Na een bestelling te hebben geplaatst weken lang niks verzonden, en geen reactie op mijn vele mails. Ondertussen na een maand en meerdere mails over cancellen order, geld terug willen etc. ineens mijn... Toon meer

Goeie klantenservice, had extra betaald dat die dezelfde week binnen zou komen alleen wat dit helaas niet het geval ik had hem pas een week erna binnen. Het meisje waar ik contact mee had heeft het he... Toon meer

Ik geef 4 sterren dat na eindelijk toch alles goed is verlopen. Door mijn fout aan een verkeerd adres geleverd! Maar had het laten verwittigen dat ik gemist was. Maar daardoor geen antwoord... Toon meer

wat een scam ik heb er een gekocht en is nooid gelevert door een fout dus ik vraag geld terug krijg niet terug gewoon niet beandwoord koop hier niet het is een scam

1. Stickerfabrikant

Ben jij inmiddels ook je saaie pinpas zat? Met onze DODO Covers fleur je je pas op met een vet ontwerp in de vorm van een pinpas sticker!

3,0

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Blij met dodo covers!

Het zijn hele mooie producten en het werkt mega handig. Het maakt je pasje een stuk leuker mef een leuke dodo cover! Ik heb erg erg veel plezier van !

21 mei 2023

Antwoord van DODO Covers

Niet te vergeten met super veel liefde gemaakt! Fijn om te horen dat je er blij mee bent <3

Antwoord van DODO Covers

Hi Chayenna, wat vervelend om te horen, ik zie dit helaas nu pas, excuses! Heb je inmiddels al contact met ons opgenomen? Zo niet, stuur ons even een mailtje naar "help@dodocovers.nl" dan gaan we samen zoeken naar een oplossing. Het zou namelijk zo kunnen zijn dat jouw bestelling kwijtgeraakt is. Liefs, Sophie Xxx

Top!

Goed en fijn contact, snel geleverd, redelijke prijzen en fijne service!

1 mei 2023

Antwoord van DODO Covers

<3 Bedankt voor je feedback Floor!

NIET kopen voor telefoon hoesjes

Voor pinpas stickers zijn ze leuk maar hun hoesjes en telefoon stickers moet je gewoon niet doen. Hoesje is letterlijk de kwaliteit van een 80 cent AliExpress hoesje. En de sticker ziet er vooral goedkoop uit rond de zijkant van mijn iPhone

15 mei 2023

Antwoord van DODO Covers

Hi Kevin, thanks voor de feedback. De hoesjes die wij gebruiken zijn speciaal uitgekozen om bij de stickers te passen. Wij vonden dat als de hoesjes te 'bulky' waren, deze te veel wegnamen van de sticker designs. Wat betreft de sticker aan de zijkanten van je iPhone, het is erg belangrijk om deze goed aan te brengen met behulp van een föhn. Aangezien onze stickers onvermijdelijk 's nachts op een koud depot liggen is het zo dat de lijm tijdens de reis naar de klant kan verharden. Na het zorgvuldig verhitten met een föhn wordt deze lijm weer zacht en zal je zien dat onze stickers enorm flexibel en vormbaar zijn en dus ook mooi op de zijkanten en hoeken zal zitten.

Ik wil je nogmaals bedanken voor de feedback, ik ben van mening dat wij niet voldoende uitleg hebben gegeven. Deze informatie had jij uiteraard al moeten hebben voordat je de sticker op de telefoon aanbracht. Hiervoor wil ik graag mijn excuses aanbieden, ik zal zo snel mogelijk een plan in werking zetten om dit te verbeteren. Daarnaast zou ik ook graag de sticker(s) die jij hebt besteld opnieuw willen opsturen in de hoop je ervaring met onze telefoon stickers te verbeteren. Als je ons hier een mailtje over stuurt gaan we dat regelen! Groetjes Xxx

Leuke stickers en met 420 hele leuke…

Leuke stickers en met 420 hele leuke kortingen gekregen. Helaas liet de sticker binnen 2 weken al los aan de hoekjes.

20 april 2023

Antwoord van DODO Covers

Hee L, dit is uiteraard niet de bedoeling. Als je ons hier eventjes een mailtje over stuurt zullen we het probleem gerust met je oplossen. Als de sticker uit zichzelf loslaat sturen we uiteraard een nieuwe op. Wel leuk om te lezen dat je de stickers leuk vindt. Hoop van je te horen op de mail Xxx

Oke maar het ziet er leuker uit dan dat…

Oke maar het ziet er leuker uit dan dat het is vind ik en het is een plak zooi om eraf te halen

20 april 2023

Antwoord van DODO Covers

Hi Lomax, wat jammer om te horen dat je niet super tevreden was met onze stickers. Als we nog iets voor jou kunnen betekenen waardoor je wel blij zou zijn met onze service kan je ons altijd een mailtje sturen. De plakzooi kan grotendeels voorkomen worden door de stickers eerst goed te föhnen zoals in onze tutorial te zien is.

