Curello
lees onderstaande klachten. bij mij precies hetzelfde. foute bestelling, verkeerde maat, geen mogelijkheid om te retourneren en geld terug te krijgen. foei !!! KASSA doe hier iets aan, ook zij reage... Toon meer
Keurig behandeld ze doen er wat lang over maar handelen wel alles netjes af.
Slechte zaak, bestelde de Daisy BH voor oudere personen , betaalde 34,95€ met de goede maat , kreeg een BH zeker 3 maten te klein! Wil hem ruilen of terug sturen maar geen antwoorden op mijn mails !... Toon meer
Mensen keken ook naar
Keurig behandeld ze doen er wat lang…
Keurig behandeld ze doen er wat lang over maar handelen wel alles netjes af.
lees onderstaande klachten
lees onderstaande klachten. bij mij precies hetzelfde.
KASSA doe hier iets aan, ook zij reageren niet
WAARDELOOS
1 bak ELLENDE deze zaak !!!
Dezelfde ellende als voorgaande schrijfsters beleefd: 2 veel te kleine bh's gekregen, klopte totaal niet met hun maattabel en heb vervolgens ook absoluut géén reactie gehad op mijn 3 emails. Ben zo toch bijna €50,- kwijt voor 2 ieniemienie bh's.... écht balen voel me behoorlijk genaaid! Dit soort praktijken zouden toch aangepakt moeten worden, stelletje graaiers!! Een programma als"Kassa" zou zich hier eigenlijk voor moeten interesseren.
Ik voel me heel erg beduveld door…
Ik voel me heel erg beduveld door meneer Wiebe met zijn valse beloftes. De 3 BH's zijn echt veel te klein. Je hebt hier echt niet met een minivrouwtje te maken hoor. Het is ontzettend frustrerend dat je ook niet bereikbaar bent en zo onsportief bent dat je geen adres kenbaar maakt. Ik kan het pakket dus met geen mogelijkheid terugsturen. Voorlopig een enorme financiële strop. Wees een vent en laat van je horen!
Wanneer ik een mail probeer te sturen…
Wanneer ik een mail probeer te sturen naar Wiele dan lukt dit niet! Het adres wordt automatisch gewijzigd in support. en dat is een fout adres… wat nu????
Het zelfde bericht als voorgaande…
Het zelfde bericht als voorgaande berichten. Bh's te klein! Taal nog teken na het sturen van mails. Slechte zaak! Hier zou toch eens iets aan gedaan moeten worden!!!!!
Maattabel van BH klopt niet
Als ik het zo goed lees moet je geen BH kopen bij curello, deze zijn allemaal VEEL te klein, maat tabel klopt niet.
Heb ook al mail gestuurd maar totaal geen reactie.
Het is dat je hier een ster moet aanklikken maar had, als het aan mijn ligt 0 sterren gekregen.
BH'S TE KLEIN. Ik heb meerdere keren gemaild
Ik heb meerdere keren gemaild, uw mail beantwoord maar krijg GEEN REACTIE.
DE BH'S ZIJN TE KLEIN DUS IK WIL MIJN GELD TERUG.
Geen mogelijkheid om BH's te retourneren
Ik heb twee bh's bij Curello besteld en ontvangen. Maar helaas zijn ze te klein. Nu wil ik ze graag terugsturen maar weet niet hoe. Ik heb al verschillende mailtjes naar Wiebe gestuurd maar tot op heden nog geen antwoord van hem of een andere medewerker ontvangen. Slechte service vind ik. Want als iets niet past moet je het toch gemakkelijk en meteen kunnen retourneren.
Heb de magnetische zolen retour gedaan…
Heb de magnetische zolen retour gedaan wegens dat ze me pijn doen maar nog steeds geen geld terug😡😡in juni al bij curello
Betaald en nog steeds niets otvangen
Betaald en nog steeds niets otvangen, =geld ging van de rekening 14 juli
na lang wachten krijg je een antwoord = BH is op weg naar u.............blikbaar is ie te voet !?!?!?
Véél beloven en niks geven doet de gekken in vreugde leven........snoodaards !!!
Bh gekocht
Bh, volgens opgegeven matenlijst gekocht. Te klein.
E-mail gestuurd naar contactpersoon over retour.
Geen reactie! Toch bina E 35. Zag later dat exact dezelfde bh's op Temu staan: 3 voor minder dan E 12. Wil graag reactie!
Slechte zaak , zeer oneerlijk! e-mailadres bestaat niet!
Ze raden hier aan om een e-mail te sturen naar ……Wat ik gedaan heb, maar dan krijg ik het volgende “ ongeldige ontvanger , e-mailadres bestaat niet! “ dus zeer oneerlijke gegevens!!!
slechte zaak niet betrouwbaar heb set…
slechte zaak niet betrouwbaar heb set magneet zolen gekocht met niet goed geld garantie terug heb al 7 keer mail gestuurd en gewoon géén reactie, geen retourlabel, niet telefonische bereikbaar?
Dubieuze zaak
Een bedrijf dat zijn kvk nummer slechts op aanvraag vermeldt: bedriegen is de opzet. Waarom zou je dit niet vermelden. Duidelijk dubieus handelen.
Aanvulling 5 augustus: mijn partner heeft magnetische zooltjes besteld, vandaar. Aangezien die niets doen wilde zij die terug sturen. Op haar diverse emails aan support werd door niemand gereageerd. Laat staan dat er op de website een protocol omtrent retourneren vermeld staat. In het handelsregister van de KVK staat dit bedrijf niet ingeschreven. Adresgegevens, evenals contactgegevens via telefoonnummer evenmin vermeld. BTW nummer ook al niet, dus bij de Belastingdienst geen aanmelding gedaan. Bij alle negatieve recensies staat, vrijwel om de zelfde tijd gepost!?, nu een reactie met verklaring van Wiebe?, waarom het fout zou zijn gegaan.... Nou beste Wiebe, wanneer jij op een integere wijze dit wil oplossen, kijk dan eerst maar eens je mailbox support na en doe eindelijk concreet iets met de retouraanvragen en klachten. Eerder haal ik deze review er niet af omdat de hele gang van zaken riekt naar de boel bedriegen waarbij de klant naar zijn of haar geld kan fluiten.

