Zo slecht bij Malaga nog nooit meegemaakt. Agressieve stafmedewerker die geld aftroggekt bij eerlijke mensen door bestaande schade opnieuw in rekening te brengen. Schade wordt nooit hersteld. Kosten b... Toon meer
Aangekomen in Alicante dienden we amper 5min te wachten voor het busje van Drivalia ons kwam oppikken. Dan werden wij geholpen door John van Drivalia, legde ons alle mogelijkheden naar behoren uit en... Toon meer
Onze ervaring was uiteindelijk goed. Wel moesten wij het uitgifteformulier laten aanpassen. Een dikke deuk in de bestuurdersdeur was niet vermeld. Was geen probleem volgens hun, we waren toch allrisk... Toon meer
Ervaring in Alicante, Airport. Voor de derde keer. Service recht toe recht aan. Verhuurbedrijf buiten de airport, echter ophalen brengen vanaf de luchthaven prima. Nooit lang moeten wachten. Eindelijk... Toon meer
Planeta Movilidad. Alquiler. Alquilar. Suscribirse. Compartir. Drivalia, empresa de movilidad dedicada al sector de la automoción, ofrece una amplia gama de servicios con soluciones atractivas y tarifas competitivas: alquiler para todas las duraciones, suscripción de coches innovadores y coche eléctrico compartido, para particulares y para empresas de todos los tamaños. Drivalia está presente en 7 países europeos: Italia, Francia, España, Reino Unido, Portugal, Dinamarca y Grecia, con más de 650 Mobility Stores electrificadas en Europa y 1.600 estaciones de carga propias.
Heeft 71% van zijn negatieve reviews beantwoord
Geen verborgen extra’s staat er op de…
Geen verborgen extra’s staat er op de eerste pagina van de site maar ter plekke kon ik in Malaga de reeds al voldane all-risk via Ryan air nog 5 keer betalen of een borg van 2000 euro achterlaten. Uiteindelijk dubbele betaald dan waar ik voor boekte. Oplichters.

Dieven
Vuile oplichters!!!!!
780€ borg ingehouden voor een puntje zo groot als punt van een balpen.
Heel veel foto’s genomen en een video gemaakt van de wagen die in een hal staat dus aan het raam was niks te zien, als ik op mijn bestemming kom merk ik het op maar vergeet deze te fotograferen.
Na een paar keer een schade in ons schoenen te proberen schuiven maar we een foto konden voorleggen ging hij recht naar het mini puntje in de vooruit en vraagt toon eens deze foto wat we niet hadden. Ja dat is door jullie dat gaat van de borg, ik haal aan dat ik via het bedrijf waar ik verhuur betaald heb voor een film verzekering, krijg je het antwoord ja dat is niet mijn probleem regel het maar met hun en je had maar een film verzekering bij ons moeten nemen. Elke keer dezelfde oplichters praktijken, jullie leven echt van het geld dat jullie STELEN van jullie klanten. Ik hoop dat mensen dit lezen en hier niet meer huren!!!!!

OPLICHTERS!!! WEGBLIJVEN!!!
OPLICHTERS!
NIET huren bij deze firma!
Wij zijn opgelicht in Barcelona.
Ze geven je een auto mee met allerlei kleine krasjes op. Je kan onmogelijk alle krasjes gezien of gefotografeerd hebben.
Bij het afleveren vinden ze een kras die je natuurlijk niet gezien had, in ons geval moest je op je hurken zitten en met nat op je vingers over de kras gaan met je neus heel dichtbij om het te zien.
De bediende had het direct gezien, dit is duidelijk opgezet spel. Ze weten perfect welke krassen welke auto heeft en hopen dat jij ze niet gezien hebt om zo je borg achter te houden.
Ze weten dat je je vliegtuig moet halen en weten zeer goed dat je ze klem zetten, je moet tekenen, er is geen ruimte voor discussie.
Er was nog een man die razend was waarbij ze dezelfde truc toepaste.
Als je even scrollt bij de reviews, kan je lezen dat ze truc heel vaak toepassen. Er is zelfs een review waarbij ik bij vermoed dat het over dezelfde auto met de zeer slecht zichtbare kras gaat, aan de precieze beschrijving te lezen.
NIET huren bij deze oplichters!!!!!

