Dibbern Color-Design Aps Reviews 419

TrustScore 5 uit 5

4,9

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Se, det er en virksomhed, som man kun kan anbefale. Atmosfæren er hjælpsom og godt kommunikerende, og resultatet er intet mindre end perfekt - det er lakering på et niveau, man slet ikke havde set for... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vores montanareoler er blevet så flotte igen. Nemt og hurtigt at få pris og bestille tid. De er virkelig effektive og hurtige på mailen. Det tog under en uge for 4 reoler med skuffer.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er et overset håndværk og Dibbern er Superliga. De går ikke på kompromis og leverer hver gang. Denne gang grimme, slidte skuffefronter, der nu står knivskarpt. Upcycling på den fede måde.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Første klasses slibning og maler arbejde på mine originale køkken låger fra 1940 - jeg er cand.arch. og det kan være svært at finde steder hvor man kan få lakeret/malet op, så lågerne kan holde minds... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Schilder

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Vi sprøjtelakerer både til industrien og til private, alt inventar, køkkenlåger, døre, A. j stole, Montana og alle andre typer reoler, Spise borde , sofa borde , alle typer designmøbler samt mange typer lamper f.eks. Ph lamper mv. Alt i dit hjem kan vi sprøjtelakerer, lige efter dit ønske. Vi har nu over 40 år´s erfaring i industrilakering og har en stab at super gode medarbejdere . Vi sprøjtelakerer også alt til industrien herunder ,skilte, cykler ,Mc , auto fælge, plast dele, aluminiums dele Ja, faktisk alt kan sprøjtelakeres, Så bare kom an , hvis der er noget du ønsker i nye friske farver.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Godt produkt og service

Jeg havde seks sorte og blå Myren stole, som havde fået en del skrammer. Sæderne blev renoveret og alle seks lakeret original hvide (samme farve som vores PH ellipse bord). Personalet var meget imødekomne under hele forløbet. 2 uger efter indlevering kunne de afhentes. Skallerne står nu som helt nye og vi er meget tilfredse med resultatet.

19 juni 2025

Hej Thomas , mange tak for din fine anmeldelse , og dejlige 5 stjerner ,
Skønt I er blevet rigtigt glade for arbejdet vi har udført.
skøn dag.
mvh . Dibbern

Super flot arbejde.

Det er nu fjerde gang jeg får malet møbel dele og skabslåger hos Dibbern.
Det er super flot arbejde står lige som aftalt.
Klar til tiden og god kommunikation.

Senest er skydelåger i juli de stod også helt flot. Intet at udsætte helt skarpt.

15 juli 2025

Antwoord van Dibbern Color-Design Aps

Hej Per , super mange tak for jer som kunde , og dejlig anmeldelse og skønne 5 stjerner. skøn dag
mvh. Dibbern

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik malet mit gamle spisebord

Fik malet mit gamle spisebord. Venligt og imødekommende personale. Flot og professionelt arbejde.

4 juli 2025

Antwoord van Dibbern Color-Design Aps

Hej morten, Mange tak for fin anmeldelse og dejlige 5 stjerner.
mvh Bent Dibbern

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Maling af jalousi låger - bliver som nye, eller bedre.

Så fik vi "opgraderet" vores gode, men lidt slidte, badeværelsesinteriør. Nymalede jalousi låger der ser bedre ud end da de var nye, og lige i den farve der matcher resten af badeværelset. Og i en super kvalitet, hvor man kan mærke at det er både spartlet, slebet og malet med flere lag. Føles bare godt. Og til aftalt tid og pris. Hvad kan man ønske mere? Super venlig behandling på toppen.

20 juni 2025

Antwoord van Dibbern Color-Design Aps

Hej Kurt, meget skønt at i er super glade for arbejder.
de skal nok holde mange år nu.
tak for fine 5 stjerner
Mvh Dibbern

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Høj kvalitet, professionel vejledning, rar betjening

Skulle ha sprøjtelakeret nogle lange metal håndtag, hvor den gamle maling var slidt delvist af. Hos Dibbern blev jeg varmt modtaget og vi gennemgik de mulige farver der ku anvendes og ramme lågernes farve. Til sidst efterlod jeg bare lågen og sagde de måtte gøre det så godt de kunne. Nu har jeg hentet håndtagene og det sidder bogstavelig talt “lige i skabet”. Virkelig godt arbejde, både hvad angår farvevalg og kvaliteten i det udførte arbejde. Og så er de virkelig venlige og rare, hvad kan man ellers forlange. Nå jo, en go pris. Ja, det fik jeg også. Tak Dibbern 🙏

3 juli 2025

Antwoord van Dibbern Color-Design Aps

Hej ., mange tak for meget meget fine ord og dejlige 5 stjerner.
skøn sommer

Rigtig flot resultat

Rigtig flot resultat. Alle deadlines og aftaler blev overholdt. God kommunikation.

