Helaas een slechte ervaring, 22-11 bestelling geplaatst. na Vele malen geprobeerd in contact te komen eindelijk iemand op de chat gesproken. Dit was afgelopen maandag(9-12). (Transcriptie bewaard). Bl... Toon meer

Antwoorden niet op mails leveringen kloppen niet en laten maanden op zich wachten.

Hier niet bestellen! Heb cap besteld en geretourneerd. Moest toen een verzendbewijs sturen (gedaan en pakket is gewoon aangekomen), echter ze laten niks meer horen. Meerdere malen tevergeefs contact g... Toon meer

Gebrek aan communicatie. Nu reeds 3 weken geleden besteld en nog steeds geen verdere informatie over leverdatum.

1. Hoofddekselwinkel
  2. Streetwearwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Bij Custom Cap Shop kun je zelf je per personaliseren met tekst of logo, door middel van bedrukken, borduren of 3D borduren!

1,4

Zeer slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Snelle en correcte afhandeling

Snelle en correcte afhandeling. Rudi is aangenaam in omgang en levert topkwaliteit. Aanrader!

1 september 2019

Antwoord van Custom Cap Shop

Thanks Koen! Nu zorgen dat wit ook wit blijft!

Graag tot de volgende keer!

Zalige service en hulp.

Zalige service en hulp.
Ook ongelofelijk snel.

18 augustus 2019

Beste Karel,

Enorm bedankt voor jouw bestelling en review. We hopen dat we jou een passend cadeau hebben kunnen bezorgen.

We zien je graag nog eens terug bij ons :)

Groet

Top bedrijf!

Wat een top tent! Zelf veelste te laat besteld, toch meer dan op tijd ontvangen. 's Nachts nog chatten en dan direct aan de slag. Grote klasse!!

17 augustus 2019

Antwoord van Custom Cap Shop

Enorm bedankt voor je review Kim! We waren toevallig nog online op dat moment en dan helpen we natuurlijk graag.

Wellicht tot een volgende keer!

Top kwaliteit

Top kwaliteit, vriendelijk personeel en snel geleverd. Custom Cap Shop produceren precies wat je in gedachten heb en beter! of je nu 1 of meerdere onderdelen besteld blijft de zelfde service en aandacht.
Als ik 6 sterren kon geven deed ik het. Top bedrijf!

16 augustus 2019

Ha George,

Bedankt voor je mooie woorden, je loopt er weer netjes bij nu!

Goeie kwaliteit

Goeie kwaliteit. Veel aandacht voor het rif resultaat !

12 augustus 2019

Antwoord van Custom Cap Shop

Bedankt voor je review Roald, de caps staan jou goed :)

Superkwaliteit borduring en caps

Superkwaliteit borduring en caps. Hele goede klantenservice die met je meedenkt.

9 augustus 2019

Antwoord van Custom Cap Shop

Wij zijn erg blij dat we met jou hebben kunnen meedenken om het beste resultaat te krijgen, wellicht tot een volgende keer en enorm bedankt voor je review!

Goede klantenservice

Goede klantenservice, staat bijna 24/7 klaar voor al je vragen en suggesties.
Niets is te gek en alles kan. Snelle levering en allround top bedrijf. 10/10

31 juli 2019

Antwoord van Custom Cap Shop

Bij ons kan inderdaad veel, niet alles, maar wel heel veel. Heel erg bedankt voor je positieve woorden, hier doen wij het voor!

Helemaal super

Goed chatcontact, snelle service, mooi product

29 juli 2019

Antwoord van Custom Cap Shop

Bedankt voor je bestelling bij ons Kees, ik ben blij dat je tevreden bent met je cap!

We zien je graag nog eens terug :)

Toppers

Goede service, goede kwaliteit petten en stiksels! Toppers

25 juli 2019

Hi Hans!

Bedankt voor je review, we vonden het erg leuk om jouw cap te mogen maken. We hopen je graag nog een keer terug te zien!

De service was top ook buiten gewone…

De service was top ook buiten gewone winkel- en kantoortijden. Zeer snel geleverd wat ik nodig had en responsieve communicatie. Petjes waren ook super.

22 juli 2019

Beste Hein,

Nogmaals enorm bedankt voor je bestelling, wij helpen graag iedereen, ook buiten openingstijden.

Graag tot een volgende keer!

Aanrader!

Snelle adequate service.
Kwalitatief goede petten en het borduurwerk ziet er ook mooi afgewerkt uit.

Antwoord van Custom Cap Shop

Bedankt voor je recensie Elisa!

We hopen dat je er veel plezier van hebt & graag tot een volgende keer!

Kwaliteit & service!

Uitstekend borduurwerk en goed advies. Persoonlijk contact met de klantenservice. Super!

Antwoord van Custom Cap Shop

Bedankt voor jullie complimenten! We hopen dat we jullie snel weer terug zien in onze shop!

Custom Cap Shop

Top communicatie en snelle levering.

Top communicatie en snelle levering.
Product is top. Zal zeker weer snel bestellen

Antwoord van Custom Cap Shop

Bedankt voor jouw positieve bericht, Patrick!

Weet dat je ons altijd kunt mailen voor vragen & we zien je graag snel terug in onze webshop!

Custom Cap Shop

Super snelle levering geheel volgens…

Super snelle levering geheel volgens afspraak en de geleverde producten zijn van zeer goede kwaliteit.

Antwoord van Custom Cap Shop

Bedankt voor je review Thom! Goed om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit die wij leveren.

We zien je graag volgende keer nog eens terug!

Top service

Top service, gericht en adviseren je tot de juiste aankoop. Aanrader!

11 juli 2019

Antwoord van Custom Cap Shop

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen Roger!

We zien je graag nog eens terug :)