Jammer maar als je al bijna 3 weken op je bestelling wacht ga ik hier echt nooit weer bestellen. Ik hoop toch echt dat ik mijn tas voor onze vakantie ga ontvangen.
Vanwege de negatieve reviews twijfelde ik om te bestellen, maar toch mijn bestelling geplaatst met als betaalmethode Klarna. Binnen 3 dagen - voor de geplande datum - had ik mijn bestelde UGG kindersc... Toon meer
2 Osprey Daylight plus rugzakken bij dit bedrijf besteld, omdat zij de rugzakken goedkoop konden leveren. Ik had nog niet eerder via dit bedrijf een bestelling geplaatst. Na bestelling een bevestigin... Toon meer
Uitstekende ervaring: snelle levering en perfecte verpakking! Ik wil graag mijn grote tevredenheid uiten over mijn recente bestelling. De hele ervaring was van begin tot eind uitstekend. Het pa... Toon meer
Dressinn is a one-stop shop for the best deals on branded clothing, shoes and accessories. At Dressinn the lowest prices are guaranteed, and men, women and children can find stylish items from brands such as Superdry, Levi’s, Wrangler, Hugo Boss, Lacoste and Pepe Jeans. With hundreds of styles of dresses, jeans, shirts, shoes and children’s clothes, Dressinn has something for everyone – and all at the best price possible – through the site’s exclusive offers, outlet sales, model sales and flash offers. Dressinn is one of the 18 stores specialized in sports within the Tradeinn group, with over 2.5 Mio legitimate products in a HQ storage of 30.000m2 and over 10.000 trusted brands available to ship to 180 countries around the world.
Calle Pirineus 9, 17460, Celrà, Spanje
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 99% van zijn negatieve reviews beantwoord
Best price, fast delivery! Do not hesitate buying here

Bijzonder slechte ervaring.
3-tal producten besteld. Allen tijdens het bestelproces op voorraad + levering binnen 3-5 dagen.
Er werd binnen deze aangeven tijd NIETS bezorgd!
na informeren per mail een bericht dat alle producten waren vertraagd met onbekende tijd ..... )
Onbetrouwbaar verkoper, nooit meer DressInn!!

Antwoord van Dressinn
Prima, goede prijs, snel verzonden.

Antwoord van Dressinn
Schoenen besteld op 11 maart. Bestelnr 67155582.
Toen stond er bij de updates "levering 10 tot 14 dgn later".
Eind maart zag ik in de update staan "vertraging; levering 6 april".
Nu-6 april- kijk ik weer in de updates en zie ik tot mijn ergernis bij status nog steeds " onderweg naar ons verzendcentrum" staan.
En de leveringsdatum is wederom opgeschoven, naar 10 - 16 april. Bijzonder en bizar, dat het blijkbaar onmogelijk is om een bestelling vanuit Spanje -dus gewoon een EU land _ naar Nederland te krijgen.
Benieuwd of ook ik een nietszeggend AI-geautomatiseerd antwoord op dit schrijven krijg...
Dit was mijn 1e en laatste bestelling bij dit bedrijf.

Perfecte Kwaliteit Adidas Broeken
de levering duurt wat lang maar het is veel goedkoper dan bij Adidas zelf

Antwoord van Dressinn
Goeie prijzen en betrouwbaar. Duurt soms wat langer maar wordt altijd geleverd!

Antwoord van Dressinn
Goed bestelproces, snelle levering, scherpe prijs.

Antwoord van Dressinn
Mijn schoonzoon had als verrassing een zonnebril voor mij besteld. Nu hebben wij helaas een verkeerde zonnebril ontvangen. Nadat wij hier melding van hebben gemaakt kregen wij het verzoek een aantal foto’s van de geleverde zonnebril te maken en deze door te sturen. Wij zouden dan na een paar dagen een antwoord ontvangen. Tussentijds nog een keer gemaild maar tot op heden geen enkele reactie meer mogen ontvangen. Zeer teleurgesteld in dit bedrijf. Wij raden dan ook niemand aan om bij dit bedrijf iets te bestellen.

Antwoord van Dressinn
Op 8 maart schoenen besteld. Ze werden tussen 11 en 15 maart geleverd stond in hun mail. Nu zijn we 18 maart en nog steeds geen schoenen.

Antwoord van Dressinn
14 februari sportschoenen besteld,zouden geleverd worden tussen 20 en 23 febr, toen weer 25 tot 2 maart en nu weer tussen 3 en 7 maart, begin me af te vragen wanneer ze komen.

