Crypto.com Reviews 9.196

1,4

Frauduleus bedrijf. Werken samen met oplichters. Ze sturen zelf een mail dat 2 verschillende sleutels gebruikt worden om uw geld af te halen en dat ze uw tegoeden geblokkeerd hebben. Het geld is on... Toon meer

Helaas,geld overgemaakt van een broker naar crypto.com om uit laten te betalen.transactie was succesvol van broker na crypto,na diverse security onderdelen doorlopen te hebben (id,gezichtsherkenning e... Toon meer

Account openen en geld storten ging probleemloos. Maar na aankoop crypto toch ook eens gaan vergelijken met mijn account bij Bitvavo en wat blijkt ze hanteren geheel andere prijzen voor dezelfde crypt... Toon meer

Ze hebben al een jaar mijn account geblokkeerd en ik krijg mijn geld niet terug. Jullie moeten oppassen met deze oplichters. Ik loop al een jaar achter mijn geld. Ze vroegen mij om een mail te sturen... Toon meer

1. Cryptocurrency-dienst

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

At Crypto.com, we are on a mission to accelerate the world's transition to cryptocurrency

Houd rekening met het volgende

1,4

Zeer slecht

9K reviews

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Tot nu toe zonder problemen gebruik…

Tot nu toe zonder problemen gebruik gemaakt van mijn crypto visa debit card.
Maar nu begin ik me toch zorgen te maken. Al eerder een SEPA oveschrijving gedaan via de bank. Het duurde niet lang voordat het geld op mijn fiat wallet was bijgeschreven.
Vanmiddag ook €100 euro overgemaakt, maar ee is nog niets bijgeschreven. Bij mijn bank is de transactie al wel te zien. Iemand hier ervaring mee? Kan het te maken hebben met het weekend?
Ik hoop dat iemand me gerust kan stellen.

5 maart 2022

Antwoord van Crypto.com

Hello, Frank. We would love to be able to take a closer look at the delayed deposit and help you with obtaining it. Please contact us via our in-app chat or at contact@crypto.com so we can assist accordingly.

Beste crypto platform dat ik al gebruikt heb

Ik heb sinds 2017 al verschillende platformen geprobeerd.on mijn portefeuille te beheren. Op voorwaarde dat je het vertrouwt om een bedrag voor langere tijd vast te zetten biedt crypto.com zeer interessante voordelen. De app vertoont af en toe fouten, die meestal wel vanzelf opgelost worden en dus eerder de werking in de achtergrond toont, die niet te zien hoort te zijn. Maar ze hebben ook een zeer responsieve helpdesk die elke vraag onmiddellijk aanpakt en indien er echte fouten zijn gebeurd deze ook onmiddellijk recht zet. Dus ondanks de kinderfoutjes in de app geef ik ze toch 5 sterren gezien de behulpzaamheid die je nog zelden elders vindt.

3 maart 2022

Antwoord van Crypto.com

Hi Joe, thank you for your review! We are glad to hear that you are satisfied with the service provided. Please do not hesitate to spread the word.

Hidden fees?

Leek eerst een degelijke app. Jammer genoeg heb ik vandaag €635,- in de stable coin USDC 'geïnvesteerd', nudat de markt onzeker is. Nergens stond een fee vermeld, maar toch werd deze €635,- opeens €620,- na het flexibel te staken. Hoe kan dit? Graag een oplossing/antwoord, crypto.com, en wellicht verhoog ik de score.

UPDATE: heel snelle respons van het crypto.com team via de app. Het zou om een visuele bug gaan en wanneer ik het geld terug wil overschrijven zou de verloren €15 er terug moeten bijkomen. Hopelijk is dit ook zo, anders laat ik hier nog iets weten.

24 februari 2022

Antwoord van Crypto.com

Hello Eekhoorn! We welcome you to contact us via the in-app/web chat or through our email at contact@crypto.com, so we can look into the transaction and advise accordingly.

Crypto kaart

Super correct. Kaart werd iets later geleverd dan voorzien (wachttijd van +/- 8 weken), maar werkt perfect. Vandaag online vliegtuigtickets gekocht en enkele minuten later stond mijn cashback (3%) op mijn account in de vorm van CRO. Deze heb ik meteen verkocht waardoor mijn cashback meteen in euro op mijn kaart stond.