Snelle afhandeling
Snelle afhandeling. Vriendelijke personeel

Antwoord van Drivalia España S.L.U.
Ruim één uur gewacht op Madrid airport…
Ruim één uur gewacht op Madrid airport voordat de shuttlebus arriveerde terwijl we ons vluchtnummer hadden doorgegeven. Daarna de auto opgehaald en €1.000 borg ingehouden op de creditcard, voordat we instapte hadden we een filmpje gemaakt van de auto (en maar goed ook). Toen we de auto gingen inleveren wezen ze wat schadepuntjes aan en zeiden dat het er niet op zat, nadat ik het filmpje liet zien was het al snel goed.. alsof ze het wisten. Nu een maand later en heb mijn ingehouden €1.000 borg nog steeds niet terug. Al met al geen fijne ervaring, zoek aub verder.

Niet correct
Geboekt en betaald bij doyouspain en bij aankomst annulering door het feit dat ik mijn landingstijd niet had doorgegeven. Nieuwe wagen geboekt en betaald. Dubbele kost.
Bij inruil op een wagen vol met schade vinden ze nog een kras. Volgens voorwaarden te betalen 375euro. Ik kon niet anders dan betalen.
SCHANDALIG Ik was vaste klant nooit meer

Drivalia’s beste medewerker ERIK Bedankt voor uw hulp toen🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽
Ik had op 4/6/25 een auto gehuurd dacht ik🫣 en vergeten te betalen bij do you Spain.
Bij Drivavlia Alicante aangekomen… geen auto 😱miserie langs mijn kant.
ERIK een jonge man daar, heeft mij zo goed geholpen en begripvol dat deze jonge man was, kreeg ik mijn fiat 500 Aan dezelfde prijs met een volledige verzekerde dekking voor dezelfde prijs van maanden tevoren ik die wou bestellen.
Ik geef deze vriendelijke jongeman ERIK een score van 10/10 als een zo oprechte en begripvolle man die zag dat dit niet leuk was en mij voor de volle 100% wou en heeft geholpen.
Bedankt Drivalia voor ERIK daar in Alicante.
Mvg
Manuella Lazeroms

Vriendelijk ontvangst
Vriendelijk ontvangst, correcte prijs, volledig gedekt zonder zorgen. Top service!
Aanrader!
😉🍀⭐⭐⭐⭐⭐

Antwoord van Drivalia España S.L.U.
Prettige ervaring met het ophalen van…
Prettige ervaring met het ophalen van de auto. Medewerkers zeer behulpzaam. De auto was top en deed geheel aan de verwachtingen. Ook tijdens het retourneren verliep alles goed en vlekkeloos.
Bedankt voor de goede ervaring.

Antwoord van Drivalia España S.L.U.
Huur hier nooit een auto.
Huur hier nooit een auto.
Je word meteen bij aankomst al opgelicht, door nog eens een extra verzekering te nemen. Na inleveren was er een klein krasje zichtbaar op de plastic bumper aan de onderkant. Dit had je nooit kunnen zien bij controle toen we de auto in ontvangst namen. Wat ook al heel raar is, dat er niemand mee loopt bij ontvangst van de sleutel om de auto samen te controleren op eventueel schade. Ze wisten wel de kleinste dingen te vinden bij ontvangst. Klein krasje op plastic bumper 300 euro betalen.
Krasje word waarschijnlijk meerdere keren gebruikt als extra inkomsten. Het zijn gewoon oplichters.
Naast ons was er ook een stel. Precies het zelfde opeens een krasje te zien op de auto.
Meerder mensen gesproken over dit bedrijf, en geen goed woord over ze gehoord. Allemaal extra kosten.

Prima ervaring met Drivalia Espana
06 mei 2025 na een zéér negatieve ervaring met DoYouSpain.com en GOLDCAR in Gerona een zéér positieve ervaring met Drivalia Gerona. Correcte bejegening en afhandeling van het huren van een auto. Top bedrijf, een aanrader.

Antwoord van Drivalia España S.L.U.
Al de tweede keer dat we hier een auto…
Al de tweede keer dat we hier een auto huren.prijs kwaliteit zeer goed.zoals steeds zeer competent geholpen door Luis.
Binnen de 5 min opgehaald aan de luchthaven.perfecte service

Antwoord van Drivalia España S.L.U.
Wij huurden een wagen bij Drivalia…
Wij huurden een wagen bij Drivalia Málaga airport.En dat was 'n positieve ervaring : de shuttlebus stond al te wachten toen we aankwamen en ook toen we de wagen terug brachten.Vriendelijk personeel,snelle afhandeling bij het terug inleveren van de wagen.

