Cvtotaal Reviews

3,5

Prima ervaring met CV Totaal. De Honeywell Home thermostaat was snel geleverd en goed verpakt. Alles verliep zoals verwacht en het product was in uitstekende staat. Zeer tevreden over de aankoop en de... Toon meer

Ik had een boiler besteld bij cv-totaal. Vooraf telefonisch en via de mail goed contact gehad. Door een inschattingsfout van mijzelf tóch de verkeerde boiler besteld. Cvtotaal dacht met me mee en ik... Toon meer

Regelunits besteld voor de vloerverwarming. Kwamen wel later binnen dan wat in 1e instantie gecommuniceerd werd (maar een levering tussen de feestdagen door vond ik al bijzonder). Had tussendoor ook e... Toon meer

Wordt 2 keer gevraagd om allerlei foto's door te sturen van de oude ketel en situatie etc,etc.vervolgens krijg ik een reactie binnen 2 minuten terug nadat de foto's zijn doorgestuurd, dat er geen of... Toon meer

1. Doe-het-zelfzaak

Cvtotaal is hét online platform voor alles waarmee je je woning duurzamer en comfortabeler maakt. We zijn een 100% webshop, maar bieden ook de mogelijkheid om daarnaast installaties aan. We leveren onder andere CV-ketels, aircosystemen, ventilatie-units en warmtepompen en werken uitsluitend met de beste A-merken.

Gemiddeld

Heeft 80% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

13 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Hester is een meer dan vriendelijke…

Hester is een meer dan vriendelijke medewerkster van Cvtotaal! De bestelling was wonderlijk de volgende dag keurig aangekomen! Hier voor een 10 met een griffel!

11 februari 2025

Antwoord van Cvtotaal

Super om te horen dat Hester zo'n goede indruk heeft achtergelaten, Henk! En een razendsnelle levering erbij – precies zoals het hoort. We waarderen je feedback enorm!

CV Totaal prima leverancier

Goed advies.
Keurig te woord gestaan.
Geleverd volgens afspraak.
Scherpe prijs.

1 februari 2025

Antwoord van Cvtotaal

Blij om te lezen dat alles naar verwachting is verlopen! Dank voor je positieve woorden, daar worden we vrolijk van. Tot een volgende keer!

super snelle service

super snelle service. s'middags rond 17.00 een nieuw expansievat besteld en de volgende dag al geleverd

22 januari 2025

Antwoord van Cvtotaal

Razendsnel en vlekkeloos, daar houden we van! Fijn dat je bestelling zo snel binnen was. Dank voor de topbeoordeling!

beloven iets, maar ze komen het niet na..

4 weken geleden een CV ketel besteld en een aanbetaling gedaan. Er zal een bedrijf komen om de CV Ketel te monteren. Die is niet gekomen en had een week voor montage een terug koppeling geven aan CV totaal, dat ze het niet zagen zitten om de doorvoer op een rieten dak te vervangen. Met deze mededeling heeft cv totaal geen klap gedaan. Ik heb wel een dag vrij genomen van mijn werk.
Ik heb CV totaal 3 keer gebeld , en iemand zou me terug bellen wat niet gebeurd is. Bij de 3de keer kreeg ik een antwoord dat een collega wel de melding had binnen gekregen maar had verzuimd om er iets mee te doen. Maar ze hadden een andere monteur gevraagd om deze te monteren. Ze zouden me de zelfde dag nog terug bellen...... en toen bleef het heel erg stil. weer niets gehoord. Een belofte doen dat ze me zouden bellen die dag maar niet gedaan. Maandag maar weer bellen! Ik heb ze een mail gestuurd en in gebreken gesteld.

Communicatie naar de klant is zeer en zeer slecht. Ze beloven iets, maar ze komen het niet na. Slechte ervaring met dit bedrijf.

Antwoord van Cvtotaal

We snappen volledig dat dit frustrerend voor je was, vooral omdat afspraken niet werden nagekomen en de communicatie beter had gemoeten. Dit is niet hoe we normaal werken, en we hebben dit intern besproken om herhaling te voorkomen. Gelukkig is alles inmiddels afgehandeld, en we zijn blij dat we het goed hebben kunnen afsluiten.

Retournering & creditering gaat heel erg moeizaam.

19-12-2024 een Duco vocht sensor besteld, levering zou een dag later zijn. Maar de 20e niets ontvangen, DPD had het pakket schijnbaar wel geleverd maar zonder neerzet toestemming buiten bij een fiets neergezet. Pakket was er in ieder geval niet, dus gereclameerd. CV totaal heeft er toen voor gezorgd dat er een nieuwe censor gestuurd werd. (was overigens wederom voor de deur neergezet zonder toestemming, maar dit keer lag het er nog wel.

