DECO GROUP AS Reviews 90

TrustScore 2 uit 5

2,1

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har haft købt gardiner i specialmål… Jeg har haft købt gardiner i specialmål med levering og montering fra Deco group til en mindre formue. Det har været en elendig oplevelse og et... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Havde mand ude til opmåling af mørklægningsgardiner. Da gardiner så endeligt ankommer er syninger så grimme at man tror det var løgn og der var ej heller beslag med til ophævning. Kundeservice beslutt... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Vi har ifm. nybyg for 4 år siden fået monteret Kirsch up/down gardiner i huset. Flere af gardinerne er i flere omgange gået i stykker (flossede snore). Jeg har kontaktet kundeservice hos Deco Group fø... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har reklamerer varer to gange. Nu her er de blevet kontaktet 1/8 og sender først en montør ud at tilse 26/8, hvor der aftales, at gardinerne skal erstattes med nye. Herefter er der bare bomstille fra... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Gordijnleverancier en -maker
  2. Luifel leverancier

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Virksomhedskoncern, der ejer de to brands DEBEL og Kirsch.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Kedelig oplevelse men fin afslutning

Tilføjelse! Har bevaret det oprindelige indlæg nedenfor, så I kan se historikken.
Vi har fået taget markisen ned og refunderet hvad den kostede. Og vi har fået tilbud på reparation af mur, et tilbud Decogroup har accepteret at betale for.
Vi er glade for at vi blot ender med en erfaring rigere, og at muren bliver repareret.

- Vi har skrevet til Deco Group med en reklamation på en markise vi har fået sat op efter rådgivning fra en af Deco Groups ansatte. Vi skrev til dem for 9 dage siden, og har intet hørt.

Her er den fulde ordlyd af vores henvendelse til Deco Group:
"Kære DECO GROUP

Vi er desværre nødsaget at melde en reklamation på følgende produkt vi har købt efter rådgivning fra jeres mand Henrik Würgler, og fået sat op af jer.

Henrik var forbi vores hus den 3 juni for at komme med en vurdering af om vi kunne få sat en markise op, og hvor stor eller lille han kunne anbefale den.
Min hustru spurgte specifikt ved dette møde, om muren kunne holde til markisen på det ønskede sted for opsætning, hvilket hun fik et entydigt "ja" til.
Om aftenen den 3 juni bestilte vi derfor en Debel markise Sigma hellukket antracit 400x300cm, inklusive vægmontering.

Vi fik monteret markisen den 16 juni, og det blev kontrolleret om den hang lige og kunne køre ind og ud, hvilket den gjorde uden problemer.

Den 28 juli, da vi kører markisen ud kommer der dog en ganske ubehagelig knasende lyd fra muren, og markisen begyndte at hænge faretruende lavt i den ene ende, hvorfor vi hurtigst muligt kører markisen ind igen.
Det er da vi opdager at der er kommet en stor revne i mørtlen mellem murstenene, over hvor markisen er monteret.
Vedhæftet er kopi af underskrevet ansvarsaftale, som Henrik bad min hustru Ulla om at underskrive. Vi forstår den aftale som en fraskrivelse af ansvar på jeres part, ved skade på muren under selve opsætning af markisen. Men revnen er opstået efterfølgende.
Derfor mener vi ikke denne aftale invaliderer denne reklamation.

Vores hus er opført af Huscompagniet, og det stod færdig i 2016. Vi har haft uafhængig byggesagkyndig på i hele forløbet, og haft 1- og 2-års eftersyn på huset, uden anmærkninger. Der er ikke tale om en byggefejl.
Vi tog kontakt til Huscompagniet og talte med en af deres medarbejdere, Jan, på tlf 24896334, som kunne oplyse os om at han kender til andre lignende sager.
Problemet som han forklarer os det er at markisen ikke er blevet monteret korrekt. Der skal ved montering anvendes en form for muranker, som skal gennembryde ikke kun yderskallen med mursten, men også gasbetonvæggen der ligger dybere, og forankres på indersiden af denne. Når en skade som vores opstår skyldes det at denne forankring ikke er foretaget korrekt.
Det er hans vurdering.

Vi kan ikke acceptere hvis den underskrevne ansvarsaftale helt skulle friholde jer for ansvar ved forkert montering af markisen, når det er jeres montører som har sat den op.

Derfor denne reklamation. Vi er informeret om at det er jeres produktforsikring som skal dække skaden. I må gerne kontakte Jan fra Huscompagniet i denne forbindelse.

Vi håber på hurtig tilbagemelding, da vi står i en situation med en meget tydelig revne i vores ydermur. Heldigvis er vejret lige nu godt, men hvis det begynder at regne meget kan skaden ganske muligt blive væsentligt større.
Vedhæftet er også billeder af revnen."

