Culligan Nederland  Reviews 186

TrustScore 4 uit 5

3,8

Lax bedrijf komt zijn afspraken niet na. Zou na het eerste kontakt terug gebeld worden, moet nog steeds gebeld worden. Toen ze eidenlijke kwamen hebben ze de koffie automaat meegeneomen na 2 weken... Toon meer

Als je op zoek bent naar een waterkoeler die alles kan, plat, bruis en zelfs kokend water! Twijfel dan niet, neem zo snel mogelijk contact op met Jort Schoemaker! Onze ervaring hebben wij als zeer... Toon meer

5 jaar lang de hoofdprijs betaald voor een waterapparaat. Na 5 jaar besloten om te stoppen met het contract en wat denk je, dit bedrijf stuurt nog een factuur voor het ophalen van het apparaat (dat ik... Toon meer

3,8

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Fijne samenwerking

Fijne samenwerking met Marinda. Alle vragen, verzoeken, storingen worden snel en goed opgepakt.

25 november 2021

Antwoord van Culligan Nederland

Wij danken u voor uw aangename beoordeling. Het doet ons plezier om te lezen dat Marinda u zo goed heeft geholpen!

Heel fijn en veelvuldig contact gehad…

Heel fijn en veelvuldig contact gehad met Danny Meesters. Danny heeft ons steeds goed geïnformeerd en scherpe aanbiedingen gedaan. Dit heeft ons ertoe bewogen wederom met Waterlogic in zee te gaan.

24 november 2021

Antwoord van Culligan Nederland

Het doet ons plezier te lezen dat Danny u zo goed heeft geholpen bij de keuze van uw drinkwateroplossing. Wij hechten veel belang aan uw feedback en danken u voor deze fijne beoordeling!

Snel geholpen door customer service…

Snel geholpen door customer service n.a.v. een storingmelding en aanmaken nwe klant Sophie en Danny

19 november 2021

Antwoord van Culligan Nederland

Bedankt voor deze fijne beoordeling. Wij hechten veel belang aan uw feedback! Sophie en Danny blijven steeds tot uw dienst voor alle toekomstige vragen!

Enorm goed geholpen door Danny

Enorm goed geholpen door Danny! Hij heeft mij heel snel geholpen en daarnaast goed geluisterd naar mijn wensen en dit verwerkt in het aanbod.

18 november 2021

Antwoord van Culligan Nederland

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze fijne beoordeling te schrijven. Wij hechten veel belang aan uw feedback!

Snelle responstijd door Danny

Snelle responstijd door Danny, offerte en later een afspraak laten inplannen was snel geregeld.

17 november 2021

Antwoord van Culligan Nederland

Monteur Danny is bij ons geweest

Monteur Danny is bij ons geweest. Hele rustige man die het leuk vind om je het een en ander uit leggen. Reuze interessant! De afspraak was snel geregeld. Waterkoeler doet het weer prima. Alles heeft hij netjes achter gelaten.

16 november 2021

Antwoord van Culligan Nederland

Vriendelijk en zeer behulpzame…

Vriendelijk en zeer behulpzame klantbenadering.

16 november 2021

Antwoord van Culligan Nederland

Danny Meesters heeft ons fijn geholpen!

Danny Meesters heeft ons fijn geholpen!

Wij wilden geen contract, maar wel een onderhoudt aan ons apparatuur.
Hij heeft ons toen heel fijn geholpen en uitleg gegeven hoe jullie te werk gaan.

27 oktober 2021

Antwoord van Culligan Nederland

Wij danken u voor deze fijne beoordeling. Uw feedback is belangrijk voor ons! Indien u nog andere vragen heeft aarzel zeker niet om Danny te contacteren. Wij wensen u alvast heel veel hydratatieplezier toe!

Danny

Danny: Prima afhandeling van een aanvraag voor service. Tegelijkertijd een offerte gedaan ter vervanging van de huidige waterkoeler zonder opdringerig of vervelend te zijn. Een prettige be/af-handeling van de aanvraag.

21 oktober 2021

Antwoord van Culligan Nederland

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze fijne beoordeling te schrijven. Uw feedback is belangrijk voor ons! Indien u nog andere vragen heeft aarzel zeker niet om Danny te contacteren. Wij wensen u alvast heel veel hydratatieplezier toe!

Fijn contact en snel schakelen

Fijn contact gehad met Danny Meesters. Hij reageerde steeds erg snel en had uitgebreide uitleg en toelichting. Het aanbod was passend voor wat wij nodig hadden, waardoor we snel konden schakelen en wij snel een nieuwe waterkoeler konden bestellen.

