DinTårta.se Reviews

TrustScore 2.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Beställde en födelsedagstårta till den 5/8, strul med leveransen. Betalade extra för direktleverans till dörren vilket inte skedde fick meddelande att hämtas ut DHL utlämning. Väl där fick inte födels... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Katastrof, Beställde en tårta till vår dotters 1 års kalas, Skulle levereras på fredagen men när inget kom ringde jag DHL och fick då veta att den var försenad och skulle levereras tidigast må... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tusen tack för en jättefin tårta! Den kom i tid, såg precis ut som på bilden när jag beställde den och smakade dessutom fantastiskt gott. Jag valde mjuk chokladkaka med nougatkräm såå gott! Alla gäst... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Beställde en tårta med klara instruktioner var vi bor. Trots detta lämnades tårtan hos grannen. Med detta fick tårtan stå ute i 30 graders värme i 45 min då min dotter inte hittade tårtan. Dagen efter... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Taartenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Vi trycker ditt favoritfoto eller motiv med livsmedelsfärg på färska tårtor. Europas ledande producent för personliga bakverk online. Beställ tårta online!

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

25 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ser att jag inte är ensam om att stå…

Ser att jag inte är ensam om att stå utan tårta. Jag beställde till sonens namngivning och nu står jag här utan tårta. Sjukt besviken.

2 juli 2021

Antwoord van DinTårta.se

Tack för att du hörde av dig. Vi beklagar verkligen att tårtan inte kom fram i tid till sonens namngivning. Vi förstår hur besviken du måste känna dig, och det är verkligen inte den upplevelse vi vill ge våra kunder. Vi arbetar ständigt med att förbättra våra tjänster och ser all feedback som en möjlighet att bli bättre.

Student tårta

hej jag beställde en tårta från dig för 2 dagar sedan och kakan var så torr och det fanns inte tillräckligt med grädde i mitten. Jag är väldigt besviken över mit första köp, och den är för dyr och inte värt priset alls

9 juni 2021

Hej Mohamed,

Tack för att du hörde av dig och berättade om din upplevelse. Vi beklagar verkligen att studenttårtan inte levde upp till dina förväntningar och att du kände att den var torr och inte innehöll tillräckligt med grädde. Vi förstår att det här var en besvikelse, särskilt vid ett speciellt tillfälle som studentfirande.

Tårta utan avsändare…

Fick tårta med mitt ansikte på utan avsändare. Den hamnat i soptunnan. Hur kan det vara tillåtet att skicka tårtor utan avsändare? Osmakligt ...

Senare: Ok nu fick jag veta vem det var. Det var ett practice joke så OK, korrigera till 3 stjärnor

31 mei 2021

Hej Olof,

Tack för att du hörde av dig och uppdaterade din feedback. Vi förstår att det kan kännas oväntat och kanske olustigt att få en tårta utan att veta avsändaren, och vi beklagar om det skapade någon förvirring. Det är förstås viktigt att sådana beställningar sker på ett ansvarsfullt sätt och vi tar till oss din feedback för att säkerställa att informationen är tydlig framöver.
Skönt att höra att situationen löste sig och att det visade sig vara ett skämt. Om du har några ytterligare funderingar eller frågor, får du gärna höra av dig till oss.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

överprisat! Extremt Missnöjd - maskingjord tårta från tyskland & montera dekorationer själv

Hur kan de ta så mycket Betalt för att leverera en tårta där du får sätta på dekorationerna själv?? Och innehållet är inte I närheten av en fräsch hemmagjord tårta. Det verkar som den är maskingjord I tyskland ! Fy skäms att inte ange all sådan information till köparen!! Detta är lurendrejeri, ett hemskt sätt & stjäla pengar på!!!

22 april 2021
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Önskade att fira min syster med en…

Önskade att fira min syster med en speciell tårta i år och därför valde jag att beställa en fototårta från detta företaget.
Jag hade tyvärr inte läst recensionerna som har skrivits om dessa tårtor innan jag beställde, annars hade jag nog valt mitt lokala konditori.

Jag valde en tårta med chokladbotten och körsbärskräm. Det låter godare än vad det faktiskt var.
Tårtan hade ett fint utseende men var tyvärr både torr och tråkig på insidan. Lite saftigare tårtbotten hade ju inte skadat :/

Efter att ha läst andra recensioner så var det väl ett pluss att tårtan var här på den önskade dagen.