23 februari 2022

Antwoord van Crypto.com

Hello Arno. Thank you for taking the time to post your positive review. We truly appreciate your feedback about our services and products!

Cronos CDC the best you can get !!!

Ik snap niet echt waarom er zoveel slechte reviews staan over CDC. Terwijl dit het beste platform is waar je als consument het beste waar voor je geld krijgt… Mensen moeten gewoon geduldig zijn om hun VISA te ontvangen of anders gewoon de Curve kaart alvast aanvragen, zodoende krijg je ook nog eens 1% extra aan cashback. Verder heb ik op de eerste CDC kaart 6 weken moeten wachten en op mijn 2de kaart precies 1 maand. Familieleden kregen het binnen 1 week in de brievenbus. Dus het verschilt nogal, verder is het ook goed om te weten dat een kaart van plastic sneller geleverd kan worden dan een kaart van premium kwaliteit namelijk METAAL. Geduldig is een schone zaak in de Crypto wereld. 100% trotse investeerder in wat men nu noemt CRONOS !!!

19 februari 2022

Antwoord van Crypto.com

Hi there! Thank you for your positive and detailed feedback. We truly appreciate it.

Begint op een scam te lijken.

Begint op een scam te lijken.
Bij aanmaken van mijn account heb ik mijn 25€ gekregen. Alles zag er goed uit, alleen wat vervelend dat ik heel vaak mijn email adres moest ingeven om vervolgens een link te ontvangen waarmee ik kon inloggen. Dit vooral omdat ik geen mailapp staan heb op mijn smartphone waarop de crypto.com geinstalleerd heb. Vervelend maar niet onoverkomelijk.
Na een eerste testoverschrijving naar de crypto rekening die correct verlliep een groter bedrag overgemaakt. Van dan af geraak ik niet meer in de Crypto.com app. De email met de link wordt niet meer doorgestuurd. Alle andere emails van crypto.com komen nog correct toe.
Ik weet dat ze hier nu gaan antwoorden om contact op te nemen via contact at crypto.com, iets wat ik al lang gedaan heb. Buiten een antwoord wat van een bot lijkt te komen (vraag naar screenshot van mail die niet toe komt????) wordt er niet gereageerd.
Ik begin stilaan het gevoel te krijgen dat ik in een scam getrapt ben.

17 februari 2022

Antwoord van Crypto.com

Hello there! We will gladly look into any difficulties you are facing while trying to log in and help you out accordingly. You are welcome to get in touch with us via the web chat or at contact@crypto.com so we can assist.

Begon goed maar is nu een ramp

Op dit moment zou ik zeggen dat Crypto.com slecht werk aflevert in de opvolging van problemen.

Ik heb voor Crypto.com gekozen vanwege de betaalkaart (Jade green heb ik). Na ongeveer een maand veel gebruik te hebben gemaakt van de kaart, kreeg ik geen CRO meer terug op mijn aankopen en ook Spotify en Netfilx worden niet meer vergoed.

Nu ben ik meer dan 2 maanden verder met de hun "klantenservice" waarbij je elke 3 dagen een geautomatiseerd bericht krijgt dat ze er mee bezig zijn.
Al deze tijd heb ik nu niets aan mijn kaart, maar mijn geld staat nog wel gestaked, dus daar kan ik nu ook niets mee.

*Update: we zijn nu 12 dagen verder na mijn review en het is nog steeds niet opgelost. Wel werd ik gelijk benaderd door Crypto.com met het bericht dat mijn case is geëscaleerd en ik geduld moet hebben, want ze monitoren de situatie. In plaats van elke 3 dagen een bericht, krijg ik het nu elke 2 dagen waarin ze zeggen dat ik geduld moet hebben. Nog steeds geen oplossing of soort van compensatie geboden vanuit Crypto.com. Wordt vervolgd.

