Ver wegblijven bij deze tent. Duikbrillen besteld bij divingshop,nl, bestelling 'wacht op betaling' terwijl was betaald. Proces opgestart per mail: vordering nakoming of terubetaling (5 werkdagen), in... Toon meer
Eind juli een duikvest bestelt en betaalt. Bevestiging gekregen maar daarna niets meer. Meerdere mails gestuurd maar geen reactie. Eind augustus bij bank en politie aangifte gedaan. De politie heeft h... Toon meer
IQ logbook besteld en betaald en nooit ontvangen in februari 2026 maar niks ontvangen!!!Ook geen geld terug ,contact niet te krijgen ( email, brief(postadres bestaat niet retour gekregen telefoonnumm... Toon meer
OPLICHTERS!! 2 cressi duikpakken besteld, maar nooit ontvangen. Uiteindelijk maar langs geweest in Venlo waar de eigenaar van de duikwinkel josé alles deed behalve helpen. Vanuit zijn dakraam begon hi... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Shop powered by PrestaShop
Veldenseweg 162, 5914 SW, Venlo, Nederland
- divingplanet.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Dan maar met je ellende het web op als je het niet oplost.
In oktober 10 verschillende merk artikelen bij deze firma besteld.
Na 2 weken zit de helft er niet in of is een Chinees product in plaats van het op merk en artikel besteld product.
Diversen mails gestuurd maar geen antwoord.
Aangifte van internet fraude gedaan.
Onderstaande antwoord van Jose (de eigenaar) ontvangen op mijn aangifte van internet fraude.
Maar had gewoon liever de bestelde en betaalde juiste duikspulletjes gekregen zoals aangegeven in mijn emails van oktober en november aan hem.
Maar na mijn aangifte stuurt hij als replay de onderstaande 2 regels
" Ik ben van plan om bij de Politie aangifte te doen wegens valse Politie aangifte, dat is een strafbare misdrift die zwaar gestraft wordt. U krijgt nog bericht van de Politie."
Maar ook deze belofte komt het bedrijf/persoon niet na en heb je dan echt een plaat voor je kop?
Nogmaals jammer, heel jammer dat je zo met elkaar om gaat en na al deze berichten hier niet gestopt kan worden.
Laat divingplanet.nl dus links liggen en bestel bij gerenommeerde bedrijven.
Ik wens hem heel veel jeuk en hele korte armpjes.
Nu bij Sublub de juiste spulletjes nogmaals besteld en na 2 dagen netjes fatsoenlijk verpakt binnen en het bestelde niet op voorraad zijnde artikel een 2 weekjes later.
Zo kan het dus ook.
Had ik maar hier gekeken voor ik…
Had ik maar hier gekeken voor ik bestelde. Grote oplichters. Had gelukkig met paypal betaald en mijn 300 euro na een maand en veel aandringen teruggekregen van paypal.
Oplichters!!!
Ik heb twee duikmaskers besteld bij divingshop.nl. Ik had alleen transparante besteld in plaats van zwarte, dus ik wilde ze terugsturen. Op de website stond niks over retouren dus contact opgenomen. Ik kreeg alleen een retouradres toegestuurd:
Veldenseweg 162
5914SW
Venlo
De maskers verstuurd via DHL en nu geven ze aan niks te hebben ontvangen, terwijl dit wel in de DHL app staat.
De locatie staat op naam van Jose Manuel Fernandez Bravo en Carolina Patricia Manzanas y Van Aarsen. Beiden van Spaanse afkomst.
Hartstikke nep
Hartstikke nep! Mooie gebouwd site, maar het is puur oplichterij. Waarschijnlijk ergens in Nigeria zit er een mannetje hierover te lachen!
Bestel hier niet
Bestel hier niet. De website lijkt goed te gaan met betaling en registratie. Dan komt je pakket niet en er wordt niet gereageerd op mails, berichten viade website etc. Telefoonnummer onbekend. Op google maps zie je zelfs een duikzaak maar dat zegt allemaal dus niks. Na dreiging met een deadline, aangifte, fraude melding en rechtsbijstand is mijn geld teruggestort met een automatische berichtgeving. Geen excuses, normaal bericht whatsoever. Dank aan deze website voor de dreiging tips.
Oplichters
Ik heb hier recentelijk een wetsuit besteld. Na de bestelling op DivingShop.nl, wat van diving planet is, bleef het stil. Er werd niet gereageerd op mails. Het telefoonnummer is buiten gebruik. Uiteindelijk heb ik aangifte gedaan en aangevinkt dat mijn email bekend mocht worden gemaakt. Hierdoor is het uiteindelijk toch opgelost.
