Domingo Reviews

TrustScore 1.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bestilte billader fikk feil 2 ganger , kom riktig til slutt men denne virket 4-5 ganger så kuttet den ut og dekslet løsnet, så dette er kinaprodukt på sitt dårligste, prøvd lenge for å få kontakt men... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ikke kjøp NOE fra dette firmaet. Jeg kjøpte en billader. Den jeg fikk var av en helt annen kvalitet enn den jeg bestilte. Ble enig med Dominga A/S om retur og ny leader. Returnerte laderen til... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Domingo eller Husogheim bør man holde seg unna. De gir uriktige opplysninger og forsikrer om at varen er like rundt hjørnet. Jeg har i endel tilfeller hatt kontakt med dem, og også bedt om å heve kjøp... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Styr unna!! Dårligste nettbutikken jeg har vært borti, både norsk og utenlandsk. La inn bestilling 02.10.23 (#2421), har fortsatt ikke mottatt varer. Påstår det er sendt, men har aldri mottatt verken... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. E-commerceservice

Geschreven door het bedrijf

Domingo tibyr titusenvis av produkter tkil konkurransedyktige priser! Finner du det samme produktet billigere andre steder; matcher vi prisen!

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

6 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Scam

useriøs butikk som tar betalt for varer de ikke har. bruker usaklig lang tid på respons på kundeservice, dersom de responderer i det hele tatt. 0/10 would not use again.

13 december 2023

Antwoord van Domingo

Normalt så skal lagersaldo som står oppført i vår butikk gjelde. ta kontakt med kundeservice så hjelper de deg.

Elendig service

Elendig service, elendige produkter, blir ikke sendt og håpløs på retur

14 november 2023

Antwoord van Domingo

Det virkrker som at du har mottatt varene dersom du synes det var håpløst å returnere. Våre retningslinjer for retur står oppført under våre kjøpsbetingelser

Hei Domingo

Hei Domingo
Den ene stjerna jeg gir dere er for veldig sein levering.
Jeg kan også nevne at det var veldig vanskelig å få kontakt med dere, da dere svarte ble det gitt leveringstidspunkt for varene, men disse ble ikke overholdt. Jeg hadde gitt opp å få varene som jeg bestilte,så overaskelsen var stor da varene ble levert på døren.
Dere har et stort forbedringspotensiale når det gjelder levering og kommunikasjon.
Hilsen Jan Harald Stenberg

16 november 2023

Antwoord van Domingo

Hei Jan Harald, Takk for at du gir oss tilbakemelding. Håper du kan gi noen stjerner for produktet også. God Jul!

Really bad customer care

Really bad customer care, they failed to deliver the bed I payed for, then claimed it "got lost in the mail", then refused to refund for more than 2 months. Avoid at all cost.

5 november 2023

Antwoord van Domingo

håper alt har ordnet seg

Veldig lang leveringstid!

Veldig lang leveringstid!! Bordet er en katastrofe! Bordplata er helt buet som en båt og malinga er kasta på hist og pist. Går ikke å vaske bort flekker og frontene på skuffene fliser seg! Hadde vært fint med et bord som ikke er feilvare!!!!

7 november 2023

Antwoord van Domingo

Det er viktig å ta kontakt med kundeservice straks du mottar og oppdager en feil på produktet slik at vi kan få mullighet til og rette opp feilen.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hold dere unna denne nettbutikken.

Domingo.no er helt ubrukelig til nettshopping.
I midten av september bestilte jeg skoskap derfra. Pengene ble trukket fra konto. Siden har jeg ikke hørt noe som helst - nå to og en halv måned senere.
Har forsøkt å få kontakt via chat. Får bare svar at varen er på vei. Får ikke oppgitt noe sendingsnummer slik at jeg kan spire pakken. Har forsøkt å,maile, men får den i bare i retur. Har forsøkt å ringe kundeservice, men kommer bare til en telefonsvarer der de snakker spansk. Har forsøkt å legge igjen beskjed om at de må kontakte meg - ikke hørt en dritt.
Dette er jo ren svindel
Ikke får jeg varen, ikke får jeg kontakt, og pengene er tapt.

22 november 2023

Antwoord van Domingo

Hva som har skjedd i ditt tilfelle har jeg vanskelig for og kunne se siden vi ikke har noe info om hvilken kunde dette dreier seg om. Vi hjelper hele tiden med å gjøre våre kunde fornøyd med handelen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Useriøs nettbutikk hold folk unne !!!

Useriøs nettbutikk hold folk unne !!!
Får ikke svar på chat, sms, e-post, oppringing til kundeservice. jeg vil kansellere ordren jeg bestilte ,22.10.2023 og få pengene tilbakebetalt men er ikke mulig å få kontakt med noen for å få kansellert. jeg ringer nesten hver 3 dager og sende email , og de svarer bare automatik svar, veldig useriøs butikk .