Aangezien de sensor niet werkte een retour aangemeld via CV totaal en er extra voor een verzekerde verzending betaald (had ff geen vertrouwen in DPD) en op 28-12-2024 ingeleverd.

Dus 04-01-2025 status gecheckt bij DPD stond nog steeds op "pakket ingeleverd", dus ik dacht nou vanwege oud & nieuw duurt het wellicht wat langer...

10-01-2025, wederom status check gedaan... nog steeds zelfde status pakket ingeleverd. Dus maar een mail aan CVtotaal gestuurd met het verzoek de creditering ingang te zetten, ik had immers extra betaald voor een verzekerde zending!

17-01-2025, nog niets vernomen, dus maar even gebeld. Ja er was al contact opgenomen met DPD, fijn dat ze dat zeggen had in een week toch wat meer van bekend kunnen zijn. Dus nogmaals aangegeven dat ik, vanwege mijn extra betaalde verzekerde verzending de creditering wilde, nee we moeten eerst wachten op wat de logistieke afdeling kan achter halen? huh wat boeit mij dat, ik wil gewoon dat mijn verzekerde zending gecrediteerd wordt. Nee moest eerst uitgezocht worden want ze hadden dat nog nooit gehad, yeah right.

Als je als consument iets retourneert via de verkoper en je kan aantonen dat je het ook daadwerkelijk hebt ingeleverd, dan is het retour proces op risico van de verkopende partij. En dat is dus eigenlijk al zonder de verzekerde zending, dus zeker met een verzekerde zending zou CVtotaal niet zo moeilijk moeten doen en het gewoon crediteren.

Maar helaas, het moest toch nog eerst even uitgezocht worden, aleer de creditering kon worden gestart!

Zucht, crediteer de bestelling en zoek het op de achtergrond uit, het is immers niet mijn probleem!

Dus vanwege de tegenwerking een ster waardering.

Antwoord van Cvtotaal

We vinden het jammer dat je onze service zo hebt ervaren, zeker omdat wij direct hebben gehandeld na je melding.

Op 10 januari hebben we een onderzoek gestart bij DPD, de vervoerder die jij hebt gekozen voor de retourzending. Helaas heeft DPD het pakket kwijtgeraakt, iets waar wij geen invloed op hebben. Ondanks dat, hebben we na ons contact op 17 januari direct de terugbetaling uitgevoerd, zonder te wachten op verdere informatie van DPD.

We snappen dat dit vervelend is voor je, maar we hebben alles binnen onze mogelijkheden gedaan om het snel op te lossen.

Snelle service en onderdelen van…

Snelle service en onderdelen van ventilatiebox op voorraad die op andere plekken niet zijn te bestellen als particulier.

Antwoord van Cvtotaal

Hannelore, super om te horen dat je bij ons wél de juiste onderdelen kon vinden! Fijn dat de snelle service ook in de smaak viel. Bedankt voor je mooie review!

Prima bedrijf.

Zeer snelle en correcte levering van bestelling . Juiste prijs en goede product informatie.Zeer tevreden met de nieuwe huis ven van Orcon zeer stil,en afstand bediening werkt prima.👍

8 januari 2025

Levering ....laat !!

Levering ....laat !!
Retour gratis ?? Staat er wel, maar is niet zo 6.95 Euro !!!!
Waar retourneren : Weten we niet, zoek maar uit.
Label : Wel gegeven, maar werkt niet
Kortom SCAM SCAM SCAM !!!

7 januari 2025

Beste Jan,

Producten retourneren is altijd tegen eigen kosten, wij bieden via ons retour portaal verschillende mogelijkheden om je bestelling te retourneren zoals PostNL of DHL. Ook bieden we de mogelijkheid voor Self Post, dit houd in dat je zelf de bezorging van je retour verzorgt en een label krijgt met daarop ons adres vermeld voor de verzending.

We betreuren het dat dit niet duidelijk genoeg voor je was en zullen ons best doen om dit voortaan beter te vermelden.

Het is een scam bedrijf

Na een maand dat ik betaald heb met stadspas tegoed stuurden ze mij aanmaning dat ik niet betaald heb. Ik heb artikelen niet eens volledig ontvangen.

3 januari 2025

Beste Anil,

Bedankt voor je feedback, dit is inderdaad een fout van ons geweest. We hebben dit inmiddels aangepast om te zorgen dat klanten die betaald hebben met de stadspas geen onterechte betaalherinneringen ontvangen. Excuses voor het ongemak dat dit veroorzaakt heeft.

