DinTårta.se Reviews

TrustScore 2.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Beställde en födelsedagstårta till den 5/8, strul med leveransen. Betalade extra för direktleverans till dörren vilket inte skedde fick meddelande att hämtas ut DHL utlämning. Väl där fick inte födels... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Katastrof, Beställde en tårta till vår dotters 1 års kalas, Skulle levereras på fredagen men när inget kom ringde jag DHL och fick då veta att den var försenad och skulle levereras tidigast må... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tusen tack för en jättefin tårta! Den kom i tid, såg precis ut som på bilden när jag beställde den och smakade dessutom fantastiskt gott. Jag valde mjuk chokladkaka med nougatkräm såå gott! Alla gäst... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Beställde en tårta med klara instruktioner var vi bor. Trots detta lämnades tårtan hos grannen. Med detta fick tårtan stå ute i 30 graders värme i 45 min då min dotter inte hittade tårtan. Dagen efter... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Taartenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Vi trycker ditt favoritfoto eller motiv med livsmedelsfärg på färska tårtor. Europas ledande producent för personliga bakverk online. Beställ tårta online!

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

25 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bestilte en stor marsipankake med foto

Bestilte en stor marsipankake med foto, som ble levert til avtalt tid. Kaken så fin ut, skuffelsen var stor da vi smakte på den, rett og slett uspiselig! Veldig kunstig smak og rar konsistens på bringebærkremen, tørr bunn og marsipanen smakte og hadde konsistens som sukkerfondant! Neste gang blir det kake fra en lokal baker, aldri mer dintårta!!

4 oktober 2025

Antwoord van DinTårta.se

tack för att du tog dig tid att dela med dig av din feedback.
Vi är väldigt ledsna att höra att du inte var nöjd med din tårta. Det motsvarar självklart inte vår kvalitetsstandard.
Din feedback hjälper oss att fortsätta förbättra våra produkter – stort tack för det.
Teamet på diTarta.se

Liten tårta

Liten tårta, smaken helt ok. Kostar mer än det smakar. Dålig upplösning på fototårta.

27 september 2025

Antwoord van DinTårta.se

tack för din recension och ditt ärliga omdöme. Det är tråkigt att höra att du inte blev helt nöjd med tårtan och fototrycket. Har du redan varit i kontakt med vår kundtjänst på kundtjanst@dintarta.se? Om inte, får du gärna höra av dig med ditt ordernummer så att vi kan titta närmare på ärendet och hitta en lösning tillsammans.

dintårta-teamet 😊🍰

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tårtan kom på önskat datum

Tårtan kom på önskat datum, hel och fin!
Beställde ca en vecka innan kalaset. 🎂
Den var dessutom jätte god!

13 september 2025

Hej Nathalie,

vad härligt att höra att allt blev som du önskade! 🎉 Stort tack för att du beställde hos oss och för din fina återkoppling – det betyder mycket för oss. Hoppas tårtan gjorde kalaset ännu festligare. 🎂

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det blev bara fel… tårtan skickades med…

Det blev bara fel… tårtan skickades med DHL från Tyskland och kom till närbutiken med alla andra paket där den stod ute hela dagen med alla andra paket… bara det är tokigt. Smaken kan man diskutera men jag blev mycket förvånad att tårtan var med smörkräm och sockermassa, verkligen en tårta från gamla öststater på 80 talet. Jag blev mycket besviken och ingen av gästerna ville äta den efter att vi har smakat… bara tråkigt

6 september 2025

Hej Beata,

Tack för din ärliga återkoppling. Vi beklagar verkligen att både leveransen och själva tårtan inte levde upp till dina förväntningar. Att tårtan stod i butiken hela dagen är förstås inte en optimal hantering, och vi tar till oss av din synpunkt kring smaken och upplevelsen.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tårtan kom 3 dagar försent så missade…

Tårtan kom 3 dagar försent så missade kalaset. När tårtan väl levererades så var förpackningen mosad och tårtan oval. Har kontaktat kundtjänst men inte fått svar än fast det står att dem ska svara inom 24 h.