Jeg findet at det er dybt uprofessionelt og stærkt kritisabelt at de ikke har reageret på vores henvendelse endnu, hvorfor jeg på det kraftigste vil anbefale andre kunder at gå i en stor bue udenom Deco Group. -

14 augustus 2020

Hej Jeppe

Tak for din henvendelse. Vi beklager, at vi ikke svaret dig hurtigere. Vi har været ramt af travlhed og situationen omkring Corona. Men vi er nu i dialog med dig, og er også nået frem til en løsning, som gør at vi kan lukke denne sag til alle parters tilfredshed.

Bo - Kundeservice

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super fin kundeservice 👌

Vi købte Debel gardiner gennem Jysk. Ham manden som var ude og måle op hos os var super flink og imødekommende og vi modtog gardinerne stort set til tiden.
Da vi endelig kom til at skulle sætte lamellerne op i stuen finder vi ud af, at stangen var for lang ift det bestilte, så den kunne ikke være i vores indhak. Vi kontakter Jysk og efter nogle uger modtager vi den korrekte stang fra Deco Group. Her finder vi så ud af at selve lamellerne også er forkerte (vi lå i halvt byggerod, så for at de ikke skulle gå i stykker havde vi ikke åbnet dem). Vi kontakter på ny Jysk og får at vide at der vil blive lavet nogle nye lameller til os. Jeg spørger så om vi kan få lov at få en anden slags (selvfølgelig mod merbetaling) og får efterfølgende besked om, at Deco Group vil lave dem jeg ønsker og uden ekstra beregning.
Dem har vi så modtaget og fået sat op og det ser super fint ud. Jeg er SÅ tilfreds.

Jeg kan sagtens anbefale Deco Group - vi er alle mennesker og kan alle lave fejl, men at de uden beregning laver de lameller jeg ønsker synes jeg er en fantastisk kundeservice.

Nu håber jeg ikke at vi skal have nye gardiner foreløbig, men hvis vi skulle kunne jeg helt sikkert godt finde på at bestille herigennem igen.

16 juni 2020

Hej Christina

Tusind tak for din anmeldelse af vores virksomhed. Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med vores håndtering af din reklamationssag.

Rigtig god dag til dig - og håber, I kan nyde jeres gardiner i meget lang tid.

Henriette - DECO GROUP

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vælg Deco Group hvis du...

Allerede har gardiner. For du kommer til at vente rigtig længe på din bestilling. Jeg oplevede selv forsinkelser på 3 uger, udover de ekstra 2 uger der var tillagt leveringstiden, som følge af aktuelle corona situation. Derudover blev jeg ikke informeret om forsinkelser, før jeg selv henvendte mig til virksomheden.

Vælg Deco Group hvis du er vild med dårlig kundeservice, at få aflyst din montørtid få timer før besøget skal finde sted, og generelt kan lide at blive brændt af montøren. Begge dele skete for mig, med få dages mellemrum. Og så lidt mere forfærdelig 'kundeservice'.

Jeg kan på ingen måde anbefale at handle hos Deco Group, med mindre man selvfølgelig er interesseret i ovenstående.

12 juni 2020

Hej Christian
Tak for din anmeldelse af vores virksomhed. Vi kan forstå, at du har haft en rigtig øv-oplevelse med vores kundeservice og leveringstid på gardiner efter mål.

Vi bestræber os altid på at gøre vores kunders kunder tilfredse, så at høre, at praktisk taget alt er gået galt i netop din sag, det er da dybt beklageligt og ekstremt uheldigt.

Vores leveringstider og svartider fra vores kundeservice er dog ved at være tilbage til normalen, så forhåbentlig vil omend vores fremtidige kunders kunder få en positiv oplevelse.

Henriette - DECO GROUP

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Debel rullegardinerne har meget…

Debel rullegardinerne har meget skrøbelige plasticdimser for enderne af røret, vores opruller gik i stykker før vi nåede at sætte gardinet op.
Der mangler en god vejledning i, hvordan man afkorter dem i bredden.
De medfølgende skruer passer ikke i størrelsen til ophænget
Nogle er rullet op med forsiden ud af, - det dur ikke, så ender forsiden ind mod vinduet.
Emballagen er clipset sammen så de er umulige at åbne.

23 maart 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Rigtig dårlig oplevelse og langsom…

Rigtig dårlig oplevelse og langsom levering, trods det var firmaet der havde lavet en fejl
Bestilte gardiner den 16.8.2019 og fik først en fejl leverance
Derefter ventede vi til i dag den 23.10.2019 og kun til et værelse, hvor vi havde bestilt til 2 værelser
Føler ikke Deco Group tager deres kunder alvorligt

23 oktober 2019

Hej Sussi
Tak for din anmeldelse. Trist at høre, at du har været utilfreds med din købsoplevelse. Jeg håber, du har været i kontakt med din forhandler, hvor du købte produkterne og/eller vores kundeservice. Hvis ikke kan du tage fat i vores support på info@decogroup.dk.
Vi tager bestemt vores kunders kunder seriøst, og kan kun beklage de fejl, du har oplevet. Det er bestemt ikke kutyme hos os, og hører vi om disse få sager, der går helt galt på flere områder, så reagerer vi med det samme.
Mvh. Henriette - DECO GROUP

Lees meer over geverifieerde reviews.