Jeg har haft købt gardiner i specialmål… Jeg har haft købt gardiner i specialmål med levering og montering fra Deco group til en mindre formue. Det har været en elendig oplevelse og et... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Havde mand ude til opmåling af mørklægningsgardiner. Da gardiner så endeligt ankommer er syninger så grimme at man tror det var løgn og der var ej heller beslag med til ophævning. Kundeservice beslutt... Toon meer
Vi har ifm. nybyg for 4 år siden fået monteret Kirsch up/down gardiner i huset. Flere af gardinerne er i flere omgange gået i stykker (flossede snore). Jeg har kontaktet kundeservice hos Deco Group fø... Toon meer
Har reklamerer varer to gange. Nu her er de blevet kontaktet 1/8 og sender først en montør ud at tilse 26/8, hvor der aftales, at gardinerne skal erstattes med nye. Herefter er der bare bomstille fra... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Virksomhedskoncern, der ejer de to brands DEBEL og Kirsch.
Contactgegevens
Bronzevej 8, 8940, Randers SV, Denemarken
- info@decogroup.dk
- decogroup.dk
Virkelig super god service
Virkelig super god service. Styr på alt, gode forklaringer mv. så fedt. En klar 5er

Elendig kvalitet
Elendig kvalitet!
Købte for 3 år siden foldegardiner for et tocifret antal tusinde i Jysk med besøg af Gardinbussen. Efter 2 1/2 år smuldrer plastic til snoretræk og grå gardiner har lilla striber - både syd og nordvendte.
Folk der køber standardmål kan måske leve med kort holdbarhed - men med specialmål fra Gardinbussen bliver det MEGET dyrt at skifte så tit.
Kan bestemt ikke anbefales. Forhandles/formidles bl.a. hos Jysk, Bilka, Bauhaus...
SVAR: I kan næppe være uforstående. En Jysk medarbejder ringede til jer og blev rasende over, at I stædigt holdt på 2 års reklamationsret.

Dygtig og grundig sælger
Dygtig og grundig sælger. Monteringen var fejlfri og meget omhyggelig. Super flotte gardiner, er meget tilfreds med kvaliteten.

Fantastik god service
Fantastik god service, kommer som lovet og hurtig levering af markise.

Antwoord van DECO GROUP AS
Vi havde den mest venlige og…
Vi havde den mest venlige og professionelle gardin konsulent Ümmü til at hjælpe os med valg af gardiner. Dernæst havde vi besøg af montøren Allan som udførte et rigtig godt stykke arbejde. Mange tak!

Super!
Rigtig god service både af Nicklas og efterfølgende Birgitte!
Tusind tak :-)

Uprofessionelt firma
Uprofessionelt firma, køb aldrig igennem Deco group. Kostede 2 ferie dage at få monteret 2 Velux ovenlysgardiner.
Først gang de kommer havde de bestilt de forkerte ovenlysgardiner, på trods af de selv havde været ude og måle op.
Anden gang havde de ikke noteret de skulle have en lang stige med.
Kompensation for den tid man unødigt har brugt kan man ikke få. Blev tilbudt et badeforhæng, mage til frækhed.
Oven i det havde vi en anden ordre gennem gardinbus.com, der er samme firma. På den ordre var der lige så mange fejl.

Antwoord van DECO GROUP AS
Venlig og salgservice og pæn og…
Venlig og salgservice og pæn og ordentlig opsætning

Perfekt
Godt besøg, effektiv.
Ideer og indspark også ved ting jeg ikke havde tænkt på.
Havde fuldstændig styr på hvad der så bedst ud, hvis jeg fortrak sådan og sådan. Havde masser af prøver med , men det var nemt at sortere ud fra plusser og minusser ved de forskellige stoffer. God vejledning omkring længde og den øvre kant.

Fantastisk personlighed og venlig

Antwoord van DECO GROUP AS
Rigtig god oplevelse i alle led.
Rigtig god oplevelse i alle led af kæden.
Det skal særligt fremhæves at det har været rigtig godt med infomails og sms’er omkring processen for de besøg vi har haft.

Antwoord van DECO GROUP AS
Markiser er monteret meget dårligt
Markiser er monteret meget dårligt, og serviceafdeling er total umulig at have med at gøre….. handel andet sted….

Antwoord van DECO GROUP AS
Albert er en super dygtig sælger
Albert er en super dygtig sælger. Jeg vil helt sikkert anbefale ham til min omgangskreds. Han er super dygtig til at rådgive og har styr på det han laver.
Hilsen Anja

Rigtig god service
Rigtig god service, 100 % fokus på vores behov og bedste løsning til os. God vejledning og information

Super sælger 👍
Dette var faktisk vores 3. besøg af Deco group, denne gang fik vi besøg af Steven.
Han bragte det vi søgte på bordet første gang, yderst kompetent sælger. Virkelig smart med at få prisen oplyst ved gennemgang og vi købte på stedet 👍
Vi ser frem til at modtage vores gardiner i det nye år 😃

Antwoord van DECO GROUP AS
Dette er den værste handel
Dette er den værste handel. Man ved ikke rigtigt hvem man handler med. Bestilte markise hos gardinbus.com fik ordrebekræftelse fra deco group og opmåling af dansk markiseserservice. De har ikke leveret en markise, der giver den skygge vi bestilte. De vil ikke udbedre. De vil ikke efterkomme en afgørelse fra byggeriets ankenævn. De lyver og det har nu været nødvendigt at få en advokat til at sende et påkrav om ophævelse af handlen. Desuden lever de ikke op til de handelsbetingelser, de selv skriver på deres hjemmeside. HOLD JER VÆK
Update: I har intet imødekommet, I har været top arrogante og total uvillige til at indrømme I har begået fejl. Først da I blev truet til det, ville lade handlen gå tilbage. Intet kunne lade sig gøre i de fysisk rammer med mindre jeg betalte for det, så var der ingen problemer. Jeg fravalgte start en tungeforkant fordi jeg synes den grim, så det var en nødløsning fra jer.

Ubeskrivelig god service
Ubeskrivelig god service! TUSIND TAK for det. :) Kan varmt anbefales. De få gange vi haft udfordringer med vores gardiner, er det blevet løst straks.

Antwoord van DECO GROUP AS
Hele vejen igennem en virksomhed som kan sit kram, de bedste anbefalinger herfra.

Antwoord van DECO GROUP AS
Lees meer over geverifieerde reviews.