Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tyvärr en riktigt dålig upplevelse. Produkten är helt okej, men kundservicen är katastrofal. Jag har fortfarande inte fått något kvitto på mitt köp. Jag har kontaktat företaget via e-post och WhatsApp... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Har haft en Dyson V11 absolut extra i fem år och varit nöjd med den. Tänkte byta upp mig till nya V16 Detect Animal och köpte den. V16 har betydligt starkare motor och flera nya förbättrade funktioner... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Inget ont om företaget som så, men... Har en 4 år gammal V10 dammsugare som funkat jättebra. Den städar kanon. men, trigger knappen (röda av/på) har nu gått av två gånger och har fått byta den genom... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mycket bra damsugare som antingen 1. Dammsuger mycket bra med laserljus så att smutsen syns och automatiskt justerar sugkraften där med smuts finns och då kan man damsuga nogrannare just där smutse... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Registrera maskin
Få skräddarsydd support
Se stylingguider

Om Dyson

Dyson grundades på idén att lösa problem som andra ignorerar; dammsugare som blockeras och förlorar sugkraft, handtorkar som är energikrävande och inte fungerar och hårteknologi som förlitar sig på extrema temperaturer och orsakar värmeskador.

Sedan Dyson grundades i Storbritannien 1993 har varumärket vuxit från en man och en idé till ett globalt teknologiföretag med ett ständigt växande kärnteam av ingenjörer och forskare.

Idag säljs Dysons maskiner i över 65 länder. Från sladdlösa dammsugare till luftrenare och hårfönar; en helt ny generation av teknologi ligger i händerna på Dyson-ägare runt om i världen.

Köp direkt från oss som har skapat den

Dyson prisgaranti

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

2,3

Alle reviews

(1.764)

62 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Köpte Dyson airwrap med gåva men aldrig…

Köpte Dyson airwrap med gåva men aldrig fått gåvan, kontaktade kundservice flera gånger inom 10 månader fått alltid samma svar att det är slut i lager de ska skicka den när den kommer bla bla...10 MÅNADERRR aldrig mer Dyson

13 oktober 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bästa företag och kundservic

Bästa företag och kundservic, hadde fel på min dammsugare från dyson, dom hjälpte mig direkt utan problem och skickade en ny till mig,
är enormt tacksam för all er hjälp tusen tack 🙏❤️

1 oktober 2025

Dåligt bemötande

Att genomföra beställningen var absolut inga problem, jag beställde 3st produkter på Dyson´s hemsida, betalade och fick hemleverans inom 1–2 dagar vilket var super.
"Problemet" uppstod när jag öppnade kartongen!
När jag genomförde köpet på Dyson´s hemsida var det en exklusiv gåva med på två av mina köp, vilket jag absolut INTE fick??
Jag tänkte, Dyson har missat att skicka med gåvan, vilket är mänskligt så jag tar givetvis kontakt med Dyson.
Jag förklarar att det var kampanj på två av mina produkter som jag hade beställt och att det blivit en miss med att skicka med gåvan.
Svaret jag fick,
Ja, men absolut jag noterar detta och skickar in detta till dom som sitter på denna post, du kommer få besked inom 3 arbetsdagar.
Det går 1 vecka och ingen hör av sig!
Jag kontaktar Dyson igen, och får ta om allt på nytt och blir då förvånad utav svaret:
Vi kan tyvärr inte se kampanjen! (sista dagen på kampanjen var den dagen jag genomförde min beställning)
Vi kan tyvärr inte se utgående kampanjer i vårt system! (då jag bad dom titta i systemet, eftersom min beställning inkluderade kampanjen)
Vi behöver få in bevis på det du säger med ex. en skärmbild eller liknande, annars blir det ord mot ord??
Jag säger,
Hur kan det komma sig att ni inte kan se avslutade kampanjer? Man borde väl kunna se vilka kampanjer som har utgått under den tiden som beställningen genomfördes?
Finns väl ingen som tar skärmdump när man ska genomföra en beställning?
Jag är inte ute efter gåvor, detta är mer av en princip och att rätt ska vara rätt!
Då blir det tyvärr retur på alla produkterna!
Svaret jag fick var,
Ja det går bra att returnera, du har 30 dagar på dig att returnera, vilket inte heller stämmer då det står 40 dagar på hemsidan!
Jag är så irriterad av att jag fick jaga efter ett svar, jag vill så gärna behålla produkterna, för själva produkten är det inget absolut inget fel på utan det är bemötandet.
Dessutom såg jag att Dyson lagt in en annan kampanj av en av produkterna som jag hade köpt, inte ens att dom nämner om att det kan gottgöras på något sätt.
Dyson, ett globalt marknadsledande varumärke? Ett lyxmärke? Som har vunnit de största och mest uppmärksammade testerna och utmärkelserna m.m.
Ger du dig in för att vara Dyson distributör i Sverige borde ni veta hur viktigt det är med hur man ska bemöta sina kunder, det handlar om att ge god service och skapa en positiv kundupplevelse, vilket jag inte fick, bemötandet var totalt USELT mycket DÅLIGT!!

