E-bike to go Reviews 1.376

TrustScore 4 uit 5

4,0

Blijf weg van eBike2Go. In mijn ervaring maken zij zich schuldig aan oneerlijke praktijken en fraude. Mijn ervaring was zeer teleurstellend. Absoluut niet aanbevolen. Stay away from eBike2Go. I... Toon meer

Derde keer ebike gestolen. Voorgaande keren goede ervaringen met ebike to go, een fiets is noodzakelijk voor woon-werk verkeer en hier zit je niet vast aan een abonnement. Speciale dank aan... Toon meer

Mijn eigen ebike is opeens kapot en de behofte aan een tijdelijke vervanging was heel hoog; ik ging op zoek naar bedrijfen waarvan ik eentje kan huren, ze vragen hoge borg + de maandelijkse huur en op... Toon meer

Ik heb netjes 11 dag gewacht om mijn afspraak e-mail te ontvangen maar niks. Doordat ben ik naar de winkel geweest en Refki is zeer behulpzaam geweest. Hij heeft meteen alles opgelost de afspraak bure... Toon meer

1. #2 van de 2 beste bedrijven in Fietsverhuur

Voor €109,- per maand heb je een eigen e-bike. Thuis afgeleverd, altijd in perfecte staat en ieder moment opzegbaar. Alle schades gedekt. Better ride, better world.

4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

1K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Slechte ervaring met Ride Noord

Slechte ervaring met Ride Noord — Pas op!

Ik heb rond 10 maart vijf fietsen besteld voor mijn maaltijdkoeriersbedrijf, nadat ik eerder al een persoonlijke fiets had gekocht. Vanaf het begin ging het mis. Eerst moest ik twee tot drie weken achter mijn bestelling aan omdat er niets werd geleverd. Toen de fietsen eindelijk aankwamen, waren ze zwaar beschadigd — kapotte spatborden, duidelijke gebruikssporen, en ver van nieuw.

Ik had gelukkig diefstal- en schadedekking én track & trace genomen, maar niets daarvan ontvangen. Binnen een week begonnen alle zes de fietsen storingen te vertonen. Ik heb meerdere keren contact gezocht via e-mail en een reparatieverzoek ingediend, maar kreeg geen reactie — behalve de wekelijkse facturen van ruim **€140 per fiets**.

Na lang wachten kwam er eindelijk een monteur, waarvoor ik nog eens **€50 extra** moest betalen. Hij wisselde maar **één fiets** om, terwijl ik duidelijk had aangegeven dat vier fietsen kapot waren. Diezelfde avond had de "gerepareerde" fiets alweer een storing… dus die €50 was voor niets.

Omdat Ride Noord bleef incasseren zonder service te verlenen, heb ik uiteindelijk stopgezet. Maar toen begon de ellende pas echt: zonder waarschuwing werden op klaarlichte dag twee fietsen opgehaald — ik heb camerabeelden van hoe ze de fietsen in een busje laden. Later kreeg ik een schokkende factuur van **€650** hiervoor.

Alsof dat nog niet genoeg was, schakelde Ride Noord een incassobureau (Intrum) in en eisten ze **€2.300** voor twee fietsen, terwijl ik álles netjes had ingeleverd: sleutels, accu’s, en opladers. Intrum bleef me maandenlang lastigvallen en bedreigen, terwijl Ride Noord geen enkele reactie gaf op mijn klachten.

Pas na een dreigmail van onze advocaat reageerde hun directeur/manager Dennis Geuter. In plaats van een oplossing bood hij een korting aan om een rechtszaak te voorkomen — een schandalige poging om onder hun verantwoordelijkheid uit te komen.

We voelen ons zwaar gedupeerd. Door hun wanpraktijken zijn we nu meer dan **€10.000** verder in de schulden, terwijl ze ons bedrijf volledig hebben lamgelegd.

Mijn advies: **koop of huur hier absoluut geen fietsen**. Check altijd eerst de reviews — dat had ons een hoop ellende bespaard.

Heb jij ook slechte ervaringen met Ride Noord? Zijn ze bij jou ook hun afspraken niet nagekomen? Neem dan contact met ons

We zijn vastberaden om deze zaak voor de rechter te brengen. Hoe meer gedupeerden zich aansluiten, hoe sterker we staan. Dit bedrijf moet stoppen met mensen oplichten.

