DinTårta.se Reviews

TrustScore 2.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Beställde en födelsedagstårta till den 5/8, strul med leveransen. Betalade extra för direktleverans till dörren vilket inte skedde fick meddelande att hämtas ut DHL utlämning. Väl där fick inte födels... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Katastrof, Beställde en tårta till vår dotters 1 års kalas, Skulle levereras på fredagen men när inget kom ringde jag DHL och fick då veta att den var försenad och skulle levereras tidigast må... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tusen tack för en jättefin tårta! Den kom i tid, såg precis ut som på bilden när jag beställde den och smakade dessutom fantastiskt gott. Jag valde mjuk chokladkaka med nougatkräm såå gott! Alla gäst... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Beställde en tårta med klara instruktioner var vi bor. Trots detta lämnades tårtan hos grannen. Med detta fick tårtan stå ute i 30 graders värme i 45 min då min dotter inte hittade tårtan. Dagen efter... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Taartenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Vi trycker ditt favoritfoto eller motiv med livsmedelsfärg på färska tårtor. Europas ledande producent för personliga bakverk online. Beställ tårta online!

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

25 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Kan inte leverera i tid

fantastiskt snabba, duktiga. Johanna är en stjärna på kundtänsten

16 februari 2023

Hej Joel,

Tack så mycket för din fina feedback! Vi är glada att du är nöjd med vår service och att Johanna har kunnat hjälpa dig på ett bra sätt. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga kundservice och det är verkligen roligt att höra när vi lyckas.

Allt gott! DinTårta-teamet 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vill du ha mycket bra tårta färskt…

Vill du ha mycket bra tårta färskt snabb och säker leverans så rekommenderar jag din tårta.se. Den bästa i Sverige.

10 januari 2023

Hej Azher,

Stort tack för din rekommendation! Vi är glada att du är nöjd med vår tårta och vår service. Det betyder mycket för oss att höra att du tycker att vi är de bästa i Sverige.

Vi ser fram emot att hjälpa dig igen snart!

DinTårta-teamet 😊

Besvikelse

Jag trodde att tårtan var bakad på plats. Men tyvär så är det en dekorations tårta från tyskland. Min son ville inte ens smaka sin tårta. Och ingen annan heller för det går ju inte ens att äta den! Jag rekomenderar verkligen inte tårtor härifrån.

30 december 2021

Antwoord van DinTårta.se

Vi är verkligen ledsna att höra om din besvikelse. Vår målsättning är att erbjuda både vackra och välsmakande tårtor. Det är tråkigt att höra att vi inte levde upp till dina förväntningar denna gång.

Våra tårtor är bakade och dekorerade här i Sverige, men ibland kan det hända att vi använder komponenter som kommer från leverantörer i andra länder. Vi förstår att detta inte motsvarade din förväntan, och vi beklagar verkligen den upplevelse du hade.

Vi hoppas att vi får möjlighet att rätta till detta och tackar för din feedback.

DinTårta-teamet 😊

Utmärkt tårta!

Kvaliteten är jättebra, tårtan är exakt detsamma som jag begärde, smaken är jättegott och leveransen var väldigt snabb. Tack så jättemycket för att ni säljer bra saker och för att ni ger bra service.

28 juli 2022

Antwoord van DinTårta.se

Tack så mycket för din fantastiska feedback! Vi är glada att höra att du är nöjd med både kvaliteten på tårtan och vår snabba leverans. Det är precis så här vi vill att våra kunder ska känna. 🎂✨ Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen!

Allt gott! //dinTårta-teamet 😊

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bagaren ändrade min beställning på eget bevåg

Hade beställt ett marsinpanlock till tårta med egen bild. Ville ha min bild i det nedre högra hörnet för att få kunna dekorera med annat på själva tårtan hemma sen. Det såg jättefint ut i förhandsgranskningen. När jag får hem varan så är istället mitt motiv jättestort och centrerat på hela tårtan. Vid mailkontakt erbjuder man mig tillbaka en den av summan (dock inte hela) och att bagaren som gjort min beställning antog att bilden skulle vara centrerad och gjorde så istället för så som jag beställde. Bagaren "beklagar verkligen". Det gör ju inte direkt att jag har den tårtan jag ville ha till min sons 8-årsdag..

