Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Havde brug for 4 stk. helårs kvalitetsdæk til min MG4 Luxury el-bil. Valget faldt på Pirelli Cinturato AllSeason SF2 XL, 3PMSF 215/50 R17 95W og Dæk Drop In hvor kr. 4.024, alt inklusive med levering... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fuld tilfreds med dæk og levering og meget tilfreds med D&G Auto som monterede dækkene på mine hjul. 😊😊😊

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Til trods for at noget gik galt i betalings processen, blev det afhjulpet prompte af vældig service mindet, dansk talende medarbejder. Good Year sommerdæk, med flest stjerner i FDM test, til markedets... Toon meer

Bedrijfsgegevens

2 sterren
1 ster

Dårlige dæk

Hej.

3 ud af 4 købte Hankook vinterdæk er i så dårlig kvalitet med ujævnheder i dækkene som ikke kan afbalanceres eller tilpasses/justeres på fælgene.
Har været hos 2 special dækfirmaer nu, sidste brugte 1½ time og kostede mig 2000 kr, begge siger at dækkene har ujævnheder med 'vejkraftvariationsmåling' på imellem 12-20.

Det er bare svært at bevise efter at dækkene har siddet på bilen i et stykke tid og de sidder stadig på
bilen.

Om Dæk Drop In køber dækkene de forkerte steder eller det er 2 sortering eller om jeg bare har fået nogle mandagsdæk eller de er pakket
forkert og ødelagt under transport ved jeg ikke :-(

Men skal ikke have dæk fra det firma mere.

Købsprocessen var ellers super god med mail dialog om de rigtige dæk mv.

Så ja 2 stjerner herfra, begge på købsdialogen.

Hilsen Jørgen

21 februari 2024
Review zonder uitnodiging
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fejl ved levering gav forsinkelse, men det blev rettet

Opdatering: Jeg har modtaget mail fra Dæk Drop In og jeg godtager den forklaring jeg har fået og de dæk der blev sendt retur har jeg nu fået refunderet så alt er i orden og på plads- Dæk-drop In løb ind i problemer med hjemmeside, prisangivelse mm, men deres service er i orden når de reagerer og forklarer sig så jeg har et langt mere positivt indtryk af firmaet nu. Jeg fik tre dæk leveret efter aftale men et dæk havnede besynderligt nok på et lager i Polen og derfor blev det hele meget forsinket og besværligt. Penge retur for dæk modtaget der blev sendt retur da de var forkert størrelse tog også lidt tid da de skulle fragtes helt til Sydtyskland, men det hele er nu på plads.

13 februari 2024
Review zonder uitnodiging
Logo Dæk Drop In

Antwoord van Dæk Drop In

Hej Jeppe,
Vi er noget uforstående for din anmeldelse. Du har sendt email mandag, som vi besvarede tirsdag og før din anmeldelse her. GLS sorterede et af dine dæk forkert, som vi snakkede over telefonen endte det på lager i Polen fredag. Vi kontaktede straks GLS og det blev efterfølgende leveret mandag hverdagen efter. Uheldigvis påvirkede det din planer i weekenden. Vedrørende tilbagebetaling, er afhentningen af de sidste dæk afhentet Fredag. Det betyder at der kun er gået 2 hverdage. Kan ikke se hvorfor du er bekymret over ikke at få dine penge. Da en tilbagebetaling vil først ske efter vi har fået dem tilbage på lager. Det er normal procedure.
Som også beskrevet i den sidste email. Har der været fejl på vores priser. Som nu er rettet.
Din trussel på email om en "nedsablende anmeldelse på TRUST PILOT" ændre ikke vores svar. Da vi prøver at give vores kunde den bedste service. Som vi også mener vi har gjort her.

Dæk Drop In teamet

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Alt var ok bortset leveringstiden selv om der ståede på lageret!!!

Alt var ok bortset leveringstiden. Selv om varen ser ud som at står på lageret, så spørgsmålet er HVOR ER LAGERET!!!! Det tog mig en hele uge der bilen ståede i garagen og ventede jeg på dækken. Men fint nok så har vi også lært at her findes ikke nogen firmaer som man kan skaffe bestemte dæk i samme dag eller uge🤔. Jeg giver alligevel 4 stjerner men hellere være ekstra opmærksomme på DÆK firmaernes leveringstider og lokationer for deres Lager. Alt kommer fra Tyskland og andre lande.

30 januari 2024
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Pas på med "På Lager", det er ikke i nærheden af DK!

Fint med nem hjemmeside, man kan se hvilke dæk der er "På Lager", i mangel af leveringstid. Først efter betaling oplyses at lev.tid er "3 til 8 dage". Efter yderligere 2 dage kommer tracking så, "På Lager" er Sydtyskland og lev.tid overholdes ikke.
"Heldigvis" er der fuld returret, ordre aflyses endda inden dæk er leveret, da bilen skulle til Ukraine. Tur planlagt og folk venter der, men ingen svar på 2x rykkere for refusion. Firmaet virkede ellers troværdige i begyndelsen.

5 december 2023
Logo Dæk Drop In

Antwoord van Dæk Drop In

Hej Søren,
Vores lager ligger i Tyskland. Da vi endnu ikke har fået dækkene tilbage på vores lager, er den automatisk tilbagebetaling desværre ikke sket. Vi har i stedet lavet en manual tilbagebetaling. Vi har fået en mail angående refundering i Torsdags. Vi kan ikke se 3x rykkere fra dig angående refundering. Beklager den langsomme tilbagebetaling proces.

Dæk Drop In teamet

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er fint med deres priser og…

Det er fint med deres priser og produkter. Servicen er også i top. Jeg annullere min bestilling og der var ikke noget problem. Man skal bare være opmærksom på at de intet har med Allan Dækservice at gøre og de leverer kun på privatadresse

8 januari 2024

Lees meer over geverifieerde reviews.