Antwoord van Dressinn
Alles goed gegaan mooie schoenen snel in huis top

Antwoord van Dressinn
Vreselijk afhandeling van retourzending...Wordt van kastje naar de muur gestuurd zonder enige oplossing.Eindeloos afwachten op afhandeling Dit bedrijf heeft slechte klantenservice,voor mij nooit meer.Ps..zelfs 1 ster is teveel.

Antwoord van Dressinn
Sportschoenen besteld bij deze winkel in Spanje, veel goedkoper dan in Nederland, ook met de verzendkosten erbij. Weekje levertijd, dat dan weer wel. Wachtend op mijn 2e bestelling.

Antwoord van Dressinn
Ik begrijp echt niet waarom Tradeinn en haar vele merken/websites zoals Dressinn, naast negatieve ook positieve reviews krijgen op Trustpilot. Sommigen vinden het blijkbaar een knappe prestatie om iets in meer dan 4 tot 8 weken tijd vanuit Spanje in Nederland te laten bezorgen. Mijn ervaring was een drama en er is nog steeds niets geleverd en evenmin geven ze gehoor aan de opdracht tot terugstorting van het betaalde bedrag.
Op 7 december bij Dressinn een broek besteld. Op 21 december stond de verzending naar het afhaalpunt nog steeds in dezelfde status. Via de website en het contactformulier beklag gedaan. Blijkt dat er geen mensen aan te pas komen maar alleen een AI chatbot, die excuses blijft aanbieden en dezelfde onwerkbare vervolgstap blijft voorstellen.
Dus via Google Gemini e-mail adressen achterhaald want die staan niet op de website, telefoonnummers ook niet. Vervolgens mailverkeer en nu hebben ze zelfs 10 tot 15 werkdagen nodig om bij DPD uit te zoeken waar het pakket is zoekgeraakt. Het is een kerstcadeau voor mijn kleinzoon, dat heel misschien eind januari ergens opduikt. Twee maanden na bestelling of misschien nog wel later, of helemaal niet. En van het verzoek om dan maar het geld terug te storten trekken ze zich bij Tradeinn ook niets aan.
Eindelijk op 16 januari mijn geld teruggestort gekregen. Anderhalve maand na bestelling. Nooit meer iets van een van de TradeInn merken.

Antwoord van Dressinn
Heb contact gehad 4x dat ik een retourformulier wil. Maar krijg geen gehoor. Slechte service

Antwoord van Dressinn
Jeans met draaipijp. Retourlabel kostte 12€.

Antwoord van Dressinn
Nooit mijn levering 63928610 gekregen, erger nog, deze is automatisch terug gestuurd nadat de pakket automaat van dpd vol was. Zoveel contact hierover gehad met zowel dpd als de support. De voorgestelde oplossing was, retour laten gaan en dan krijg ik mijn geld terug en kan een nieuwe bestellen. Beide gedaan. De nieuwe bestelling (64481415) staat al een week op dat hij klaargemaakt wordt voor verzending en mijn eerste bestelling staat op geleverd (bij dressin zelf notabene!). Uiteindelijk ben ik €100 kwijt. En heb ik nog steeds geen levering gehad. Ook de support geeft geen gehoor hierover! Spijt dat ik hier goedkoper besteld heb. Volgende keer betaal ik liever de volle prijs.
De andere retour ook graag terugbetalen bestelling 63928610 Van €44,36! Van de zonnebril die retour is geleverd bij jullie. De handtekening van ontvangst is door een medewerker bij jullie gemaakt. Alvaro. Ik heb deze bril niet gehad. Deze is terug bij jullie. Zie tracking. Dan ben ik bereid het aantal sterren hoger te maken. Anders blijf ik elke dag een slechte review schrijven. (tracking.dpd.de.status.nl_NL/parcel/07174009023453

Antwoord van Dressinn
Besteld op 25 november en niet geleverd en geen communicatie. Betreft order 63945358
Vandaag weer een uur aan de telefoon gezeten met de klantenservice van dit bedrijf! Nog steeds geen duidelijkheid! Ze geven aan dat het 'under investigation' is. Mails beantwoorden ze met automatische berichten.
Echt een ramp dit bedrijf. Had ik maar nooit hier besteld. Of ik mijn jas of geld ooit nog ga zien is de vraag.. Ik laat het hier in ieder geval niet bij zitten en zet er een advocaat op.