Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Har haft en Dyson V11 absolut extra i fem år och varit nöjd med den. Tänkte byta upp mig till nya V16 Detect Animal och köpte den. V16 har betydligt starkare motor och flera nya förbättrade funktioner... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Inget ont om företaget som så, men... Har en 4 år gammal V10 dammsugare som funkat jättebra. Den städar kanon. men, trigger knappen (röda av/på) har nu gått av två gånger och har fått byta den genom... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mycket bra damsugare som antingen 1. Dammsuger mycket bra med laserljus så att smutsen syns och automatiskt justerar sugkraften där med smuts finns och då kan man damsuga nogrannare just där smutse... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Registrera maskin
Få skräddarsydd support
Se stylingguider

Om Dyson

Dyson grundades på idén att lösa problem som andra ignorerar; dammsugare som blockeras och förlorar sugkraft, handtorkar som är energikrävande och inte fungerar och hårteknologi som förlitar sig på extrema temperaturer och orsakar värmeskador.

Sedan Dyson grundades i Storbritannien 1993 har varumärket vuxit från en man och en idé till ett globalt teknologiföretag med ett ständigt växande kärnteam av ingenjörer och forskare.

Idag säljs Dysons maskiner i över 65 länder. Från sladdlösa dammsugare till luftrenare och hårfönar; en helt ny generation av teknologi ligger i händerna på Dyson-ägare runt om i världen.

Köp direkt från oss som har skapat den

Dyson prisgaranti

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

2,3

Alle reviews

(1.764)

62 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Köpte V 12

Köpte V 12. Den fungerade drygt ett år, det går inta att ladda den, troligen batteri är dött. Jag har gjort felsökning och skapat ärende. Kundservice påstår att man måste göra felsökning på någon från dyson som är uppkopplat . De betraktar kunder som idioter, dessutom man måste våra hemma bredvid sin dammsugare ( om man jobbar så detta är omöjligt). Kvinna från kundservice vår irriterad på mig, helt oprofessionellt. Kontakt via WhatsUpp ej fungerande. Väldigt frustrerande, då har man sin garanti kvar.
Avråder alla köpa dyson, ffa inte via deras insida.

29 juni 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tyvärr en riktigt dålig upplevelse

Tyvärr en riktigt dålig upplevelse. Produkten är helt okej, men kundservicen är katastrofal. Jag har fortfarande inte fått något kvitto på mitt köp. Jag har kontaktat företaget via e-post och WhatsApp (tre gånger), men trots det har jag fortfarande inte fått någon hjälp eller något kvitto. Väldigt frustrerande och oprofessionellt.

18 juni 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Choose Dyson for the worst customer support experience

Honestly, if you want a headache in your life, you should choose Dyson. Absolutely the worst customer support ever. Every single time you call, you receive different information, it’s like every representative works in a silo.

A spare part on our hoover broke and we have been waiting for a replacement for 3 months (it’s out of stock on the official website) and the customer support had no timeliness for when it will be back in stock. They said that we can exchange the hoover and for that we need to send in our hoover first, after which we will get a replacement one. Before we did that, the customer support assured us that the whole process can take up to 14 days but is usually quicker. Few days go by, I call the support again to check on the process, and am being told that it does indeed takes 14 days. How are you supposed to be without a hoover for 14 days?! Apparently nothing can be done about it, but I can try to “reklamera” the product that is 1,5 years old. I am referred to WhatsApp for that, however on WhatsApp support there is no option for that. Call customer service again, and yet another representative tells me that you cannot “reklamera” if you are past 40 days window.

Anyways, there are probably better and cheaper brands out there that will spare you your nervous system and piece of mind.

3 juni 2026

Världens sämsta företag!

Världens sämsta företag!
Har fortfarande garanti kvar på min Dyson Airwrap, men trots det vägrar Dyson ta ansvar. Produkten lagades inte korrekt första gången – fönen slutade fungera igen och blev dessutom överhettad. När den skickades in en andra gång fick jag beskedet att det var ett “internt problem” som inte gick att lösa, och att garantin därför inte längre kunde användas.

