Dibbern Color-Design Aps Reviews 419

TrustScore 5 uit 5

4,9

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Se, det er en virksomhed, som man kun kan anbefale. Atmosfæren er hjælpsom og godt kommunikerende, og resultatet er intet mindre end perfekt - det er lakering på et niveau, man slet ikke havde set for... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vores montanareoler er blevet så flotte igen. Nemt og hurtigt at få pris og bestille tid. De er virkelig effektive og hurtige på mailen. Det tog under en uge for 4 reoler med skuffer.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er et overset håndværk og Dibbern er Superliga. De går ikke på kompromis og leverer hver gang. Denne gang grimme, slidte skuffefronter, der nu står knivskarpt. Upcycling på den fede måde.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Første klasses slibning og maler arbejde på mine originale køkken låger fra 1940 - jeg er cand.arch. og det kan være svært at finde steder hvor man kan få lakeret/malet op, så lågerne kan holde minds... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Schilder

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Vi sprøjtelakerer både til industrien og til private, alt inventar, køkkenlåger, døre, A. j stole, Montana og alle andre typer reoler, Spise borde , sofa borde , alle typer designmøbler samt mange typer lamper f.eks. Ph lamper mv. Alt i dit hjem kan vi sprøjtelakerer, lige efter dit ønske. Vi har nu over 40 år´s erfaring i industrilakering og har en stab at super gode medarbejdere . Vi sprøjtelakerer også alt til industrien herunder ,skilte, cykler ,Mc , auto fælge, plast dele, aluminiums dele Ja, faktisk alt kan sprøjtelakeres, Så bare kom an , hvis der er noget du ønsker i nye friske farver.

4,9

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Utrolig flot arbejde

Vi fik slebet og lakeret vores spisebord og vi er utrolig glade for resultatet. Fineren på bordet var temmelig tynd, så vi var lidt bekymret for processen. Men det udførte arbejde er helt perfekt og bordet står nu som nyt igen. Tusinde tak til Dibbern

24 november 2025

Antwoord van Dibbern Color-Design Aps

Hej Anne , mange tak for fine ord og 5 stjerner , super med jeres bord , og ja det er blevet helt perfekt.

Fantastisk overall

27 oktober 2025

Antwoord van Dibbern Color-Design Aps

Hej Paw, mange tak for anmeldelse og fine 5 stjerner.
god jul og nytår mvh Dibbern

Super flot resultat

Vi fik sprøjtelakeret et Ikeabord. Det er blevet super flot og i lige den farve, som vi ønskede. Tak for virkelig godt arbejde og god service

12 november 2025

Antwoord van Dibbern Color-Design Aps

Hej Nanna. Mange tak for 5 stjerner og fine ord. skønt i er blevet glade for bordet.
Velkommen tilbage , når nyt skal lakeres. Mvh. Dibbern

Sprøjtelakering af køkkenlåger

Fik slebet og lakeret vores køkkenlåger. Tip top service og rådgivning. Alle aftaler overholdt til aftalt pris og tid - særdeles godt udført. Meget høj kvalitet. Har kun de bedste anbefalinger.

30 oktober 2025

Antwoord van Dibbern Color-Design Aps

Hej Steen. Mange tak for din anmeldelse, og dejlige 5 stjerner. skøn du er blevet meget glad for dine nylakeret låger.

ses igen , hvis der er andre opgaver. mvh Dibbern

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tip top service og rådgivning

Tip top service og rådgivning. Alle aftaler overholdt og særdeles godt udført. Høj kvalitet og faglighed.
Michael

31 oktober 2025

Antwoord van Dibbern Color-Design Aps

Hej Michael, mange tak for fine 5 stjerne, og dejlig omtale.

Køkkenlåger i gammel køkken

Vi fik malet vores køkkenlåger i vores 50 år gamle køkken. Nu er de som nye. Fin behandling og flot arbejde

29 oktober 2025

Antwoord van Dibbern Color-Design Aps

Hej Lise, mange tak for de fine ord og dejlige 5 stjerner, skønt at være med til at fixe jeres køkken , i ny frisk farve.
godt efterår mvh Dibbern

Perfekt professionelt udført

Perfekt udført, prisen er absolut konkurrence dygtig. Kan anbefales hvis du/I har låger i køkkenet som trænger til en opfrisker.

23 oktober 2025

Antwoord van Dibbern Color-Design Aps

Hej Jørgen , mange tak for de fine ord og dejlige 5 stjerner.

