Prima levertijd/prijs. Alleen de stof zelf is als basislaag te ruw. Dit omdat ik met merinowol onderkleding veel prettiger draagcomfort heb op de huid met met merken als Supernatural of nordic.
Wij hebben meerdere wollen (merino) kledingstukken al gekocht bij Dilling: jurken, hemden, t-shirts, onderbroeken. In alles zitten gaten. Bij sommige kledingstukken gelijk al na 1 maand en bij sommige... Toon meer
Kocht een heren merino wol shirt en lange onderbroek. Na een aantal dagen dragen verloor het materiaal zijn elastisiteit en begon het te lubberen. Klacht bij klantenservice werd zeer serieus genomen e... Toon meer
Overzichtelijke website, snel verzonden, betrouwbaar. Ik wil geen plastic kleding meer dragen dus ben altijd op zoek naar goeie natuurlijke kleding en dat levert dilling zeker! Tevreden met mijn aanko... Toon meer
DILLING – een liefde voor wol sinds 1916. Op de website vind je kleding van biologische, natuurlijke materialen zonder schadelijke chemicaliën of zware metalen.
Distributiestraat 51E, 4283 JN, Giessen, Nederland
- 010 8990188
- klantenservice@dilling.nl
- dilling.nl
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
You by a sweather and it is so longgggg…
You by a sweather and it is so longgggg it seems a dress

Antwoord van DILLING
Kleding met menselijke maat.
Snelle bezorging, over het algemeen erg mooie en goede producten. Uitermate vriendelijke, meedenkende en ondersteunende klantenservice.
Goede retour voorwaarden.
Min punt is de terugbetaling. Dat duurt echt veel te lang, maar het komt wel......

Goede kleding en service
Goede kwalitatieve kleding en zeer goede service. Ik had de nieuwe set per ongeluk te heet gewassen en kon meteen opnieuw bestellen met dezelfde korting ondanks dat de kortingsactie net voorbij was.
Goede klantenservice!
Onlangs in de sale een aantal items gekocht. Helaas na korte periode vreemde gaatjes ontdekt welke niet te herleiden waren aan mijn omgang met het product.
Contact opgenomen met de klantenservice en wat een super service. Complimenten! Heel fijn.
Heerlijke kledij
Heerlijke comfortabele materialen, zacht voor je huid of die van je kindje, ademend, lekker warm, eerlijk geproduceerd.
En voor een eerlijke prijs!
Let op: mijn ervaring is dat de maten redelijk lang en smal vallen, een maatje groter nemen kan geen kwaad :)
Onlangs ondergoed dames gekocht.
Onlangs ondergoed dames gekocht.
Normaal heb ik maat 36. Toch voor maat 38 gekozen.
Dit bleek ook iets te kort te zijn. Mijn advies is: koop 2 maten groter.
Verder heel fijn , zacht ondergoed

Ik ben dol op wol
Ik ben dol op wol! Ook van Dilling! Met een legging en shirt in de kleuren kerstrood en bruin heb ik een perfect warm basis setje. Wollen vest erover en klaar. Ga nu nog voor het petrol blauwe setje.
Ik heb heel veel bij ze besteld
Ik heb heel veel bij ze besteld, ben erg tevreden met hun kwaliteit en service.
Vanwege:
Vanwege:
de filosofie van het bedrijf,
de hoge kwaliteit (van de producten en service),
eerlijke prijs,
+ comfort van de producten
is Dilling mijn favoriete webwinkel!
Dilling koop ik met volle vertrouwen!
Ik kocht ondertussen meerdere kledingstukken bij Dilling, allen zijn van erg goede kwaliteit, aangenaam om dragen en ze lijken me daarbij ook duurzaam te zijn, in de meerdere betekenissen van het woord. De klantenservice vanuit Nederland gebeurt erg snel, is vriendelijk en correct. Dilling zou ik ondertussen met volle vertrouwen kopen en staat bij mij op 1voor merino-kledij!
Excellente shirts goede service!
Bijzonder vriendelijke klantenservice!
Bijzonder vriendelijke klantenservice.
Mijn pakketje was via DHL helaas zoek geraakt. Ik heb dit per mail aangegeven aan de klantenservice. Ze gaven aan een onderzoek te starten, maar ze gaven ook meteen aan dat mocht het pakketje niet terecht komen ze een nieuw pakket zouden toesturen. Helaas is het pakket vermist en zoals beloofd kreeg ik de gehele nieuwe order twv 125 euro opnieuw toegestuurd. Daarbij hebben ze me zelfs een extra wolwasmiddel meegestuurd, voor het ongemak. Wat een fijne service, daar kunnen veel webshops een voorbeel aan nemen.
Mooie producten
Mooie producten, zit erg fijn. Ik zou wel maatje groter kopen van tshirts en hemdjes, er zit enige krimp in.
Fijn allemaal
Fijn: minimale verpakking, snelle levering en heerlijk zacht dragend product
Aanrader!
Mooie merinowollen kleding, zit lekker en mooie pasvorm. Goede en vriendelijke klantenservice.
heel mooie kwaliteit zowel van de…
heel mooie kwaliteit zowel van de katoenen als de wollen kleding