Poniżej dna to jakby nic nie napisać paczka dość że miała być po dwóch dniach oczywiście dostarczona po tygodniu i tu najlepsze zamówiona lampa Paczka opisana uważać szkło zniszczona w drobny mak kur... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Najgorszy dhl!Oszustwo i podłość!!!Kurierzy sami przekierowują paczki!!!Oszuści!!!Bezczelnie sami przekierowuja w odlegly punkt ,gdyz nie maja po drodze do prawidlowego punktu i bezczelnie klamia,ze a... Toon meer
Najgorsza firma kurierska w Polsce! Kurierzy kłamią, zmieniając status na „nieudane doręczenie” bez żadnej próby kontaktu. Infolinia jest bezużyteczna – konsultanci nie pomagają. Brak możliwości od... Toon meer
The last 3 deliveries that just mark that they attempted to delivery the package but they havent. I have a history on my door phone and they have not called. Absolute disgrace. Other companies can... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Contactgegevens
I've lived in 4 different countries and…
I've lived in 4 different countries and in every single one dhl is the worst company of them all.
Please try to use a different company, I've had no issue at all with delivery of my packages and the first time I try to use dhl in Poland its the same shit all over again.
Then when you try to call them they always tell you to use their online site which never works.
Please never use this company
Please never use this company. I sent 4 packages abroad over a month ago and they are returning them to sender, they never even reached the destination. They are not helping with anything and I have no idea how to get my stuff back.
tak aby ich ustrzecz przed nierzetelnością Firmy
Skorzystałem pierwszy i ostatni raz z ich "usługi" Nie umywają się DPD. Przesyłka miała być dostarczona pod drzwi mieszkania. do godziny 16:00 byłem w mieszkaniu. Tak zamawiałem. Kurier nie dodarł i był do tego stopnia bezczelny zgłaszając, że nikogo nie było w mieszkaniu umieszczając ją jakiej skrytce. Nawet gdyby nikogo nie było to przed dostarczenie przesyłki powinien zadzwonić na numer telefonu, który miał. Tak postępują rzetelne firmy kurierskie. Oczekuję na przesyłkę w tym miejscu do którego zamówiłem tj. pod drzwi mojego mieszkania. Nr. przesyłki28866744465
Na pewne niewyręczę w pracy kuriera.
Niedostarczenie przesyłki na wskazany adres
Kurier nie dostarczył przesyłki na wskazany adres, zostawił paczkę w punkcie odbioru i wpisał że nikogo nie było w domu. Obsługa klienta twierdzi, że oni sobie mogą przekierowywać paczki do punktu odbioru kiedy im się podoba. Jakbym miał czas iść do paczkomatu to bym nie brał kuriera do domu. Żenada - DHL Tarnów. Ostatni raz wybieram DHL
Nigdy więcej DHL zamiast kurier do domu…
Nigdy więcej DHL zamiast kurier do domu to odrazu wiezie do paczkomatu . W opisie pisze nikogo nie było w domu. Chamstwo zwolnić takiego kuriera. DHL Białystok a dokładnie Bielsk podlaski każdą przesyłką przekierowana do paczkomatu 15 marca 8 kwietnia i 9 kwietnia cztery przesyłki z kolei to nie jest przypadek w moim domu zawsze jest ktoś obecny DHL to dno
przesyłka zaginęła i przez prawie 3…
przesyłka zaginęła i przez prawie 3 miesiące nie mozna jej znalezc. Porażka nie polecam
Dramat
Dramat. Dwie przesyłki z Niemiec nadane w tym samym czasie. Jedna utknęła gdzieś w limbo pomiędzy Niemieckim a Polskim oddziałem. Druga sprawnie przeszła przez granicę tylko po to, żeby kurier miał gdzieś dostarczenie jej. Za duża żeby zostawić w punkcie odbioru, więc po prostu wbił nieudaną próbę doręczenia. Oczywiście nie da się tego z nim wyjaśnić, bo na SMS nie odpowiada, a ciągle gada z kimś przez telefon i numer zajęty.
Nie polecam firmy kurierskiej dhl …
Nie polecam firmy kurierskiej dhl wysłali paczkę do ząbki oszuści
Bardzo nie polecam
Bardzo nie polecam, kiedyś zostawili mi paczkę u kogoś innego. Dziś czekałam na paczkę cały dzień w domu, odesłali ją do punktu odbioru, nie miałam telefonu z ich strony ani próby przywiezienia mi paczki. Serdecznie nie polecam. Zero kontaktu przez telefon tylko bot.
firma DHL nie umiejąca czytać adresów
firma DHL jest najgorszą firmą kurierską nawet nie umią czytać ponieważ ppaczke przesłali na niewłaściwy adres a potem odesłali do nadawcy adres był bardzo czytelny a oni terez nie przyznawająsię do błendu pieniądze za przesyłke zabrali a nie dostarczyli jest to naciąganie klijentów dziadoska firma
Oszuści!!!
