Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Lang leveres tid

Bestilte en varmtvandsbeholder skulle leveres efter 2 til 6 dage, men ventede 15 dage inden den blev leveret. Kommer ikke til at bestille varer derfra igen.

21 juli 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ignorerer reklamation - hold jer væk

Bestilte en ankerkrog med sikring. Fik en billigere ankerkrog tilsendt uden sikring. Forkert vare, den korrekte er tydeligt gengivet på deres hjemmeside men er bare ikke den de sender. Går den, så går dem, tænker de åbenbart. Det gjorde det så ikke denne gang. Har skrevet til dem 3 gange nu. Intet svar. Imorgen må det blive en indsigelse hos banken.

12 juni 2025

Super service…

Som helt ny bådejer sørgede jeg efter vinteropbevaring til min ny båd og fandt Danskmarineudstyr efter en kort søgning på Google. Ved telefonopkald der til blev jeg oplyst af Martin omkring priser og de praktiske ting vedrørende vinteropbevaring. Men jeg fik også meget andet info omkring alt muligt som ny i båd verden, Martin svarede på alle mine spørgsmål (de var mange) og fortalte mig om mange nyttige ting som var stor hjælp. Også da jeg komme ind i butikken så var der tid til en snak om alt muligt omkring bådelivet. De alle største roser herfra og sikkert at jeg kommer til at handle her i fremtiden. Hvis du er ny og ikke helt sikker i hvilket ben du skal stå, så ringe til Martin 😀

20 november 2023

Kæmpe hjælpsomhed!

Det er efterhånden sjældent at man får service af denne kvalitet! Fra viden om din motor, og gode råd. Til hjælpsomhed med levering. TAK for en god handel.

9 augustus 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service og hurtig respons.

Super service og hurtig respons.
Jeg havde et spørgsmål vedrørende anoder og skrev en mail til Dansk Marineudstyr. Samme dag fik jeg et kvalificeret svar og god vejledning.
Bredt produktprogram og rimelige priser.
Den bedste anbefaling herfra.

10 november 2022

Hej Henrik
Tak for de rosende ord.
Mvh

Inkompetent personale

Inkompetent personale.
Bad om rep. af motor med problemer med brændstof tilførelsen. I stedet for skiftede de tændrør og rensede karburator. Fik båden retur med sammen fejl + en regning på kr. 3.000,-. Fejlen var der stadig og kom med det samme båden kom i vandet.

7 mei 2019

Hej Madsen
Det er naturligvis irriterende at få en motor tilbage som stadig ikke fungerer efter hensigten. Sagen er den at når en motor sætter ud pga af mangel på brændstof kan der være mange muligheder for årsag til dette - mest almindelig er skidt i karburator. Vi har derfor renset denne, og prøvekørt motor efterfølgende på land. Her fungerede denne som den skulle. Vi har ikke mulighed for at afprøve motor under belastning hvor behovet for brændstof er større end uden belastning. Vi har derfor forsøgt at udbedre den opgivne fejl - men desværre uden held.
Vi ville aldrig fornægte at vi ikke har løst opgaven, og efterfølgende forsøger vi altid at løse den, eller finde en løsning som alle er tilfredse med.
Ligefrem at kalde bådmekanikere med mange års erfaring for inkompetente er store ord - vi vil altid arbejde på at løse opgaven - men antallet af mulige årsager til det problem du beskriver er alt for mange til at gennemgå blot for at være sikre - hvis det skulle gøres ville den samlede regning blive urimelig dyr.
Når det er sagt så vil vi beklage at du har haft en dårlig oplevelse.

Svarer ikke på henvendelse

Har købt en brugt Bukh DV 20 hos dem. Motoren er sådan set ok, men det viser sig, at der mangler en termostat i den, så den bliver ikke ordentlig varm.
Har skrevet til dem, men de gider ikke engang svare på min henvendelse.

10 juni 2018

Hej William
Det er beklageligt at du oplever at vi ikke har svaret på din henvendelse.
Jeg kan se at du har henvendt dig i vores absolutte højsæson, og derfor kan din henvendelse have gemt sig i travlheden - dette er beklageligt, men det kan desværre forekomme i travlheden.
Hvis den brugte motor du har købt hos os manglede en termostat skulle du naturligvis have en sådan tilsendt - hvilket vi på ingen måde ville afslå. måske en telefonopringning eller et personlig fremmøde kunne have løst situationen ?
At du ikke har fået et svar skyldes på ingen måde ugidelighed, men en overvældende arbejdsmængde.
Jeg håber at du ellers er tilfreds med dit køb.
Dansk Marineudstyr

Lees meer over geverifieerde reviews.