2 september 2025

Antwoord van DinTårta.se

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi är verkligen ledsna att tårtan kom för sent och dessutom i dåligt skick – det ska förstås inte hända. Att du inte fått svar från kundtjänst ännu beklagar vi också, vi ber om ursäkt för det. 🙏

Skicka gärna din beställningsinformation till kundtjanst@dintarta.se
så kan vi hjälpa dig direkt och hitta en lösning.

Jättedåligt sköt

Jättedåligt sköt, tårtan bästelldes på Svensk webbsida men i spårningen visades att tårtan kommer från Tyskland kördes i över ett dygn och när den väl levererades så la tårtani som vanligt packet ingen kylskåp eller något skydd utan den lämnades på utlämningsställe med många andra packet. Vid öppningen va det tårta med enskild dekoration (menat att dekorera själv) låt er inte luras av bilderna ni får inte det ni beställer o betalar.

29 augustus 2025

Antwoord van DinTårta.se

tack för din ärliga feedback. vi beklagar verkligen att du inte blev nöjd med din beställning. våra tårtor produceras centralt i Tyskland och packas noggrant för att klara transporten utan kylning. att du inte blev nöjd med resultatet och dekorationen tar vi på stort allvar. vänligen kontakta vår kundtjänst på kundtjanst@dintarta.se med ditt ordernummer så att vi kan titta närmare på ditt ärende och hitta en lösning tillsammans.

to avoid

to avoid, they are not professional, the delivery is a disaster and they are unreachable

29 augustus 2025

Hello,

thank you for sharing your feedback. we are very sorry to hear about your experience. please send us your order number at kundtjanst@dintarta.se so we can look into this in detail and find a solution for you. we take this kind of feedback very seriously and want to make sure issues like this are addressed.

Best regards
dinTårta-teamet 😊

Inte värt det.

Beställde en tårta på en måndag för leverans fredag samma vecka. Får den levererad måndag veckan efter och helt kraschat paket. Ombudet hade ställt paketet på högkant i lastbilen och haft det ståendes där under helgen. Väldigt svårt att få tag i företaget.

18 augustus 2025

Hej Mick,

tack för att du delar din upplevelse – även om vi såklart är väldigt ledsna att höra att den inte levde upp till dina förväntningar. 😔 Det låter verkligen frustrerande, både med den sena leveransen och hur tårtan hanterades av ombudet.

Vi beklagar verkligen att tårtan inte kom i tid och dessutom anlände i dåligt skick. Det är självklart inte så det ska gå till. Vi jobbar kontinuerligt med våra leveranspartners för att förbättra hanteringen och minska risken för skador, men det du beskriver är inte acceptabelt.

Skicka gärna din orderinformation och bilder till kundtjanst@dintarta.se om du inte redan gjort det – så ser vi till att titta närmare på detta och hitta en lösning för dig.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Tårtan skadad vid leverans

Vi beställde vår bröllopstårta så den skulle levereras dagen före och det gjorde den. Men...

Det negativa: tårtan kom och när DHL avlämnat den "den stora kartongen som tårtorna levererades i (det var 3 lager)" såg kompakt och bra ut.. tills vi öppnade den. Den har på något sätt blivit utförd genom att stå lutad åt ett håll. Alla 3 lager var halvt mosade/hade glidit åt ena sidan. Eftersom detta var klockan 2 på em en fredag har vi bara kunnat mejla alla bilder (och kartongen den låg i var kompakt så jag visste inte hur innehållet såg ut och kunde inte lämna tillbaka till DHL) och jag fick ställa mig och försöka "laga" tårta så den skulle se bra ut inför bröllopet. Så besviken då det inte är billiga tårtor man köper. 😪

Det positiva: smaken var bra, den kom vid utsatt och beställd tid.

