Bestilte billader fikk feil 2 ganger , kom riktig til slutt men denne virket 4-5 ganger så kuttet den ut og dekslet løsnet, så dette er kinaprodukt på sitt dårligste, prøvd lenge for å få kontakt men... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Ikke kjøp NOE fra dette firmaet. Jeg kjøpte en billader. Den jeg fikk var av en helt annen kvalitet enn den jeg bestilte. Ble enig med Dominga A/S om retur og ny leader. Returnerte laderen til... Toon meer
Domingo eller Husogheim bør man holde seg unna. De gir uriktige opplysninger og forsikrer om at varen er like rundt hjørnet. Jeg har i endel tilfeller hatt kontakt med dem, og også bedt om å heve kjøp... Toon meer
Styr unna!! Dårligste nettbutikken jeg har vært borti, både norsk og utenlandsk. La inn bestilling 02.10.23 (#2421), har fortsatt ikke mottatt varer. Påstår det er sendt, men har aldri mottatt verken... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Domingo tibyr titusenvis av produkter tkil konkurransedyktige priser! Finner du det samme produktet billigere andre steder; matcher vi prisen!
Contactgegevens
Nytorvet 1, 455, Farsund, Noorwegen
- steinar@domingo.no
- domingo.no
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Mensen keken ook naar
Ble forespeilet 5-10 dagers…
Ble forespeilet 5-10 dagers leveringstid. Mottok ikke varen før godt over 1 måned, etter en drøss med purringer fra meg

Antwoord van Domingo
Useriøst firma og håpløs kundeservice
Useriøst firma og håpløs kundeservice. Styr unna Domingo.no! Jeg bestilte varer medio september og fikk til slutt grytesettet, men ikke salongbordet jeg hadde betalt for. Jeg har ringt flere ganger og kommer bare på en svarer. Jeg har forsøkt chat også uten hell. Nå til sist har jeg sendt dem en mail, men den går ikke gjennom. Jeg mottar følgene melding:
A message that you sent could not be delivered to one or more of its
recipients. This is a permanent error. The following address(es) failed:
all hosts for 'domingo.no' have been failing for a long time and were last tried after this message arrived

Antwoord van Domingo
Dette var en stor skuffelse..Tok 5 uker…
Dette var en stor skuffelse..Tok 5 uker fra jeg bestilte til varen kom..INGEN beskjeder underveis hvorfor det tok tid,jeg måtte ta kontakt selv hele veien ingen som svarer på telefon og KUN korte og upresise svar på chat..Når endelig varen kom var den dårlig pakket inn så det var riper på den ene sideveggene ( konsollbord bestilt ) og det var levert med ett feil bein..Har prøvd og få kontakt men INGEN som svarer verken på mail,chat eller telefon så ganske oppgitt og møkka lei hele opplegget...Kommer ALDRI til og handle med dette firmaet igjen...

Antwoord van Domingo
8/9 ukers leverings tid og ekstrem…
8/9 ukers leverings tid og ekstrem dårlig oppfølging.

Antwoord van Domingo
Fortjener ikke en stjerne engang!
Fortjener ikke en stjerne engang!. Jeg bestilte en hårføner for 6 uker siden. Står på nettsiden at varene sendes samme dag. Etter utallige forsøk på å nå frem til kundeservice har jeg nå klaget saken inn til DNB for å få refundert pengene mine og også forbrukerrådet. Bestilt varen på nytt fra ett seriøst firma!! STYR UNNA!!!!

Liten til ingen respons
Skjedde lite og ingenting i 2 uker etter bestilling. Da eg etter flere eposter til slutt sa eg ville heve kjøpet, ja da kom sporingsnr rett etterpå. Ifølge siden hadde de over 10 på lager ved bestilling.

Antwoord van Domingo
Jeg bestilte et konsollbord i slutten…
Jeg bestilte et konsollbord i slutten av august. Fikk det ikke. Ringte det nr som stod på kundeservice. Snakket m en mann som ikke kunne hjelpe meg. Sendte også e-post fikk aldri svar. Nå i okt chattet jeg og fikk til svar at bordet var sendt men kom i retur da «merkelappen» hadde falt av. Nå har jeg fått bordet, men å få montert det var et problem da skruehullene ikke passet og måtte utvides. Bordet er fint det, men alt i alt er jeg ikke fornøyd. Hilsen fra en litt skuffet Bjørg

Tok 1mnd før pakken vart sendt
Tok 1mnd før pakken vart sendt, hadde da etterspurt pakken fleire ganger. Når pakken kom var det berre 1 nattbord, ikkje 2 som det stod det skulle være. Har prøvd å teke kontakt igjen og sagt det, men får ikkje svar
Har kontakta kundeservice, men tek kjempelenge tid før dei svarar, og dei skulle sjekke noke som har gått øve ei veka og enda ikkje noke svar

Dårlig service.
Bestilte varen 25/8. Å måtte betale med det samme. Har pr idag enda ikke mottatt bestillingen min, ca 8 uke siden bestiling. Det står på nettsiden att de har det på lager. Har vært i kontakt med de flere ganger, blir sendt snart er svare. Er visstnok på tur nå etter melding fra posten 🤞🤞

Dårlig service
Dårlig service, dårlig kontakt, dårlig levering. Dårlig kvalitet
Styr unna. Du angrer 100% dersom du handler hos Domingo.

Antwoord van Domingo
Har ikke fått varene jeg bestilte eller…
Har ikke fått varene jeg bestilte eller noe beskjed på 3 uker. Aldri mer

Tragisk kundeservice
Varene skulle komme innen 2 uker, Kom omsider etter nærmere 5 uker. Svarer ikke på telefon eller mail - kun på chat etter flere dager.

Antwoord van Domingo
Veeeldig lang leveringstid på…
Veeeldig lang leveringstid på vedstativ, stadig lovnader om at det skulle komme i slutten av uka.

Bestill aldri noe her.
Bestilte to små bord, hørte ikke noe på noen uker, purret og fikk beskjed om forsinkelser. Skulle imidlertid få bestillingen om en ukes tid. Ikke noe skjedde. Etter nesten 2 mnd sa jeg at de heller fikk tilbakebetale meg det jeg hadde betalt. Det skulle de. Ikke noe skjedde så jeg purra og fikk beskjed om at pengene skulle komme. Plutselig fikk jeg Mail om at bordene var på vei. Bordene kom, men det ene bordet hadde en stygg skade på kanten, som de tydeligvis hadde forsøkt å reparere.
Jeg orka ikke gjøre noe mer med dette. Det er jo dumt, og de kan fortsette med sitt useriøse firma!!

Svindel
Svindel. De leverer ikke varen.
Ikke mulig å få kontakt med de.
Samme eiere har blitt anmeldt for svindel i annen nettbutikk.
Styr unna.

scam
scam, don't use.
I ordered an item a month ago at the cost of 1400NOK. Domingo have not shipped the item yet (despite it being promised next day shipping) and are refusing to cancel the order or issue a refund.

Horrible Experience
I ordered a table on the website. They told me it would be shipped the same day I ordered, but I did not receive it until 2.5 months later. I had to call and contact them many times to remind them about my product. I definitely thought I was getting scammed, but eventually received the order from a completely different company than Domingo. Overall it was a horrible experience and I would never use Domingo again. They mislead me.

Antwoord van Domingo
Tok ekstrem lang tid før varene ble…
Tok ekstrem lang tid før varene ble levert, og alle varene ble ikke lever i samsvar med bestillingen. Har påpekt dette, men ikke fått svar hva dere vil gjøre med det. Dårlig levert og dårlig oppfølging.

Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.