Som altid godt håndværk

Som altid godt håndværk, super professionelle medarbejdere, fair pris.

29 oktober 2025

Hej Thomas,
tak for fin anmeldelse , og 5 stjerner.
godt efterår.

Fremragende og kompetent service

Virksomheden forvandlede de meget slidte Nanna Dietzel Trinidad stole til funklende nye skarpe stole, med vældig god vejledning og til en rimelig pris.

10 oktober 2025

Hej Henning , mange tak for din anmeldelse , og skønt med nye stole ,
glæder os til at se dig igen , hvis du har nye opgaver. tak for fine 5 stjerner.

Fantastisk

Fantastisk
Venligt, hjælpsomt, imødekommende og professionelt personale. Stedet kan bestemt anbefales. Fint slutprodukt
Marianne Bentzen

24 oktober 2025

Antwoord van Dibbern Color-Design Aps

Hej Marianne, mange tak for anmeldelsen , fine ord og 5 stjerner.

Nyt liv til sølle lampe

Jeg havde en lampe i meget sølle stand, men med stor affektionsværdi. Nu står den simpelthen så fint.

9 oktober 2025

Hej Fadia ,
mange tak for dine fine ord og 5 stjerner , håber vi ses igen når nyt skal have en gang lak.
mvh Dibbern.

Kort og godt: Fantastisk

Kort og godt: Fantastisk!
Lige fra vores første henvendelse til det endelig resultat- så var vores oplevelse: Fantastisk!

Professionel vejledning og en klar dialog gjorde at vi ikke har været i tvivl på noget tidspunkt i forløbet.

17 oktober 2025

Hej Fam. Bach ,
dejligt med jeres fine anmeldelse , og nice 5 stjerner. tak for en god handel
mvh Dibbern.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har fået slebet & lakeret vores 30 år…

Har fået slebet & lakeret vores 30 år gamle spisebord som var meget træt i lakken.
Efter endt behandling står det som et nyt bord.
Man kan overhovedet ikke se at det er så gammelt mere.
Personalet var alle yderst behagelige og hjælpsomme og det blev lavet til den lovede tid.
Skal jeg have lakeret el. malet noget kører jeg gerne fra Næstved til Rødovre igen.

16 september 2025

Antwoord van Dibbern Color-Design Aps

Hej . mange tak for din gode anmeldelse , og ja , dit bord er blevet super perfekt.
skønt du er blevet super glad for det . tak for fin e 5 stjerner.
Godt efterår mvh Dibbern

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En helt igennem god oplevelse

Vi har lige fået malet vores køkken/alrum. Vi er meget tilfredse med hele forløbet og resultatet er meget smukt. Alle aftaler blev overholdt og vi kan varmt anbefale firmaet.

20 september 2025

Antwoord van Dibbern Color-Design Aps

Hej , mange tak for de fine ord og 5 skønne stjerner, dejlig at I er blevet så glade for jeres ny malet fronter. skønt efter år. mvh Dibbern

Flot arbejde

For 5 år siden skrev jeg nedenstående, og det står stadig som nymalet, vi har nu fået den sidste del af vores Mistral reol malet, og de gør det stadig utroligt flot.

Vi fik malet skabs låger og skuffer fra vores mistral reol, det er fantastisk flot malet, selv bagkanten på skufferne er malet, så det kan vi klart anbefale hvis andre skal have noget malet.
Også meget hjælpsomme, så fin service.

4 september 2025

Antwoord van Dibbern Color-Design Aps

Hej Carl-Otto , mange tak for fine ord og hele anmeldelsen , samt 5 fine stjerner.
godt efterår.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk flot arbejde med vores…

Fantastisk flot arbejde med vores køkkenlåger! Vi er meget tilfredse med resultatet.

5 september 2025

Antwoord van Dibbern Color-Design Aps

Hej Lone , mange tak for din anmeldelse, skønt at I er blevet super glade for resultatet. Og fine 5 stjerner .

Klasse arbejde

Klasse arbejde, klasse service.

1 september 2025

Antwoord van Dibbern Color-Design Aps

Hej Mikkel . mange tak for fine ord og dejlige 5 stjerner.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Great customer service and great…

Great customer service and great results. I am very satisfied with their work and already became a recurring customer. Fast to reply, truly professional and very reliable. Highly recommend.

15 augustus 2025

Antwoord van Dibbern Color-Design Aps

Hej Maria, mange tak for fine ord og dejlige 5 stjerner.
mvh Dibbern

Lees meer over geverifieerde reviews.