4 oktober 2022

Antwoord van DinTårta.se

Vi beklagar verkligen att din tårta inte blev som du hade tänkt dig och att vi inte kunde uppfylla din specifika beställning. Vi förstår hur viktigt det var för dig att få din bild placerad i det nedre högra hörnet för att kunna dekorera den vidare hemma.

Vi tar ditt ärende på allvar och kommer att gå igenom våra rutiner för att säkerställa att liknande misstag inte sker igen i framtiden. Din feedback är värdefull för oss och hjälper oss att förbättra vår service.

Om du har några fler frågor eller om det är något mer vi kan göra för att rätta till detta, tveka inte att kontakta oss direkt. Vi vill göra vårt bästa för att rätta till situationen och hoppas att vi kan ge dig en bättre upplevelse vid ditt nästa köp.

Tack för att du hörde av dig och för din förståelse.

Super nöjd mamma

Beställda ett motiv tårta. Ninja tårta för 28 personer. Den kom exakt som bilden. Aldrig smakat så gott tårta. Riktig tårta inte bara grädde.

Tänk bara att beställa i god tid och ha den 1 eller 2 dagar tidigare än dagen för födelsedagen då det kan hända att den inte kommer 1 dag försenad.

Kommer beställa bara från dem.

Rekommenderar starkt!!

10 juli 2022

Hej Hind,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Vi är jätteglada att höra att ni var nöjda med både smaken och utseendet på Ninja-tårtan, och att den kom som förväntat. Det är alltid ett bra tips att beställa några dagar i förväg för att vara på den säkra sidan. Vi ser fram emot att få göra fler tårtor till dina framtida firanden!

Import från Tyskland smakar hemskt

Import från Tyskland, smakar hemskt, man får dekorera tårtan själv.

Oseriösa, beställ inte härifrån!

Rekommenderas ej!

22 juni 2022

Hej Nader,

Tack för din feedback. Det är verkligen tråkigt att höra att du inte var nöjd med tårtan. Våra tårtor tillverkas alltid med noggrant utvalda ingredienser och vi strävar efter att leverera både smak och kvalitet. Dekoration kan ibland kräva en liten insats beroende på designvalet. Vi uppskattar din åsikt och tar den till oss för att förbättra oss. Om du vill diskutera din beställning vidare är du varmt välkommen att kontakta oss.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan bara säga att vi är så nöjda med…

Kan bara säga att vi är så nöjda med tårtan (spindelmannen)! Den kom på utsatt dag, smakade perfekt och blev omtyckt av alla och framförallt av vår 4 åring! Missade vid beställningen och ringde för att få hjälp, svarade nästan direkt och fixade lätt till det som glömdes när jag beställde! Kommer beställa härifrån igen, mycket bättre än vad jag hade hoppats på☺️

14 mei 2022

Hej Charlotte,

Tack så mycket för din fantastiska feedback! Vi är verkligen glada att höra att både ni och er 4-åring blev nöjda med Spindelmannen-tårtan. Det är alltid vårt mål att både leveransen och smaken ska vara på topp. Vi uppskattar också att du kontaktade oss för hjälp, och det är härligt att vi kunde fixa beställningen smidigt. Ser fram emot att få hjälpa er igen nästa gång ni beställer!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Varning!!! Tårtan kom tre dagar för sent och nonchalans i bemötandet.

Tårtan kom ej i tid!!!
Dagen innan fick jag bekräftelse via sms på att tårtan skulle levereras enlighet plan. Dvs dagen efter mellan 9-17 (ganska lång tid att sitta henne och vänta kan tyckas, men eftersom detta är viktigt så pusslar vi i familjen). Kl 11 på dagen för leverans fick jag via Mail info om att den INTE kommer att levereras, utan att den kommer efter helgen. Dvs tre dagar senare än vad som lovades och därmed två dagar efter min sons kalas. De visar också på total nonchalans när de säker att jag kan få den för halva priset. Försökte att nå dem via telefon, men kom till telefonsvarare som säger att de inte svarar med hänvisning till deras öppettider vardagar mellan 9-17. Då ringde jag fredag kl 11.