Blir inga fler beställningar härifrån tyvärr

13 april 2021

Hej SofiaA,

Tack för att du delade med dig av din upplevelse. Vi är glada att tårtan kom fram i tid, men vi beklagar verkligen att smaken och konsistensen inte levde upp till dina förväntningar. Vi strävar efter att våra tårtor ska vara både vackra och läckra, och din feedback är viktig för oss.
Vi tar till oss av dina synpunkter och kommer att se över våra recept och tillverkningsmetoder för att förbättra kvaliteten. Vi hoppas att du kan ge oss en chans i framtiden, och vi uppskattar att du valde att fira din syster med oss.
Tveka inte att kontakta oss om du har fler frågor eller förslag!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Helt okej tårta, kom i tid. Fraktas från Tyskland!

Min flickvän som bor utomlands beställde tårtan till mig och valde en specialtårta med ett foto på oss två tillsammans som motiv.

Tårtan är ingen gräddtårta så därför fungerar det bra att den skickas från Tyskland. Dock är det inte särskilt miljövänligt och det blir också rätt dyrt.

Utseendemässigt är den formad som en rektangulär box, så inte så vacker som en vanlig tårta. Utanpå är det sockerpasta vilket blir väldigt sött, så jag valde att äta den utan. Fotot var dock väldigt bra printat och återgivet på sockerpastan i rätt färger.

Inuti såg tårtan ut, och smakade som, en rulltårta med lite lingonsmak. Jag gillar inte lingon men denna var ändå ganska god.

Fick sms från DHL om leverans mellan kl 8-17 och den kom kl 16. Så den levererades på utsatt datum.

28 maart 2021

Hej Roger,

Tack för din recension! Vi är glada att tårtan levererades i tid och att fotot blev så fint återgivet. Vi förstår att smaken och utseendet inte var helt i linje med dina förväntningar. Vi strävar efter att erbjuda unika och minnesvärda tårtor, och din feedback hjälper oss att förbättra våra produkter.

Vi tar till oss av dina synpunkter om både smaken och designen och kommer att se över hur vi kan göra dem ännu bättre i framtiden. Tack för att du valde oss för att fira ett speciellt tillfälle, och vi hoppas att du överväger att ge oss en ny chans nästa gång.

Sämsta köpupplevelsen någonstans

Sämsta köpupplevelsen någonstans. Stod utan tårta på min dotters ettårsdag! Fick Mail från dhl att de skulle leverera tårtan på måndagen efter födelsedagen, kontaktar då mintårta.se och de säger att jag fått fel info och att tårtan visst skulle komma. Den kom inte. Köp inte därifrån!!

13 februari 2021

Hej Michaela,

Vi är verkligen ledsna att höra om din upplevelse och att tårtan inte kom i tid till din dotters födelsedag. Vi förstår hur viktigt det är att ha en tårta på sådana speciella tillfällen, och det är absolut inte acceptabelt att du fått fel information om leveransen.

Vi tar detta på största allvar och kommer att se över våra processer för att förbättra vår kommunikation och service. Tack för att du delade med dig av din feedback, den är viktig för oss.

Vi hoppas att vi kan få möjlighet att rätta till detta i framtiden.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fördröjd leverans från TYSKLAND!!!

Beställt till fredag innan alla hjärtans dag får SMS om att leveransen är fast i tyskland och levereras på måndagen efter helgen. Skandal får nu fixa fram en annan allahjärtans dag present och har kastat pengar i sjön.

12 februari 2021

Hej Dan,

Vi ber om ursäkt för den fördröjda leveransen och de problem detta har orsakat för din Alla hjärtans dag. Vi förstår hur frustrerande det är när man har planerat något speciellt och det inte går som man har tänkt sig.

Vi strävar alltid efter att leverera våra tårtor i tid, men ibland kan oförutsedda situationer uppstå, särskilt med internationell frakt. Vi uppskattar din förståelse och kommer att se över detta för att förbättra våra tjänster.

Tack för att du delar med dig av din feedback.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Får chocken när jag får meddelade om…

Får chocken när jag får meddelade om att min tårta inte kommer i tid och när jag trackar min sändning ser att den befinner sig i Tyskland!!! Lusläser på hemsidan och tillslut hittar jag att tårtfan tillverkas i just Tyskland. Ett skämt! Rekommenderar INTE!

11 februari 2021

Hej Lina,

Vi ber om ursäkt för den dåliga upplevelsen du har haft med din beställning. Det är verkligen tråkigt att höra att tårtan inte kom fram i tid, och vi förstår hur frustrerande det är när man ser att en beställning är försenad.

Vi informerar om tillverkningsprocessen på vår hemsida, men vi beklagar att detta inte var tydligt nog. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen och vi kommer att ta din feedback till oss för att förbättra kommunikationen.

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av dina erfarenheter.

Uselt agerande - usel service

Beställde stor fototårta i god tid för leverans specifik dag. Samma dag som leveransen ska ske kommer meddelande från transportföretaget att leveransen är planerad två dagar _efter_ beställd och överenskommen leveransdag.