Jag fick inget svar på min reklamation och behövde själv jaga kundtjänst i över fyra veckor. Lösningen från Dyson? Att jag skulle köpa en ny produkt. Ingen utbytesvara erbjöds, trots att det uttryckligen står i deras mejl.

Extremt dålig kundservice och ett företag som inte tar ansvar för sina egna produkter. KÖP INTE DYSON! Ärendet är nu anmält till ARN.

23 maart 2026

Köpte en dyson v 15 år 2022

Köpte en dyson v 15 år 2022. Batteriet är redan död. De skickar en laddare då de tror att det är det som är felet. Nu måste jag lämna tillbaka laddaren genom att skriva ut retursedel osv. Ett helt projekt. Nu har jag beställt en batteri. Hoppas den funkar då. De tar ens tid som in i. Skickar fel vara och batteriet redan slut efter 3 år. Herregud. Ingen rabatt ingenting. Rekommenderar absolut inte dyson till någon.

8 mei 2026

Dyson 12 med tillbehör

Köpte en Dyson 12 för ganska exakt 3 år sedan, nu är den slut!! Borde ha skrivit mycket tidigare! Nu stänger den av sig själv, hjulen på borstarna har slutat att fungera, repar dessutom golven. Krångligt att dammsuga under möbler, måste byta tillbehör för att komma åt. Dyrt för en ”hög med plast” 😡Är ett litet hushåll så ingen överdriven användning. Har hela tiden varit kort batteritid. Så ingen mer Dyson för mig😰

18 april 2026

Min första batteridammsugare…

Jag har inte haft en batteridammsugare tidigare och fläskade därför på med Dysons dyraste dammsugare V16 för att få bästa sugkraft och bästa batteritid.
Sugkraften är såklart inte i närheten av en sladdammsugare för en tiondel eller 20-del av priset!
Möjligtvis om man kör i turboläge hela tiden men då räcker batteriet max 10 minuter.
Om man bor i villa behöver man minimum 3 batterier om man inte vill vänta en halvdag mellan laddningarna med den sjukt långsamma batteriladdaren.
Kan tyckas bekvämt att slippa köpa engångspåsar men maskinen beckar ihop ungefär varannan eller var tredje städning och då måste man plocka isär den och rengöra med vatten och tryckluft.
Supporten är skitjobbig eftersom man inte kan maila utan man måste ringa eller chatta. När man ringer blir dom lätt stroppiga om man är missnöjd.
Det dröjde ett halvår innan jag ens kunde beställa ett extra 10-minuters batteri för 1200 spänn och när det väl kommer är det helt dött !
Och det går inte bara att få det utbytt med vändande paket utan jag måste först skicka in det, sedan få pengarna tillbaka och sen beställa igen :(

14 april 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Terrible products, terrible support, dishonest changed policies.

I bought a pure and cool humidifier which broke down during its warranty period. While support offers a repair, my only choice is to take it to a Bring service center. I have no center nearby so I cannot get it repaired.

When I bought this machine their policy was to collect/replace faulty machines but they have changed this policy since which has screwed me over.

2 april 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fraud on the official site

Horrible experience and even worse customer service.
Bought the new airwrap on 27.03. - cot confirmation of the order.
Then in 3 days - no information on delivery. Yet in the email it says 1-3 days for delivery.
The customer service very rudely asked to wait for 5 days for the company to send the order.
Then today I get an email saying that the order was cancelled due to unforeseen issues. And money will be returned in 14 days. Can you believe it? No airwrap, no money - it’s not a decent modern company, it’s a real fraud site. I am outraged and very disappointed. Be ware that if you purchase the goods from Dyson you will get nothing and loose your money!

27 maart 2026

Falsk marknadsföring + dålig kundservice

Falsk marknadsföring. Har tre bilder på sin hemsida på Dyson Airstrait Styler. Första bilden visar en bild på plattången, de andra två bilderna visar plattången tillsammans med box och necessär. Meddelar Dysons kundtjänst att jag inte mottagit necessären och de meddelar att den inte ingår utan bara är av "reklamändamål", dvs. vilseledande marknadsföring.

