Crypto.com Reviews 9.196

1,4

Frauduleus bedrijf. Werken samen met oplichters. Ze sturen zelf een mail dat 2 verschillende sleutels gebruikt worden om uw geld af te halen en dat ze uw tegoeden geblokkeerd hebben. Het geld is on... Toon meer

Helaas,geld overgemaakt van een broker naar crypto.com om uit laten te betalen.transactie was succesvol van broker na crypto,na diverse security onderdelen doorlopen te hebben (id,gezichtsherkenning e... Toon meer

Account openen en geld storten ging probleemloos. Maar na aankoop crypto toch ook eens gaan vergelijken met mijn account bij Bitvavo en wat blijkt ze hanteren geheel andere prijzen voor dezelfde crypt... Toon meer

Ze hebben al een jaar mijn account geblokkeerd en ik krijg mijn geld niet terug. Jullie moeten oppassen met deze oplichters. Ik loop al een jaar achter mijn geld. Ze vroegen mij om een mail te sturen... Toon meer

1. Cryptocurrency-dienst

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

At Crypto.com, we are on a mission to accelerate the world's transition to cryptocurrency

Houd rekening met het volgende

1,4

Zeer slecht

9K reviews

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

werkt goed

Zeer tevreden tot nu toe, ik wacht nog wel de 30 dagen free traden af, daarna is er een fee op trades, maar goed, so far so good. Debit kaart werkt goed, cashback ook. Klantenservice is vrijwel onmiddelijk en het earn programma (alhoewel geen DEFI rates) is heel schappelijk. 12% APR op USDC , 12,5 op DOT en 6,5% op ETH en BTC vind ik heel schappelijk. (voor een CEX).

vrij gemakkelijk in gebruik (voor ervaren persoon die dit probeert) en minder gedoe met FIAT heen en weer dan met Binance. Overigens geen ideal, alleen sepa (overschrijving) en credit card. Sepa heeft 10-30 min wachttijd, CC is onmiddelijk

28 september 2021

Antwoord van Crypto.com

Hi there. Thanks for your rating and review - it is a true pleasure for us to hear such great words! We appreciate your support and will continue to improve our products and services

Top app simpel en makkelijk

Top app simpel en makkelijk. Ben er blij mee.
Ben vooral blij met supercharger.

20 augustus 2021

Antwoord van Crypto.com

Thank you for your review! We are delighted to hear that you are satisfied with our services. Feel free to spread the word!

Gebruik de app nu bijna 2 jaar

Gebruik de app nu bijna 2 jaar, en ben super blij er mee.
Alle klachten die ik hoor herken ik niet.
Nooit problemen gehad, zelfs toen netflix niet een keer werd vergoed, heb ik cdc geappt en kreeg meteen reactie dat ze het gingen uitzoeken.
Paar dagen later kreeg ik het als nog vergoed.
Kaart op een keer upgedate naar ice white, en binnen 3 weken was die binnen.

11 augustus 2021

scammers zijn het

van binance naar crypto.com 700usd aan matic gestuurd. volgende dag nog niks. ik stuur een chat dat ik het niet ontvangen heb. dan krijg ik te horen dat het verloren is gegaan omdat matic een trade only coin is bij hun. super raar vooral omdat ik de optie kreeg. voor een fee van 200usd kan ik het terug krijgen. gewoon een vieze scam. waardeloos nooit meer deze app gebruiken en alle promoters van deze app mogen ook de pot op

10 augustus 2021

Antwoord van Crypto.com

Hey there! We would be more than happy to help out - kindly provide a referral ID or get back to us via in-app chat or at contact@crypto.com so we can assist accordingly

Over het algemeen een prima app

Over het algemeen een prima app, maar op het moment dat ik hulp nodig had kreeg ik hele standaard antwoorden en voelde ik niet dat er geluisterd werd. Helaas mijn crypto 5th anniversary box niet uitbetaald gekregen. Dit is dus ook verder niet meer mogelijk. Aldus de service... Erg jammer. Je zou zeggen dat een app die de boxen maakt en creëert best en link kan maken tussen de box en mijn wallet. Maar blijkt niet zo te werken

31 juli 2021

Antwoord van Crypto.com

Hello, please reach out to us via the in-app chat or at contact@crypto.com so we can take a closer look and assist you accordingly.

