Har købt en drone ingen problem super service ingen problemer der MEN dronekurser. Der kan man ikke brokke sig over servicen for der er ingen A1tilA3 det gør man hjemme fint A 2 det en helt anden snak... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Droner.dk. Jeg har længe gået med tanken om at komme mere ind i droneverdenen, men var ærligt talt lidt i tvivl om niveau, udstyr og hvornår man ege... Toon meer
Bestilte en drone før jul, som ikke var lagervare. Desværre blev leveringen yderligere forsinket og jeg valgte at ændre ordren. Den nye ordre blev sendt samme dag. I forbindelse med ændring af ordre... Toon meer
STS-01 / PDRA-S01 kursus Jeg havde fornøjelsen af at deltage i dette kursus med Toke. Toke er en yderst kompetent og vidende underviser! I tillæg er han utrolig hyggelig og meget opmærksom i sin u... Toon meer
Droner.dk - Få professionel vejledning til dit valg af drone. Danmark største udvalg af professionelle droner og tilbehør. Vi forhandler både til private og erhvervslivet. Vi er officiel distributør af DJI - og har Danmarks eneste autoriserede DJI-butik i København med eget drone-værksted.. Vi er drevet af danske drone-specialister. Vi går højt op i kompetent kundeservice, konkurrencedygtige priser og hurtig levering.
Rentemestervej 67D, 2400, København NV, Denemarken
Heeft 75% van zijn negatieve reviews beantwoord
God service og hurtige svar på alle spørgsmål, også de dumme spørgsmål:-)
Rigtig god service. Jeg var i tvivl om hvilken gimbal jeg skulle vælge til de opgaver jeg har som videograf, og jeg fik rigtig god vejledning af Hassan, og vi fandt frem til præcis hvilken model jeg skulle vælge :-)
I had the pleasure to order 1 drone from his company and everything went smooth and fast.
William offered his assistance before and after for the option that would suit me the best, including the safety measures and insurance for my device.
Knowing the nonchalant way of danish people conducting business i must say this is the best company i have interacted in my 2 years of stay in this country, completly out of the ordinary.
I would gladly recommend and come back for more purchase from this business.
Thank you very much!!!
Fremragende service og god behandling ved kurser 👍
Købte en drone fra droner.dk og den blev leveret hurtigt uden nogen problemer. Kan varmt anbefale
Super flinke mennesker får alt den hjælp man kan ønske sig 20 stjerner mere fra mig
Inkompetente, snyder, bedrager og krænker forbrugerrettigheder. Hold jer væk!
På sin hjemmeside skriver droner.dk:
"Det eneste du skal bruge, er en smartphone og Tello app'en til at navigere og flyve." .
Dette er vildledende, fordi min mobil ikke kunne skabe forbindelse til dronen.
Jeg ringede til droner.dk's kundeservice, forklarede problemet og sagde at min mobil er en Motorola og at nogle mobiler nok ikke er kompatible. Jeg sagde desuden til ham, at det burde de gøre opmærksom på i annoncen. Det ville han lade gå videre.
Medarbejderen reagerede ellers ikke på mine oplysninger, men sendte mig blot den app, jeg brugte i forvejen. Plus en YouTube video. Hvorefter jeg naturligvis returnerede dronen.
droner.dk nægtede derpå at betale mig alle mine penge tilbage.
Sidste: Historien fik en lykkelig udgang. Chefen, André, kom hjem fra ferie og gav mig en uforbeholden undskyldning, så jeg var rørt til tårer. Det er så flot at kunne indrømme egne fejl og give en undskyldning. Det er ingen skam. Jeg har genvundet tilliden til menneskene og droner.dk !
Jeg har efterhånden handlet en del hos droner.dk, og jeg er aldrig blevet skuffet. Medarbejderne ved, hvad de taler om, er altid klar til at give gode råd, og alt fungerer i butik og på nettet.
Jeg skriver denne anmeldelse lidt over et år efter købet. Dog mener jeg stadig det er relevant med de fem stjerner. Jeg købte en DJI Mini 3 Pro et par dage før release. Som lovet lå pakken klar, på dagen den udkom i butikker osv. Super levering, holder hvad de lover og alt gik smurt. Fem stjerner herfra!
Sendte i dag en mail til droner.dk om et tilbud på en DJI Mavic 3 Classic inkl. DJI RC med fly more kit. Fik et godt tilbud og oven i hatten medfulgte der lige et SanDisk 256GB microSD-hukommelseskort 😁 Tak for jeres rigtig god service og tak til André for det rigtig god tilbud :) Når det kommer til at handle med droner. Der i helt klart mit fortrukende valg 👍Glæder mig til at få den lufte 😁
Fremragende og hurtig service! André var en stjerne til at vende tilbage på mine spørgsmål og hjælpe med at finde min ordre da jeg havde skrevet min e-mail forkert. Glæder mig til at modtage min bestilling!
God service, der hurtigt vendte tilbage, da jeg havde efterspurgt et prismatch på den drone, jeg har købt. De matchede den laveste pris, som jeg også selv har kunne finde på pricerunner, hvilket var rigtig dejligt. Glad og tilfreds kunde indtil videre. Bliver der noget i fremtiden, er jeg sikker på, at de står klar til at hjælpe med problemet🙂
Hurtigt og super service
Kan kun anbefalde droner.dk
Fantastisk. For en begynder som mig var der nogle virkeligt godt videoer på deres hjemmeside, så man får et godt billede af, hvad man kan og ikke kan.
Og super-hurtige til at svare på alle mine spørgsmål på mail.
Har nu købt min første drone, og venter spændt :-)
At være praktikant hos droner.dk var mega fedt! Jeg lærte så meget om droner og fik lov til at arbejde med forskellige projekter. Jeg fik endda lov til at flyve en drone og afprøve den. Det var super spændende at lære at redigere og lave videoer til deres sociale medier. Vil helt sikkert anbefale droner.dk til andre, der er vilde med droner!
Professionel vejledning samt hurtig ekspedition.
I forbindelse med køb af min første drone, fandt jeg hurtigt frem til Droner.dk, som besvarede alle de spørgsmål jeg måtte have. Endvidere prismatcher de med danske hjemmesider. Selvom jeg i første omgang, så dronen til en billigere pris på en anden dansk hjemmeside, så var jeg slet ikke i tvivl om at jeg helst vil handle hos Droner.dk. Til sidst vil jeg rose deres Instagram profil, hvor man både kan finde inspiration, samt nyttig viden i forbindelse med drone flyvning.
Venlig betjening og kompetent rådgivning. Der bliver lyttet til kundens spørgsmål og svaret kvalificeret. Altid en behagelig oplevelse at konsultere folkene hos droner.dk
God service, hurtige svar på spørgsmål på mail. Meget hjælpsomme. Alt i alt en fornøjelse at handle med
Absurd hurtige svar på spørgsmål på mail.
Kæmpe fin service i deres fysiske butik på Nørrebro.
Tydeligt at det folk der er gamle i Drone game't.
Jeg har taget A2 og sts-01 hos dem og det har i begge tilfælde været en rigtig god oplevelse meget uformel men meget professionel. Jeg har også været forbi deres butik med måske dumme spørgsmål men et meget professionel og kompetent svar. Kan kun varmt anbefale. Og vors næste drone bliver købt hos droner.dk
( Firma registrering)
Lees meer over geverifieerde reviews.