8 oktober 2025

Vi köpte en Dyson V11 år 2023

Vi köpte en Dyson V11 år 2023. Den är skräp från början till slut. Plastdetaljer som lätt går sönder. Två gånger har motorn lagt av. Nu är garantin ute. Den är otroligt dyr i förhållande till kvaliteten. Jag ska aldrig köpa något från Dyson igen. Köp en vanlig sladdansluten dammsugare istället.

8 oktober 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Aldrig varit med om en sämre…

Aldrig varit med om en sämre kundservice. Jag har försökt komma i kontakt i över 1 år. När garantin på min produkt är över får jag helt plötsligt svar och det sägs att jag ska behöva betala för reparationen pga att garantin är över. Försökt nå via mail. Whatsapp , Instagram , skrivit recension och bett om att bli kontaktad .. nej

6 oktober 2025

Sämsta supporten någonsin

Sämsta supporten någonsin. Är rent av ett bedrägeri. Att ens någon vill jobba för det företaget. Efter 20 samtal med supporten får man fortfarande samma svar. Den förra du pratade med har sagt fel, men jag eskalerar det till vår avdelningen som kan lösa ditt problem så ringer de upp dig. Men såklart ringer de inte och när man ber dem koppla en till den avdelningen så kanske inte koppla samtal. Vilken telefonilösning idag kan inte koppla samtal. Och att de dessutom bett en skicka in sin produkt och sen hävdar att de inte fått den och när man skickat bevis på att den levererats så ska deras speciella avdelning återkomma. Efter 4 månader har inget hänt och samma svar varje gång. Dyson är den värsta upplevelsen jag någonsin varit med om. Hoppas folk förstår hur oseriöst företaget är och slutar handla deras produkter.

3 oktober 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag måste ha fått en kopia.

Det här kan omöjligt vara en äkta dyson. Jag beställde en v12 detect slim absolute direkt från dyson och varenda grå/silvriga plastbit vilket är typ 90% av hela dammsugaren och tillbehör (Även batteriet) har sprickor i sig och ser även rispig/flammig ut. Provade att dammsuga en matta lite fort och det är en av dom mest högljudda dammsugarna jag har varit med om och den hade inte bättre sugkraft än någon annan dammsugare, snarare tvärtom. Det här är vad förväntar sig om man beställer från en viss kinesisk hemsida för några hundralappar, INTE när man beställer från dyson för flera tusen men jag hade visst fel. Gör inte som jag och tro att dyrast är bäst utan köp den billigaste electroluxen istället. Dom är säkert bättre och är nog hel i all plast när man öppnar kartongen.

2 oktober 2025

Katastrofal kundservice – köper aldrig Dyson igen

Min GEN5DT gick sönder efter två veckor. Efter sex veckor och otaliga samtal med Dysons kundservice skickades en ersättningsmaskin – som sedan försvann på vägen. Dyson bad mig själv lösa det.
Efter ytterligare två månader, med oändliga samtal och mejl, valde de att kreditera produkten i stället för att skicka en ny, vilket var det enda jag bad om. Jag behöver dessutom en kreditfaktura på köpet, men det ”kan de inte lösa”. Det enda svaret jag får är att ärendet skickas till en ”specialavdelning” som varken går att mejla eller prata med.
Summering: månader utan fungerande produkt, massor av bortslösad tid och noll ägarskap från Dyson. Aldrig mer Dyson. Deras kundservice är rent ut sagt katastrofal.

5 mei 2025

Världens längsta leverans

Beställde en air wrap som fanns i lager och det stod att det skulle ta ca 1 vecka för den att komma. Vi är inne på vecka 3 nu och den har fortfarande inte dykt upp. Har inte ens fått notis från post nord har hämtat upp den. Pratade med kundtjänst 3 gånger och de säger att den finns i lager men dom plockar inte den. Har varit med om många olika leveransproblem men det här toppar.. absolut sämsta leveranskedjan..