Oszuści!!!! Nie polecam w żadnym przypadku. Moją przesyłkę odebrała (skradła) jakaś Pani, która miala dane do odbioru (oczywiście przekazane nie przez mnie), a DHL nic nie może z tym zrobić i nie może pomóc. Czyli oni udostępniają dla kogoś dane i po prostu (usunięte przez administratora) i kradną przesyłki
Nie moglam spac przez ta firme
Nie moglam spac przez ta firme, poniewaz ekipa remontowa przychodzi dalej i jak tak pojdzie, to nie dostarcza. Zero kontaktu, pisalam sms wczoraj o 11.00, dzwonilam dzis przed 7.00, zanim wbija w system, ze sie nie dalo dostarczyc. To tylko w Polsce ta firma tak slabo dziala. Nie wiem, za co im placimy, ale jestem bardzo rozczarowana.
Obrzydliwa jakość pracy.
Pracownik poczty zakrył naklejkę zawierającą dane adresata naklejką zawierającą niekompletne dane. Na naklejce wydrukowanej w Polsce nie podał numeru telefonu odbiorcy. W rezultacie paczka CY407383022DE została do mnie zwrócona w Niemczech. Nawet nie próbowali dostarczyć przesyłki pod adres odbiorcy, mimo że adres ten został podany. Zapłaciłem za nieuczciwą pracę firmy. Zapłaciłem za dostawę i zwrot przesyłki. Napisałem swoją skargę na stronie firmy na Facebooku i została ona po prostu usunięta bez komentarza. Obrzydliwa jakość pracy.
Kurierzy robią co chcą
Kurierzy robią sobie co chce !!! Paczki nie dostarczają pod wskazany adres zostawiają je w punktach gdzie im pasuje po złożeniu skargi panie na infolini mają to za przeproszeniem gdzieś ta firma to jedna wielka pomyłka nie polecam bo będziecie jeździć po paczki km od swojego zamieszkania!!!!
Jeśli tylko można omijajcie tę Firmę…
Jeśli tylko można omijajcie tę Firmę szerokim łukiem.
Nierzetelność to chyba ich hasło przewodnie.
Niestety robiąc zakupy w sieci czasami jest się skazanym na ich usługi, bo nie ma alternatywnego rozwiązania.
Bez próby dostarczenia
-nagle dowiesz się, że nikogo nie było
-lub nawet, że odmówiłeś przyjęcia przesyłki.
- Wrzutka do najbliższej Żabki to chyba łaska ze strony kuriera.
Żadnego telefonu
Żadnego telefonu. Przekierunkowanie w Rzeszowie na Krakowskiej kurier bez kultury osobistej. Brak słów.
Na umówiona godzinę wielokrotnie nie przynosi paczki.
Czekam kilka godzin na paczkę, bo kurier twierdzi że paczkę dostarczy pomiędzy 14.30 a 16.30. Na mapie lokalizacji kuriera w aplikacji "MojDHL" jest niedaleko mojego domu. Niestety paczki nie przynosi. Dzwonię ,mówi że musiał pojechać do kolegi i wyłącza telefon.
Reklamacja nic nie daje. Ta sytuacja powtarza się już kilkanaście razy. Szlak człowieka bierze, że za swoje pieniądze ,które płaci za dostarczenie przesyłki DHL-wi musi się denerwować i czekać jak w totolotku -przywiezie czy nie przywiezie. Najgorsza w Europie firma kurierska. Z grupa kolegów robimy pismo do Niemieckie Centrali. Ciekawym czy odpowiedzą i co odpowiedzą.
Dno dna
Dno dna, widze ze oceny juz na właściwym poziomie ale niemiecki pan ma to gdzies - pewnie ich to bawi ze nie potrafia paczki doręczyć.
Nierzetelna firma
Nierzetelna firma. Kontakt utrudniony maksymalnie. Dostałem SMS o dotarciu paczki w trzy dni po dostarczeniu do punktu odbioru! No i nie zdążyłem odebrać bo oczywiście przesyłka została odesłana do nadawcy! Na infolinii brak jakiejkolwiek pomocy. Teksty typu: Nie dostarczyliśmy Pana przesyłki i co nam Pan zrobi! Nie polecam!!!!!
Najgorsza pseudo firma z jaką się spotkałem.Kurierzy to chyba są z łapanki na ulicach nie dostarczają paczek tylko zostawiają gdzieś w punktach odbioru.Brak jakich kolwiek powiadomien o zastawionej pa
Brak jakiejkolwiek odpowidzialnosci za paczki.Zaslawili paczkę w jakimś POP -je i nie powiadomili o tym.Kurierzy są chyba z łapanek nie chce im się chodzić po schodach.Byłem cały czas w domu i nikt nie zapukał do mojch dzwi.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.