Tråkigt att företaget känner att de behöver syssla med vilseledande marknadsföring och att de inte kunde åtgärda detta för en trogen kund som både har en Airwrap, Airstrate och V12 Detect Slim Absolute dammsugare.

27 maart 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Trasig produkt och dålig service

Köpte en fläkt med flera funktioner för 9000kr. Värmendelen fungerade dåligt ganska snart och slutade senare fungera helt. Sju veckor efter att Dyson konstaterat att den inte går att reparera väntar jag fortfarande på ersättning. De har en gång av fyra återkommit som utlovat, annars måste jag jaga dem. Deras bud är att jag måste vänta på att produkten återkommer i lager, men kan inte säga när. Har tvingats köpa nya värmenfläktar under tiden. Kommer aldrig mer köpa något från Dyson.

20 maart 2026

Värdelös chatt, bra telefonservice

Var i kontakt med chatten som bröts kl. 18.09 igårkväll efter en halv timme.
Sen försökte jag ta upp tråden idag utan att behöva upprepa all information med fakturakopia mm. Men det gick inte. Så jag tycker att chatten är helt värdelös och det är en "waste of time" att prata med en chatbot. Det borde vara en person i tjänsten direkt.
Så jag ringde på eftermiddagen och det funkade bra, tyvärr fanns inte delen i lager och jag fick inget svar om när den kommer att finnas.

17 maart 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

The worst customer service ever

No respect or professionalism.
They are trying to fraud you by holding your money and never send the item , waiting for 6 weeks and never get my vacuum or the money either.

16 maart 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

ni har förstört min upplevelse av en annars underbar produkt

Jag fick en Dyson Airwrap ID i julklapp 2025 och har haft problem med maskinen sedan dess. Dyson tog emot maskinen för reparation, men felet kvarstår. Jag har nu försökt eskalera problemet i två månader för att få hjälp med enheten. Jag kan inte rekommendera Dysons kundsupport, som inte tar något ansvar alls och inte gör något för att lösa problemen, utan bara lämnar kunderna missnöjda. Detta har lett till att jag har haft en mycket dålig upplevelse. Tack vare er har ni förstört min upplevelse av en annars underbar produkt.

10 maart 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

En fjärrkontroll saknades till den…

En fjärrkontroll saknades till den fläkt jag köpte när det var kallt. Ingen ny fjärr har kommit trots åtskilliga påminnelser. Ingen kompensation erbjuds heller. Fläkten är dyr. 5000kr, så det känns dåligt att varken gå en fjärrkontroll eller minsta kompensation. Nu har det gått 40 dagar utan hjälp.

20 januari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bra första intryck, katastrof för längre tids bruk

Köpte en Dyson dammsugare (V7 eller ngt tror jag den hette) för ca 4-5 år sedan, idag är den bara att kasta. Så FRUKTANSVÄRT dåligt när en produkt har en så pass kort hållbarhet. Den suger inte upp smuts längre, inte ens damm. Ville skicka in den på reparation för ca 2 år sedan eftersom den redan då blivit dålig men det fick jag inte, fick massa ”lös det själv” videos jag skulle följa och lösa.

Funkade alldeles utmärkt typ första 6 månaderna - 1 år sen var det tack och hej. Håller mig till de gamla hederliga med sladd som håller i 20 år istället och kostar 1/5.

Om du är en person som byter dammsugare vartannat år, toppenbra, om du e som jag och gärna vill ha en fungerande produkt under lång tid som du betalat 5000kr för - håll dig långt bort från Dyson. Så besviken.

11 februari 2026

Urusel kundtjänst

Tyvärr så lämnar deras kundtjänst mycket att önska. Stog utan dammsugare då Dyson lovade att skicka reservdel vid två olika tillfällen, men fick ett mail två veckor efter första kontakten att de inte kunde leverera. Fick ingen vidare hjälp så beställde en fejk-reservdel istället. Inte den premiumprodukt dom man förväntar sig, köp annat

10 februari 2026

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.