Curello

Dezelfde ellende als voorgaande schrijfsters beleefd: 2 veel te kleine bh's gekregen, klopte totaal niet met hun maattabel en heb vervolgens ook absoluut géén reactie gehad op mijn 3 emails. Ben zo to... Toon meer

lees onderstaande klachten. bij mij precies hetzelfde. foute bestelling, verkeerde maat, geen mogelijkheid om te retourneren en geld terug te krijgen. foei !!! KASSA doe hier iets aan, ook zij reage... Toon meer

Keurig behandeld ze doen er wat lang over maar handelen wel alles netjes af.

Slechte zaak, bestelde de Daisy BH voor oudere personen , betaalde 34,95€ met de goede maat , kreeg een BH zeker 3 maten te klein! Wil hem ruilen of terug sturen maar geen antwoorden op mijn mails !... Toon meer

Geen reactie bij retour zenden

De bh's die ik besteld heb passen niet. Ik wil ze terugsturen. Ik heb gevraagd wat het retouradres is. Ze laten niets meer van zich horen. Er is ook geen adres of telefoonnummer bekend.
Stelletje oplichters zijn het. Pas op ze verkopen verschillende artikelen onder andere magnetische zooltjes die helpen bij neuropathy.

8 juli 2024

Beste,

Dank u wel voor uw bericht. We begrijpen hoe frustrerend het is als een product niet naar verwachting is en u vervolgens geen reactie ontvangt op uw verzoek om het retour te sturen. Dit is absoluut niet de ervaring die we onze klanten willen bieden, en het spijt ons dat dit zo is gelopen.

We willen dit graag zo snel mogelijk voor u oplossen. Zou u zo vriendelijk willen zijn om een e-mail te sturen naar wiebe@curello.nl met uw ordernummer en uw verzoek? Dan zorgen we ervoor dat dit direct wordt opgepakt.

Om ons volledig te kunnen concentreren op onze groei, hebben we ervoor gekozen om onze klantenservice tijdelijk door een externe partij te laten beheren. We hadden verwacht dat dit probleemloos zou verlopen, maar helaas bleek dat niet het geval te zijn. Daarom zijn we nu bezig om de klantenservice weer in eigen beheer te nemen, zodat we dit soort problemen in de toekomst kunnen vermijden.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak. We staan klaar om dit zo snel mogelijk voor u recht te zetten.

Retoursturen onmogelijk

Retoursturen onmogelijk
Herhaalde emails voor adres om terug te sturen worden niet beantwoord.
Levering heeft ook drie weken geduurd
Volgens mij kan ik naar mijn geld fluiten
OPLICHTERS zijn het
Niets kopen bij dit stelletje oplichters

12 juli 2024

Beste T. de Held,

Hartelijk dank voor uw bericht. We begrijpen dat u zich terecht gefrustreerd voelt door de situatie, en we vinden het erg vervelend dat uw ervaring met ons niet aan uw verwachtingen heeft voldaan.

We willen dit graag persoonlijk voor u oplossen. Zou u zo vriendelijk willen zijn om een e-mail te sturen naar wiebe@curello.nl met uw ordernummer? We zorgen ervoor dat uw kwestie direct wordt opgepakt.

Om ons beter te kunnen richten op onze groei, hebben we tijdelijk onze klantenservice uitbesteed aan een externe partij. We gingen ervan uit dat dit soepel zou verlopen, maar helaas is dat niet zo gegaan. We zijn nu bezig om de klantenservice weer zelf te beheren, zodat dit soort problemen in de toekomst kunnen worden voorkomen.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak. We staan klaar om uw situatie zo snel mogelijk recht te zetten.

Curello Team

bestellen en betalen maar niet leveren

bestellen en betalen maar niet leveren, nooit bestellen bij Curello, grote oplichters, op de mail word nooit gereageerd

28 mei 2024

Beste Jan Kuijper,

Dank u wel voor uw bericht. We begrijpen dat u zich terecht zorgen maakt en teleurgesteld bent wanneer een bestelling niet wordt geleverd en u geen reactie krijgt op uw e-mails. Dit is absoluut niet de ervaring die wij voor onze klanten willen, en we bieden onze oprechte excuses aan voor deze situatie.

We willen dit graag snel voor u oplossen. Zou u zo vriendelijk willen zijn om een e-mail te sturen naar wiebe@curello.nl met uw ordernummer en de details van uw bestelling? We zorgen ervoor dat uw kwestie direct wordt opgepakt en dat u de benodigde hulp krijgt.

Door onze recente groei hebben we tijdelijk onze klantenservice uitbesteed aan een externe partij. Helaas is gebleken dat dit niet naar behoren is verlopen. We werken nu hard om de klantenservice weer zelf te beheren, zodat dergelijke problemen in de toekomst niet meer voorkomen.

Nogmaals onze welgemeende excuses voor het ongemak. We doen er alles aan om uw situatie zo snel mogelijk in orde te maken.