12 oktober 2021

Antwoord van Culligan Nederland

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze beoordeling te schrijven. Uw feedback is enorm belangrijk voor ons en we zijn verheugd te lezen dat Danny u goed heeft geholpen met het vinden van de juiste oplossing. Indien u nog andere vragen heeft aarzel zeker niet om Danny te contacteren. Wij wensen u alvast heel veel hydratatieplezier toe!

Zeer prettig contact

Zeer prettig contact met Jort Schoemaker van Waterlogic. Jort dacht mee en gaf opties, zonder te drammen. Erg prettig en een verademing om op deze manier met een verkoper te communiceren!

6 oktober 2021

Antwoord van Culligan Nederland

Wat een fijne beoordeling en bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Uw feedback is enorm belangrijk voor ons en we zijn verheugd te lezen dat Jort u goed heeft geholpen. Nog vragen, aarzel zeker niet om hem te contacteren!

Goede communicatie en snelle service…

Goede communicatie en snelle service door Danny.
Top.

5 oktober 2021

Antwoord van Culligan Nederland

Bedankt voor uw positieve beoordeling en dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons.
Danny staat steeds tot jullie dienst en helpt jullie met heel veel plezier verder!

Eigenlijk gewoon goed!

We hebben op ons bedrijf al jaren naar tevredenheid een waterkoeler van Waterlogic. Onderhoud is zeer netjes en tegen schappelijke prijzen. Nu onze waterkoeler het na jaren trouwe dienst begeven heeft, hebben we weer een nieuwe aangeschaft, mede door het deskundige advies van Danny van customer service.

23 september 2021

Antwoord van Culligan Nederland

Fijn om te lezen dat Danny heeft geholpen bij de keuze van uw nieuwe waterkoeler!

Fijne samenwerking!

Ik krijg altijd een snelle terugkoppeling van Danny Meesters.
Zijn offerte is duidelijk en netjes.

14 september 2021

Antwoord van Culligan Nederland

Bedankt voor uw positieve beoordeling! Danny helpt met veel plezier bij de keuze van de juiste waterkoeler.
Steeds tot uw dienst!

(Bruis) Waterkoeler 😋

Als je ooit op zoek mocht zijn naar een waterkoeler waarbij je "lekker" koud water al dan niet met een BRUIS functie zoekt dan ben je bij Waterlogic aan het goede adres. Wij hebben samen met Danny van Waterlogic het hele traject van begin tot eind in detail besproken en uiteindelijk tot een gefundeerde beslissing gekomen. Binnenkort verwachten we een wagen van Waterlogic voor de deur met onze nieuwe (bruis)water koeler. We kunnen niet wachten.

7 september 2021

Antwoord van Culligan Nederland

Wat fijn om te horen dat u de juiste waterkoeler hebt gevonden dankzij het advies van Danny!

Geniet alvast binnenkort van zuiver, vers en gefilterd drinkwater!

Jort is vriendelijk

Jort is vriendelijk, netjes en correct.
komt zijn afspraken ook na.

M. vd Zanden
MaZa Elektrotechniek

6 september 2021

Prettige partner

Waterlogic levert op diverse locaties waterkoelers en koffiemachines. Contact verloopt altijd snel en correct. We hebben de afgelopen jaren nooit problemen gehad met Waterlogic. Er wordt meegedacht bij vraagstukken en oplossingen aangedragen die passen bij de situatie.

Al met al een prettige partij om zaken mee te doen.

26 augustus 2021

Antwoord van Culligan Nederland

Dank je wel voor de fijne samenwerking, maatwerk is onze passie!

Eindelijk n bedrijf dat in oplossingen…

Eindelijk n bedrijf dat in oplossingen denkt! Eenmaal ons restaurant bezocht en daarna advies op maat gegeven en ook geleverd! N voorbeeld voor veel bedrijven waar we mee te maken hebben.

25 augustus 2021

Antwoord van Culligan Nederland

Dank u wel voor het vertrouwen in ons en in onze persoonlijke benadering en werkwijze.

Goede ervaringen met Waterlogic

Goede ervaringen met Waterlogic. Tijdens de hitte periode toch nog een snelle installatie van de waterkoelers.

25 augustus 2021

Positieve ervaring

Na een mindere ervaring met een ander installatiebedrijf heeft Danny van Waterlogic ons naar grote tevredenheid te woord gestaan en geholpen met het oplossen van de ontstane problemen.

29 juli 2021