! We would be glad to assist you with the withdrawal you wish to initiate. Please reach out to us via the in-app chat or email us at contact@crypto.com.