Culligan Danmark Reviews

TrustScore 3.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Virkelig dårlig service. Jeg vil ikke råde folk til at lave aftaler med dem. Da jeg modtog dårlig service valgte jeg at opsige min serviceaftale for et år siden, men jeg modtager stadig fakturaer og n... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

d. 30/4 Vi fik foretaget service igår, og vores reklamation er således løst. Tak. Vi fik monteret en køler tilbage i September 2019 inkl serviceaftale. I februar (før COVID19) modtog vi faktura... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

John har vi kendt igennem mange år, og han har styr på vores kaffemaskine og vandmaskine. Han har lige været på besøg til service af vores vandmaskine, og som altid er John meget fleksibel da dansesko... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har benyttet Waterlogics vandkølere gennem flere år på min tidligere arbejdsplads. Der har altid været hurtig udrykning hvis der opstod problemer, og problemer er blevet løst med en grundig forklar... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Waterkoelerleverancier
  2. Flessenwater leverancier
  3. Koffieautomaat
  4. Drinkfonteintje

Geschreven door het bedrijf

Culligan tilbyder skræddersyede drikkevands- og kaffeløsninger til kontorer, skoler, hospitaler, restauranter og andre arbejdspladser. Vores miljøvenlige vanddispensere er udstyret med Firewall® UV-C renseteknologi og BioCote® beskyttelse, som sikrer rent, sikkert og bæredygtigt drikkevand på arbejdspladsen. Culligan som koncern er meget optaget af at være miljøvenlig og etisk i vores forretning. Vi producerer vores vandmaskiner fra egne fabrikker, hvor vi sørger for, at HMS og retfærdige lønninger bliver varetaget for vores ansatte. Derudover er alle vores kaffemaskiner og øvrige vandmaskiner produceret i Europa under forhold, der varetager HMS, miljø og retfærdige lønninger. Emmett Culligan startede sin virksomhed i 1936 med en vision om at levere bedre vand til private husstande. I dag bidrager Culligan International positivt til menneskers sundhed og velvære over hele verden ved at tilbyde vand gennem miljøvenlige produkter med en ekstraordinær kundeservice.

Contactgegevens

Gemiddeld

TrustScore 3.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Der er altid styr på tingene og hjælp…

Der er altid styr på tingene og hjælp at hente hvis der er spørgsmål.

27 augustus 2023

Hej Martin,

Mange tak for din anmeldelse og din fine kommentar.
Dejligt at høre at vi lever op til dine forventninger.

Tak for samarbejdet.

Christina - Primo Eden

Super Service!

18 juli 2023

Hej Nasir,

Hvor er vi glade for din anmeldelse og den fine kommentar.
Mange tak for at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

God sommer til dig.

Hej Vibeke,

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.
Vi er rigtig glade for at du havde lyst til at dele din oplevelse.

Dejlg dag til dig :)

Hurtig og fin service

Hurtig og fin service. Vand kom op på tredje uden elevator :)

7 juni 2023

Hej,
Tak for din anmeldelse. Hvor er vi glade for din fine kommentar.
Vi håber du er tilfreds med din nye køler og det kolde vand her i sommervarmen :)

God sommer!

Yderst tilfreds. Tak!

Ingen bøvl.
Vi bliver kontaktet lidt inden den aftalte leveringstid om der er behov for at de kommer ud til os eller skal tiden flyttes sådan at vi ikke ligger ind med for mange fulde dunker.

22 mei 2023

Hejsa,

1000 tak for de 5 stjerner og for at tage dig tid til at skrive en kommentar.
Hvor dejligt at høre at du er tilfreds med vores service og den information du modtager inden jeres levering.
Tak for samarbejdet!

Team Eden Springs

Hejsa,
Hvor er vi glade for de 5 stjerner og for at du tog dig tid til at give os din anmeldelse.
Vi ser frem til samarbejdet og til at levere god service og frisk kildevand til dig også i fremtiden.