Kei hard genaaid!!!!

ik wilde graag meedoen met de bitcoin. ik kreeg uitleg via iemand hoe ik geld naar mijn crypto account moest sturen om daar bitcoins te kopen en die vervolgens naar blockchain te sturen. ik begon met 1000 euro, de waarde van mijn bitcoins waren +/- 0.03 BTC. ik kreeg via crypto een bericht via WhatsApp dat ik minimaal 0.06 moest afnemen. ik heb dus weer 1000 geïnvesteerd maar de bitcoin waardes waren net gestegen toen ik ze kocht en mijn hoeveelheid BTC was 0.02. het totaat kwam uit op 0.058 en nog een beetje. ik kreeg de melding dat mijn volgende transfer 0.06 BTC moest zijn anders zou ik mijn inzet en de winst die ik inmiddels gemaakt had verliezen. ik heb voor 2200 BTC gekocht en had 0.064 BTC. ik kreeg daarna een bericht dat mijn waarde 0.12278620 in totaal was maar dat dit pas terug op mijn account kon als ik voor aankomende dinsdag 0.06 BTC kocht. annuleren ging niet meer want het had al te veel transfers. al mijn spaargeld is op! en ik kan mijn account ook niet verwijderen. ze zeggen dat: if I dont redeem my bitcoins, I need to reimburse the €276,57 for the bitcoin fees. Oplichters zijn het!!!!
Ze zeggen medelijden met je te hebben en ondertussen vragen ze nog geld ook!
Ik moet ze straks 33% van mijn bitcoins waarde gaan betalen.. snap wel hoe hun zo winstgevend zijn!

31 juli 2021

Antwoord van Crypto.com

Top app simpel en makkelijker dan de…

Top app simpel en makkelijker dan de andere grote namen

19 juli 2021

Antwoord van Crypto.com

Hi there! Thank you for your kind words and continued support. We are glad to understand you are happy with our services and will keep on doing our best to introduce amazing features and provide the best support.

Maak nu een jaar gebruik van…

Maak nu een jaar gebruik van Crypto.com. Lees hier onder vervelende berichten over dat dit een scam is... Niet mijn ervaring. Ben zelf in het bezit van de Green card. Nog niet geprobeerd... Maar het geld terug krijgen op je bank paar dagen terug (weer) geprobeerd. Dit gaat prima. Via de Fiat wallet naar je eigen bankrekening gaat in een paar dagen. Je moet eerst je Fiat wallet activeren. Daarvoor moet je eerst een euro overmaken zodat ze weten dat ze te maken hebben met jou rekening. Als dat is geactiveerd en je bankrekening geverifieerd is dan kan je je coins verkopen, op de Fiat wallet storten en vanuit daar naar je bankrekening. Je moet dan wel je 2FA code hebben. Die code goed opslaan en authenticater app gebruiken. Zijn een paar stappen maar het werkt.

16 juli 2021

Antwoord van Crypto.com

Hi there. Thank you for your review! Could you please let us know what it would take in order for us to earn a 5 star rating from you? Do not hesitate to share your thoughts by emailing us at contact@crypto.com

Geen enkele indicatie over levering van credit cards

Ik ben al jaren ingeschreven om juist de Crypto creditcard aan te vragen. Ik heb de fysieke kaart kunnen achterhalen, maar nergens heb ik ook maar *enige* indicatie van of de kaart geleverd is of niet. Ik weet nu ook niet of ik er verstandig aan doe om toch maar de Binance kaart voor de zekerheid aan te vragen.

Als je in de app de chat functie gebruikt en je geeft aan dat het gaat om de aanvraag van een credit card, dan word je doorverwezen naar een artikel, in Indonesische taal, dat niet eens te openen is.