**Dennis Geuter, schaam je diep.**

22 februari 2025

Beste deliver you,

Helaas heeft u een slechte ervaring gehad bij ons bedrijf. Dit betreuren wij, al hebben wij een andere lezing van u beschreven voorval. Inhoudelijk willen we dit graag met u bespreken buiten deze website.

Wij zijn nog steeds bereid en hebben reeds een poging gedaan om via telefonisch contact uw standpunt beter te begrijpen en om een oplossing te vinden. Helaas is vroegtijdig de verbinding verbroken en bent u niet meer bereikbaar.

Wij zullen nogmaals contact proberen op te nemen of contact ons gerust om tot een oplossing te komen.

Team - E-bike to go

Amsterdam staff

Refki cool and supportive, helpful and bike is lovely and great. Customer serviço is fast too. Thnx

12 februari 2025

Hiii,

Thank you so much for your review. Enjoy your bike 😊

Team EBTG

Amsterdam store

Bike is fantastic and so is the services from Overtoom staff

5 februari 2025

Hiii,

Thank you so much for sharing! ☺️ Enjoy your ebike!

Team EBTG

Meteen van begin gaven ze een test…

Meteen van begin gaven ze een test accu mee en heb ik bijna een week hem niet kunnen gebruiken.
Nu eerste werkdag ermee en de snelheid is erg laag en de trappers schieten geregeld door.
Zal later vandaag weer een mailtje sturen

9 januari 2025

Weer uit de nood geholpen!

Derde keer ebike gestolen.

Speciale dank aan Layla.
Ze haalde me uit een paniekstand door rustig en benaderbaar te blijven.

En Zie, vandaag was alles keurig geregeld.

8 november 2024

Hiii,

Heel erg bedankt voor je positieve feedback, goed om te horen dat u geholpen bent.

Team Ebike to go

Super goede en vriendelijke behulpzame bezorger heel tevreden van

30 augustus 2024

Hi Cindy,

Bedankt voor je leuke review. Geniet van je e-bike!

Good service by Refki

Good service by Refki. Im new customer

13 augustus 2024

Hi,

Thank you for your lovely review. Enjoy your e-bike!

Team e-bike to go

Op 5/08/2024 pak ik de fiets op van…

Op 5/08/2024 pak ik de fiets op van overtoom Het personeel heeft geen manier waarop hun houding was zoals ik de fiets smeekte. Ik betaalde voor de fiets en het is mijn recht om alles om fiets te vragen. Ik vraag naar de stand waarom de fiets je geeft geeft me eenstaand terwijl andere fietsen dubbelstandaard hebben, dan de hun werknemers liet zien agrgrisatie Ik zei: alsjeblieft wil ik andere fiets met tweepersoonsstal dan zeiden of ze je fietsen nemen die je moet nemen die je geven. Wij geven je dan niet in staat om je abonnement te cansen en de fiets te verlaten. Wat is deze man? Ik ben uw klant waar ik ervoor betaal. Volledig onbevredigd met het gedrag van hun werknemers bij Overtoom. Ik hoop dat het bedrijf zal vragen van hun werknemers voor dit soort gedrag ..

5 augustus 2024

Hi Rana,

Bedankt voor je review en wat vervelend om te horen dat je een onprettige ervaring hebt gehad in onze winkel. Echter leveren wij onze fietsen uit met enkel standaard. Dit omdat de dubbele standaard minder betrouwbaar is dan de enkele standaard en we willen uiteraard dat je zo lang mogelijk van je fiets kan genieten zonder langs te hoeven komen voor het omruilen van de fiets.

Team e-bike to go

Afgelopen donderdag zou de ebike…

Afgelopen donderdag zou de ebike van ebiketogo afgeleverd worden voor m'n zoon, die afhankelijk is ervan voor z'n werk.
Melding gekregen dat de ebike geleverd is, maar er is niets afgeleverd.
Na 3 mailtjes gestuurd te hebben, hebben we nog steeds geen antwoord gekregen.
Betaling is wel ingegegaan en zit nog steeds zonder ebike.

Erg slecht bereikbaar, totaal geen communicatie mogelijk.