1 augustus 2025

Hej Johanna,

tack för att du tog dig tid att lämna en recension – även om vi självklart är väldigt ledsna över att höra om skadan vid leveransen. 😔
Tack för att du ändå lyfte fram att tårtan smakade bra och kom i tid.
Skicka gärna din orderinformation till oss på kundtjanst@dintarta.se om du inte redan gjort det – så att vi kan titta närmare på ärendet och hitta en lösning

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Tårta är bra

Tårta är bra, men jag fick den här tårta väldigt sen. Jag väntar i fredags, eftersom i lördags var min lilla sons födelsedag 3 år. Men vi fick beställningen efter 3 dagar i mandag. Jag är jätte besviken.

1 juli 2025

Antwoord van DinTårta.se

tack för din feedback och för att du tog dig tid att betygsätta oss.
Vi är verkligen ledsna att tårtan kom så sent och att det påverkade din sons födelsedag. Det är förstås mycket tråkigt.
Vänligen kontakta vår kundtjänst direkt – helst med ditt ordernummer. Så kan vi undersöka ärendet i detalj och tillsammans hitta en lösning.
Med vänliga hälsningar, teamet på dintarta.se

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Orolig men löste sig till slut

Stod till en början att min tårta som jag beställde 2 veckor innan skulle komma 4 dagar sent? Jag undrade hur det ens var möjligt med tanke på att dom haft så långt tid på sig men ändå inte verkat kunnat planera.
Efter några skickade mail från mig utan svar direkt från dom, så ändrades leveransdag och så kom den trots allt i tid, därav ger jag en stjärna högre.

För övrigt så var tårtan väldigt vacker och absolut ätbar, därav 3-4 stjärnor.

4 juni 2025

Tack för din feedback!
Vi beklagar att det uppstod oklarheter i kommunikationen inför din leverans – det motsvarar inte våra krav och vi förstår att det var frustrerande för dig. Vi är desto gladare att tårtan till slut kom fram i tid och att du tyckte om både utseendet och smaken.
Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra våra processer och vår kundservice, och din feedback hjälper oss i detta arbete. Tack än en gång – och kanske kan vi övertyga dig helt och hållet från början vid en framtida beställning.
Med vänliga hälsningar
Teamet på dintarta.se

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Min mamma betalade en rejäl summa för…

Min mamma betalade en rejäl summa för en tårta till dotterns 4-årskalas. Tårtan levereras, det är det plattaste och tråkigaste jag sett! Smakar precis som en rulltårta från Eldorado, ett tunt lager sylt och torr kaka ihop med typ konstgjord spraygrädde.
Jag anade oråd när tårtan skulle postas och inte krävde nedkylning- skräp!

23 maart 2025

Antwoord van DinTårta.se

tack för att du tog dig tid att lämna en recension – även om vi såklart är ledsna att höra att tårtan inte motsvarade dina förväntningar.

Vi beklagar att ni inte blev nöjda med smak eller utseende. Våra tårtor bakas efter egna recept och är anpassade för att kunna skickas säkert utan kylförvaring, vilket vi informerar om i förväg. De är utformade för att klara transport och ändå hålla hög kvalitet och säkerhet – men vi förstår att det kan upplevas annorlunda än en färsk gräddtårta från ett lokalt konditori.

Smak är väldigt individuellt, och vi tar din kritik på stort allvar. Vi vill alltid förbättra oss och är tacksamma för ärlig feedback – även när den är tuff.

Om du vill ge oss fler detaljer om beställningen får du gärna kontakta vår kundtjänst direkt, så tittar vi gärna närmare på ärendet.

Vänliga hälsningar
Teamet på deineTorte.de

Satisfied

Great cake, Great design, Great packaging. Fast delivery. Satisfied customer.

24 mei 2025

Antwoord van DinTårta.se

Thank you so much for your kind words!

We’re thrilled to hear that you were happy with the cake, the design, the packaging, and the delivery. It means a lot to us to know you were satisfied – we’d love to welcome you again anytime!

Best regards
Your dintarta.se Team

Håll er borta.

Håll er borta.

Som tur var beställde vi endast smakprov tårtan - den kom fram i tid men när vi smakade den så kändes något väldigt fel. Otroligt artificiellt och lite konstig/off smak.

Vi blev båda dåliga i magen samma kväll utan o ätit något annat efter.