Ideeën zijn goed, maar de transparantie helaas niet.

edit 1: ik zie hieronder in hun antwoord dat ze voorstellen om contact met ze op te nemen. Mocht daar meer duidelijkheid over komen, dan zal ik dat hier vermelden. Mocht dat niet zo zijn, dan weet je dat die reply's niet veel uithalen.

edit 2: klantenservice heeft contact met mij opgenomen en aangegeven dat de kaarten die "geissued zijn" nog een bericht krijgen zodra ze opgestuurd worden. Het is voor nu afwachten hoe en of dit inderdaad zo uitpakt.

6 juni 2021

Antwoord van Crypto.com

Hi there, could you please share your referral ID or get in touch with us via in-app chat or at contact@crypto.com. We’d be happy to help!

Proberen jou met meldingen van 15%+ of…

Proberen jou met meldingen van 15%+ of 15%- in te laten stappen bij een bepaalde cryptomunt. Ook heb je geen duidelijke kostenplaatje als je een munt koopt.
Voor diegene die Hodlen is het een prima exchange, maar voor de traders zou ik zeggen ga op zoeken naar een ander exchange.
Als ik een exchange zou moeten kiezen is het Bitvavo, Binance of FTX

1 juni 2021

Antwoord van Crypto.com

Hi there, could you please provide additional details of the difficulty you’ve encountered? Feel free to share your referral ID or get in touch with us via in-app chat or at contact@crypto.com. We’d be happy to help!

Dit is een scam

Dit is een scam! Ze nemen je geld en komen nooit meer terug!

16 mei 2021

Antwoord van Crypto.com

Hi there. Our company has an established position on the market, as one of the most secure platforms in the industry and we can assure you we're here to stay. Please have a look at the following link: https://crypto.com/en/security.html to learn more about the standards we adhere to. Feel free to share your referral ID, or to get in touch with us via in-app chat or at contact@crypto.com to clear any concerns. We’re always happy to help!

Al meer dan een week kan ik de…

Al meer dan een week kan ik de debetkaart niet gebruiken.... en moet ik op andere wijze mijn betalingen doen! Ik heb dus geen extra voordeel aan de kaart! Wat is het nut van een debetkaart die je niet kunt gebruiken en je steeds voor schut laat staat in de winkel?!?! De helpdesk is waardeloos!! Heb je vrijwel.niks aan.

Update (19-5): de kaart werkt nog steeds niet en ik krijg steeds een auto-reply, wanneer ik mijn beklach doe :(

11 mei 2021

Antwoord van Crypto.com

Waardeloos in 1 woord en dat is zelfs…

Waardeloos in 1 woord en dat is zelfs nog te aardig.
Support is echt beneden alle peil. Je krijgt of geen antwoord of een antwoord wat niet eens iets met je vraag te maken heeft.
Alleen zelfde domme excuses dat ze er echt mee bezig zijn en jij als klant maar meot wachten en nog maar wat moet wachten.
Nu bestaat support al uit een bot en aan het einde zie je eens staan er word contact met je opgenomen, ik zal in mijn testament een bericht aan mijn achter klein kinderen na laten want die gaan dit tegen die tijd wel eens binnen krijgen .

Echt waardeloos bedrijf die absoluut de boel niet op orde heeft en de klanten die ze hebben beneden alle peil behandelen

*Added one star for the quick answer on this review board, as soon as you fix the problem or i hear less complaining from others i know who use your services i will rewrite my whole review, Since i do believe your service concept itself is great and for sure a sollution for many crypto owners.

10 mei 2021

Antwoord van Crypto.com

Hi there! Our team is aware of this error and is doing its best to rectify the situation in a timely manner. Apologies for the inconvenience caused. You can send us an e-mail at contact@crypto.com for more information on the matter. Thanks!

Ik heb de bewijzen dat Crypto.com…

Ik heb de bewijzen dat Crypto.com absoluut een frauduleus bedrijf is, hun Telegramgroep is een plek waar ze waarschuwen voor scammers, maar zij frauderen zelf. Waar kan ik deze mensen aangeven?

24 april 2021