Jag hör då av mig till tårtföretaget som bekräftar detta. Tårtföretaget ber om ursäkt men kan inte förklara varför de inte kontaktade mig tidigare då de visste om att leveransen ej skulle komma fram i tid.

10 februari 2021

Hej Fredrik,

Vi ber om ursäkt för den dåliga upplevelsen och den osäkerhet som detta har orsakat. Det är oacceptabelt att du inte fick din fototårta i tid, särskilt när du hade planerat för en speciell dag. Vi förstår hur viktigt det är att kunna lita på våra leveranser.

Vi strävar alltid efter att informera våra kunder så tidigt som möjligt om eventuella förseningar, och vi beklagar att vi misslyckades med detta i ditt fall. Vi kommer att se över våra rutiner för att säkerställa att detta inte händer igen.

Tack för att du delar med dig av din feedback. Vi tar den på största allvar.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi beställde min dotters…

Vi beställde min dotters födelsedagstårta till fredag ​​men samma dag fick jag mejl om att jag inte skulle få min beställning. Jag hade anlita en fotograf för ett sektion av foton utan. De är oseriösa professionalism utan skam, jag rekommenderar det inte till någon eller de tar människors sändningar på allvar, jag hade allt förberett.
Pedimos torta de cumple de mi hija para el viernes pero el mismo día recibí correo q no voy a recibir mi pedido el mismo día, tuve contratado fotógrafo para la una sección de fotos falta de profesionalidad con sin vergüenza ,yo no la recomiendo a nadie ni toman en serio las emisiones de la gente, tuve todo preparado .

7 februari 2021

Hej Sam,

Vi är verkligen ledsna att höra om den här situationen och ber om ursäkt för det besvär som detta har orsakat dig och din dotter på hennes födelsedag. Det är oacceptabelt att din beställning inte levererades som lovat, och vi förstår hur frustrerande det kan vara, särskilt när du hade planerat allt så noggrant och även bokat en fotograf.

Vi strävar efter att erbjuda högkvalitativa tjänster och vi tar din feedback på största allvar. Vi kommer att undersöka vad som har hänt för att se till att detta inte inträffar igen.

Tack för att du delade din upplevelse med oss. Om du har några frågor eller behöver hjälp, tveka inte att kontakta oss.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Oseriösa företag som inte levererar i…

Oseriösa företag som inte levererar i tid och du riskera att förstöra din firande på grund av den. Därefter behåller de din betalning upp till 14 dagar eller mer även om du inte har fått någon tårta. Riktig oseriösa

7 februari 2021

Hej Estrella,

Vi beklagar verkligen att du har haft en dålig upplevelse med vår leverans och förstår hur frustrerande det kan vara när firandet påverkas av förseningar. Vi strävar alltid efter att leverera våra tårtor i tid, men ibland kan oförutsedda omständigheter påverka detta.

Vi vill gärna undersöka ditt ärende närmare. Om du kan skicka oss din beställningsinformation, så kan vi se över situationen och hjälpa till med en lösning.

Tack för att du delar din feedback med oss. Vi tar det på största allvar och hoppas på att få möjlighet att rätta till det.

TÅRTAN KOM INTE!!!!!
DEN SKULLE KOMMA PÅ EN FREDAG FRÅN TYSKLAND...!!!!!! SÅ JAG KAN FIRA MIN MAN DAGEN EFTER PÅ LÖRDAG!!! MIN MAN SOM SKULLE FYLLA 40 ÅR!!!! MEN TÅRTAN KOM INTE. JAG FÅR ETT SMS PÅ MÅNDAG OM ATT MIN ORDER ÄR REDO FÖR LEVERANS!!!! HEMSKT!!!! DE SOM JOBBAR PÅ DINTÅRTA.SE SKÄMDES INTE OCH BJÖD INTE ENS PÅ TÅRTAN SOM SKULLE HA LEVERERATS!!!! UTAN BAD MIG ATT INTE TA EMOT TÅRTAN FRÅN DHL ANNARS SKULLE DEBITERA MIG!!! HELT SJUKT! FYYYY PÅ ER!
JAG VÄDJAR ALLA ATT INTE BESTÄLLA FRÅN DE! DE HAR FÖRSTÖRT VÅRAN DAG!

11 januari 2021

Hej Hedeel,

Vi är verkligen ledsna att höra om din upplevelse och förstår hur besviken du måste vara, särskilt med en så viktig dag som din mans 40-årsdag. Det är aldrig vår avsikt att orsaka stress eller göra firandet mindre speciellt.
Vi strävar efter att leverera våra tårtor i tid, och det är frustrerande att höra att vi misslyckades med det denna gång. Vi tar din feedback på största allvar och vill gärna undersöka vad som gick fel.

Dit is Trustpilot