** update:
op 17 februari had ik mijn eerste review geschreven 12 dagen later een update en nu (23-3) hopelijk de laatste, want het probleem lijkt opgelost. Ik heb ik er iets meer dan 3 maanden op moeten wachten, maar de cashbackfunctie op mijn aankopen doet het weer. Het is even afwachten of Netflix en Prime ook weer worden vergoed, maar daar komen we snel genoeg achter. Al met al duurde het erg lang, maar de customer support is wel goed. Je kunt continu chatten met een medewerker die jouw case beheert. Ook als ze niets te melden hebben nemen ze contact op. Je wordt in ieder geval niet aan je lot overgelaten.

15 februari 2022

Antwoord van Crypto.com

Hello there. It will be a pleasure for us to take a closer look into your card case and assist you with the cashbacks and missing reimbursements . Please get back to us via the in-app chat or at contact@crytpo.com, so we can help you out!

Hi there! Our Support team has now reached out to you.

Crypto.com bom vol extras en nog "klein"

Crypto.com is nog een "kleine" exchange (10 miljoen leden) maar groeien enorm hard. Ik heb me aangemeld voor de kaart met veel voordelen zoals gratis Spotify, Netflix en vliegveld lounge toegang, daarnaast krijg je 10% rente! En in de mobiele applicatie zitten nog meer functies op geld te besparen!

De service is erg goed maar duurt soms even, logisch met 10 miljoen leden.

Korte technische analyse van de mogelijke groei:
Omdat ze relatief klein zijn in vergelijking tot bv. BNB is dit de kans om in te stappen (0.44€) met een ath van (0.83€) vanuit een veel dieper punt (0.16€), hij zal dus waarschijnlijk dit jaar ver boven het vorige ath uit stijgen. De verwachting is dat ze dit jaar 10 miljoen nieuwe gebruikers binnen halen, door bv. de Super Bowl advertenties en sponsoring van het stadion maar ook F1, dit zal ze veel naamsbekendheid en groei geven.
* Geen financieel advies

13 februari 2022

Snap de vele slechte reviews niet

Snap de slechte reviews niet. Denk dat het komt dat mensen er niet goed mee om kunnen gaan.. ik zit vanaf 2018 bij deze club en heb al heel veel geld verdient met airdrops,,, toen MCO coin werd omgezet naar Cro token.. heb zelf 10duizenden Cro gekocht tussen de 0,015 en 0,07 cent. Die stake ik nu tegen 12,4% rente. Krijg cashback. Bijna volledige vergoeding spotify, netflix etc.. ik heb mijn de ik aart gekoppeld aan mijn curve kaart en google pay. Kan gewoon betalen waar visa geaccepteerd wordt (2023 gaat maestro er gelukkig uit), dan helemaal overal cashback (krijg je trouwens direct).. ikheb eens geld overgemaakt naar mijn oude crypto.com iban (ja iban zit er ook bij), goed geholpen en binnen 2 weken mijn held terug.. snap echt de vele slechte reviews niet. De crypto.com app en hun Defi app zijn echt voor mij de beste betaalapps binnen crypto!!! Zet mijn refferal niet bij om geld en zieltjes te winnen (verdien al genoeg met deze app).. Love Crypto.com🙏🏻❤💯

10 februari 2022

Antwoord van Crypto.com

Hello, Stefan! Thank you for posting your positive feedback, we are delighted to hear that you enjoy our platform. Feel free to spread the word.

All money is stolen

Niets opgelost. Onbetrouwbare partij. Geen ankopen via doen. Er zijn betrouwbare alternatieven.

All money is stolen.

Al het geld verdwenen. Support probeert iets maar werkt niet echt mee. Aangifte gedaan. Politie heeft meer info nodig. Er volgt helemaal niets. 5 dagen verder nu.

Ook een oplossing blijft uit.

Video op video gemaakt in de chat om te bewijzen dat ik het ben. Oplossing keer op keer beloofd. Resultaat nul.

Vandaag sms ontvangen voor inlog.
Account geblokkeerd door Crypto.com. Inloggen is onmogelijk. Invoeren van SMS uiteraard ook niet dan.
Niets meer vernomen daarna. Nog gemaild. Geen reactie meer.

Er zit zo verschrikkelijk veel tijd en irritatie in het oplossen van het probleem met dit bedrijf nu.