Bedankt voor je eerlijke feedback Xxx

Beste pinpas winkel

Is gewoon een hele goede winkel en zeer betrouwbare verzending en hele leuk en coole onwerp ideë

3 april 2023

Antwoord van DODO Covers

Hi Jovanni, super bedankt voor de leuke reactie! Ik hoop dat ik je in de toekomst nog eens langs zie komen! xxx

Top service

Top service supper snel reactie
Als er iets mis is gaan ze gelijk achter aan

26 maart 2023

Antwoord van DODO Covers

Heel leuk om te horen dit, super bedankt voor je feedback!! xx

Super leuk en cute!

Super leuke mailtjes en leuke deals, makkelijke website met leuke kleurtjes.
Eindelijk een website die niet zi standaard is! Lekker gewoon hoe jongeren met elkaar praten, zo staat het op de website.

26 maart 2023

Antwoord van DODO Covers

Wat een ontzettend leuke review. Dankjewel Zarah, hier doen we het voor! Er komen binnenkort nog veel meer toffe dingen aan, dus ik hoop dat we je daar ook blij mee kunnen maken ;) Maak er een mooi weekend van!

Ik heb 2 euro extra betaald zodat het…

Ik heb 2 euro extra betaald zodat het sneller bezorgd zou worden en het komt alsnog later

21 maart 2023

Antwoord van DODO Covers

Hi Ruben, als je ons hier even een mailtje over stuurt met jouw bestelnummer lossen we dit, zoals in eerdere reviews ook al te lezen is gewoon op door het bedrag terug te storten. Ik hoop dat je begrijpt dat wij er niks aan kunnen doen als PostNL zich niet aan hun beloofde levertijd houdt. Hoop van je te horen <3

Heel goed!

Heel goed! Ik had een foutje gemaakt met mijn postcode, ik had een mail gestuurd en DoDo Covers en ze hebbben het gewoon geregeld. De cover paste ook goed op mijn pinpas! Heel leuk💕

20 maart 2023

Antwoord van DODO Covers

Hi Mirthe, tuurlijk lossen we dat gewoon op <3 fijn om te horen dat je blij bent met je covers :D

👍🏼❤️

het was er binnen 4 dagen, is heel makkelijk te plakken en erg mooi resultaat!!

19 maart 2023

Hi Esmee, thanks voor de review, we waarderen de support <3

Aanrader!

Ze waren ontzettend lief, heb een fijne samenwerking met dodo covers gehad!! Ik raad zeker aan om wat te bestellen, super vriendelijk!! 💕💕

19 maart 2023

Antwoord van DODO Covers

Leuk dat je nog eventjes een review achterlaat. Was leuk om met je samen te kunnen werken Britt!!

Prima bedrijf

Mijn bestelling was later geleverd , ondanks betaald voor snelle verzending. Netjes opgelost door het bedrijf. Bedankt! :)

25 maart 2023

Antwoord van DODO Covers

Hi Gilani, bedankt voor de review. Ben blij dat we het samen netjes hebben kunnen oplossen xx

Kapot product gekregen

Krijg sticker volledig gemold binnen. 😠

14 maart 2023

Antwoord van DODO Covers

Hi Mohammed, wat vervelend om te horen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, het kan wel eens voorkomen dat onze bestelling in de handen van PostNL kapotgaan/kwijtraken of beschadigen.
Ik heb jouw bestelling meteen opnieuw ingepakt, deze gaat vandaag mee met de spoedpost. Ik zal je hier uiteraard ook nog even een mailtje over sturen. Excuses voor het ongemak!

Ik heb me pakketje nog steeds niet…

Ik heb me pakketje nog steeds niet binnen gekregen

19 februari 2023

Antwoord van DODO Covers

Hi Melis, dat is uiteraard niet de bedoeling! Zou je ons een bericht kunnen sturen via Instagram DM of per e-mail op help@dodocovers.nl? Dan lossen we dit direct op!! xx

EDIT: Hi Melis, ik heb jouw bestelling vorige week vrijdag direct opnieuw verstuurd met de spoedpost (24 uur levering) en heb jou hier wederom over gemaild. Hopelijk is hij deze keer wel aangekomen. Mocht je dit zien, hoop ik dat je even een mailtje stuurt om te laten weten of je 'm hebt xx

Ik heb nu 3x besteld en heb er nuks…

Ik heb nu 3x besteld en heb er nuks tegen fijne producten en fijne uitleg

19 februari 2023

Antwoord van DODO Covers

Hee Meike, thanks voor je review, we waarderen je support heel erg!! xxx