Antwoord van Curello
Zolen besteld maar niet ontvangen
Zolen besteld maar niet ontvangen. Puur oplichterij. Er komt geen antwoord meer op mijn vraag naar de zolen. Daar gaat mijn 67 euro. Schandalig.

Antwoord van Curello
Curello.nl is EEN grote oplichtersbende…
Curello.nl is EEN grote oplichtersbende!!
PAS OP !!! alles wordt verzonden vanuit China en hun opmerking: geld terug binnen 90 dagen, als u niet tevreden bent : vergeet het maar . Heb na dreiging retouradres gekregen :
Afd. retouren
Marktstraat 68
3925 JS Scherpenzeel
Maar geld terug ??????????????? vergeet het maar.
U bent gewaarschuwd !!!
Op 8 augustus kreeg ik een mail van Curello, dat het hun bijzonder spijtte, dat e.e.a. niet was uitgevoerd, maar............ zij zouden alsnog z.s.m. het geld overmaken.
Het is nu 24 augustus en er is nog niets overgemaakt !!
Je zou je afvragen: "waar halen ze de brutaliteit vandaan om zich te excuseren en daarna hun belofte niet waarmaakten"
WEES GEWAARSCHUWD HET ZIJN OPLICHTERS VAN DE BOVENSTE RICHEL !!!!!!!!!!!!!

Curello
Ik wilde wat bestellen checkte retouren hoe dat ging !vind je nergens wat van terug wel weer een email wat ik haat daar kun je zogenaamd je klachten kwijt.Maar nergens een nr of adres !! Daarom bestel ik niet zolang ze niet open zijn over hun gegevens.ik las ook dat je niks terug kon sturen .Slechte zaak.

Antwoord van Curello
LEES eerst onderstaande review op internet.
LEES het onderstaande artikel op internet voor dat u een artikel besteld bij Curello. geen telefoon nummer of adres op hun site. Retour zenden is niet mogelijk je krijgt geen adres gegevens van Curello.
Dus toets onderstaande tekst in de adresbalk.
daar kunt u lezen wat voor een bedrijf het is.
Review Curello Neuro Magneet tegen neuropatische pijn is oplichting!