Na een bestelling te hebben geplaatst weken lang niks verzonden, en geen reactie op mijn vele mails. Ondertussen na een maand en meerdere mails over cancellen order, geld terug willen etc. ineens mijn... Toon meer

Goeie klantenservice, had extra betaald dat die dezelfde week binnen zou komen alleen wat dit helaas niet het geval ik had hem pas een week erna binnen. Het meisje waar ik contact mee had heeft het he... Toon meer

Ik geef 4 sterren dat na eindelijk toch alles goed is verlopen. Door mijn fout aan een verkeerd adres geleverd! Maar had het laten verwittigen dat ik gemist was. Maar daardoor geen antwoord... Toon meer

wat een scam ik heb er een gekocht en is nooid gelevert door een fout dus ik vraag geld terug krijg niet terug gewoon niet beandwoord koop hier niet het is een scam

1. Stickerfabrikant

Ben jij inmiddels ook je saaie pinpas zat? Met onze DODO Covers fleur je je pas op met een vet ontwerp in de vorm van een pinpas sticker!

3,0

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Het woord snel en vertrouwelijk op…

Het woord snel en vertrouwelijk op gestuurd naar je adress binnen no time heel blij met hun service

19 februari 2023

Antwoord van DODO Covers

Super review dit Ronaldo, dit lezen maakt mijn dag... Maak er een mooi weekend van!

x Sarah van DODO Covers

snelle levering

Het was een snelle levering en het is een fijn product

27 januari 2023

Antwoord van DODO Covers

Heel leuk om te horen dit Demi, thanks voor het delen!! :)))

Verliefd❤️

Heel leuk wat jullie doen! Zag het op tiktok en had het gelijk besteld, even wat miscommunicaties over de bezorg datum maar toen ik het binnen kreeg gelijk geplakt! Ik werd verliefd op mijn pinpas… kusjes💗

24 januari 2023

Hi Yvanna,

Nawh, thank youu! Sorry voor de miscommunicatie, ook wij maken soms helaas een foutje... ik hoop dat je er blij mee bent en hoor het van je wanneer je van design wilt switchen! :)

Groetjes,

Sarah van DODO Covers <3

Top!

Ik had de foto er verkeerd op gezet
En ik heb binnen de 5 dagen een nieuwe (gratis) gekregen

24 januari 2023

Hi JEFFA,

Een foutje kan zelfs de beste overkomen, DODO tot uw dienst! :)

Geniet van je weekend! Groetjes, Sarah

Super leuk en was snel binnen

Goede service en was super snel binnen! En een super leuk product

23 januari 2023

Antwoord van DODO Covers

Super review dit Tessa, dit lezen maakt mijn dag... Maak er een mooi weekend van!

x Sarah van DODO Covers

perfect

goede kwaliteit, gevraagd of hij op donderdag (4 dagen naar bestellen) kon komen ivm verjaardag. kwam al de dag na de bestelling. top service!

16 januari 2023

Hi Fleur,

Ik ben zelf ook altijd last-minute van cadeautjes... Vandaar dat ik hem zo snel mogelijk je kant op heb gestuurd, hopelijk heeft de jarige er van genoten! x

Groetjes,

Sarah van DODO Covers

Hele fijne ervaring gehad

Hele fijne ervaring gehad, was snel binnen en blijft goed zitten, raad het 100% aan!

4 januari 2023

Hi Selina,

Thanks dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten en genietos om te horen dat je tevreden bent met je bestelling en DODO!

Veel plezier er mee, mocht je een keer van design willen switchen staan we voor je klaar! Voor nu fijn weekend! :)

Groetjes
Sarah van DODO Covers

het is het niet waard. geld verspilt.

ik heb een dodo cover besteld die ik zelf heb uitgekozen. een eigen foto dus. er stond iemand op de foto. ik heb op de website de foto perfect geknipt zodat hij op de pinpas past. toen ik de sticker kreeg was de bijna de helft van de foto afgeknipt. alsof de foto toch te groot was. nu is de helft van het hoofd van de persoon op de foto weg en ziet het er niet uit. ook is de sticker te klein en kan je de randen en hoekjes van mijn pinpas er naast zien. ondanks dat ze wel wisten van welke bank mijn pinpas is en hoe groot hij is. verder is de kwaliteit van de sticker ook niet heel goed en vind ik het niet tien euro waard. het duurde ook zestien dagen voordat het er was.

