Deze week voor het eerst op de site van Difmark gekomen. Daar 2 producten gekocht. Prima de serienummers aangeleverd. Let wel, software moet je op het internet downloaden. Niet bij Difmark. Probleem... Toon meer
Via deze site een game aangeschaft, of wel dat dacht ik... Blijkt gewoon een account inlog te zijn waar ik 19 euro voor betaald heb, belachelijk! Graag wil ik een refund, maar ik betwijfel of... Toon meer
Ik heb 2 spellen besteld voor mij switch maar naar 12 dagen kon ik het niet meer spelen comicatie was ook slecht het duurde heel lang voor dat ik reactie kreeg heb uit eindelijk wel me geld treug gek... Toon meer
🌟 Difmark.com – a rapidly growing digital marketplace where gamers can buy and sell all kinds of digital goods. 🎮 With over 100,000 products from trusted sellers worldwide, you’ll find everything at unbeatable prices, all with instant delivery and detailed activation guides for every purchase. 💳 Flexible payment options to suit your needs: from Visa/Mastercard, Google/Apple Pay, to popular alternatives like Paysafe, Neosurf, WeChat, BLIK, iDEAL, Pix, and Klarna – covering 300+ banking channels globally. 🔐 Security and privacy are at the core of our platform. We ensure a safe and seamless experience for both buyers and sellers. Our dedicated support team is always ready to assist with technical issues, recommendations, or any questions, ensuring your satisfaction and making your digital shopping journey smooth and enjoyable. Discover a new way to trade in the digital world – hassle-free and secure!
Suite 4.3.02, Block 4, Eurotowers, GX111AR, Gibraltar
Heeft 99% van zijn negatieve reviews beantwoord
Hele goede service snelle reactie en heel goed geholpen kan deze verkooper zeker aan raden

Antwoord van Difmark.com
Ik wil een refund maar het lukt niet?
Er staan opties voor refunds maar niks werkt en de verkoper reageert ook niet eens!
Ik wil mijn geld terug.

Antwoord van Difmark.com
Goede hulp via live chat. Erg behulpzaam goede website.

Antwoord van Difmark.com
Goed en snel geleverd aanrader goede service

Antwoord van Difmark.com
De eerste bestelling van een activatiesleutel werd zoals beloofd geleverd. Betrouwbaar dus.

Antwoord van Difmark.com
They are very trustable, they helped me fast and efficient everything works perfect.

Antwoord van Difmark.com
Ez-keys was quick to provide the dowload info, it’s trustworthy.

works graet en fast
i recoment
VooDoo_Gaming

Antwoord van Difmark.com
Ik had hier voor het laatst modern warfare 2019 gekocht, nadat het verifiëren van mijn betaling 6 uur duurde had ik aan Difmark gevraagd voor een refund, die kreeg ik niet maar ik dacht misschien dat de betaling toch wel gaat lukken. Toen stond er dat ik eindelijk mijn key kon krijgen, Dus ik klik erop en na een uur zoeken naar waar de key zogenaamd was geleverd kon ik m niet vinden, niet in m’n e-mail niet op de site en ook niet bij de bestelling, toen dacht ik misschien moet ik ze nog een keer contacten, dus ik had aan de seller gevraagd waar ik de code kon vinden en na best wel lang wachten, helemaal niks. Toen had ik nog een ticket geopend voor een refund want ik was er een beetje klaar mee, ik kreeg geen reactie van de seller of Difmark. 17 euro weg.
Koop niet bij deze site!!

Antwoord van Difmark.com
Code voor Ccleaner besteld...site werkte niet maar vond hem in mijn mail!!

Antwoord van Difmark.com
Je krijgt een account toe gewezen en dit account deel je met andere spelers. Wat inhoud dat je vooruitgang of je behaalde resultaten er niet toe doen. Je kan online spelen maar niks is persoonlijk. Leuk voor de gamer die sporadisch een keer speelt en geen waarde hecht aan zijn behaalde resultaten

Antwoord van Difmark.com
Onlangs een digitale versie van F1 '24 besteld.. Dag later een mail ontvangen met duidelijke instructies om het proces te voltooien.. Helaas is het mij niet gelukt dus m'n verlies genomen. Vandaag, zonder enig mailcontact, m'n geld keurig netjes teruggestort gekregen. Topservice, helaas kan ik maar 5 sterren geven anders waren het er 10 geweest..

Antwoord van Difmark.com
Ordered a game super fast instant delivery.
GameGiver is the GOAT

Antwoord van Difmark.com
Een grote grap kocht een account voor fc25 kreeg geen account login gegevens en op het moment dat de verkoper me ingelogd had via de qr code kon ik de game alsnog niet spelen. 3x om een refund gevraagd ook niet gekregen geld weg is een scam
ordernummer 1633184.

Antwoord van Difmark.com
Well it took a little time but I got what I was looking for
thanks again!

Antwoord van Difmark.com
Een game gekocht maar dit bleek een account te zijn. Hier zat ik niet op te wachten. Verkoper zegt het geld terug betaald te hebben maar we zijn nu weken verder en heb nog niks ontvangen. Klantenservice van difmark reageert ook nergens op. Riekt naar scam dus ik zou hier afraden iets te kopen!
Edit: naar aanleiding van deze review heb ik idd zoals Difmark heeft beloofd mijn geld teruggekregen. Heel fijn.

Antwoord van Difmark.com
The quality is terrible, do not buy anything, the support is garbage