Geprobeerd iets te bestellen
Geprobeerd iets te bestellen, stond in de Webshop dat de transactie was afgewezen maar het geld was wel afgeschreven. Contact opgenomen met de webshop en deze beweerd geen geld te hebben ontvangen hoewel ik de transactie bevestiging had bijgevoegd. Wil het geld niet retourneren en beweerd dat de banken de oplichters zijn. Kortom oppassen met deze shop, maar dat is ook wel duidelijk van al de andere klachten hier.
Onbeschofte oplichter
Vanwege de de slecht recensie en het oplichten van klanten heeft Divingplanet.nl zijn website veranderd naar Divingshop.nl.
Het is nog steeds hetzelfde adres:
Veldenseweg 162 5914SW Venlo.
Ik heb net als de meeste mensen een bestelling geplaatst en nooit iets ontvangen. Gelukkig kon ik via PayPal mijn geld terug krijgen.
Wel betaald, nooit geleverd, nooit reactie op e-mail
Op 27 mei bestelling gedaan bij IQshop by diving planet en betaald. Nooit geleverd. Reageren niet op chat of e-mail. Geen telefoonnummer op de website. Onbereikbaar. Nu een maand later en geen enkel bericht. Waardeloos!
Na mijn betaling wordt het doodstil
Nadat ik mijn bestelling heb geplaatst bij Divingshop en een bedrag heb overgemaakt naar een spaanse rekening wordt het wel erg stil.
na 5 dagen een mail gestuurd met de vraag wat de status is van mijn bestelling.
Omdat er niet gereageerd is op mijn mail en de status van mijn aankoop nog steedds 'in afwachting van betaling is' en tweede mail gestuurd om bestelling te annuleren en mń geld terug te vragen
OPLICHTERS!!
OPLICHTERS!!! Ik heb besteld via Diving Shop NL Online Dive Store, dit heeft hetzelfde adres als Diving planet. Ook besteld en bezorgkosten betaald. Daarna mail ontvangen dat de bezorgkosten onvoldoende waren en of ik nog bij wilde betalen. Dit wilde ik niet en verzocht om het geld terug over te maken. Nooit iets terug ontvangen.
een Nederlandse shop is nog geen garantie voor...
ook ik dacht bij een Nederlandse shop veilig te zijn van oplichting, maar nee.
ik heb een Mares Reef Shorty besteld en betaald en tot op heden nog niet geleverd en ook mijn schrijven naar de man komt geen reactie op, ook mijn belofte om aangifte te gaan doen als hij het geld niet terug stort blijft alle correspondentie uit.
dus mensen hier niet kopen !!!
telefoon nummer 077-3.526000 is niet meer in gebruik dus ook bellen kan niet ,
wel heb ik het KvK nummer gevonden 12035164 dat dit nog gewoon bestaat is een raadsel, hoeveel aangiftes moeten er zijn voordat hij geroyeerd word.
dus ik heb ook aangifte gedaan bij de politie en de hulp ingeroepen van lavg.nl eerste hulp bij online fraude , om mijn centen terug te krijgen.
OPLICHTERS
Zoals zovelen. Besteld, betaald. Niets ontvangen. Geen reactie op mails en contactformulier. Droevige oplichters.
Hier niks bestellen!!
Hier niks bestellen! Zelfde geldt voor de zustersite divingshop.nl. Wetsuit besteld en nimmer geleverd. Ook geen contact te krijgen, telefoonnummer is afgesloten en op e-mail reageren ze niet. Uiteindelijk na een maand geld teruggekregen van Paypal nadat er eerst een dispuut en daarna een claim ingelegd is. Heb aangifte gedaan van oplichting. Ben nog met hosting provider in de weer om deze websites uit de lucht te krijgen, want er blijven zich hier mensen melden.
Bestelling geplaatst op DivingShop.nl
Bestelling geplaatst op DivingShop.nl, geld overgemaakt naar spaanse rekening DivingPlanet maar niets ontvangen. Geen response op e-mails e.d. Telefoon nummer is niet actief.
oplichters!
oplichters!! Heb een boekje besteld, nooit geleverd. Contact met ze opgezocht, nooit reactie gehad. geld kwijt. Niet bestellen hier!!
Dit is inderdaad een oplichter
Dit is inderdaad een oplichter, ik heb een batterij besteld voor mijn duikcomputer en nooit enige reactie gekregen , telefonisch niet bereikbaar, Hoe kan dit nog bestaan zeg??