Nog nooit zo iets ervaren.

Het enige dat gevraagd is:
- voor de politie aangifte / onderzoek, info zodat dat verder kan
- geld terug en weekend account
- info wat er is gebeurt en hoe dit kan.

Hoe moeilijk kan het zijn.

Nu via het opgegeven mail adres een aantal keer contact gezocht. Niets! Nul reactie, app is ondertussen geblokkeerd. Niets wat is beloofd is waargemaakt.

Lijkt op een zeer onbetrouwbare app waar je geld zomaar weggehaald wordt. Absoluut wegblijven is mijn advies.

Antwoord van Crypto.com

Hello Roger. We would be happy to assist you further with your enquiry. Please reach out to us via the in-app chat or send an email to contact@crypto.com, so we can assist. Thank you in advance.

Hi again! Our customer service team was not able to find an account associated with the provided details. Please double-check them so we can further assist.

Crypto.com card is niet praktisch

Antwoord is leuk, maar ik heb al een keer om hulp gevraagd. Dit bleek niet naar verwachting. Jullie hebben je kans gehad.

Crypto.com card is niet praktisch. Kaart vaak niet geaccepteerd of er worden overdreven “borg” bedragen gevraagd wanneer je gaat tanken terwijl het een een prepaid kaart betreft. De ene keer kan je wel en de andere keer kan je weer niet betalen met de kaart. De Crypto.com app laat niet alle transacties zien en je krijgt daardoor vaak ook geeneens je rewards. Als je de klantenservice service appt dan ligt het altijd aan jezelf en ze zullen nooit je CRO rewards met terugwerkende kracht geven, ook als je de transactie kan aantonen. De functie missions biedt diamanten als reward maar hier krijg je zo ook niet altijd. Contact klantenservice werkt ook niet. Sluiten gewoon je vraag af terwijl je nog geen antwoord hebt gehad. Hele project lijkt af te takelen. Waarom moet ik voor de card mijn CRO 180 dagen staken zonder normale stake rewards en blijkbaar zonder de CARD rewards? Zodra het vrijkomt trek ik mijn geld eruit.

Antwoord van Crypto.com

Hello Jerry! It will be a pleasure for us to look into any difficulties you have faced while using Crypto.com Visa Card and help you out accordingly. You are welcome to get in touch with us via the in-app chat or at contact@crypto.com. We would be happy to assist!

Geen crypto op deze website kopen geen…

Geen crypto op deze website kopen geen geld overmaken. Ik heb een uitbetaling gedaan en je krijgt je geld niet binnen. A.u.b niet investeren ben me 3000euro kwijt.

Antwoord van Crypto.com

Hello Ayoub! We will be happy to look into the transfer difficulty you've encountered and advise further. In order for us to do so, please reach out to us via the in-app chat or send us an email to contact@crypto.com

Hi again! You have been contacted by our relevant team via the in-app chat, feel free to refer to the conversation there should any additional questions arise.

crypto.com werkt fijn, maar er zijn ook verbeterpunten.

Ja er zijn genoeg punten voor verbetering. En ik snap dat Jan modaal alles direct wil en liever gisteren dan morgen.. Maar over het algemeen werkt crypto.com gewoon erg goed. De visa kaart gebruik ik zoveel mogelijk, lekker cashback innen! Mij hoor je niet klagen. Nu nog de puntjes op de i, en dan is kees consument ook happy.

30 januari 2022

Antwoord van Crypto.com

Hi there, thank you for the review. We glad to hear that you are satisfied with the products and service we provide!

Ik was heel tevreden over ze

Ik was heel tevreden over ze. Goede response op al mijn vragen en snelle hulp. Dat is veranderd. Ik wacht al 3 (!) maanden op mijn kaart, snap dat het een andere partij is die daar voor zorgt maar er wordt ook niet echt een oplossing geboden.

Mijn dochter kan niet eens haar kaart aanvragen omdat haar adres niet geaccepteerd wordt, geen reactie op haar vragen.

Ik wacht al 4 dagen op antwoord op een vraag over een cashback die ik niet gekregen heb.

