E-bike to go Reviews 1.376

TrustScore 4 uit 5

4,0

Blijf weg van eBike2Go. In mijn ervaring maken zij zich schuldig aan oneerlijke praktijken en fraude. Mijn ervaring was zeer teleurstellend. Absoluut niet aanbevolen. Stay away from eBike2Go. I... Toon meer

Derde keer ebike gestolen. Voorgaande keren goede ervaringen met ebike to go, een fiets is noodzakelijk voor woon-werk verkeer en hier zit je niet vast aan een abonnement. Speciale dank aan... Toon meer

Mijn eigen ebike is opeens kapot en de behofte aan een tijdelijke vervanging was heel hoog; ik ging op zoek naar bedrijfen waarvan ik eentje kan huren, ze vragen hoge borg + de maandelijkse huur en op... Toon meer

Ik heb netjes 11 dag gewacht om mijn afspraak e-mail te ontvangen maar niks. Doordat ben ik naar de winkel geweest en Refki is zeer behulpzaam geweest. Hij heeft meteen alles opgelost de afspraak bure... Toon meer

1. #2 van de 2 beste bedrijven in Fietsverhuur

Voor €109,- per maand heb je een eigen e-bike. Thuis afgeleverd, altijd in perfecte staat en ieder moment opzegbaar. Alle schades gedekt. Better ride, better world.

4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

1K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

E-Bike-To-Go That's One No Go

E-Bike-To-Go

Mijn ervaring met E-Bike-To-Go is vanaf Het begin al direct een drama geweest.
Had zelf gekozen voor levering op mijn Woonadres dat ging de eerste keer direct Mis. vervolgens hier over gebeld 2 dagen later werd de E-bike
Door E-Bike-Go als Nog geleverd.
Bij Levering bleek al direct dat de toegezege opties die voor het Afsluiten van het Abonnement waren toegezegd.
Niet aanwezig ware.
Waar onder bagage rek voorwiel, Smartphone houder.
Dit was nog niet het ergste het ergste was en is dat de geleverde E-Bike door E-Bike-To-Go.
Er totaal optisch gezien niet uitzag.
Het leek een beetje op een fiets die bij kringloopwinkel zal worden aangeboden.
En die niemand zal willen aankopen.
En nu de fiets ervaring van de E-Bike die door E-Bike-To-Go geleverd is.
Tijdens het fietsen is er een overheersend En irritant geluid te horen.
Het geluid neemt niet af of toe.
Maar Is duidelijk te horen.
En op gegeven moment stopte de fiets er helemaal mee.
Mede om dat ik me op deze E-bike door E-Bike-To-Go geleverd toch niet elders kon vertonen puur uit schaamte hoe de fiets eruit ziet heb ik besloten om het Abonnement te stoppen.
En de E-Bike door E-Bike-To-Go zo snel mogelijk te laten ophalen.
Het was voor mijn slechte en vrij dure ervaring.
Dit omdat je verplicht bent
1 Maand te huren.
Ik zag dit na 1 dag al niet zitten. als Als E-Bike-To-Go de E-Bike al zo durft af Te Leveren bij klanten. Kan de rest van de Services die E-Bike-To-Go aanbied niet veel beter zijn.
Ben ik mening.
Voor mijn geen herhaling gevaar met een E-Bike die door E-Bike-To-Go

3 februari 2023

Super ebike

Eenvoudige aanvraag vlotte snelle levering.
En goede prijs verhouding😃
Vandaag eerste rit gedaan
Heerlijke stevige en snelle fiets
Bedankt .top gewoon👍🤗

2 februari 2023

Telefonisch onbereikbaar bedrijf dat…

Telefonisch onbereikbaar bedrijf dat mijn adres lastig blijft vallen, middels een deurwaarderskantoor, op een naam van iemand die hier niet woonachtig is. Zelf nooit iets gehad van dit bedrijf, maar kom niet van de post af.

1 februari 2023

ebikes niet goed op voorraad

De enige ebike die nog beschikbaar was, waar ik geluk mee had, had een niet-werkende accu. Gelukkig was de medewerker van Kwik-fit zo slim om voor te stellen mij het andere model mee te geven.

17 januari 2023

Lekkere fiets

lekkere fiets,
alles verliep soepel.
De fiets zelf heeft alleen een klein beetje slijtage, mn fietsslot gaat niet super gemakkelijk dicht als het heeft geregent. En de accu mocht iets langer meegaan.
verder is de fiets stevig gebouwd en kan je er lekker op cruisen. dikke pluim

11 januari 2023

E bike

Hoi, ik heb de fiets wel gekregen en alles was goed maar de fiets was zonder een bakje om de tas te leggen. Ik ben eigenlijk bezorger dus zonder die bakje kan ik niet werken.

10 januari 2023

Eigenlijk heb ik stage lopen bij de…

Eigenlijk heb ik stage lopen bij de ebike bedrijf van technisch fietsen leren, de begeleider leert je alles evaren van fiets reparatie.
Alles de werkgever en medewerken samen werken zoals een familie. Ze zijn respect uit elkaar.

20 december 2022