Very nice staff
Very nice staff, everything was taken care of correctly, quick service and very nice car!

Antwoord van Drivalia España S.L.U.
Reeds aanwezige schade wordt in rekening gebracht.
Op zondag 2 maart 2025 hebben wij bij Drivalia (Alicante) een huurauto opgehaald. We kregen een document uitgereikt met daarop aangegeven globale schades. De sleutels werden overhandigd en op afstand werd de auto aangewezen. Tijdens de inspectie van de auto hebben wij aan de rechtervoorzijde krassen ontdekt. Er was niemand van Drivalia beschikbaar om dit mede met ons vaststellen. Daarom hebben wij foto's en een video gemaakt.
Bij terugkomst was het opvallend dat de medewerker van Drivalia direct naar de rechtervoorzijde van de auto liep om ons op de krassen te wijzen. Helaas zat mijn telefoon in de handtas van mijn vrouw die al op de luchthaven was om in te checken en kon ik de foto's niet laten zien. De medewerker wees de video af omdat deze naar zijn oordeel te wazig was. Wij werden zeer onbeschoft behandeld, geïntimideerd en geconfronteerd met een schadeclaim van € 422. Onder dreiging dat de hele borg zou worden ingehouden als wij de factuur niet zou ondertekenen, hebben wij dat maar gedaan omdat wij onze vlucht niet wilden missen.
Eenmaal thuis heb ik de foto's alsnog naar Drivalia gestuurd en geëist dat zij € 422 zouden terug betalen. Drivalia houdt vol dat de bewuste schade bij het ophalen van de auto niet aanwezig was. Wij hebben gevraagd om hiervan bewijs te leveren en dat is tot op heden niet gebeurd. Er wordt zelfs geïnsinueerd dat de datum van de foto's wellicht gemanipuleerd is.
Op internet hebben wij meerdere ervaringen gelezen van soortelijke praktijken van Drivalia; een absolute schande.

Antwoord van Drivalia España S.L.U.
Boek hier NOOIT een auto!!
Boek hier NOOIT een auto!!! Oplichters.
Je moet wachten op een plek bij de luchthaven, om opgehaald te worden maar er komt niemand. Na ruim een half uur hebben we een taxi gebeld. 7 km en 27€ verder (op een industrieterrein) moesten we nogal lang wachten en werden onbeleefd geholpen….. “Wij hebben t druk. Het is een service aan klanten dat wij u komen halen, geen verplichting”….. vervolgens vertellen zij dat de verzekering (naast de huurprijs) die wij thuis afsloten om van het gezeur af te zijn, nog eens 160€ voor een week, niet bij hun is afgesloten maar een externe partij. Dus dat wij nu niet verzekerd zijn.
Onze creditcard werd voor 2000€ geblokkeerd, in geval van schade.
Inmiddels zijn we ruim 2 weken thuis en eindelijk is de creditcard claim opgeheven. Wat een ellende.

Belachelijke lange wachttijd
Belachelijke lange wachttijd. In totaal heeft het ons 2 uur gekost en dat buiten het hoogseizoen (feb)!

Super auto verhuurder
Naast de goede locatie ( 10 minuten loop afstand van de vluchthaven) Alles was goed en snel geregeld, duidelijk uitleg gekregen van een super vriendelijke medewerker en natuurlijk een goede auto gekregen( Ford Puna) inclusief verzekering voor de best prijs. Al bij al goede deal.

Antwoord van Drivalia España S.L.U.
Oplichters …….Nooit boeken hier !!!!!
Oplichters …….Nooit boeken hier !!!!!! Zeer slechte ervaring!!!! 2 uur gewacht op iemand bij het meeting point. Niemand verscheen en de div. nummers gebeld maar geen antwoord. Ipv helpen moesten wij maar eerst bewijzen dat we gebeld hadden en dat hebben we ook per mail gedaan. Nu net bericht gekregen dat we geen geld terug krijgen. Wel op voorhand je geld afpakken en je dan laten staan? Gelukkig lees ik nog meer slechte reviews.