25 september 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dyson tappa bort min maskin vid reparation

Skulle skicka in min dyson airwrap på reparation. Kundtjänst skicka mig fel adress och därmed försvann min maskin. Jag har pratat med 11 olika kundtjänstpersoner som har ”eskalerat mitt ärende” till support som de enbart får mejla. De lovar mig varje gång att jag ska höra något från supporten inom 2-3 dagar. Tillslut hör supporten av sig och säger att de tappar bort min maskin och ska ersätta mig med en ny. De föreslår då en maskin som inte passar mig och jag svarar med vilken maskin som passar min hårtyp, inget svar trotts påminnelser. 5 dagar kommer ett likadant mejl med förlag om ny (opassande) maskins jag slavars igen med bifogat att jag redan svarat. Det har nu går 1,5 månad sen min första kontakt med dyson och jag har fortfarande inte fått min ersättningsmaskin eller kompensation.

24 september 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

I have been waiting for them to send me…

I have been waiting for them to send me a new machine for 1 month now. Everything I call they blame it on another department. They can’t give out any contact info to anyone that can take responsibility. I would never recommend them!! Being such a big company and having the worst service is mind blowing!

12 september 2025

V11 trigger

The trigger on our V11 broke from the inside due to weak quality. It's a known issue. However, I contacted Dyson support through the Whatsapp-service they have and the communication went smooth. The customer support said that the fix is easy and that I just need to buy the trigger when it's back in stock.
I've been selling Dyson for a very known corporation and I know for a fact that their spare parts division truly SUCKS! The parts are always out of stock and they can never confirm when it will be in stock again. Knowing this made me order a third party (stronger trigger) from Amazon and I changed the part myself.
Not everybody are handy and can do this because there are sensitive and small parts to consider.

It's truly embarrassing that they sell a "premium" machine and their reparation service is one of the worst I've encountered. I rather take my money to Samsung or Bosch only because of this reason alone. Otherwise I love the machine when it works.

3 januari 2025

Bojkotta!!

Jag kan verkligen inte rekommendera någon att köpa något från detta företag. Absolut sämsta kundservicen jag varit med om. Jag köpte en Dyson Airwrap online, fick den hemskickad men valde sen att skicka tillbaka den, helt oanvänd. Jag fick ingen återkoppling på min retur, utan jag fick höra av mig till företag ungefär 20-30 gånger för att fråga var min återbetalning var. Och varje gång så slutade det med att de antingen slutade svara när jag nämnde återbetalning eller så var det någon dålig ursäkt som jag visste ej stämde. Det tog alltså 11 månader, från det att jag returnerade varan, tills dess att de återbetalade mig mina pengar. Det är under ALL kritik! Och då hade de alltså haft den returnerade produkten hos dem under hela den tiden, men att det "blev en miss hos returavdelningen"?! Och då hörde jag ändå av mig ungefär varannan vecka för att påminna och för att kolla vad det var som dröjde med min återbetalning. Helt otroligt! Det mest oprofessionella företaget!! Med den mest inkompetenta och odugliga kundservicen någonsin!

4 november 2024

Terrible support

This is the worst support I have ever experienced. I had to call 5-6 times and repeat the same thing over and over again, and always the same answer that the case should be expedited fast and that a return slip will be sent within 48 hours. But of course, nothing happens. Even questions about whether there are spare parts could not be answered. No I say goodbye, I will never buy a Dyson product again. Give me back an hour and two weeks of waiting unnecessarily.

25 juli 2025

Urusel kundtjänst - VARNING

I denna recension kommer jag inte kunna recensera produkten för den har aldrig levererats till mig, däremot kan jag recensera Dysons kundtjänst, som är det värsta jag har varit med om, de förtjänar definitivt inte ens en stjärna.

Den 25 juli beställer jag en Dyson Airwrap, för tillfället befinner vi oss utomlands och skulle åter vara i Sverige den 10 augusti. Men eftersom det var kvittenskrav så skulle produkten vänta på mig hos något ombud i stan. Från Postnord får jag aldrig någon information om denna försändelse. På kvällen den 2 augusti ser jag på mejlen från Dyson om att min beställning är levererad. Har då en spårningslänk och klickar på den, går in och ser att det verkligen stämmer, att beställningen levererades den 30 juli redan, jag ser också att det är kvittenskrav på försändelsen. På måndagmorgon den 4 augusti ringer jag till Dyson för att reklamera, berättar för deras medarbetare att vi fortfarande är utomlands, och att ingen har varit i hushållet på flera veckor och att vi omöjligt kan ha kvitterat ut försändelsen. De tar emot och ber mig återkomma 2 dagar senare, på onsdag ringer jag och de har ingenting, ringer på torsdag och inte heller då får jag något besked, samma visa på fredag den 8e augusti men då eskalerar kundtjänsten ärendet till nästa nivå. Ringer sen igen veckan efter på tisdag, ingenting, och ringer varannan dag från det datumet utan att något nytt har hänt. Under den perioden kontaktar jag också Postnord för att se vem som kvitterat ut försändelsen, de svarar att det har gått mer än en vecka och att det då bara är avsändaren som måste kräva det för att de ska lämna ut det. Jag lämnar den informationen till Dyson och väntar mig att det ska lösa sig snabbt, men ingenting. Den 18e får jag ett mejl från deras kundtjänst efter att ha ring och krävt att någon svarar mig så jag vet hur det går, där det står följande

Hej ______,

Tack för att du kontaktade Dyson.