9 december 2022

Antwoord van DODO Covers

Hi A. wat vervelend om te horen dat je niet helemaal blij bent met hoe jouw sticker uiteindelijk geleverd is. Ik heb even gekeken wat jouw design was aangezien ik dacht dat er wellicht iets mis was gegaan. Je hebt echter een lage kwaliteit vierkante google foto gebruikt. Wij kunnen van een lage kwaliteit foto geen mooie sticker maken. Ook kunnen wij van een vierkant geen rechthoek maken, (hij was niet perfect geknipt). Desondanks zou ik maar al te graag een passende oplossing met je bespreken. Ik verzoek je daarom om eventjes contact op te nemen met ons via de mail. Ik kan bijvoorbeeld dezelfde foto in hoge kwaliteit voor je proberen te vinden en jouw sticker opnieuw maken.

Ik had een bestelling gedaan maar die…

Ik had een bestelling gedaan maar die was zoek geraakt door de PostNL! Dodo covers geïnformeerd en direct nieuwe toegestuurd gekregen! Top

27 december 2022

Antwoord van DODO Covers

Hey Dennie, helaas gebeurd dit de laatste tijd wel vaker! Natuurlijk doen wij er altijd alles aan om het netjes op te lossen. Thanks voor de review <3 waardeer het enorm.

iedereen blij met de pinpas covers

iedereen blij met de pinpas covers
snelle reactie bij vragen

5 januari 2023

Antwoord van DODO Covers

Hey, super bedankt voor de lieve reactie <3 Leuk om te horen dat iedereen er blij mee was!

Er zijn hele leuke stickers

Er zijn hele leuke stickers, en je kan er gewoon nog steeds mee betalen

5 december 2022

Antwoord van DODO Covers

Hey Soph, thanks voor de review! Ik ben super blij dat je ze leuk vindt!

Heel erg goed!!

Heel erg goeddd! Zeker aan te raden! Ben er heel blij mee!

30 november 2022

Hi Tatjana,
Dankjewel voor de lieve woorden. Leuk om te horen dat je er blij mee bent!

Leuk produkt

Leuk produkt, snelle levering.

10 november 2022

Antwoord van DODO Covers

Hey Hellen, bedankt voor de leuke reactie! Super tof om te horen dat je blij bent met jouw DODO Cover en hopelijk tot snel! X Claire

De producten die je besteld zijn goede…

De producten die je besteld zijn goede kwaliteit maar alleen de bezorgtijd was wel lang

18 november 2022

Antwoord van DODO Covers

Hey Jayden, bedankt voor de reactie! Fijn om te horen dat je blij bent met de kwaliteit van de sticker. Allereerst excuses voor de lange levertijd, er waren intern een aantal probleempjes die wij op moesten lossen waardoor het met de grote hoeveelheid orders ineens allemaal heel krap werd. Wij doen er alles aan om dit in de toekomst soepeler te laten verlopen! X Claire

Prima

Leuke stickers en blijven goed zitten op je pinpas. De verzending duurde wel veel langer dan aangegeven.

28 oktober 2022

Antwoord van DODO Covers

Hey Isabelle, bedankt voor de reactie! Fijn om te horen dat je blij bent met de kwaliteit van de sticker. Allereerst excuses voor de lange levertijd, er waren intern een aantal probleempjes die wij op moesten lossen waardoor het met de grote hoeveelheid orders ineens allemaal heel krap werd. Wij doen er alles aan om dit in de toekomst soepeler te laten verlopen! X Claire