20 november 2023

Antwoord van Domingo

Kontakter du oss Mandag til Fredag mellom Kl:09:00-15:00på Chat så vil du få hjelp av kundeservice

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ikke seriøst- kanskje retning svindel

Bestilte/betalte og fikk bekreftet bestillingen av en bensindrevet vannpumpe. Dette skjedde 30.8- etter 2 uker purret jeg med å sende mail som jeg aldri fikk svar på. Ringte og fikk vite at den lå på lager i Oslo og de skulle så hurtig som mulig få den tilsendt. ytterligere 2 ukerr og jeg ringte igjen og fikk samme svar. Så sendte jeg en mail hvor jeg stilte spørsmål om seriøsheten til seskapet og fikk mailsvar tilbake om hva jeg mente om dette. Vi ble enig om at om ikke pumpen kom i løpet av 1 uke - så avbestilte jeg den. Fikk faktisk mail etter en uke at de ikke kunne levere og at pengene vil bli returnert - dette har ikke skjedde nå etter 4 uker- så hvor seriøst er dette!!

22.12
"håper det har ordnet seg for meg" -NIE det er ikke noe som har blitt ordnet - Dere har fortsatt mine penger - i 5 måneder

31 augustus 2023

Antwoord van Domingo

Jeg håper det hele har ordnet seg for deg nå

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Useriøs nettbutikk som svindler kundene

Får ikke svar på chat, sms, e-post, oppringing til kundeservice. Ønsker å kansellere ordren jeg bestilte 4.11.23, og få pengene tilbakebetalt men er ikke mulig å få kontakt med noen for å få kansellert. Styr for all del unna denne nettbutikken. Opplever ikke dette som et seriøst firma.

16 november 2023

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det verste som finnes på nettet

Jeg bestilte en servant den 13.oktober, nå er den 13.november og jeg har fortsatt ikke fått varen. Det er ikke mulig å sende epost, den kommer bare i retur. Dem har stengt av telefonen så det er ikke mulig å ringe. Ingen respons på chat. Det er det verste jeg noen gang har opplevd. Hvordan får jeg pengene mine tilbake? Kan ikke gjøre noe annet enn å anmelde det til politiet.

Oppdatering:

Etter jeg skrev her så kom det plutselig melding om sporingsnummer. 10dager senere kom servanten i en eske fra VidaXL. Og med feil servant. Jeg bestilte matt men denne var slett ikke matt. Jeg tok bilder og tok kontakt med Domingo igjen men dem påstår at den skulle være matt. Jeg fant fram akkurat den vasken hos VidaXL bare for 300kr mindre enn det jeg hadde betalt. Tok et nytt bilde med noe som var matt i lag med servanten og skreiv at jeg fant vasken hos VidaXL og at det sto til og med på esken. Etterpå ble det stilt igjen.

13 november 2023

Antwoord van Domingo

Vi leverer det som blir bestilt av våre kunder. Selvfølgelig vil det altid være noen som mener at varen ikke er som forventet. Din sak kan jeg ikke få sjekket siden du fremstår som annonym her på trustpilot

Måtte vente 2,5 måneder på varen

Måtte vente 2,5 måneder på varen. Måtte purre mange mange ganger. Da varen kom var det skade på den. Kjøper ikke varer her igjen!

1 november 2023

Antwoord van Domingo

Synd å høre. Dersom varen er skadet under transport så må det meldes fra til transportør umiddelbart

Elendig service og kommunikasjonr

Elendig service og kommunikasjon. De gir inntrykk av at de har varer på lager, realiteten er at de bestiller varer fortløpende fra andre leverandører. Så den leveringstiden på 7-10 dager er bare løgn!!!

31 oktober 2023

Antwoord van Domingo

Vi har mange produkter i vårt sortimang og det er ikke unaturlig at vi dessvere kan gå tom på lager for enkelte produkter og da får lengre leveringstid enn lovet. Det er beklagelig men vi forsøker å rette opp slike situasjoner

Ikke bestill herfra!

Bestilt varer. Penger trukket med en gang selvfølgelig. Ikke mottatt bekreftelse på bestilling. Kontakter de på mail og chat. Mail kommer ikke gjennom. Svarer på chat etter 1 uke at det har skjedd noe galt ift bestilling, men skal legge denne til utsending. Ytterligere 14 dager går. Kontaktes på nytt, får beskjed om at det på nytt har skjedd en feil, men at de skal sende denne omgående. Fortsatt ikke fått bekreftelse på kjøp, eller at varen er sendt.

Em av de mest useriøse nettsidene jeg har vært borti.

6 oktober 2023

Antwoord van Domingo

Vi arbeider hele tiden for at våre kunder skal få en god opplevelse. Ordrebekreftelse blir sendt ut automatisk fra vårt system så snart som det gjennomføres en bestilling. Det betinger at all informasjon er fylt ut korrekt. Dersom ikke ordrbekreftelse er mottatt kan det skyldes spam filter på egen maskin. Ta gjerne kontakt med kundeservice dersom det er noen spørsmål. Vennlig hilsen Domingo-Teamet

Elendig

Elendig. Dårlig informasjon. Treg levering. Dårlig kundeservice

26 oktober 2023

Antwoord van Domingo

Vi takker for din tilbakemelding og vil jobbe med å bli bedre på dette

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det tar veldig lang før en får varene

Det tar veldig lang før en får varene. Det er dårkig kommunikasjon. Må purre selv for å få info og tingene levert

11 oktober 2023

Antwoord van Domingo

Leveringstiden og kommunikasjon er noe av det vi fokuserer på. Takk for tilbakemeldingen. Mvh. Domingo-Teamet

Dit is Trustpilot