Vi har granskat din oro angående spårningsförfrågan om maskinen som stals utanför ditt hem.

Vi vill informera dig om att ditt ärende (nr ________) för närvarande hanteras av vårt supportteam. Ett ärende har väckts och utredningen fortskrider aktivt. Du kan vara säker på att vårt dedikerade team arbetar hårt för att lösa fall av detta slag. Vi ber om ditt tålamod eftersom vi strävar efter att ge bästa möjliga lösning. Om du tror att den här incidenten innebär stöld eller utgör ett hot mot din säkerhet rekommenderar vi att du rapporterar den till dina lokala rättsliga myndigheter för att förhindra liknande händelser i framtiden. För ytterligare hjälp är du välkommen att kontakta oss via vår supportmejl eller ringa 37715780 (måndag–fredag, kl. 9–17). Du kan också ladda ner My Dyson-appen för användbara resurser och produktsupport.

Vänliga hälsningar

____ - Supportteam för ägare

Problemet är att de lägger mer ansvar på mig då de skriver att de stals utanför vårt hem, det egentliga problemet är att deras leverantör, i detta fall Postnord, inte levererat enligt villkoren (kvittenskrav). Det ska egentligen inte ens angå mig och det är också ungefär det jag svarar Dyson, 10 dagar har nu gått men det är helt tyst från deras Supportteam. Jag har också informerat de för ca 10 dagar sedan om att jag vill annullera ordern och absolut inte ha något med dom att göra längre. Det är definitivt det värsta supporten som jag mött hittills. Finns ingenting positivt att säga om företaget och dess kundtjänst.

28 augustus 2025

Den absolut SÄMSTA kundtjänsten

Den absolut SÄMSTA kundtjänst jag någonsin stött på. För ett halvår sedan (efter flera veckors skrivande med deras värdelösa support) blev jag lovad en reservdel till min dyson airwrap men den har FORTFARANDE inte skickats. ETT HALVÅR!

14 augustus 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Grym dammsugare, och kundtjänst som suger

Riktigt bra skaftdammsugare, men också en kundtjänst som är iprincip obefintlig.

Fick tyvärr problem med att batteriet blivit väldigt dåligt efter ett år, och tänkte att ett nytt batteri borde vara en enkel sak att lösa på garantin.

Svåra att nå på telefon, 40 minuters kö resulterade i den slöaste kundtjänstmedarbetare jag pratat med. Kanske pratade hon i sömnen, det lät lite så, men jag kan tycka att man inte ska sova på jobbet..

Hennes början på felsökning var att hon ville lyssna på den fulladdade dammsugaren för att höra hur länge den gick (?!). Gjorde henne till viljes, men efter ett par minuter hade hon kopplat ner samtalet.

Också försökt skicka mail till de få adresser jag hittar, noll respons.

Slutsats- bra dammsugare, men köp ingen, för servicen är obefintlig om nåt krånglar!!

Letar nu efter ett piratbatteri, om garantin slutar gälla på grund av ett icke orginalbatteri spelar inte så stor roll när man inte kommer åt att använda sin garanti...

10 juli 2025

Whatsapp CX

Customer service on whatsapp is terrible, with a total lack of tracability of my issue and inability to find customer records. This is a system issue, sure the agents did all they could but their tooling is not on par with the brand. I had to repeat myself 5-6 times. Terrible experience. Give me 45 minutes back please.

6 augustus 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Sämsta kundsupporten jag har varit med…

Sämsta kundsupporten jag har varit med om på länge
köpte en luftrenare som skulle ha kyleffekt vilken den inte hade.Satt med supporten på whatsapp i nästan 2 timmar på lördagen för att konstatera att det var inte en sådan jag skulle ha.Fick rekommendation på en som skulle funka betalade den direkt o förväntade mig att den skulle skickas idag men ej fått bekrätelse på detta. Ringer till dem o får absolut ingen riktig info vad som händer Total katastof

28 juli 2025

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.