Katastrof, förstörde min sons kalas.

1 april 2022

Hej Elisabeth,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse, och vi beklagar verkligen att leveransen inte skedde som planerat. Vi förstår hur viktigt det var för dig att få tårtan i tid, och att den sena leveransen påverkade er son och hans kalas är verkligen beklagligt. Vi tar din feedback på största allvar och arbetar för att förbättra våra leveransprocesser och kundservice. Återigen, vi är ledsna för besvikelsen och det besvär detta har orsakat.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Väldigt dyra tårtor för att vara så små…

Väldigt dyra tårtor för att vara så små samt väldigt torra inne. Valde chokladbotten med kökrsbärscreme. Skämdes när man såg alla gästernas blickar när de tog första tuggan och kände att de var verkligen torrt.. Rekomenderas inte..

18 maart 2022

Hej Emelie,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det är tråkigt att höra att tårtan inte levde upp till dina förväntningar, och vi beklagar verkligen om smaken och storleken inte var till belåtenhet. Vi tar din feedback på allvar och strävar alltid efter att förbättra våra produkter. Om du har några ytterligare synpunkter eller vill diskutera detta vidare, är du välkommen att kontakta oss direkt.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag beställde en tårtaför 8 personer…

Jag beställde en tårtaför 8 personer men den var såååliten så att jag var tvungen att köpa en till tårta, väldigtbesviken

25 februari 2022

Hej Shad,

Tack för din feedback! Vi vill meddela att vi under de kommande månaderna kommer att göra en förändring i våra storleksbeskrivningar, och din input har varit till stor hjälp i det arbetet. Om du har fler synpunkter eller frågor är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ingen riktig tårta

Inga problem med leveransen och kom i utlovad tid. Dock det jag missade vid beställning var att tårtan bakades "utomlands" och fick reda på det först via leveransnotiser från DHL. Det här är ingen information som företaget försöker direkt undanhålla, det står faktiskt på deras hemsida men är inte det första man ser heller så skulle uppskattas om de var tydligare med den informationen. För jag skulle aldrig beställa min tårta från utomlands. Sen till själva tårtan, på utsidan helt OK men kvaliten tyvärr hemsk, torr och smaklös konsistens. Vi åt allvarligt bara en liten bit av en 20 bitars tårta, resten slängde vi. Som tur hade tid att beställa en annan tårta så vi klarade oss på festen. Bortkastade pengar och kommer inte att beställa något mer från dinTårta. Märkte också att inga negativa recenssioner publiceras på deras hemsida (oseriöst!)

7 februari 2022

Hej Shahab,

Tack för din feedback. Våra tårtor bakas på en plats där vi kan säkerställa högsta möjliga kvalitet, och den informationen finns tillgänglig på vår hemsida. Det är tråkigt att höra att tårtan inte levde upp till dina förväntningar, men vi står fast vid vår produktionsprocess som många kunder uppskattar. Vi tar alltid emot kritik, men vi ser också till att publicera recensioner som reflekterar både positiva och konstruktiva upplevelser.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag är så besviken för den tårtan

Jag är så besviken för den tårtan. Helt missnöjd jag ringde för att klaga väldigt ironisk sätt att ta emot en kund som är missnöjd!!! "Jag förstår..." ingen lösning. Jag ville överraska mitt barnbarn jag sade jag fixar tårtan jag skäms nu ta med den vi ska vara 8 personer det kommer inte räcka ens 4 personer. Jag är så arg 😡 Vad ska jag göra nu så jäkla dyrt var den jag har inte råd att köpa ny😡ni borde verkligen skämmas. Om tårtan smakar inte så bra jag kommer att gå vidare!!! 😡

22 december 2021

Hej Deniz,

Vi är verkligen ledsna över att höra om din upplevelse och förstår din frustration. Det är absolut inte vår avsikt att göra våra kunder besvikna.