Begärde återbetalning vilket dom nekade då dom sa att dom gör så många tårtor och aaaaldrig får klagomål så varför ta ansvar för när dom gör en dålig ?

PS 150kr frakt är ett skämt med.

14 april 2025

Hej Alex,

Tack för din feedback – vi är verkligen ledsna att höra att ni inte var nöjda med smakprovet och att ni mådde dåligt. Vi tar alla kommentarer på största allvar och det är väldigt ovanligt för oss att få sådan feedback, eftersom vi har höga kvalitetskrav och arbetar med kontrollerade processer.

Vi beklagar att du upplevde att din begäran om återbetalning inte hanterades till din belåtenhet. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela dina synpunkter, och vi tar dem vidare internt för att se om vi kan förbättra oss ytterligare.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Absolut sämsta tårtorna jag har ätit…

Absolut sämsta tårtorna jag har ätit någonsin. Torra tårtbottnar och äcklig fyllning. I kontakt med företaget så säger de ”gamla och torra tårtbottnar, det är helt omöjligt” …”lämna gärna positiv feedback”
Ingen respons på min upplevelse överhuvudtaget. Är inte alls värt de pengarna jag har lagt heller… så besviken.

22 maart 2025

Hej Yasmin,

Tack för din feedback.
Vi bakar våra tårtor färska varje dag och skickar dem samma dag som de tillverkas.
Det är väldigt tråkigt att höra att du inte är nöjd, och vi tar självklart dina synpunkter på allvar.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Smaken som baken

Tårtan ser fin ut, men smakar äckligt. Aldrig mer. Inte värt pengarna tyvärr.

20 maart 2025

Antwoord van DinTårta.se

Jag är ledsen att höra att tårtan inte levde upp till förväntningarna. Vi strävar alltid efter att förbättra oss, och din feedback är viktig för oss. Vi kommer att vidarebefordra detta till vår produktion.

Allt gott! //dinTårta-teamet 😊

Fantastiska tårtor och cupcakes

Vi beställde en tårta 63 stod det på tårtan, vi beställde även en hjärtformad tårta där det stod älskade mamma på, samt cupcakes med emoji och cupcakes med hjärtformade symboler i blåbär och äpple-kanel! Det var jättebra tårtor, snabb leverans och bra service. Vi är extremt nöjda och tackar er hjärtligt!

21 maart 2025

Hej Jennifer,

Tack så mycket för din fina feedback! Vi är så glada att höra att du var nöjd med tårtorna, leveransen och servicen. Det betyder mycket för oss att våra kunder är nöjda. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden!

Allt gott! //dinTårta-teamet 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

If you ordered before reading the reviews - don't worry!

A classic mistake, I placed an order for a numbers cake before checking any reviews and where it was sent from. When I opened Trustpilot I got an anxiety that I made a mistake as everyone was writing how disapointed in the taste they've been and the bad delivery timing. The date I needed the cake for was in Saturday and according to the website's advice I set the delivery date to be on Thursday, thinking that they probably won't deliver on weekends. I was so scared of what it will turn out to be that I got such a relief when everything turned out to be great! It got delivered on Friday, so a day after my selected date but again, the website warns you to set a date one day before you'll need it. Perfect timing! And the taste was very good, probably one of the best cakes I've ever tasted. I ordered the chocolate cake. All the guests loved the taste and some asked for a second piece. It doesn't taste like butter at all as others have commented. So what I am saying is, you didn't make a mistake ordering from here. Yes it is sent from Germany, but it was so well packed and everything was in its place. Probably would order again. Think that the amount of negative reviews stems from the fact that usually people write reviews only when they are dissatisfied so positive reviews like mine are usually left unsaid.

7 maart 2025

Antwoord van DinTårta.se

Hello, thank you so much for your review. It’s true that people often tend to leave reviews when they’re disappointed, so it’s really nice of you to share your good experience and help balance things out. It sounds like the cake was a hit, and it’s reassuring to hear that the timing and taste were perfect! Thanks for sharing your experience, and I’m sure your review will help others feel more confident when ordering. I’ll pass on your feedback to the team, they’ll be really happy to hear this!

Dit is Trustpilot