28 juni 2024

Hi Anita,

Bedankt voor je bericht en wat vervelend om te horen. Helaas hebben we niet meer informatie van je mogen ontvangen, waardoor we je niet kunnen contacteren. Graag ontvangen we een mailtje (info@ebiketogo.nl) van je, zodat we je een passende oplossing kunnen bieden. Wij reageren binnen kantoortijden binnen 2 uur op je e-mail.

We kijken ernaar uit van je te horen.

Oplichters in mijn ogen

Oplichters in mijn ogen. Zij willen dat ik 615 euro betaal terwijl ik alles netjes heb ingeleverd. Hier is ook bewijs van. Voorheen hebben zij netjes op alle mailtjes gereageerd, maar als het aankomt op het onterecht betalen van een bedrag dan wordt er helaas niet meer gereageerd! Ik ga natuurlijk geen 615 euro betalen voor iets wat ik al ingeleverd heb. Ik heb al eerder een review geschreven waarop als antwoord werd: “Wij reageren binnen 24 uur.” Nou we zijn al bijna 2 weken verder en nog steeds geen reactie op mijn mail of dat het bedrag kwijtgescholden is. Let op mensen!

6 mei 2024

Hi Pip,

Bedankt voor je review en wat vervelend om te horen. Graag ontvangen we een e-mail van je (info@ebiketogo.com). Wij kunnen hier helaas je gegevens niet inzien. Graag komen wij met een passende oplossing.

Team e-bike to go

Schrijven ten onrechte bijna € 2.000…

Schrijven ten onrechte bijna € 2.000 af, en wanneer je het aankaart geven ze aan de factuur te annuleren - geven verder geen excuses of een verklaring. Niet erg klantvriendelijk.

28 januari 2024

Hi Judtih,

Wat onwijs vervelen om te horen! Zou je ons een mailtje (info@ebiketogo.com) willen sturen? Graag zoeken we dit tot op de bodem voor je uit.

Abbo opgezegd.

Abbo opgezegd.
Fiets ingeleverd.
Daar een bewijs van.
En toch bleven ze afschrijven.
En denk je dat je het geld terug krijgt?
Stelletje oplichters zijn het!
En ze zeggen dat ze het hebben overgemaakt wat niet zo is en dan hoor je niks meer🤬
Zoals hieronder beweerd klopt niet en krijg verder geen reactie meer…
Zo kan ik ook een bedrijf runnen en geld verdienen

24 januari 2024

Beste Jenneke,

Zoals gister ook per mail aan je aangegeven, is het geld netjes op 1 december aan je zoon teruggeboekt.

Slechte service

Slechte service, telefonisch niet bereikbaar, op mail wordt niet gereageerd , verborgen kosten, geen betrouwbare bedrijf om zaken mee te doen,
vaak te druk in de zaak, reparatie niet uitgevoerd, later (canceling kosten) van 190 euro ontvangen

12 december 2023

Hi,

Bedankt voor je review en wat vervelend om te horen. Zou je ons een mailtje (info@ebiketogo.nl) willen sturen? Graag lossen wij dit voor je op.

Team RideNoord | e-bike to go

Customer service is slecht!

Customer service is beneden pijl. Ik werd na meerdere mails niet geholpen met mijn kapotte fiets. Ze zijn in gebreken gebleven maar willen niets vergoeden. E bike 2 go heeft geen telefoonnummer en mailverkeer is superslecht. Het heeft me een hoop geld gekost. Ik zou het absoluut afraden!

24 november 2023

Hi Jorn,

Bedankt voor je review en wat jammer om te horen dat je ervaring met ons niet optimaal is geweest. Zou je ons een mail (info@ebiketogo.nl) willen sturen? Graag zorgen wij voor een passende oplossing.

Team RideNoord | e-bike to go

De customer service is zoo slecht echt…

De customer service is zoo slecht echt geen woorden ervoor!!!