23 juni 2025

Hej Line,
vi takker mange gange for din anmeldelse og dejlige 5 stjerner.

dejlig sommer.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

jeg fik slebet mine borde

jeg fik slebet mine borde - sofabordet er blevet som nyt med en flot lakering og spisebordet på samme måde lakeret med 2 tillægsplader som er malet grå, som passer til stolene som har gråt betræk. super flot

26 juni 2025

Hej Annie, mange tak for din fine anmeldelse og fine ord samt skønne 5 stjerner
skøn sommer

Supergod og venlig service

Supergod og venlig service - og mine lakerede køkkenlåger er blevet langt flottere, end jeg havde turde håbe på. Dibbern er virkelig godt alternativ til at skifte køkkenfronter ud.

27 juni 2025

Antwoord van Dibbern Color-Design Aps

Hej Beate, mange tak for fine ord og dejlige 5 stjerner.
God sommer mvh Dibbern

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har fået lakeret vores køkkenlåger

Vi har fået lakeret vores køkkenlåger, det er er super flot stykke arbejde. De står som nye.
Rigtig god service. kan klart anbefale dem.

16 juni 2025

Antwoord van Dibbern Color-Design Aps

Hej Brian, mange tak for de fine ord og dejlig anmeldelse med skønne 5 stjerner.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget kompetent arbejde udført til UG…

Meget kompetent arbejde udført til UG og aftalt pris og tid. Jeget er meget tilfreds
Mvh Jens J.

13 juni 2025

Antwoord van Dibbern Color-Design Aps

Hej Jens, mange tak for anmeldelsen , og fine 5 stjerner.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Utrolig flot kvalitet til en god pris

Utrolig flot kvalitet til en god pris - og færdige til tiden.

Fik malet hele mit køkken om (næsten 50 dele) i to forskellige farver - og trods de mange dele så var der styr på det fra Dibberns side.

Meget tilfreds og kan varmt anbefale Dibbern - og kommer uden tvivl til at bruge dem igen selv (når/hvis behovet opstår).

28 mei 2025

Antwoord van Dibbern Color-Design Aps

Hej Rasmus, mange tak for super anmeldelse og fine 5 stjerner.

Jeg fik malet spisebord

Jeg fik malet spisebord, super flot. God rådgivning/dialog med firmaet. Meget glad for resultatet

20 maart 2025

Antwoord van Dibbern Color-Design Aps

Hej Mikkel , mange tak for fine ord og dejlige 5 stjerner.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik malet køkkenlåger og skuffe fronter

Fik malet køkkenlåger og skuffe fronter i en super kvalitet. Dibbern er utrolig venlige og hjælpsomme ved spørgsmål om af og på montering og i det hele taget virkelig imødekommende

24 maart 2025

Antwoord van Dibbern Color-Design Aps

Hej Allan , mange tak for dine fine ord og 5 stjerner , skønt med alle vores glade kunder.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik malet køkkenlåger,super flot og…

Fik malet køkkenlåger,super flot og professionel arbejde kan kun give Dibbern Coler-Design de bedste anbefalinger.

18 maart 2025

Antwoord van Dibbern Color-Design Aps

Hej Dennis , mange tak for fin anmeldelse , skønt du er blevet super tilfreds ., og tak for 5 stjerner.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan kun anbefale Dibbern-Color…

Jeg kan kun anbefale Dibbern-Color Design. Vi fik spraymalet køkkenlåger med et super flot resultat og modtog hurtig og effektiv betjening! Vi kommer helt sikkert tilbage næste gang, vi skal have malet noget 😊

19 maart 2025

Antwoord van Dibbern Color-Design Aps

Hej , mange tak for din dejlige anmeldelse fine ord og skønne 5 stjerner. skøn dag

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg leveret et lakeret stort sort…

Jeg leveret et lakeret stort sort stålbord med en mindre skade. den blev som ny efter den var forbi Dibbern color-design. tak for hjælpen

14 maart 2025

Antwoord van Dibbern Color-Design Aps

Hej , mange tak for din anmeldelse, og fine 5 stjerner.

Så flot som nyt

Har fået lakeret låger og skuffeforkanter på et mange år gammelt køkken. Resultatet er blevet utroligt flot. Småskader blev udbedret, så de er usynlige, og lakken fremstår helt jævn med en meget flot glans.
God og kompetent vejledning i forbindelse med overvejelserne og stor venlighed ved såvel indlevering som afhentning.

7 maart 2025

Antwoord van Dibbern Color-Design Aps

Hej Jørgen . mange tak for de fine ord, og meget gode anmeldelse , dejlig med glade og tilfredse kunder , og dejlige 5 stjerner.

Fantastisk Oplevelse

Gibbern Color-Design er super professionelle, og har meget venlige medarbejdere, som står klar med gode råd og en uovertruffen service. Jeg har fået malet døre, reoler, stole og kommoder hos dem, og alt står knivskarpt - det står som nyt. Det er ikke billigt, men alle pengene værd. Jeg vil helt sikkert bruge dem en anden gang, og vil til en hver tid anbefale dem.

12 februari 2025

Antwoord van Dibbern Color-Design Aps

Hej Annemette, mange tak for fin anmeldelse og dejlige ord. samt fine 5 stjerner, skøn med dejlige tilbagevendende kunder. Og ja hos os er det kvaliteten der tæller , så pris og kvalitet hænger sammen.
mvh Dibbern

Lees meer over geverifieerde reviews.