En een derde bestelling. Met buren en vriendinnen samen nog een grotere bestelling geplaatst. Het uitpakken was een feestje. Iedereen heeft hun plantje al en iedereen is dik tevreden over de service... Toon meer

Ik heb de cactus en secculente variatie boxen gekocht van tien stuks ieder. Allemaal verschillende plantjes gekregen en een extra plantje, die er goed uit zien. De levering duurde iets langer vanwege... Toon meer

Schitterende planeten voor een acceptabele prijs.Voor het versturen zijn ze erg goed verpakt zodat er niets mis kan gaan tijdens de verzending. Al met al een super koop waar ik erg blij mee ben. Ik ko... Toon meer

De cactussen zijn in goede staat bij mij terecht gekomen. Boven een bepaald bedrag kreeg ik er een gratis cactus bij. Alleen wel jammer dat het er precies eentje is waar ik niet op zat te wachten. Mis... Toon meer

1. Kwekerij
  2. Decoratie- en interieurwinkel

DeCactusWinkel is de online winkel met de grootste collectie van bijzondere cactussen en vetplanten.

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

mooi planten en goed service

mooi planten en goed service,aanraden!!!

Beste Nancy,

Bedankt voor de positieve reactie!

Tot snel bij DeCactusWinkel.

Lois

Zeer tevreden met de planten en goede…

Zeer tevreden met de planten en goede service!

Beste Jing,

Bedankt voor de mooie review! Fijn te horen dat je tevreden bent met onze planten en service.

Tot snel bij DeCactusWinkel.

prima planten

prima planten, van hoge kwaliteit

Beste Geert,

Bedankt voor de positieve review!
Hopelijk heb je nog heel lang plezier van onze planten.

Heel netjes ingepakt

Heel netjes ingepakt, en mooie cactussen, ben heel tevreden, alleen jammer dat er geen namen bij staan maar dat is het enige minpuntje

Beste Thea,

Bedankt voor de positieve review!
We zijn erg blij om te horen dat alles goed is aangekomen en dat je tevreden bent.

Hopelijk tot snel!

Lois DeCactusWinkel

Snelle levering goed verpakt mooie…

Snelle levering goed verpakt mooie planten zeer tevreden

27 januari 2021

Beste Jos,

Bedankt voor de positieve review.
We zijn erg blij te lezen dat je tevreden bent met de planten.

Hopelijk tot snel bij DeCactusWinkel.

Mooie plantjes

Mooie plantjes, netjes en veilig ingepakt en snelle verzending.

25 januari 2021

Beste A. Niehof,

Bedankt voor de review.
Hopelijk tot snel bij DeCactusWinkel.

Lois

Ben zeer tevreden over de cactus…

Ben zeer tevreden over de cactus winkel.
Altijd een snelle levering , en prachtige planten.
En veel keuze, en geregeld weer nieuwe planten.
Zeker de moeite waard om eens te gaan kijken.
Vr gr Jannie .

24 januari 2021

Beste Jannie,

Bedankt voor je positieve review!
Fijn te lezen dat de planten naar wens zijn.

Lois DeCactusWinkel

Het kan dus echt plantjes over de post!!!

Ik heb vrienden en familie in Nederland wonen maar zelf woon ik in het buitenland. Ik wilde een aantal vrienden een plantje sturen dus vond ik decactuswinkel op internet en heb ik daar een bestelling geplaatst van 3 verrassingsschalen en bij onze vrienden laten thuisbezorgen.
Ik heb mooie reacties van hen gekregen over de schalen en de vetplantjes. Het was snel bezorgd en alles was in perfecte conditie aangekomen. Onze vrienden waren er heel blij mee! Ik ben erg tevreden over de service en de kwaliteit van de plantjes. Super!! Wist niet dat je plantjes over de post kon sturen maar het KAN DUS ECHT! Complimenten voor decactuswinkel! Ga zo door!!

23 januari 2021

Beste Monique,
Wat fijn te lezen dat we je door de afstand toch zo goed hebben kunnen helpen en dat we iedereen blij hebben kunnen maken.

Hopelijk tot snel!

Lois DeCactusWinkel

Toon reviews in alle talen. (80 reviews)