Team Eden Springs

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk kundeservice og deres vand…

Fantastisk kundeservice og deres vand smager bare gooodt

8 mei 2023

Hej Helin
1000 tak for de 5 stjerner og din fine kommentar, det er vi virkelig glade for.
Vi synes også selv at vores vand smager godt og så er det tilmed også sundt :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Eden Springs har leveret vores nye…

Eden Springs har leveret vores nye vandløsning til 150 medarbejdere med drikkevand og danskvand. Det er en æstetisk smuk maskine og leverer blødt, koldt og lækkert vand. Eden Springs leverer god og hurtig service.

2 februari 2023

Kære Pia,

1000 tak for de 5 stjerner og den rigtig fine anmeldelse, det betyder meget for os når vores kunder har lyst til at dele deres oplevelse.
Vi er glade for at vi kan være en del af, at tilbyde jeres medarbejdere et sundt alternativ og samtidig muligheden for at holde sig hydreret gennem hele arbejdsdagen.

Fin og god service

5 februari 2023

Hej Lars,

Mange tak for de 4 stjerner og for at du tog dig tid til at tilføje en kommentar.
Håber vi i fremtiden kan komme op på 5 stjerner fra dig :)

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Undgå at skrive dem en mail

Jeg har ikke købt hos det, men de fortsætter med at sende mail, uagtet at jeg har forsøgt at afmelde og skrevet mail til dem, men nu sender de så igen.

Opdatering, d. 22/12
I har skrevet at problemet skulle være løst, men d. 19/12 modtaget jeg igen en mail fra jer. Denne gang er det jeres kundes faktura, som i sender til mig.???

Har snakket med jeres kundeservice og skrevet mails til jer, men hvad hjælper det. Ingen service efter i at fået en ordre.

I bliver simpelthen nød til at så styr på jeres butik....

7 december 2022

Hej Anders,
Jeg kan se at du allerede har været i kontakt med vores kundeservice og problemet skulle være løst umiddelbart efter. Misforståelsen opstod i forbindelse med, at du havde været flink og henvise én af dine kunder til os og i den forbindelse blev din mail registreret. Vi beklager fejlen
Skulle problemet mod forventning ikke være løst er du velkommen til at kontakte os på info@edensprings.dk.
Jeg ønsker dig en dejlig dag :-)

Altid hurtig levering

Altid hurtig levering, og service.

23 november 2022

Hej,
1000 tak for de 5 stjerner!
Hvor er vi glade for at I har lyst til at dele jeres oplevelse.

service var super fin.

meget sød venlig ung mand som kom og servicerede

31 oktober 2022

Hej Helga
Mange tak for de 5 stjerner og din fine kommentar.
Dejligt at høre at du havde en god oplevelse med chaufføren. Vi sørger for at rosen kommer videre :)

Perfekt i alle

13 oktober 2022

Hej,
Mange tak for de 5 stjerner og for at du tog dig tid til at anmelde os.
Vi sætter pris på at du vil dele din oplevelse.

super service

12 oktober 2022

Hej Regina,
Tak for at du havde lyst til at give os din anmeldelse.
Vi er utrolig glade for de 5 stjerner :)
Dejlig dag til dig!

Hej,
Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.
Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at lave denne.

Vi ønsker dig en skøn dag.

Eden Springs Danmark.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fin oplevelse ved levering så flink…

Fin oplevelse ved levering så flink personale

19 september 2022

Hej Karina,
Mange tak for de 5 stjerner og din flotte kommentar. Vi håber du bliver tilfreds med din vandløsning og glade for at byde dig velkommen som kunde hos Eden.

alt kørte perfekt

6 september 2022

Hej Søren,
Mange tak for de 5 stjerner og din kommentar. Vi er rigtig glade for at høre at alt forløber som du har forventet.

Hej,
Mange tak for din anmeldelse og fine kommentar.
Dejligt at høre du er tilfreds med den service Anders udfører og vi sætter stor pris på, at du har lyst til at dele din oplevelse.
De bedstse hilsner