En een derde bestelling. Met buren en vriendinnen samen nog een grotere bestelling geplaatst. Het uitpakken was een feestje. Iedereen heeft hun plantje al en iedereen is dik tevreden over de service... Toon meer
Ik heb de cactus en secculente variatie boxen gekocht van tien stuks ieder. Allemaal verschillende plantjes gekregen en een extra plantje, die er goed uit zien. De levering duurde iets langer vanwege... Toon meer
DeCactusWinkel is de online winkel met de grootste collectie van bijzondere cactussen en vetplanten.
Burggravenlaan 41, 2223GA, Katwijk , Nederland
- +31 (0)6 250 832 44
- decactuswinkel@gmail.com
- decactuswinkel.nl
Heel tevreden met de cactussen
Heel tevreden met de cactussen, goed verpakt en snelle levering.

De 2 cactussen waren keurig verpakt
De 2 cactussen waren keurig verpakt. Top... goed aangekomen

Antwoord van De Cactus Winkel
Toen ik eenmaal de cactussen had…
Toen ik eenmaal de cactussen had uitgepakt was ik helemaal enthousiast! Ze zijn erg mooi en hebben een mooi plekje gekregen in huis:)

Antwoord van De Cactus Winkel
Snelle verzending plantjes goed…
Snelle verzending plantjes goed ingepakt en zoals verwacht

Antwoord van De Cactus Winkel
Iedereen gelukkig met plantjes!
Iedereen heeft hun plantje al en iedereen is dik tevreden over de service en enthousiast over hun plantje.
Schitterende planeten voor een…
Schitterende planeten voor een acceptabele prijs.Voor het versturen zijn ze erg goed verpakt zodat er niets mis kan gaan tijdens de verzending. Al met al een super koop waar ik erg blij mee ben. Ik kom hier graag terug voor een nieuwe bestelling

Antwoord van De Cactus Winkel
Uitstekende levering en planten…
Uitstekende levering en planten duidelijk met zorg behandeld.

Antwoord van De Cactus Winkel
Mooie gezonde cactussen en vetplantjes.

Antwoord van De Cactus Winkel
Snelle levering. Perfect verpakt. Melocactus 8 cm was niet op voorraad. Netjes mijn geld terug. Tot mijn verassing zat er een melocactus in van 5cm. Helemaal gratis!

Opnieuw een perfecte aankoop
Opnieuw een perfecte aankoop. Mooie planten voor een mooie prijs
Dik tevreden.

Antwoord van De Cactus Winkel
snelle levering en zeer goede plantjes
snelle levering en zeer goede plantjes, mooi van vorm en goede wortels

Prima webshop!
De cactussen zijn in goede staat bij mij terecht gekomen. Boven een bepaald bedrag kreeg ik er een gratis cactus bij. Alleen wel jammer dat het er precies eentje is waar ik niet op zat te wachten. Misschien de volgende keer een keuze maken gebaseerd op wat er gekocht is qua soort en esthetiek. Ik hoop iemand anders ermee blij te kunnen maken.
Super!
Snelle, goed verzorgde service. De planten worden altijd met goede zorg opgestuurd en ingepakt. Ook zijn ze heel snel. De plantjes zelf zien er ook altijd prachtig uit, de eigenaren doen echt hun best om de mooiste plantjes uit te kiezen voor de klant. Dit was mijn 2e order en zullen zeker meerdere volgen!