En dan heb ik het nog niet eens over alle referral inkomsten die ik misgelopen ben terwijl ik zeker weet dat mensen zich via mij hebben aangemeld.

Kortom, ik ben lang niet meer zo tevreden en ik overweeg om alles weg te halen wanneer dit niet opgelost wordt. Met name de response, schandalig om na 4 dagen nog geen antwoord te geven!

24 januari 2022

Antwoord van Crypto.com

Hello there. It would be a pleasure for us to help out with the difficulties you have faced with your card and assist with any pending enquiries that you may have regarding the cashback program. Please get back to us via the in-app chat or at contact@crypto.com. Thank you in advance!

3x een rekening betaald(dezelfde)

2x een melding gehad "wrong pin" zonder dat ik de kans kreeg de pin in te geven. toen maar met mijn rabocard betaald.
Vervolgens kreeg ik van crypto.com 2 e-mailtjes dat de bedragen van mijn tegoed zijn ingehouden??
het ging maar om 23chf, dus 46chf kwijt.
via de email heb ik mijn verhaal duidelijk gemaakt, nooit antwoord gehad, toen maar met de in app chat die reageerde gelijk. ik moet contact opnemen met retailer?? het is een fout van Crypto.
Nu moet ik een maand wachten, daarna krijg ik automatisch 2 x 23chf terug. niet echt klantvriendelijk.

update: hier onder heeft crypto.com een standaard antwoord neergezet, want in mijn verhaal staat dat ik al 2x een e-mail heb gestuurd, zonder reactie.

update2: ze hebben geprobeerd contact met mij op te nemen, ik moest een foto opsturen met date en mijn naam. snap ik voor de veiligheid.
maaaar dan is de foto niet goed, 2e foto ook niet, ik geef het op.

20 januari 2022

Antwoord van Crypto.com

Hello there, we would be glad to assist you on the matter and help you clear out any difficulties you have with our app. Please provide us with your referral code or contact us via email at contact@crypto.com. Thank you!

Hi again! We would like to confirm that our team has approached you via the in-app chat and would be happy to assist you further.

Niet kunnen inloggen op account

Ze hebben me direct geholpen om het probleem op te lossen!

Bedankt

20 januari 2022

Antwoord van Crypto.com

Hi there! It would be a pleasure for us to assist with logging into your account. Please share your referral ID so we can reach out to you directly or you can get back to us via web chat or at contact@crypto.com. Thank you!

Hello, again. We would like to inform you that you have been contacted for further assistance via email.

Tevreden over de kaart

Tevreden over de kaart, systeem en werking. Wil graag een tweede andere kaart (Ruby) maar is me niet duidelijk hoe ik die kan aanvragen. Graag feedback!!

19 januari 2022

Antwoord van Crypto.com

Hi there, Aaike. We'd love to assist with your Ruby Crypto.com VISA card enquiry. You can share your referral code with us or send an email to contact@crypto.com or contact us via the in-app chat so we advise you accordingly. Thank you!

Ik heb op 5 Jan 2022 een account…

Ik heb op 5 Jan 2022 een account aangemaakt,met referral code welke ik had gekregen van een collega.Kreeg div keren bij doorlopen van inschrijving melding:declined by issuer. Reden voor mij onbekend,word ook niet aangegeven wat er niet in orde was. Maar na enkele dagen werkt alles naar behoren! Helaas zag ik niet dat bedrag van 25 dollar was bijgeschreven,ook niet bij mijn collega. Contact gezocht met klantenservice,via mail kreeg ik te horen: GEEN referral ingevoerd! Nou 100% van wel!! Helaas kon dit ook niet meer hersteld worden,termijn van alsnog invoeren was verlopen,deze is blijkbaar 5 dagen,en ik zat nu op dag 6 na eerste inschrijving helaas. Over de Ruby steal kaart tot nu toe zeer tevreden,ik wacht nog op toezending definitieve debitkaart.

17 januari 2022

Antwoord van Crypto.com

Hi there, Adrie. We would love to help out and address your enquries in regards to your account and the Referral Program. You can share your referral code with us or send an email to contact@crypto.com or contact us via the in-app chat.