Kort samengevat

1. Nou, wil de fiets omruilen, wordt er een afspraak ingepland en er komt niemand opdagen, heb hele dag voor niets zitten afwachten… hun reactie: er is iets misgegaan…

Een week of twee later: tweede afspraak komt er weer niemand opdagen, blijkt dat deze keer de driver heeft gebeld om aan te geven dat hij/zij op weg is. En omdat niemand opnam, is die dus niet gekomen. Terwijl een bezorger ten alle tijden eerst dient aan te bellen, pas daarna dient diegene contact op te nemen met de huisbewoner… Vervolgens geven ze aan dat dit hun manier is van werken… + 50 euro boete (no home costs), is goed toch betaald en niet moeilijk gedaan…

2. Wil een tweede afspraak inplannen en dit keer geeft een andere collega aan ; dat het niet kan terwijl een betalingsregeling gaande is. Voor de duidelijkheid deze betalingsregeling was tijdens het maken van de afspraak aan de gaande. De reactie die ik krijg :” er is dan iets misgegaan..” . De boete werd uiteindelijk erkend als een “systeemfout” vanuit hun kant. En een compensatie werd toen beloofd na acht weken vanwege “een veiligheidsmaatregel in hun betalingssysteem”.

Kortom zoals hun personeel telkens aangeeft wanneer het hen niet uitkomt , “…er is iets misgegaan”… er gaat inderdaad heel veel mis daar.

En ik heb nu te maken met een onwijs slechte service, weten niets van elkaar af en hebben een vreemd manier van werken.

Iedereen wegblijven van deze e bike bedrijf. Totaal afgeraden!!! Wel kan ik Swapfiets aanraden super fijne mensen!

(Alle gesprekken via de mail staan vast gedocumenteerd, voor bewijsmateriaal)

>> Update: De compensatie die ze hebben beloofd hebben is nooit voldaan (surprise). Het zijn dus ook leugenaars. >> (04-12-2023)

9 oktober 2023

Hi,

Bedankt voor je review. Het spijt ons om te horen dat je niet tevreden bent met onze service. Graag ontvangen we een mail (info@ebiketogo.com) van je, zodat we een passende oplossing kunnen aanbieden.

Team RideNoord | e-bike to go

E bike to go heeft allang zijn fiets…

E bike to go heeft allang zijn fiets terug. En blijft dreigen en incasseren. Slechte reviews blijven ze verwijderen.

19 september 2023

Hi Rhea,

Bedankt voor je review. Wij kunnen geen reviews verwijderen, maar bieden graag oplossingen voor klanten met een mindere ervaring. Graag bieden we ook jou een passende oplossing. Zou je ons een mail (info@ebiketogo.nl) kunnen sturen? Dan zorgen wij ervoor dat je dit alsnog wordt opgelost.

Team RideNoord | e-bike to go

ebike to go liegt en bedriegt

ebike to go verwijderd mijn review om zichzelf te zuiveren met de opmerking dat ik vanaf de 2e week niet meer betaald heb en hierbij geen recht op service heb… ik heb altijd netjes betaald totdat de (service points) niet meer samenwerkten met hun en er dus inderdaad geen service meer was waardoor ik gestopt ben met betalen waarna ze mij maanden lang met een kapotte fiets voor de deur hebben laten zitten en rekeningen lieten oplopen. in emails houden ze zich van de domme en telefonisch krijg ik elke keer iemand anders aan de lijn die van niks weet terwijl ik het verhaal meerdere keren heb uitgelegd en aangegeven heb niet meer te betalen tot er weer service beschikbaar was. contact leggen lukte niet en je word uitgemaakt voor leugenaar en na het stopzetten van het abonnement blijven ze gewoon maanden lang afschrijven. dan plaats je een review en wordt die verwijderd om alles in een doofpot te stoppen… Ebike to go, ik ga inderdaad helemaal niks betalen en jullie zijn helemaal gek geworden. stelletje bloedzuigers 😏

6 maart 2023

Morgen leveren ze mijn derde fiets op…

Morgen leveren ze mijn derde fiets op drie weken tijd. Er scheelt altijd wat aan de rommel die ze je geven, want u dacht toch niet met een mooie nieuwe fiets rond te rijden voor 124 euro per maand????
Nee hoor, overal krassen, gebruikssporen, dingen die los hangen en noem maar op, noem maar op ....
124 euro per maand!!!! Compensatie? Euhmmmm ja, als het dan echt moet. U krijgt van ons de weken die u niet heeft kunnen rijden maar pas nadat u dat geld aan ons betaald heeft, dan pas betaalt u die weken niets.
Mijn zin is over maarja, contract is contract en je zit ermee.
Mijn advies: BLIJF ER WEG....

26 juli 2023