Vi ber om ursäkt för den bristande servicen och för att tårtan inte levde upp till dina förväntningar. Vi vill gärna lösa det här på bästa sätt och vi kommer att ta dina synpunkter på allvar för att förbättra vår service.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag är så besviken😔 ettårskalas utan…

Jag är så besviken😔 ettårskalas utan tårta och felaktig information på dhl sida, det stod leverans innan dagens slut och jag väntade till 12 på natten och inget kom, rekommenderar ingen att köpa från sidan, dessutom vet jag inte vad svaret blir på reklamation, en förstörd kalas och en ledsen mamma 😔

10 december 2021

Hej Zein,

Vi ber om ursäkt för det inträffade och för den sena responsen. Det är verkligen tråkigt att höra att tårtan inte kom i tid till ditt barns ettårskalas. Vi förstår hur viktigt detta är, och vi beklagar att du fick felaktig information om leveransen.

Tårtan kom 6 dagar för sent

Tårtan kom 6 dagar för sent. Valde att inte hämta ut tårtan och fick en makulerad faktura men en förstörd födelsedag. Kommer inte handla här igen.

8 december 2021

Antwoord van DinTårta.se

Hej, Vi ber om ursäkt för den försenade leveransen och för att din födelsedag blev påverkad. Vi uppskattar din feedback och kommer att arbeta för att förbättra vår service. Tack för att du kontaktade oss.
Allt gott! //dinTårta-teamet 😊

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tårta levererades 4 dagar efter…

Tårta levererades 4 dagar efter kalaset.
Köp era tårtor någon annanstans.

15 november 2021

Hej Niklas,

Vi ber om ursäkt för att tårtan levererades sent och att din upplevelse inte motsvarade förväntningarna. Vi strävar alltid efter att leverera våra tårtor i tid och uppskattar din feedback. Tack för att du kontaktade oss. Allt gott! //dinTårta-teamet 😊

Riktigt goda

Riktigt goda, fina och prisvärda tårtor! Beställde en barntårta och tog leverans en dag innan, som rekommenderas. Tårtan kom i tid och blev succé hos barnen!

25 oktober 2021

Hej Johanna,

Tack för din recension ❤️👩‍🍼

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var jättegott tårta och bra med…

Det var jättegott tårta och bra med leverans. Det är säker vi ska beställa igen nästa gång 👍. Tack så mycket!

6 oktober 2021

Hej Marcia,
på er alla!
Tack för din fina recension! Vi är glada att höra att du gillade tårtan och att leveransen gick smidigt. Vi ser fram emot att hjälpa dig med din nästa beställning!
Vi önskar er all lycka!
Ditt tårt-team 😊

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kunde inte leverera i tid

Beställde tårta och dekorationer till min dotters kalas med över en vecka till godo. Samma dag som leveransen ska komma får vi mail att det kan levereras tre dagar senare. Vad hjälper det mig att få tårtan efter kalaset? Så nu står jag här med en ledsen dotter och får jag spendera natten med att baka.
Beställ inte från den här sidan.

10 september 2021

Hej Wattman!

Vi är verkligen ledsna att höra om den här situationen och för att vi inte lyckades leverera din tårta i tid. Vi förstår hur viktigt det är med en tårta på en födelsedag, och vi beklagar verkligen att det ledde till en besvikelse för dig och din dotter.
Vi har haft problem med vår leveranspartner, men vi jobbar hårt för att lösa dessa frågor så att det inte händer igen. Vi hoppas att du ger oss en ny chans i framtiden.
Tack för din feedback, och vi önskar dig och din dotter allt gott!

dinTårta-teamet 😊

Levererar till fel adress

Levererar till fel adress, vill sen inte ersätta för detta. Dessutom var tårtan väldigt torr inuti och smakade bröd med nutella bara.

Åvråder starkt från att köpa här!

4 augustus 2021

Hej Niklas,

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension. Vi beklagar verkligen att leveransen inte gick som planerat och att tårtan inte motsvarade dina förväntningar. Vi strävar alltid efter att leverera våra produkter i tid och i bästa skick, och det är tråkigt att höra att det inte blev så i ditt fall.

Dit is Trustpilot