Vreemde ervaring

CV stuk, akkoord gegeven op een offerte van CVtotaal, maar vervolgens wordt er geen actie ondernomen. Inmiddels 3 weken verder. Er wordt via de telefoon en via e-mail van alles beloofd, maar er wordt niets nagekomen. Bizar..

12 december 2024

2018 product gekocht en door cv…

2018 product gekocht en door cv totaal.laten instaleren naar 6 jaar bleek de.inlaat combinatie niet.op de juiste plek te zitten. Scheur in de boiler boven in.

Ze.trekken de handen terug en wij zitten me.de schade

20 november 2024

Wat ging er mis? Wat niet

Wat ging er mis vraagt trustpilot. Nou beter gezegd; wat niet.

Installatie verliep stroef. Geen contact te krijgen met een door CVtotaal ingehuurd bedrijf. Vervolgd is het product geïnstalleerd. Direct lekkage in ons pas verbouwde huis door onzorgvuldige aansluitingen.

Op dit moment is de thermostaat stuk. Ik wil mij beroepen op mijn garantie. Afgelopen week zou er een nieuwe klaarliggen bij een samenwerkingsparner. Helaas lag hij daar niet klaar. Of ik even naar Groningen kan komen om hem op te halen? Echt een flutservice
Na 2x een complete cv besteld te hebben de afgelopen jaren was dit voor mij de laatste keer.
Ik heb de casus nu bij de leverancier van mijn cv neergelegd. Hopelijk bieden zij wel een schappelijke klantenservice.

6 december 2024

Besteld maar niets ontvangen

18/11/24 een heather besteld. Het bestelproces meldde dat het 20/11 geleverd zou worden. Inmiddels zijn we dagen verder en nog steeds geen verzendbevestiging ontvangen en dus helaas nog steeds geen heather in huis. Contact via de app gehad: “Vervoerder heeft t druk ik moet wachten op een mail van verzending”. Hoe lang moet ik wachten dan…. Ik ben niet blij, was nog een duur ding ook! Inmiddels heb ik ergens anders een heather besteld en de volgende dag ontvangen. Rare gang van zaken CvTotaal. Zet dan geen datum van levering bij het product als je dat niet waar kan maken! Hoop dat ik mijn geld nog terugkrijg… de bestelling kan geannuleerd .

22 november 2024

CV ketel besteld bij CVtotaal met…

CV ketel besteld bij CVtotaal met installatie.
Na inplannen van installatie (op termijn van 3 weken) komt de monteur en geeft aan dat hij het niet kan installeren als het systeem niet getest kan worden(ik had alle radiatoren weggehaald en de nieuwe vloerverwarming was nog niet aanwezig). Vervolgens nieuwe datum ingepland via whatsapp maar de monteur heeft geen tijd om te reageren. Slechte communicatie en gezien ik in een verbouwing zit waarbij de planning vaak wijzigt is het heel frustrerend. Bij herplannen krijg ik de monteur niet te pakken die wordt volgens mij volgepland tot aan de punten en enige flexibiliteit is teveel gevraagd.

Ik moet nu tijdelijk een ander oplossing zoeken en onderhoud op mijn oude cv doen wat mij honderde euro's kost omdat de monteur geen tijd heeft.

Echt ongelofelijk dit.

Mijn advies laat je CV ketel niet door CVtotaal installeren zie ook andere reviews iedereen klaagt er over en ze doen er weinig mee.

------
Inmiddels heeft Cv totaal alles eraan gedaan om te zorgen dat ik op tijd een ketel heb. Ook hebben ze verschillende opties geboden en met mij meegedacht.

Ik ben weer tevreden.

30 oktober 2024

Communicatie is ronduit slecht

Communicatie is ronduit slecht, telefonisch vaak onbereikbaar en reageren op mail duurt ook dagen.

Offerte aangevraagd, foto's gemaakt, akkoord gegeven en aanbetaling gedaan. Vervolgens een monteur die alleen communiceert via WhatsApp en die hoogstens 1x per dag op zijn telefoon kijkt. Meneer had veel vragen dus waren 3 weken verder en nog geen afspraak. Cvtotaal werkte ook alles behalve mee dus mijn aanbetaling teruggevraagd, ook dit duurde weer erg lang

8 juli 2024

Na enig mail werk werd er op de dag van…

Na enig mail werk werd er op de dag van levering een beter tijds indicatie gegeven .

25 juli 2024

Antwoord van Cvtotaal

Ben, bedankt voor je feedback. Goed om te horen dat de tijdsindicatie uiteindelijk duidelijker werd. We blijven werken aan een nog soepelere communicatie.